NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
43
13
19:00, ARENA4
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
27
8
19:00
Washington Commanders - New York Giants
24
8
New England Patriots - Las Vegas Raiders
20
9
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
18
4
RedZone week 5
6
4
19:00, NET4+
New York Jets - Cleveland Browns
5
4
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
4
4
19:00, NET4+
Tennessee Titans - Houston Texans
2
2
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
6 perce
Vagy próbáld ezt:livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c=3083994&lang=en&eid=501680804&lid=3083994&ci=142&si=27
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 perce
Tölts egy Brave böngészőt.Hiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klemó
12 perce
Elképesztő stabil rúgó, nagy kincs az ilyen.
12 perce
Nekem tökéletesen működik, reklám és szaggatás nélkül chrome-ban.ugyanezHiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
Klemó
Farky
13 perce
Crackstream.mx nekem szokott működni
14 perce
ugyanezHiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
Klemó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 perce
eddig túl jó a mai napom, szeretném elbaszni😅nincs valakinek működő streame?Jobban jarsz, ha nem nezed. Meg menekulhetsz. 🤣
Farky
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
15 perce
Hiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
17 perce
nincs valakinek működő streame?Jobban jarsz, ha nem nezed. Meg menekulhetsz. 🤣
Farky
18 perce
nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
18 perce
16 pont Fantasy, köszi Warren! 😂
18 perce
Idén minden TD-t meg kell becsülni 😀
20 perce
nincs valakinek működő streame?
22 perce
Steichen szerintem direkt ezekre az 50+-os mezonygolokra hajt. Tuti fogadott szezon elott, hogy a rugonk rekordot dont iden 50+-os rugasokbol. Xd
27 perce
Nocsak, Graham a vonal mellett. Más is érzi, hogy ez híg fos.
28 perce
Jó estet! Előbb raneztem a secondary-re és elment a kedvem az egésztől. Az első drive se hozta meg. Bármilyen rosszul is hangzik, sajnos idén minden vereség jó helyre kerülne. Persze nyerjünk valahogy, csak le kell őket húzni a szintunkre.
29 perce
not workingHa egy linket valaki dobna, azt megköszönnémtvsportslive.fr/indianapolis-colts-vs-pittsburgh-steelers-fhd/
Klemó
Szokol
30 perce
Fasza kezdés, meglep, hogy a fumble-t összeszedtük
33 perce
Nyerunk.Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol
bobi0092
35 perce
Ha egy linket valaki dobna, azt megköszönnémtvsportslive.fr/indianapolis-colts-vs-pittsburgh-steelers-fhd/
Klemó
35 perce
Azért mókás, hogy Pittman pont most került IR-re...Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol
bobi0092
36 perce
Ha egy linket valaki dobna, azt megköszönném
38 perce
Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol