NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 7
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1183098246656352262
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Bírók csak megsegítették egy zászlóval a Georgiat 4&6 ra egy elkaphatatlan passznál...Holdingnal nem számít, hogy elkaphatatlan.
kapitnono
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Bírók csak megsegítették egy zászlóval a Georgiat 4&6 ra egy elkaphatatlan passznál...Erre nagyjából a világ összes pénzét fel mertem volna tenni
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
JustoVillar
625
96 yards TD-vel egyenlített a Georgia.2 perc van hátra!
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Bírók csak megsegítették egy zászlóval a Georgiat 4&6 ra egy elkaphatatlan passznál...
több mint 5 éve
Megy a choke job a michigantől is, 28-0 után már csak 5 ponttal vezetnek
---
több mint 5 éve
Hasonló volt ez Crabtree td-jéhez az Oklahoma ellen
---
több mint 5 éve
JustoVillar
625
CeeDee zseniális...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Az isten húzza a faszara ezt az oklahomat gici. Verjem, két védő is ott. Mi van itt gici.?!?
több mint 5 éve
cédé, jesszus 😀
több mint 5 éve
Huh verjem, ez a 3rd negyed. Nincs ÖL.
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Temple egy ujabb touchdownnal növelte az előnyét a Memphis ellen.Maryland meg osszeomlani látszik a szép szezonkezdet után.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Ha a Texas be tudná fejezni a playeket rendesen akkor nem lenne ilyen egyoldalú meccs...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Jake Fromm megdobta mai és szezonbeli harmadik interceptionjét...
---
több mint 5 éve
Texansnak két passza is volt amit ha elkap a tök üresen álló elkapó valószínűleg td lehetett volna, de inkább dropolták a passzt
több mint 5 éve
a Georgia meccshez linkcrackstreams.com/cfbstreams/1/
---
több mint 5 éve
pedig most már javuló formában, magukat is megverve ütik a Miss State-eta Tennessee üti a Tennessee-tMindig is éreztem, hogy a Volunteersnél valami nem kerek
r.baggio
Kampman
közben pedig komoly UPSET WATCH Athens-ben: még mindig vezet 17-10-re a South Carolina a Georgia ellen, a Bulldogs most mutatott be egy fumble-t
---
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Vagy a közvetítés hangja nagyon jó, vagy ez a Longhorns stadion a leghangulatosabb, leghangosabb azok között amit eddig láttam, hallottam. (NCAA)Ez nem a Longhorns stadionja, ez a Cotton Bowl stadion Dallasban.
peterk2005
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Vagy a közvetítés hangja nagyon jó, vagy ez a Longhorns stadion a leghangulatosabb, leghangosabb azok között amit eddig láttam, hallottam. (NCAA)ez nem a Longhorns stadion, hanem a Cotton Bowl stadion, amit ma már csak erre a meccsre, egy kis bowlra meg középiskolai mérkőzésekre használnak
peterk2005
---
több mint 5 éve
Kampman
28 290
a Tennessee üti a Tennessee-tMindig is éreztem, hogy a Volunteersnél valami nem kerek
r.baggio
több mint 5 éve
Texas secondary playák kicsit benézték ezt a tdt, pedig eddig egész jól nyomták. Missed tackle hegyek
több mint 5 éve
Vagy a közvetítés hangja nagyon jó, vagy ez a Longhorns stadion a leghangulatosabb, leghangosabb azok között amit eddig láttam, hallottam. (NCAA)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Hol vannak az emberek?? Meccs van 😊Szorgosan követem az eseményeket, de leginkább a Georgia meccset nézem, a Red River Shootout-t csak fel szemmel figyelem. 😀
r.baggio
Memphis visszajott a meccsbe.
Bowling Green pedig tovább növelte az előnyét a Toledoval szemben.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats