Week 8

2 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 426 — hotty f*cking toddy
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
 forum.wiziwig.eu/threads/91776-2014-NCAA-Football-Week-8-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
Big Ten Network:  xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National):  xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek:  xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
csücskös lesz 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
hat ... szerintem ez nem volt meg neki, bar iszonyat a hataron volt es a call INT.
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ejj, goff, ezt szépen elszabtad

Don't blink!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
@BryanDFischer: Marshall’s Rakeem Cato just threw a touchdown in his 39th straight game, breaking tie with @DangeRussWilson and setting a new FBS recordbaggio
Nem tudom hanyadik körös lehet a drafton, de ha nem túl korai, jöhetne Foles mögé. Remélem nem mondok butaságot, bár lehet egyből kezdő kaliber.dande
Nem tudom elképzelni, hogy Chip tovább próbálkozzon pocket qb-kkel. Nyilván míg Foles hoz egy elfogadható szintet, és lehetőség sincs nagyon kire lecserélni, marad a jelenlegi helyzet, de pl. Cato behúzásának végképp nem lenne értelme. Legjobb esetben Hundley lecsúszik a 2-3. körbe és rá lehet ugrani

-----

Ezt meg a Bama Aggies-alázásához, minden benne van xD a két cbs-es kommentátor:

Verne: "One of the great traditions at A&M is when they score you kiss your date." Gary: "We have a better chance of kissing than they do."baggio
Értem és köszi, épp azért kérdeztem, mert bennem Cato nem feltétlen pocket QB-ként élt, hanem jó keverékeként a két QB típusnak, inkább Chip fitnek, de akkor rosszul emlékeztem valamiért.erre.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 9 289
2 órája szóltam a Cal-UCLA miatt, a meccs azóta is parádés, jelenleg 34-33 a Californiánakbaggio
Tényleg elég izgalmas, bár jobb lett volna, ha megvan a 2pt conv., akkor lett volna csak igazán érdekes.
Épp kinn voltam a konyhában, mi történt szegény sráccal?Toto21
visszahordás közben fejen térdelték :/Dexxter Tailor
Itt a következő, sajnálom a CAL. Ez az a meccs, ahol a D lenne az igazságos. 😓
több mint 11 éve
De egy paraszt ütközés volt ez, persze a pac12-es bírók ezt is elnézik...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
uhh, ez a Harper kölyök is kapott egyet

Don't blink!
több mint 11 éve
@BryanDFischer: Marshall’s Rakeem Cato just threw a touchdown in his 39th straight game, breaking tie with @DangeRussWilson and setting a new FBS recordbaggio
Nem tudom hanyadik körös lehet a drafton, de ha nem túl korai, jöhetne Foles mögé. Remélem nem mondok butaságot, bár lehet egyből kezdő kaliber.dande
Nem tudom elképzelni, hogy Chip tovább próbálkozzon pocket qb-kkel. Nyilván míg Foles hoz egy elfogadható szintet, és lehetőség sincs nagyon kire lecserélni, marad a jelenlegi helyzet, de pl. Cato behúzásának végképp nem lenne értelme. Legjobb esetben Hundley lecsúszik a 2-3. körbe és rá lehet ugrani

-----

Ezt meg a Bama Aggies-alázásához, minden benne van xD a két cbs-es kommentátor:

Verne: "One of the great traditions at A&M is when they score you kiss your date." Gary: "We have a better chance of kissing than they do."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
2 órája szóltam a Cal-UCLA miatt, a meccs azóta is parádés, jelenleg 34-33 a Californiánakbaggio
Tényleg elég izgalmas, bár jobb lett volna, ha megvan a 2pt conv., akkor lett volna csak igazán érdekes.
Épp kinn voltam a konyhában, mi történt szegény sráccal?Toto21
visszahordás közben fejen térdelték :/

Don't blink!
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 9 289
Épp kinn voltam a konyhában, mi történt szegény sráccal?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom hanyadik körös lehet a drafton, de ha nem túl korai, jöhetne Foles mögé. Remélem nem mondok butaságot, bár lehet egyből kezdő kaliber.
több mint 11 éve
@BryanDFischer: Marshall’s Rakeem Cato just threw a touchdown in his 39th straight game, breaking tie with @DangeRussWilson and setting a new FBS record

---
több mint 11 éve
2 órája szóltam a Cal-UCLA miatt, a meccs azóta is parádés, jelenleg 34-33 a Californiának

---
több mint 11 éve
a kaliforniai meccs meg rohadtjó 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
közben dráma van a boston college - clemson meccsen, watson nélkül szenved a tigers offense, de vezetnek 17-13-ra, egy perc van vissza, és támad az eagles... ja és szakad az eső, rengeteg drop volt, meg XP-t is hagyott ki a BC

Don't blink!
több mint 11 éve
Az SEC West se annyira durva azért, mint szép lassan végre kiderül

---
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
J.Grant kapott egy emberest a térdére :S

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 217
Arkansas-Georgia meccsen elképesztő fumbli, de vagy hárman ejtették ki 😀
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 650 — Undertaker of the Cleveland graveyard
17-0 helyes 😊

több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Chris Harper elkapása azért majd ott lesz az év végi összefoglalókban

JT Daniels fan
több mint 11 éve
A UCLA @ Cal-t nézzétek, egy szenzációs egykezes elkapással vezet 14:10-re a Golden Bears

---
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Jézusom, Connor Cook... A legtúlértékeltebb QB jelenleg. Nálam 4. körös max.Robilluma
Én csipázom a Spartanst de ez tény és valóDrip
Én is bírom őket, B1G powa 😊.
A király védelmükből mondjuk most bolondot csináltak ezzel a 75 yardos reverse-zel 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
TTU szempontból pedig ideje lenne behúzni az első konf. meccset

több mint 11 éve
Jézusom, Connor Cook... A legtúlértékeltebb QB jelenleg. Nálam 4. körös max.Robilluma
Én csipázom a Spartanst de ez tény és való

több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
alakul....17-0