CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
és megint eladja Beck 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
#ironyMocskosul drága már a fanatics, ne csináltassak egyet inkább? Így lett hypnotoados pulóverem isÉs ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb
Löfli
r.baggio
amúgy ja, nagyon drága és már a minősége se a régi 😕

Don't blink!
több mint 1 éve
Bar mindegy a vegeredmeny szempontbol, de sztem elkapasnal nem lehet lepattintani a foldre a labdat.

több mint 1 éve
If Vanderbilt holds on here it will have beaten Alabama and Auburn in the same season for the first time since 1955.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nick Marsh milyen TD elkapás...💪💪
több mint 1 éve
Mocskosul drága már a fanatics, ne csináltassak egyet inkább? Így lett hypnotoados pulóverem isÉs ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hail mary TD az Eastern Michigantől 7 pont hátrányban, 00:00-nálAmi nem sikerült, nyertek Zsírosék
És kétpontosra mennek
Kampman
több mint 1 éve
És ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb

Don't blink!
több mint 1 éve
És ott a Vandy TDEzzel meglesz a 6 win
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben megy a CFL playoff is, egy nem túl nagy torontói stadionban a teljes felső szektort lezárták és még így sincs teltház.
több mint 1 éve
És a szezon során először hátrányban az Indiana is, már csak az Army maradt

---
több mint 1 éve
És ott a Cuse, valszeg az is OT😀
zacknorb

---
több mint 1 éve
Lol fumble recoverynél volt egy kis lateralkodás sztem aktiválta is a ptsdt duke fanoknál pár évvel ezelőttröl
több mint 1 éve
Az Illinois pedig a Minnesotától is kikapott

---
több mint 1 éve
És ott a Cuse, valszeg az is OT
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor erről ennyit, a PO vszeg meglesz a bővítés miatt ha nagy katasztrófa nem következik de max annyi is lesz...
több mint 1 éve
Az Eastern Michigan szürke pályája van annyira szemromboló, mint a Boise State kékje, csak még nem is látványos, csak simán nyomasztó.
több mint 1 éve
Purdue-Northwestern OT.A VT @ Cuse is jó, a Vandy meg 10:7-re vezet a negyedik negyedre fordulva az Auburn ellen
Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
zacknorb

---
több mint 1 éve
Ward ezért nem kaphatja meg a Heismant, mert minden meccsre jut neki több ilyen brainfart is, egészen érthetetlen interception megint tőleJeanty 4 Heisman
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Purdue-Northwestern OT.Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
Poloska vagyok.