Week 6
több mint 6 éve
hun van a run D# ?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
Milyen megbanoan nézett szegény Texas játékos ezután a bünti után 😔😔😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
A színek másodlagosak, mert ha számítana, akkor Eagles drukker lennék nem Steelers.az Iowa Hawkeyes tökéletes választás, anno Hayden Fry főedző egyenesen a Steelers mintájára terveztette meg a Hawkeyes mezeit, amit máig is használnakAkkor a Big10 konferencia csapatai között keresgélj 😉Valszeg olyan csapat lesz ahol hagyományosan a védekezés az erősebb, nem a támadósor. Nem vonzanak a csilli villi támadósorok😊 Szeretem a küszködést, csontzenét, a 15-12-es végeredményt, és a védelmek dominanciáját.West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
r.baggio
Steelers fan
több mint 6 éve
Szopás, hogy egy idősávba rakták az Auburn@Florida és Texas@WVU meccseketfélelmetes, hogy ugyanúgy hullámzik a két meccs, mikor a Florida pontokat szerez, a WVU is, mikor válaszol az Auburn, válaszol a Texas is 😊
mmdan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fuu milyen borzaszto fake puntot húzott elő a Florida 😀és büntetett is az Auburn 😊
JustoVillar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fuu milyen borzaszto fake puntot húzott elő a Florida 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Sam Ehlinger hiaba van a Texas tortenelmeben a legjobb iranyitok kozott és ‘heisman watch’-on (az új eraban colt Mccoy és vince young mellett), a csapat tobbi tagja nem acelos, s így nem is igen emlegetik.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 6 éve
az Iowa Hawkeyes tökéletes választás, anno Hayden Fry főedző egyenesen a Steelers mintájára terveztette meg a Hawkeyes mezeit, amit máig is használnakAkkor a Big10 konferencia csapatai között keresgélj 😉Valszeg olyan csapat lesz ahol hagyományosan a védekezés az erősebb, nem a támadósor. Nem vonzanak a csilli villi támadósorok😊 Szeretem a küszködést, csontzenét, a 15-12-es végeredményt, és a védelmek dominanciáját.West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar

---
több mint 6 éve
nagyon csúnyán bukdacsol a texas offense morgantown-ban a West virginia ellen. A védelem az elmúlt evekhez kepest nem igazan allt ossze.Hát nem az igazi.
Ventura

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
nagyon csúnyán bukdacsol a texas offense morgantown-ban a West virginia ellen. A védelem az elmúlt evekhez kepest nem igazan allt ossze.
több mint 6 éve
De eladták ezt a qb sneak-et...

több mint 6 éve
Akkor a Big10 konferencia csapatai között keresgélj 😉Valszeg olyan csapat lesz ahol hagyományosan a védekezés az erősebb, nem a támadósor. Nem vonzanak a csilli villi támadósorok😊 Szeretem a küszködést, csontzenét, a 15-12-es végeredményt, és a védelmek dominanciáját.West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Szopás, hogy egy idősávba rakták az Auburn@Florida és Texas@WVU meccseket
több mint 6 éve
Valszeg olyan csapat lesz ahol hagyományosan a védekezés az erősebb, nem a támadósor. Nem vonzanak a csilli villi támadósorok😊 Szeretem a küszködést, csontzenét, a 15-12-es végeredményt, és a védelmek dominanciáját.fuzovelkifele.com/2019/09/tamado-es-vedosemak-az-ncaa-ben/
pfefe8

---
több mint 6 éve
Nix elkapás van INT 😊 Mekkora lukra vetődés volt az Auburn WRtől 😀
több mint 6 éve
Derrick Brown 😀twitter.com/YahooSportsCFB/status/1180580574236303360

---
több mint 6 éve
te uristen Miami... a Duke szarrá veri a VT-t, erre ettől a Hokies-tól is sikerül simán kikapni, szántsák fel inkább és hintsék be sóval a Hard Rockotez nem a miami csapatok éve
r.baggio
több mint 6 éve
Valszeg olyan csapat lesz ahol hagyományosan a védekezés az erősebb, nem a támadósor. Nem vonzanak a csilli villi támadósorok😊 Szeretem a küszködést, csontzenét, a 15-12-es végeredményt, és a védelmek dominanciáját.West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
Steelers fan
több mint 6 éve
Turnover turnover hátán 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
te uristen Miami... a Duke szarrá veri a VT-t, erre ettől a Hokies-tól is sikerül simán kikapni, szántsák fel inkább és hintsék be sóval a Hard Rockot

---
több mint 6 éve
CSAK A KACSÁK 😊Ha mez alapján választanék kedvenc csapatot akkor Oregon szurkolo lennék 😀De ez a kék-sárga szörnyű látvány 😂West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
warr_b
JustoVillar
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ha mez alapján választanék kedvenc csapatot akkor Oregon szurkolo lennék 😀De ez a kék-sárga szörnyű látvány 😂West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar
warr_b
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
a Gators mekkora szerencsétlen
több mint 6 éve
Jo nagy szerencsetlenkedesek vannak a Florida meccsen is 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
De ez a kék-sárga szörnyű látvány 😂West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
JustoVillar