NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
74
8
22:05
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
61
16
22:25, ARENA4
Arizona Cardinals - Detroit Lions
19
6
22:25, NET4+
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
1 feliratkozó
26 másodperce
Nos, megállapíthatjuk, hogy Greenlaw sem a legélesebb kés a fiókban.
41 másodperce
Jézusom hagyjuk már
4 perce
Akkor ez a csapatunk vagy várjuk vissza a sérülteket!? 😀szted egy Pearsall, Stribling, Robinson kezdővel mennyire lennénk beljebb?
Tapsi Hapsi
IGEN
7 perce
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...Fordítva is így van. 3:3 lenne max ha nincsenek a turnoverek
Sebii
7 perce
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...Iden eddig nagyon szorjuk a lasztit
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
7 perce
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...má bocs. ti mit csináltok támadásban?
Sebii
8 perce
Gyere rám Fred. Gyere rám
8 perce
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...
11 perce
hát Cooks nem itt fogja megváltani a világot. nagyon kéne Demarcus Robinson vissza
16 perce
Ez meg facemask volt, ide-oda tévednek ezek a vakokinkább ez mint egyik odlalra csak
Platypus
16 perce
ez nem helmet to helmet?De
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
17 perce
Ez meg facemask volt, ide-oda tévednek ezek a vakok
19 perce
szándékosság nem volt benne, bele fordult de dobtak már erre zászlótez nem helmet to helmet?csattant, tény, de szerintem azért nem dobtak mert nem sisakkal ment neki. bár a fasz tudja már ezeket a mai NFL-ben
Sebii
petey
19 perce
Múlt héten sokkal kisebb koccanásra is bedobták, nem tudom már én se követni ezt.
22 perce
ez nem helmet to helmet?
22 perce
Proxyi
263
Nem nagyon tudom követni a szabályokat már, ez nem defenseless, vagy helmet to helmet?
22 perce
Na, múlt héten ilyen sisakütközésre kaptunk 15 yardot.A bírói kar fejlődése megkérdőjelezhetetlen... 😊
22 perce
ez sisak