NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
269
19
19:00
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
119
13
RedZone week 16
59
9
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
3
3
22:05
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálam már vége a búnak 😀 ezen jót mosolyogtam 😀 csak hogy kicsit vidámabban érezzük már magunkat 😊fúú, nagyon epic. Rombergnek nem szar a hangja.
http://www.youtube.com/watch?v=11TUalz8-es&feature=related
Minden esetre Ryan jobban gitározik mint irányított vasárnap 😛 😀 Spoon meg egy állat a végén 😀Buga
több mint 12 éve
Dimitroff azt mondta, hogy a FA játékosokból kb. 8 újraigazolására van reális esély.Lofton - Grimes a tuti nálam, meg talán még DeCoud. Weems nem hinném hogy nagy pénzt kér, szeretném ha maradna, hasznos játkos. a többi leves.
Quarterback Chris Redman
Running back Jason Snelling
Running back Antone Smith (exclusive rights)
Wide receiver Harry Douglas
Tight end Michael Palmer (exclusive rights)
Center Todd McClure
Defensive tackle Vance Walker (restricted)
Linebacker Mike Peterson
Linebacker Curtis Lofton
Cornerback Brent Grimes
Safety Thomas DeCoud
Kick returner Eric Weems
Long snapper Joe Zelenkashawnka
több mint 12 éve
Dimitroff azt mondta, hogy a FA játékosokból kb. 8 újraigazolására van reális esély.Quarterback Chris Redman
Running back Jason Snelling
Running back Antone Smith (exclusive rights)
Wide receiver Harry Douglas
Tight end Michael Palmer (exclusive rights)
Center Todd McClure
Defensive tackle Vance Walker (restricted)
Linebacker Mike Peterson
Linebacker Curtis Lofton
Cornerback Brent Grimes
Safety Thomas DeCoud
Kick returner Eric Weems
Long snapper Joe Zelenka
több mint 12 éve
természetesen az NFC-nek és a divíziónak fogok drukkolni 😛shawnkaalap 😀
több mint 12 éve
nyerjétek meg 😊 nekem már csak személyes okokból a Packers kiesése lenne öröm ebben a szezonban 😀na de miért? ennyire nem kell utálni 😀Gyurma PappaNálam már vége a búnak 😀Bugahát igen, Tebow sokak arcára mosolyt csalt vasárnap 😀
hétvégén hajrá 49ers? 😊shawnka
több mint 12 éve
mondhatnám, hogy a legszebb öröm a káröröm, de nem mondhatom mégse, mert sok közötök nektek idén pont nem volt ahhoz, hogy hogyan alakult a szezonunk. ezt tökéletesen fejezi ki ata Smitty emelgetős képe 😀na de miért? ennyire nem kell utálni 😀Gyurma PappaNálam már vége a búnak 😀Bugahát igen, Tebow sokak arcára mosolyt csalt vasárnap 😀
igazából egyrészt benne van a rivalry is, másrészt a 4 megmaradt csapatból 3-nak van gyűrűje az elmúlt 5 évből, a 9ers meg végre odaérhet megint. most kb. underdognak néznek ki teljesen, így ha valakinek kell szurkolni közülük, akkor ő nekik fogok. de ha neadjisten ismét SB-ba juttok, akkor természetesen az NFC-nek és a divíziónak fogok drukkolni 😛
több mint 12 éve
na de miért? ennyire nem kell utálni 😀Nálam már vége a búnak 😀Bugahát igen, Tebow sokak arcára mosolyt csalt vasárnap 😀
több mint 12 éve
Nálam már vége a búnak 😀Bugahát igen, Tebow sokak arcára mosolyt csalt vasárnap 😀
hétvégén hajrá 49ers? 😊
több mint 12 éve
nDRo
1 593
vasárnap óta ha csak rágondolok nevetek... 😀ne haragudj, nem beszéltem róla senki szakmabelivel, vasárnap óta a tudásomban sem vagyok biztos, így inkább nem válaszolnék. kérdezzük meg az elemezgetés és a szakmázgatás jogosan koronázott királyát! 😀shawnkaUPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
nDRo
1 593
tenk jú a kiigazítástNolan bármi.szabaUPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
Nálam már vége a búnak 😀 ezen jót mosolyogtam 😀 csak hogy kicsit vidámabban érezzük már magunkat 😊http://www.youtube.com/watch?v=11TUalz8-es&feature=related
Minden esetre Ryan jobban gitározik mint irányított vasárnap 😛 😀 Spoon meg egy állat a végén 😀
több mint 12 éve
ne haragudj, nem beszéltem róla senki szakmabelivel, vasárnap óta a tudásomban sem vagyok biztos, így inkább nem válaszolnék. kérdezzük meg az elemezgetés és a szakmázgatás jogosan koronázott királyát! 😀UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
szaba
10 610
Nolan bármi.UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?nDRo
több mint 12 éve
nDRo
1 593
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?
több mint 12 éve
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.
több mint 12 éve
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀szabaahogy mondod punky
idei ittléte sem volt különösebben indokolt, de lelépésével csak jót tett nekünk. a Jaguarsnak meg úgyis mindegy, mert MJD-nek lényegtelen ki mondja, hogy fusson.
több mint 12 éve
szaba
10 610
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀rosszabbat biztos nem 😀shawnkaÁllítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 12 éve
rosszabbat biztos nem 😀Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 610
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.
több mint 12 éve
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.
több mint 12 éve
DC-nek meg Del Rio 😛Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.iktriada 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga
több mint 12 éve
a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊
több mint 12 éve
nem szeretném ha átállnánk 3-4re. most ugye az elmúlt pár éve ez a divat, semmiben sem szeretek beállni a sorba, szeretem h mi 4-3at védekezünk, ráadásul idén nem is rosszul szvsz. amúgy sem ideális rá a játékosállomány szvsz. (bár nem nagyon értek hozzá)a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
vélemények??Hiba.
http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/Sugar602
43-hoz is kicsi a védőfal közepe. Egyetlen játékosotok sincs, aki köré lehetne 34-es védőfalat építeni. 43-as endből 34-es OLB vagy bejön vagy nem, de semmi sem utal rá, hogy ezt a kockázatot itt a hatékonyság miatt feltétlenül vállalni kellene. Egyedül a Lofton 'spoon párost lehetne gondolkodás nélkül átvenni bármely 34-es csapatnak, de minek, amikor ők a 43-ban is nagyon jók.