CFB követő 2024

6 feliratkozó

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 440 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kelly miatt egy kicsit örülök ennek is, hátha kap mèg egy esèlyt vhol.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 867 — Kinek mit intézett a kormánya
Grat a Buckeyesnak

Poloska vagyok.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 867 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez viszont szép volt, a kettes is.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 538 — #NoStress

3 hónapja
Na ezzel a doinkkal dőlt el.
Meg alapból, hogy rúgtak.

Poloska vagyok.
3 hónapja
FunHun New England Patriots 1 616
Ez így KO lesz 😕
Jó éjt...
3 hónapja
Á geci, trükköst elejti...

Poloska vagyok.
3 hónapja
Jó ez a futó class!

Poloska vagyok.
3 hónapja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀
zacknorb
A mostani middle8-ük után lehet, hogy mehetünk aludni, mert 28:7 lesz és onnan ezzel az OFF-el nem jönnek vissza sosem.
3 hónapja
Múlt héten a Wall Street Journal pont arról írt, milyen jó az ND middle 8-je, erre itt van ez 😀

Poloska vagyok.
3 hónapja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 017 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez így sima lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
3 hónapja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 017 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezért nem kell passzolni, csak a baj van belőle

Don't blink!
3 hónapja
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska
Ezt most nem tudom, hogy OMG vagy XDD, leginkább WTF.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 538 — #NoStress
OFF: amikor legutóbb amerikai foci döntő előtt aludtam pár órát, egy gyökeresen más Magyarországon keltem fel (MP Partizán interjú). Tegnap este történt valami ilyen? 😅
zacknorb

3 hónapja
Az Ohio DEF mire gondolt a sokadik rövid yardos szitunál???
Miért nem álltak föl egy QB sneaket védő formációban, hogy középen ne ilyen könnyen fusson át Leonard?
3 hónapja

Poloska vagyok.
3 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 299 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Nem semmi, csaknem 10 perces drive. 🍀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
3 hónapja
Leonard mi drive-ot tolt

Don't blink!
3 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 430 — Tyrone Creek
Az drive volt faszijaim
3 hónapja
Hajrá jó meccs

Poloska vagyok.
3 hónapja
hát akkor hajrá Notre Dame i guess

Don't blink!
3 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 299 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Sajnos el is erkeztunk a szezon vegehez. ☹️

Hajrá morgan freeman és a pánsíposok! 🍀 2013-as donto után remélem jobb lesz ez. #mantiteo

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
3 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 235 — no es importante
 net4.network4.hu/press/jon-az-ev-legfontosabb-meccse/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 235 — no es importante
A nagydöntőn a kickoff tehát 01:45, a himnusz 01:35-től fog menni, én szagértek majd Maka mellett (ismétlés holnap 17:30-kor szintén az Arena4-en).

Éljen a college football!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ahhoz képest, hogy alakult az eleje, elég jó meccs lett.
Cár a végéért, a toss után meredeken zuhant le az egész.

Poloska vagyok.