CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Aztakurva mekkora védekezésH kipattant a labda baszki
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Aztakurva mekkora védekezés
Poloska vagyok.
11 hónapja
Na megindult a Bulldogs 😀Bánja a franc, csak a Notre Dame nyerjen a végén
Heisman nádor
11 hónapja
Na megindult a Bulldogs 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Eddig több zászló, mint sima play 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Nem a bracketben gondoltam (bár már akkor is ismert volt a QB baj), hanem aki ma írta, hogy rájuk fogadott, gondolom én pénzzel.Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Még a legelején tippeltem végig, akkor még jóval kisebb odds volt rájuk (meg a többség rájuk tippelt). Próbáltam megváltoztatni, de már nem engedte 😁
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Még a legelején tippeltem végig, akkor még jóval kisebb odds volt rájuk (meg a többség rájuk tippelt). Próbáltam megváltoztatni, de már nem engedte 😁
zacknorb

11 hónapja
?? Akkor mi a roughing the kicker, ha nem ez? 😄ez se, enyhe lol
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
A ND túl mohó
11 hónapja
jó, de neked az upseteket agyatlanul a stratégiád 😀😀Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Tippjátékban aprót raktam rá 😀
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
11 hónapja
?? Akkor mi a roughing the kicker, ha nem ez? 😄

11 hónapja
Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Tippjátékban aprót raktam rá 😀
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Nekem az volt a recency bias, hogy full új a QB 😀Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Recency bias
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Mostanság jól ment nekik, de ez az idei év nem lesz az övék.
zacknorb
11 hónapja
Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?Recency bias
zacknorb
11 hónapja
Még így egy drive után kérdem meg a délutáni gondolataim, de aki itt ma a Georgiara fogadott, annak az hogy jött ki?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Alamizsna 😄

11 hónapja
Draft szempontból kit érdemes figyelni?Jalon Walker, Malaki Stark mindenképp (nem tudom mind2 egészséges e)
warr_b
11 hónapja
Bazzeg Beck így fullba hozza a kutas feelinget.Így ez a meccs sima ND lesz szerintem.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Draft szempontból kit érdemes figyelni?

11 hónapja
Akkor hajrá ND!
11 hónapja
Kezdjünk má'Óra 10
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Kezdjünk má'