Creepy

Atlanta Falcons

Creepy
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
880


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
❤️ ZACCHEAUS ❤️
15 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Elkezdtem nézni a sűrített meccset, de a Hill TD-nél kinyomtam, ennyire én sem utálom magam, hogy megnézzem a meccset.
Paszmek, csak abban bízom, hogy MR2 nem sérül meg komolyan idén..ez sok verés biztosan nem tesz jót a karrierje hosszának.
19 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Nem láttam a meccset. Annyira szar volt, hogy még csak 1 kommentet sem érdemelt? 😂😂
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?
Creepy
Ezek a győzelmek akkor érnek valamit ,ha a végén valami Isteni csoda folytán becsúszunk WC-ra.
Ellenkező esetben csak rontunk a draftpozinkon. De ez ugye csak év végén derül ki.
Kenny
Azért örülök, hogy Oliver nem bust, hanem fejlődik, Krazee nem csak 1 szezonos csoda, McGary meg Sheffield fejlődik..ilyesmikre gondoltam. Az a második 2. kör segíthet egy feltradeben amúgy, nem?

Szerkesztette: Creepy
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Ezért utálom, ha túltolják a játékosok a trashtalkot a meccs előtt.
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
😂😂
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Graham és Hoop 4 hét múlva..😍
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Julio bubble screen..Koetter elmegy az anyjába.
27 napja
Creepy Atlanta Falcons 880
Ezek tényleg megtalálták Shanny itthagyott pendriveját 😀
Kenny
Ő nem futott minden első downon, ahogy én emlékszem. De ez a 2 pontos próbálkozás majdnem könnyet csalt a szemembe.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Ezt mindenkinek látnia kell:
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Kinek mi jut. Engem a kíváló szvse "stadion" még kíválóbb budijában talált be egy seggrészeg ittas dallas szurkoló, aki romo remek játékát dícsérte nekem vizelés közben. Soha rosszabbat...
peach
Én szilveszter este A-Rod dominanciájáról és MVP jogáról hallgattam egy kiselőadást a csajom barátnőjének a fiújától..azután hozzátette, hogy "nem hiszi el, hogy sokan az NFC South legrosszabb irányítóját akarják MVP-nek"..ennek örömére mondtam neki, hogy én a Falconsnak szurkolok és ekkor végre befogta a pofáját..hihetetlen.
több mint 1 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Amúgy van egy jó hírem fiúk:
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Hát igen, ha csak a Vikes ellen nem nyerünk, behúzzuk a csoportot. Ami azért nem lenne egy könnyű dolog. Ha nyerünk 3-at, én már nagyon elégedett leszek. 😊
Amikor Sanu állt fel QB-nek, ez zajlott le bennem a play alatt:
Na, megint egy kis trükközés, megfutjuk a három yardot, mehet tovább..Úristen, majdnem fumble..miért kell pont most játszani az eszünket..ezaz paszmek, mindig is tudtam, hogy Sanu megcsinálja..micsoda játék, Sark a legjobb, Shanahan egy kókler! 😀😀😀
A végső ütést pedig Ice vitte be, amikor megkérdezték a meccs után, hogy mit mondott Sanunak, csak ennyit mondott: "Hogy teljesen szabadon voltam." 😀😀😀
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Senki nem akart semmit ezzel ELÉRNI. Ez csak egy elemzés, ha úgy tetszik vélemény arról, hogy ez a meccs sok mindenen múlt és a Falcons veresége több okra vezethető vissza mint arra a három hibás döntésre és rosszul kivitelezett playre, nem vitatva azt, hogy ha Ryanék nem szerencsétlenkedik el 3 és fél perccel a vége előtt a FG-t, valószínűleg vége a meccsnek. (Azért mondom, hogy valószínűleg, mert mindenki azt mondta 28:3-nál is, hogy ennek a meccsnek vége...) A számok, a playek száma, a 3rd down ratio, a futás második negyed utáni eltűnése mind az mutatja, hogy a ligaelső Atlanta O a második félidőre a TD után gyakorlatilag eltűnt, pontosabban a lesajnált Pats D dominálta. És az, hogy, az O képtelen volt megcsinálni 3-4 játéknál többet, hogy 3&outokkal adta vissza a labdát, hogy nem tudott eredményt elérni a sikertelen onside kickből, eredményezte, hogy nem volt labdabirtoklás, hogy elfáradt a D a végére. Sokkal nagyobb szerepe volt az Atlanta O leolvadásának a vereségben mint csupán a két elszúrt FG pozíció.

Ami pedig azt illeti, hogy ki kit min tartott, a liga - méltán - legjobbjának tartott Atlanta O csinált összesen 21 pontot a meccs alatt, a Pats O 21 perc alatt 31 pontot zsinórban. "Amíg bírták erővel...." Ez nem hivatkozás. Belichick egyik alapigazsága, hogy a meccs 60 percig tart. Ha 36 percig bírták erővel az Atlanta D játékosai, akkor ott is inkább edzői hiba van, nem is erőnléti kérdésként, mint inkább gameplanben.

