NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
121
24
22:25, ARENA4
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
109
11
22:05
Arizona Cardinals - Detroit Lions
28
7
22:25, NET4+
CFB követő 2026
2 feliratkozó
15 órája
Juhú, full bolond hét volt
16 órája
"Over the past 20 years, there had been one game between power-conference schools that went to overtime and finished with a score of 35-34. It wasn't particularly memorable: in 2010, Oregon State went for two in the second overtime and failed, giving Washington, coached by Steve Sarkisian, the win.It was rare enough that it didn't happen for another 16 years.
Then, Kentucky did it twice in eight days. (...) It's the first time since overtime was adopted at the FBS level in 1996 that a team has won consecutive games in OT by one point."
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
Na idióta Bama játèkos el is döntötte szó szerint 😏
19 órája
Katasztrófa.....😡
22 órája
jövő héten garantáltan Provo-ba megy a college gameday (Mormons vs Catholics)Mondjuk szerintem ez egy merész kijelentés, lesz Bloomingtonban is gigaderby, főleg ha ma nyer a Hoosiers és lesz első bowl eligible csapat.
r.baggio
zacknorb
Cougar fans, it’s been awhile 💭
— College GameDay (@CollegeGameDay) October 10, 2026
We’re headed to Provo for the first time since 2009 for Notre Dame-BYU‼️ t.co/gWSLxrpBkN

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 órája
ekkora lúzereket.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
22 órája
COLLEGE FOOTBALL, IMÁDLAK

---
22 órája
széthullás beteljesült, mint ahogy ezt már lehetett látni az előző meccsek alapján is.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
22 órája
mekkora balfasz ez a Texas 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 órája
sokkal izgulósabb lett a vége, mint kellett volna, de a győzelem az győzelem, nyert a UCLA!

---
23 órája
a Duke is elvesztette a veretlenségét, de mi őrület ment a Cal vs VT-n is, végül csere QB-vel nyert a Bears!a UCLA meg legalább a kétpontost kivédekezte, két perc maradt, innen ennek meg kell lennie

---
23 órája
szopkodja ki sarkisian, hogy nyomás alatt tud valami épkézláb gameplay-t összerakni.
23 órája
de komoly meccsek mennek most is, remélem a UCLA nem bénázza el a végét...

---
23 órája
Jó kis meccs.Arch hamar észbe kapott.
23 órája
manning hezitál, sokszor kihagyja az üres elkapókat, s olyan helyre dobja, ami cover alatt áll. a checkdown-t sem használja - ha igen, túl későn.Amennyit láttam belőle (igaz, az nem sok) simán benne van, ennek a meccsnek a korábbi rèszèben is volt olyan labdája, hogy csuda, amit persze Coleman elejtett....de azt èrzem Sarks nem igazán segíti. De lehet tèvedek 😉Ha Cam Ward, Bryce Young, Kyler Murray 1/1 akkor Archie nàlam vègkèpp kèrdès nèlkül az, inkább lesz èrdekes Sarks ezt mennyire tudja sikeresen elcseszni neki 🤔😏a fizikai paraméteriein kívül mi az amiért 1/1?
dande2
Ventura
dande2
23 órája
Mégse lesz Árcsi 1/1?
23 órája
Vezetni akarta az elkapót, na van ilyen 😄
23 órája
és ezzel az int return td-vel meg is ágyazhatunk sarkisian kirugásának. de manning is lehúzhatja magát.
23 órája
Akkor tèvedtem 🤦😏
23 órája
holy shit, na ez tényleg momentum 😀 Manning hova

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 órája
Amennyit láttam belőle (igaz, az nem sok) simán benne van, ennek a meccsnek a korábbi rèszèben is volt olyan labdája, hogy csuda, amit persze Coleman elejtett....de azt èrzem Sarks nem igazán segíti. De lehet tèvedek 😉Ha Cam Ward, Bryce Young, Kyler Murray 1/1 akkor Archie nàlam vègkèpp kèrdès nèlkül az, inkább lesz èrdekes Sarks ezt mennyire tudja sikeresen elcseszni neki 🤔😏a fizikai paraméteriein kívül mi az amiért 1/1?
dande2
Ventura
23 órája
Raiola aztán első játékra rögtön int, köszi 😊lecserélték, az kemény, de a cseréje is elfumbizta az esélyt, így már három oregoni turnover sorozatban
r.baggio
egyre közelebb az upsethez a UCLA, imádom ezt a csapatot (is, jó kis napom van eddig a Wake Forest és Oklahoma State sikerek után)

---
23 órája
Ha Cam Ward, Bryce Young, Kyler Murray 1/1 akkor Archie nàlam vègkèpp kèrdès nèlkül az, inkább lesz èrdekes Sarks ezt mennyire tudja sikeresen elcseszni neki 🤔😏a fizikai paraméteriein kívül mi az amiért 1/1?
dande2
23 órája
Ha Cam Ward, Bryce Young, Kyler Murray 1/1 akkor Archie nàlam vègkèpp kèrdès nèlkül az, inkább lesz èrdekes Sarks ezt mennyire tudja sikeresen elcseszni neki 🤔😏