CFB követő 2024
6 feliratkozó
20 napja
Chip Kelly miatt egy kicsit örülök ennek is, hátha kap mèg egy esèlyt vhol.
20 napja
Grat a Buckeyesnak
20 napja
Ez viszont szép volt, a kettes is.
20 napja
Na ezzel a doinkkal dőlt el.Meg alapból, hogy rúgtak.
20 napja
Á geci, trükköst elejti...
20 napja
Jó ez a futó class!
20 napja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀A mostani middle8-ük után lehet, hogy mehetünk aludni, mert 28:7 lesz és onnan ezzel az OFF-el nem jönnek vissza sosem.
zacknorb
20 napja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀
20 napja
ez így sima lesz
20 napja
ezért nem kell passzolni, csak a baj van belőle
20 napja
Ezt most nem tudom, hogy OMG vagy XDD, leginkább WTF.OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
20 napja
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

20 napja
Az Ohio DEF mire gondolt a sokadik rövid yardos szitunál???Miért nem álltak föl egy QB sneaket védő formációban, hogy középen ne ilyen könnyen fusson át Leonard?
20 napja
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
20 napja
Nem semmi, csaknem 10 perces drive. 🍀
20 napja
Leonard mi drive-ot tolt
20 napja
Az drive volt faszijaim
20 napja
Hajrá jó meccs
20 napja
hát akkor hajrá Notre Dame i guess
20 napja
Sajnos el is erkeztunk a szezon vegehez. ☹️Hajrá morgan freeman és a pánsíposok! 🍀 2013-as donto után remélem jobb lesz ez. #mantiteo
20 napja
net4.network4.hu/press/jon-az-ev-legfontosabb-meccse/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 napja
A nagydöntőn a kickoff tehát 01:45, a himnusz 01:35-től fog menni, én szagértek majd Maka mellett (ismétlés holnap 17:30-kor szintén az Arena4-en). Éljen a college football!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ahhoz képest, hogy alakult az eleje, elég jó meccs lett.Cár a végéért, a toss után meredeken zuhant le az egész.