CFB követő 2024

6 feliratkozó

20 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 049 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kelly miatt egy kicsit örülök ennek is, hátha kap mèg egy esèlyt vhol.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 14 714 — Kinek mit intézett a kormánya
Grat a Buckeyesnak
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 14 714 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez viszont szép volt, a kettes is.
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 955 — #NoStress

20 napja
Na ezzel a doinkkal dőlt el.
Meg alapból, hogy rúgtak.
20 napja
FunHun New England Patriots 1 615
Ez így KO lesz 😕
Jó éjt...
20 napja
Á geci, trükköst elejti...
20 napja
Jó ez a futó class!
20 napja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀
zacknorb
A mostani middle8-ük után lehet, hogy mehetünk aludni, mert 28:7 lesz és onnan ezzel az OFF-el nem jönnek vissza sosem.
20 napja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀
20 napja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 798 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez így sima lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
20 napja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 798 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezért nem kell passzolni, csak a baj van belőle

Don't blink!
20 napja
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska
Ezt most nem tudom, hogy OMG vagy XDD, leginkább WTF.
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 955 — #NoStress
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

20 napja
Az Ohio DEF mire gondolt a sokadik rövid yardos szitunál???
Miért nem álltak föl egy QB sneaket védő formációban, hogy középen ne ilyen könnyen fusson át Leonard?
20 napja
20 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 281 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Nem semmi, csaknem 10 perces drive. 🍀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
20 napja
Leonard mi drive-ot tolt

Don't blink!
20 napja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 410 — Tyrone Creek
Az drive volt faszijaim
20 napja
Hajrá jó meccs
20 napja
hát akkor hajrá Notre Dame i guess

Don't blink!
20 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 281 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Sajnos el is erkeztunk a szezon vegehez. ☹️

Hajrá morgan freeman és a pánsíposok! 🍀 2013-as donto után remélem jobb lesz ez. #mantiteo

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
20 napja
r.baggio Kansas City Chiefs Hawaii Rainbow Warriors 63 012 — no es importante
 net4.network4.hu/press/jon-az-ev-legfontosabb-meccse/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 napja
r.baggio Kansas City Chiefs Hawaii Rainbow Warriors 63 012 — no es importante
A nagydöntőn a kickoff tehát 01:45, a himnusz 01:35-től fog menni, én szagértek majd Maka mellett (ismétlés holnap 17:30-kor szintén az Arena4-en).

Éljen a college football!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ahhoz képest, hogy alakult az eleje, elég jó meccs lett.
Cár a végéért, a toss után meredeken zuhant le az egész.