Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért egyszer az életben lezárhatnánk egy meccset amikor le lehet, hogy ne kelljen kukiskodni a végén...nem lenne ugyanilyen felemelő érzés szurkolni a tyapatnak 😀
peach
több mint 6 éve
Azért egyszer az életben lezárhatnánk egy meccset amikor le lehet, hogy ne kelljen kukiskodni a végén...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na, gyakorlatilag csere OL-lel áll fel a Panthers holnap, ha ezek ellen se akkor sose fogunk dominálni.
több mint 6 éve
Creepy
890
Ó, Istenem..
több mint 6 éve
Devonta outVisszakapjuk azemútháromévet... (N)
már most gyűlölöm ezt a sezlonyt.
shawnka
több mint 6 éve
Devonta outsuck for Nick Bosa?
már most gyűlölöm ezt a sezlonyt.
shawnka
több mint 6 éve
na most kell rámenni Kendricksrea baj pont az, h tud 😀
szarok rá, hogy nem tud tőzsdézni
shawnka
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Deion Jones IR-en ? ez csak egy rossz vicc..ugye.... fuck.. most dobta fel a Falcons face oldala...mondjuk legalább nem season ending...Mi a fasz? Végünk van, az egyetlen ember akit nem tudunk pótolni. Édes istenem, jön riley és már a gondolattól görcsben van a gyomrom.
Keano
több mint 6 éve
na most kell rámenni Kendricksreszarok rá, hogy nem tud tőzsdézni
több mint 6 éve
Húha bmeg ez súlyosabb veszteséggel bíró meccs volt... Deion Jones is IR.... Részvétem...
több mint 6 éve
Most már látható a koncepció. Akitől kikapunk annak összegyűjtjük az ex játékosait. Érkezett Nelson.
több mint 6 éve
Azért olyat láttunk már olyat h olyan bemelegedés lesz ami után már beindul a(z) (le)olvadás is. 😀Nem lesz gond az O-val se csak be kell melegedniük, elég rozsdásak mégamúgy a tavalyi bajnoktól éppenhogy kikapni szar támadójátékkal nem annyira para, mint Fitzpatricktől nagyon 😀Én elcserélném azt az L-t a mienkre. Mert tudom, hogy a D az fasza, csak volt egy szar napjuk. Ezt az O-ról nem tudom magabiztosan elképzelni.
shawnka
peach
Midnight
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nem lesz gond az O-val se csak be kell melegedniük, elég rozsdásak mégamúgy a tavalyi bajnoktól éppenhogy kikapni szar támadójátékkal nem annyira para, mint Fitzpatricktől nagyon 😀Én elcserélném azt az L-t a mienkre. Mert tudom, hogy a D az fasza, csak volt egy szar napjuk. Ezt az O-ról nem tudom magabiztosan elképzelni.
shawnka
peach
több mint 6 éve
amúgy a tavalyi bajnoktól éppenhogy kikapni szar támadójátékkal nem annyira para, mint Fitzpatricktől nagyon 😀Istenem de szép, de szééééép 😀
shawnka
több mint 6 éve
amúgy a tavalyi bajnoktól éppenhogy kikapni szar támadójátékkal nem annyira para, mint Fitzpatricktől nagyon 😀Én elcserélném azt az L-t a mienkre. Mert tudom, hogy a D az fasza, csak volt egy szar napjuk. Ezt az O-ról nem tudom magabiztosan elképzelni.
shawnka
több mint 6 éve
Mert kurva mély a sec. Amúgy visszatérős vagy season ending ir?Nem azért, ezzel én csak az értetlenségemet akartam kifejezni, hogy akkor miért nem S-t hoztak, de ők tudják 😀köszönöm, ezt amúgy nem tudtam 😀Neal IR, helyére Means (DE) jön a rosterre.Ez így van, de Neal S poszton játszik, onnan esett ki 😛
Eagles vágta ki, pedig egész jó kis játékos, csak nagyon tele volt a pass rusher szekció.
katonadani
dande
(ezért írtam h a helyére a rosterre 😊 )
katonadani
dande
több mint 6 éve
amúgy a tavalyi bajnoktól éppenhogy kikapni szar támadójátékkal nem annyira para, mint Fitzpatricktől nagyon 😀
több mint 6 éve
Nem azért, ezzel én csak az értetlenségemet akartam kifejezni, hogy akkor miért nem S-t hoztak, de ők tudják 😀köszönöm, ezt amúgy nem tudtam 😀Neal IR, helyére Means (DE) jön a rosterre.Ez így van, de Neal S poszton játszik, onnan esett ki 😛
Eagles vágta ki, pedig egész jó kis játékos, csak nagyon tele volt a pass rusher szekció.
katonadani
dande
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
köszönöm, ezt amúgy nem tudtam 😀Neal IR, helyére Means (DE) jön a rosterre.Ez így van, de Neal S poszton játszik, onnan esett ki 😛
katonadani
dande
több mint 6 éve
Neal IR, helyére Means (DE) jön a rosterre.Ez így van, de Neal S poszton játszik, onnan esett ki 😛
katonadani