Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
"Another free-agent jolt: Rams free-agent RB Steven Jackson has reached agreement with the Atlanta Falcons."KennySzerintem még biztos van benne 2-3 jó év. A számokat nem tudjuk még, de szerintem jól jártok vele.
több mint 12 éve
"Another free-agent jolt: Rams free-agent RB Steven Jackson has reached agreement with the Atlanta Falcons."
több mint 12 éve
legfrissebb:www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts
Corey Lemonier DE, Zach Ertz TE, Eddie Lacy RB, Blidi Wreh-Wilson CB
több mint 12 éve
Baker 6 év, 41.1 millió, 18.25 garantált , 10 millió signing bonus. Szerintem ez korrekt ha a tavalyi formát állandósítani tudja 😊 márpedig mér ne tudná?! 😀Bugamert előtte 2 éven keresztül szar volt? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Baker 6 év, 41.1 millió, 18.25 garantált , 10 millió signing bonus. Szerintem ez korrekt ha a tavalyi formát állandósítani tudja 😊 márpedig mér ne tudná?! 😀BugaA hátával szokott gondja lenni, reméljük nem lesz. Nem rossz a szerződés mondjuk a magas signing bonus miatt későbbi struktúrálásokra nincs sok lehetőség, de összességében nem fizettük túl, lehet ennek ez volt az ára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Baker 6 év, 41.1 millió, 18.25 garantált , 10 millió signing bonus. Szerintem ez korrekt ha a tavalyi formát állandósítani tudja 😊 márpedig mér ne tudná?! 😀
több mint 12 éve
Biztos a városlátogatáson lőtte, mert valami kínai sapinak tűnik és az van rajta, hogy Welcome! 😊leeon83
több mint 12 éve
Biztos a városlátogatáson lőtte, mert valami kínai sapinak tűnik és az van rajta, hogy Welcome! 😊
több mint 12 éve
Amúgy már decemberben is így jelent meg, szóval ez nem bizonyít semmit, sem annak az ellenkezőjét. Pláne, mivel nem tudni mikor készült a kép. 😊 Mindenesetre érdekes. forums.jetnation.com/topic/108788-is-revis-a-falcons-fan-or/Igen, ez lemaradt. 😊Bekiő Revis? 😊Buga
Sapkát érdemes figyelni.Beki
több mint 12 éve
Annyira nagy a kuss a csapat körül, hogy ebből tényleg Revis lesz... csak tudnám minek?!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen, ez lemaradt. 😊ő Revis? 😊Buga
Sapkát érdemes figyelni.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Sapkát érdemes figyelni.
több mint 12 éve
Sam Baker 6 évre marad 😊BugaA legfontosabb erősités már meg is történt 😊
több mint 12 éve
Nekem is, sőt én még franksről sem mondtam le.... kajak olyan szar egyelőre h grimes jut róla eszembe 😀
több mint 12 éve
NT nélkül nincs 3-4, szarok revisre. Felőlem grimes is mehet, 21 meg samu elég ha van pass rush. Ha ìgy alakulna akkor egy olb-re és egy rb-re mehet az első és második kör, 3.ban meg cb és akkor kész vagyunk. A hátsó körösek meg mehetnek depthbe ahova kell. Egyszerű ez, hìvom is dimmit 😀peachsőt, Bobby is jó volt miután Grimes kiesett. nekem tetszik az Asante-Bobby-21 hármas hátulra.
több mint 12 éve
Sugar!!! DE továbbra sem kell, ott megvagyunk 😊
több mint 12 éve
NT nélkül nincs 3-4, szarok revisre. Felőlem grimes is mehet, 21 meg samu elég ha van pass rush. Ha ìgy alakulna akkor egy olb-re és egy rb-re mehet az első és második kör, 3.ban meg cb és akkor kész vagyunk. A hátsó körösek meg mehetnek depthbe ahova kell. Egyszerű ez, hìvom is dimmit 😀
több mint 12 éve
király lenne, ha jönne! és akkor draftról DE, RB. talán TE?!Nah ezt már szeretdm. Baker remélem lòvéval a zsebben is tavalyi formáját hozza.... Garay jó lenne nekünk? Mennyit kérhet lenne rá keret?peachreggel Schefter megint lehozta, hogy most megint mi és a Frisco vagyunk versenyben Revisért. ha tényleg jön, akkor más senki.shawnka
több mint 12 éve
Nah ezt már szeretdm. Baker remélem lòvéval a zsebben is tavalyi formáját hozza.... Garay jó lenne nekünk? Mennyit kérhet lenne rá keret?peachreggel Schefter megint lehozta, hogy most megint mi és a Frisco vagyunk versenyben Revisért. ha tényleg jön, akkor más senki.
több mint 12 éve
Nah ezt már szeretdm. Baker remélem lòvéval a zsebben is tavalyi formáját hozza.... Garay jó lenne nekünk? Mennyit kérhet lenne rá keret?
több mint 12 éve
Gonzo is marad 😀
több mint 12 éve
Grimes elvileg egy évre marad.szabaMost azt olvastam, ez téves hír.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Grimes elvileg egy évre marad.