Week 14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
OSU TD! Nem is a csúnyább fajtából való 😊MirrMurrMondjuk a Wolverines D#t felpofoznám... ekkora lyukakat hagyni ráadás ekkora missed tackle-kel... :#
több mint 9 éve
Na bazz kinyúltam 😀Na a Kertészt(Gardnert - tudom hiányzik egy e betű) belegyalulták a földbeThundersNFLKrtészDexxter Tailor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
és Barrett TD-jéről jutott eszembe a South Alabama tegnapi visszafújt kétpontosa, tessék megkapaszkodniaz is egy hülye szabály, hogy pl. mikor második kísérletnél az 1 inches vonalról jön az O és védőszabálytalanság, akkor ugyanúgy marad a 2nd down és "felezik" a távolságot...
Louisville TD, 21-20!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Td itt, 26-7 😊[/quote
Ja, támadó yardok a 2 negyedben 119 kontra -2csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Td itt, 26-7 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
OSU TD! Nem is a csúnyább fajtából való 😊
több mint 9 éve
nem véletlen láttam több Arizona fant is Louisville avatarral itt a fórumon, mikor még a csapatról se hallottak xDBolin hatodik passza is embert talált, csak nem Louisville mezben játszóét, ráadásul pick six...baggiode legalább a sisakotok faszán néz kiDexxter Tailor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bolin hatodik passza is embert talált, csak nem Louisville mezben játszóét, ráadásul pick six...baggiode legalább a sisakotok faszán néz ki
több mint 9 éve
0-7-ről fordított a Clemson is, bár Watson megint ráijesztett a Tigers fanokra, TD-jével már 21-7baggioMert a köcsög bírók nekik fújnak, pedig simán jobbak vagyunk !
több mint 9 éve
Bolin hatodik passza is embert talált, csak nem Louisville mezben játszóét, ráadásul pick six...Bonnafon meg kidőlt, nem tud visszaáálni
---
több mint 9 éve
faszom, watson megsérült
több mint 9 éve
Miután a harmadik pickünket ismét csak mezőnygólra tudtuk beváltani, a NW rájött, hogy nekik nem szabad a támadókat pályára küldeni, ezért visszahordták a kirúgást (89 yard TD, 19-7 ide)
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Na a Kertészt(Gardnert - tudom hiányzik egy e betű) belegyalulták a földbeThundersNFLKrtész
több mint 9 éve
no, 8 mp-vel a félidő vége előtt egyenlített a GT
több mint 9 éve
Na a Kertészt(Gardnert - tudom hiányzik egy e betű) belegyalulták a földbe
Draft
több mint 9 éve
Brady Hoke really testing out the "there's only 1 game a year the fans care about winning" theoryxD
---
több mint 9 éve
0-7-ről fordított a Clemson is, bár Watson megint ráijesztett a Tigers fanokra, TD-jével már 21-7
---
több mint 9 éve
Rozsomák kemény jószág még a Grizzlynek is nekimegy itt meg csak Buckeye-ok vannak...
Draft
több mint 9 éve
fordított a Louisville, 14-13! Bolin 4/4, alakul 😊bár kérdéses, hogy megvolt-e a TD
---
több mint 9 éve
Hát nem dominál az OSU, pedig azt vártam 😀 Jó meccs lesz ez
több mint 9 éve
Bakker, a második pick után most kimaradt a FG, az előbb viszont bement. 16-0, jó lett volna eldönteni félidőre.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
95 yardos TD drive-val átvette a vezetést a Wolverines. Jó lesz ez.vassadijó bizony! A Buckeyesnak drukkolok, de tetszik eddig a meccs
több mint 9 éve
Ohh ez felettébb nagy öröm 😊 Akkor csak nem figyeltem eléggé, azért csúsztam le erről az infóról 😛 Köszönöm, hogy tájékoztattál.Nekem már az öröm, hogy a VT nyert a Commonwealth kupán. Így talán lesz esélyük bowl meccsre 😀MirrMurrnem talán, biztosan, Quick Lane Bowl vagy St. Petersburg Bowlbaggio