Hogy kinek mi és merre pattant, azt meg végképp nem értem, mi köze mindehhez. Szerencsefaktor mindig van. Ha azt nem kapja el Edelman, akkor a Pats valószínűleg megcsinálja a következő playt, olyan lendületben volt. Ha Freeman nem blokkol olyan rosszul, akkor sincs fordítás valószínűleg. Ha Blount nem veszti el a labdát és Brady nem Edelmant keresi mindenáron, akkor 14:9 vagy 14:13 a félidő. De ez mind ilyen "mi lett volna,ha" és nincs értelme.

A Falcons time management legsúlyosabb hibája a FG pozíció körüli szituáció volt, ott három akármilyen futással, de még térdeléssel is el lehetett volna dönteni a meccset, de legalábbis arra kényszeríteni a Patset, hogy elégesse az a két időkérését és berúgni a FG-t. De amúgy az offense rövid labdabirtoklásai nem nagyon tettek lehetővé semmiféle time managementet. Kisebb jelentőségű eset, de amikor Edelman elkapását challengelte Quinn, akkor elbukta az utolsó időkérését, ami végén sokat érhetett volna a Falconsnak egy hosszú játékhoz és a FG range eléréséhez. (Pedig a tévés visszajátszásból rögtön látszott, hogy jó Edelman elkapása, nyilván a no-huddle-höz sorakozó Pats O késztette a gyors döntésre.)

Egyetértek Veled, hogy az első félidőben Belichick kedvenc kifejezésével élve vesztes meccsekre: "We were outplayed and outscored." De ez a második félidőre pont fordítva lett és nem tudom, hogy ebben mekkora része volt az első félidei teljesítménynek és az ebből fakadó fáradtságnak.

De ez csak egy vélemény, ne tessék ezért rám haragudni 😊
Burkus
Picit bicskanyitogató - a Te hsz-edre reagálok, de nem neked szól - egy ilyen vereség után átjönni a másik topikba okoskodni. Ha Falcons szurkoló lennék - ami hálistennek nem vagyok 😊 - biztos felbaszna, ha ide járna a sok Patses megmagyarázni, hogy milyen fasza volt BB és Brady és miért nem a Falcons volt a fasz hanem a Pats az isten. Én biztos elküldeném a halál faszára. Ehhez képest itt sztem nem nagyon hangzott el ilyen.

Ahogy már korábban is leírtam, ez a meccs a Falcons kezében volt - ami tény - majd a Pats kihasználta a hibákat és élt a lehetőségekkel és egy parádés utolsó negyeddel fordított - szintén tény. Csak azt nem értem, hogy a Falcons topikban miért elvárás minden hsz-ben a Pats felszopása, és ha ez nem történik meg, akkor jönnek az önkéntes grállovagok ezt számonkérni.
gabokocka
Én lenémítottam őket a vérbe, nem vagyok hajlandó ezeket az önfelszopásokat olvasni..van így is elég baj. Egyetlen egy Pats szurkoló ismerősöm van, együtt néztük a meccset, ő el tudta ismerni, hogy le voltak véve a pályáról, de Shanny úgy elbalfaszkodta, hogy a morál akkorát zuhant, hogy az után még a Browns is megcsapott volna bennünket..de mivel a Falcons nem egy népszerű csapat, kevesen vagyunk, szerényebbek, nem nagy az arcunk a sok siker miatt, mi tudunk viselkedni, nem megyünk át oda okoskodni, hogy mekkora szarok voltak három negyed alatt, 1/1-nek is elmentek volna. Mert ugye ez a jóneveltség jele, meg így név nélkül sokan olyasmit megengednek maguknak, amit személyesen soha. Szerencsére vannak azért, akikben van valamennyi együtérzés és legalább nem taposnak a mások lelkébe, még ha a másikról nincs is nagy véleménye.
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Na 11 óra múlva kezdődik..elég vegyes érzések kavarognak bennem a meccsel kapcsolatban..mert már így is csodás ez a szezon és az elvárásaimon felül teljesít a csapat..de azért jó lenne élni a lehetőséggel, ha már itt van..de azt tudom, hogy a srácok minden tőlük telhetőt bele fognak adni és ez örömmel tölt el. In Brotherhood We Rise!
3 hónapja
Creepy Atlanta Falcons 880
A testem készen áll a szezonra, birok majd inni, ha bánatra, ha örömre.. 😀
több mint 1 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Julio Jonesnak örülés? Senki?
Wyatt
Ne hülyéskedj. Én is odafutottam volna innen a fotelból ünnepelni, ha megvártak volna. 😀
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880
Na, itt egy szépség:
több mint 2 éve
Creepy Atlanta Falcons 880