NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 3
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91172-2014-NCAA-Football-Week-3-TV-Guide
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Mangino nagy játékot hívott 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sztárt csinálunk Thompsonból ezzel a homály passzvédekezéssel :SLol , Thompsonból a Baylor secondary sem csinálna sztárt xD
Gurley lába meg megint szarul lett, miért is lenne egészséges...berger90
több mint 10 éve
A sec egyelőre bajos az UGA oldalán. Persze ez azért várható volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Sztárt csinálunk Thompsonból ezzel a homály passzvédekezéssel :SGurley lába meg megint szarul lett, miért is lenne egészséges...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Shaq Roland-al mi az isten van az utóbbi 2 meccsen, mi tanította meg neki, hogy hogy kell labdát elkapni...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Fun fact: 2004 óta ez volt a Dawgs első TD passza a South Carolina otthonában, tehát georgiai karrierje alatt sem Matthew Stafford, sem Aaron Murray nem passzolt touchdownt a Gamecocks ellen idegenben.
több mint 10 éve
Csak egy újabb FG jutottak.Wallace INT. Valami öröm legyen az ULL oldalon is.danylyne legyen...minek? 😀 Wallace...nagyon akart még egy TD-t 😕Brian
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Brian
70
Wallace INT. Valami öröm legyen az ULL oldalon is.danylyne legyen...minek? 😀 Wallace...nagyon akart még egy TD-t 😕
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Legalább a red-zone def okés volt most.Sixo67Annyira nem lennék rá büszke, egy elejtett labdán múlt, hogy nem lett meg a first down a Dawgsnak.
több mint 10 éve
Legalább egy jó rúgónk is van.
több mint 10 éve
Wallace INT. Valami öröm legyen az ULL oldalon is.
több mint 10 éve
Yes, UGA fumbli megszerzés.
több mint 10 éve
baggio, elmondod nekem, hogy miért lettek a Hawaii harcosok szivárványos békehadtest? 😊BrianKorábban is azok voltak, csak mikor June Jones a 0-11-es csapathoz került, akkor nem érezte helyénvalónak a nevet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brian
70
baggio, elmondod nekem, hogy miért lettek a Hawaii harcosok szivárványos békehadtest? 😊
több mint 10 éve
Hát jah, de azért csak nem lesz ennyi trágya végig, LB -k jók, DT-k jók. De a többi Jags szintű 😕ezek után azt mondom, hogy finom voltál és nőies 😀NewmanKüldhetne ma még párat, mert szar a D-nk.Sixo67SHAQ ROLAND !!! pedig de utálom.Sixo67neked küldi :pNewman
több mint 10 éve
Ez olyan Sporles-s kitörés volt 😛
több mint 10 éve
Húúú de szép guard munka volt. Jó ezeket nézni.
több mint 10 éve
Klaci79
22 217
hát itt pisztolypárbaj van...
több mint 10 éve
ezek után azt mondom, hogy finom voltál és nőies 😀Küldhetne ma még párat, mert szar a D-nk.Sixo67SHAQ ROLAND !!! pedig de utálom.Sixo67neked küldi :pNewman
több mint 10 éve
Ott az UGA válasz.
több mint 10 éve
én nem értem...miért hagyunk a cajonsnak ekkora életteret.. 😕 meg szabadunk hagyunk ennyire vkit...elrontják a 0ás eredményüket.. 😛BrianLett egy kemény FG. :p
több mint 10 éve
A védő nagyobbat is zúzhatott volna a elkapóba. Így sajna TD oda. 😕
több mint 10 éve
Brian
70
én nem értem...miért hagyunk a cajonsnak ekkora életteret.. 😕 meg szabadunk hagyunk ennyire vkit...elrontják a 0ás eredményüket.. 😛
több mint 10 éve
Küldhetne ma még párat, mert szar a D-nk.SHAQ ROLAND !!! pedig de utálom.Sixo67neked küldi :pNewman