Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Beatle_60
38
Csak nem fog újra olyan jól játszani a 49ers (Kaep) mint a múlthéten, legyen Battle of the Birds Vol.2 a SB-ra. 😊
több mint 11 éve
Örülök hogy ebbe a topicba is maradandót alkothattam 😀TocaTúlzásokba ne essünk 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000126999/Mike-Nolan-s-advantage
több mint 11 éve
Igazából nem lényeg azon felül, hogy keresem a témákat ahova írogathatok hogy ne tanuljak. Mondjuk még igazam is volt részben így pláne plusszos 😀 Örülök hogy ebbe a topicba is maradandót alkothattam 😀Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊nem is írtam, hogy az alapszakaszban, csak azt, hogy "az NFC West ellen" 😀 nézzétek el, hogy kiment az emlékezetemből a Cards elleni csúfos vereség.shawnka
Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊nem is írtam, hogy az alapszakaszban, csak azt, hogy "az NFC West ellen" 😀 nézzétek el, hogy kiment az emlékezetemből a Cards elleni csúfos vereség.
Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Akkor PO nélkül csak 8-0, igaza van Tocának. 😊Ha a PO mérlegetek 1-1, akkor nem lehet 9-0 az alapszakasz és 9-1 PO-val együtt. 😊
több mint 11 éve
huh, nagyon meg vagy zavarodva 😀De akkor is max 10-1 el állhattok mert el vertétek a Hawkst 😛 😀Toca2008, Cardinals? shawnkaNe haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
Meg ezek a legsemmitmondóbb statok, főleg a palyoffban 😊Toca
2008: Rams(W), Cardinals(L)
2009: Cardinals(W)
2010: Rams(W), Cardinals(W), 49ers(W), Seahawks(W)
2011: Seahawks(W)
2012: Cardinals(W), Seahawks(W)
több mint 11 éve
De akkor is max 10-1 el állhattok mert el vertétek a Hawkst 😛 😀2008, Cardinals? shawnkaNe haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
2008, Cardinals?Ne haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀Tocaha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
Ne haragudj de ez a szám nem lehet valid , mert azt jelentené hogy 0-1-el álltok Playoffba, tekintve hogy a Seahawksot elvertétek nem állhattok 0-1el 😀ha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀shawnkajaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
ha a playoffot is nézzük, akkor 9-1 😀jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
több mint 11 éve
jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.shawnkaMondjuk az utolsó sem rajta múlt 😀
Meg ezek a legsemmitmondóbb statok, főleg a palyoffban 😊
több mint 11 éve
jaigen, erről majdnem elfeledkeztem: Mike Smith eddig 9-0 az NFC West ellen.
több mint 11 éve
Esetleges gyenge pontok pl.? Vagy nektek olyan nincs? 😂hát ez akkor automatikus win nektek 😂Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.empty taxi“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Oppáré ez ki is ment a fejemből:
Coach Smith: Mike Nolan was a big part of this San Francisco team. He's very familiar with them, which will help us out. #RiseUpempty taxi
semmi pluszt nem jelent ez. ismeri őket hogy mit vacsoráznak, vagy mi? 😊petey
Egyébként tényleg nem ezen fog múlni.
Madden hates me.
több mint 11 éve
hát ez akkor automatikus win nektek 😂Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.empty taxi“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Coach Smith: Mike Nolan was a big part of this San Francisco team. He's very familiar with them, which will help us out. #RiseUpempty taxi
semmi pluszt nem jelent ez. ismeri őket hogy mit vacsoráznak, vagy mi? 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
33 069
letrade 😛az én szememben akkor is azt jelenti, hogy Super Bowl-t nyerünk!! 😀Sugar611ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊Bugawww.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
A csapat lista az érdekes!!!!!!!!!!!!!!!! 😀😀😀 (32)6atos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
legutóbbi meccsünk a 49ers ellen. Roddy még mindig beszarás amit csinált!! 😀www.nfl.com/gamecenter/2010100305/2010/REG4/49ers@falcons#menu=highlights&tab=recap
több mint 11 éve
Of San Fran's 17 Pro Bowlers or alternates, 12 of them were drafted or signed during Mike Nolan's tenure. He might know Niners a bit.“We anticipate John will be back out practicing with us before the end of the week,” Smith said.csak az a baj, hogy közben egy rakat játékos kicserélődött, meg az edzői stáb plusz a FO 😀 szóval olyan őrült nagy segítség nem lesz.petey
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
az én szememben akkor is azt jelenti, hogy Super Bowl-t nyerünk!! 😀ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊Bugawww.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
több mint 11 éve
ez nem azért van, mert úgy gondolják, hogy SB-t nyerünk, hanem azért mert alapszakasz legjobb mérleggel rendelkezünk 😊www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊csizizoli
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsAzt néztem én is. 😊
GO FALCONS!
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsA csapat lista az érdekes!!!!!!!!!!!!!!!! 😀😀😀 (32)
több mint 11 éve
Jóval kevesebb labdát kap Kaeptől, és picit durcizott az első meccs után. Walker viszont többet, és, ahogy Alabama is írta Crabtreevel viszont nagyon együtt vannak. Sztem most mk TE elégedett 😊 Aki kritizált az max Jacobs, viszont tőle már nem kell félni 😊igen...kijelentette, hogy nála Smith az első számú QB..Keanonem kritizálta a döntést Vernon, a nyilatkozata még akkor volt amikor először lett Kaep kezdőnek nevezve. Közte és Smith között jobb volt a kémia, viszont Kaep-Crab kapcsolat bőven felülmúlja ezt. Crabtree-től jobban kell tartanotok mint Davistől!Alabama Niners
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P