Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Legújabb kalkulációk szerint nagyjából 3 millával vagyunk a sapka alatt. A vezetők is lenyilatkozták, hogy az FA period következő fontos időszaka a Draft. Szóval skacok, ne álmodozzunk. Nem lesz se Dumervil, se Grimes, se senki. Ez a zsé kell az újoncok leigazolására, pláne, hogy valószínűleg 9 pickünk lesz (7+2 comp). Ebből pedig az következik, hogy nagynevű TE tutira nem fog jönni idén (nagy kár), mivel még elég sok luk tátong defense oldalon. CB-ben Samu és McClain lesznek a kezdők perpill. Egy szó mint száz, még a draft után sem hiszem, hogy legitim SB csapatként érdemes ránk tekinteni (értsd a védelem még mindig tré).a TE-vel arra gondolsz, hogy valami nem elitet húzunk, vagy arra tesznek el lóvét?
www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/15/recent-deals-leave-falcons-about-336-million-under/deadmike
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Legújabb kalkulációk szerint nagyjából 3 millával vagyunk a sapka alatt. A vezetők is lenyilatkozták, hogy az FA period következő fontos időszaka a Draft. Szóval skacok, ne álmodozzunk. Nem lesz se Dumervil, se Grimes, se senki. Ez a zsé kell az újoncok leigazolására, pláne, hogy valószínűleg 9 pickünk lesz (7+2 comp). Ebből pedig az következik, hogy nagynevű TE tutira nem fog jönni idén (nagy kár), mivel még elég sok luk tátong defense oldalon. CB-ben Samu és McClain lesznek a kezdők perpill. Egy szó mint száz, még a draft után sem hiszem, hogy legitim SB csapatként érdemes ránk tekinteni (értsd a védelem még mindig tré).www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/mar/15/recent-deals-leave-falcons-about-336-million-under/
több mint 12 éve
Grimes körbejár mint tavaly Snelling, remélem Ő is marad a végén. Én TE LB ben gondolkodom. Ha megy akkor CB TE
több mint 12 éve
nah ja, csak van olyan nose prospect aki megéri az 1/30at? am. én is cb-t mondanék... 😊peachJah, nem is 1, elég jó az NT class.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
én meg még mindig kardoskodok a TE mellett.
több mint 12 éve
nah ja, csak van olyan nose prospect aki megéri az 1/30at? am. én is cb-t mondanék... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vmi nose tackle-t v CB-t.

Madden hates me.
több mint 12 éve
ha jönne dumervil, kit húznátok első körben?Dunta is Chief már 😊nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.Zsocane erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.Gyurma Pappa
kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.Zsoca
Mindenesetre én is azt mondom h ha választhatnék Grimes és teszem azt Dumervil között egyértelműen az utóbbi.empty taxi
több mint 12 éve
Dunta is Chief már 😊nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.Zsocane erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.Gyurma Pappa
kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.Zsoca
Mindenesetre én is azt mondom h ha választhatnék Grimes és teszem azt Dumervil között egyértelműen az utóbbi.

Madden hates me.
több mint 12 éve
nice. akkor viszont van hely a cap alatt gondolom. Grimes fizuját is megúszhatnánk. nem kell ő ide.ne erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.Gyurma Pappa

több mint 12 éve
Grimes a Dolphines után tegnap a Brownsnál járt!
több mint 12 éve
ne erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is.Mind jó, csak Burner és Abraham már nem Falcon.

több mint 12 éve
ne erre a hírre mégis itt. 😊))) a kedvenc futóm (mióta nincsen Portis végképp), a kedvenc csapatomban.. a SJ, Burner és Jaquizz-ban trióban így hatalmas potenciált látok. Gonzo hosszabbított. miért is ne tette volna?! vita nélkül top 5 TE jelenleg is. kár hogy a védelmek nyerik a bajnokságokat. Abraham már nem fog konstans 10 sack-eket hozni... gyakorlatilag elfogyott a védőfalunk és az LB sorunk. itt a baj megint.

több mint 12 éve
Köszi gabo, ìgy má értem asszem. Akkor ha jövőre visszavonul akkor az idén 7 milla helyett csak 5,5 lesz a fuzuja....(?)
több mint 12 éve
A capben így van egy összeg (asszem másfél milla) ami jövőre jelentkezik csak.gondoltam, csak akkor nem értem az értelmét. kivéve persze ha tényleg 2 évben gondolkodik...peachAkkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?peachÉlő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
gondoltam, csak akkor nem értem az értelmét. kivéve persze ha tényleg 2 évben gondolkodik...Akkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?peachÉlő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.empty taxi
több mint 12 éve
Akkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?peachÉlő szerződéssel is mondhatja azt h visszavonul.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Akkor a 2 év az tuti, vagy formalitás miatt néz ìgy ki a kontrakt?
több mint 12 éve
Gonzo 2 év 14 millió!
több mint 12 éve
Grimes ma a Phinsnél volt látogatóban.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Most h Dumervil FA lett érte viszont a csillagokat is lehoznám az égről.empty taxijöhetjöhetjöhet
több mint 12 éve
2 hír:na igen akkor Dumervil tényleg FA lett! JÖHET!!
- ha nekünk nem kell, a Tampa rámegy Grimes-ra!! (nem kéne még egy Lofton...)
- a Denvernél át akarják szervezni Dumervil fizuját, de lehet, hogy el kell engednijük:
www.thefalcoholic.com/2013/3/7/4072442/nfl-free-agency-2013-if-elvis-dumervil-hits-the-market-expect-falcons
Sugar611
több mint 12 éve
Most h Dumervil FA lett érte viszont a csillagokat is lehoznám az égről.

Madden hates me.