NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

7 órája
rkstzz Baltimore Ravens 469 — justinblackmonpohara
Steelers ellen tűnt a legegészségesebbnek futás közben Lamar, ennyi reményem van mára. Ha ő valós fenyegetést jelent a földön, akkor megindulhat a futójáték talán. Passzban nem igazán bízom ilyen körülmények között, elvileg nagy szél is lesz a hideg mellé.
8 órája
KeyG Baltimore Ravens 12 841
-10 fok lesz a meccs kezdetén, tökéletes idő a kemény Ravens védelemhez és a tökéletes futójátékhoz, ja nem 2002-öt írunk.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
no Baltimore Ravens 8 283
Elkezdtem egy kicsit belemelyedni az OL-be es vadasztam a videokat es gyakorlatilag rajuk koncentraltam. Tul sokat nem talaltam, de meg annal is elkeseritobb mint a szemem mond meccs kozben. Nem irok roluk kulon-kulon, nem erdemes idot vesztegetni, de kiemelek ketto dolgot.

1.) Linderbaum sok penzert egyre inkabb nem tetszik. Alapvetoen gyors labon es ez jo a futasnal mikor mozogni kell. Ebben nagyon jo es kesz is a felsorolas. fizikailag meg mindig hatranyban van es ez hatrany mind futasnal es mind passznal. Talaltam par 1-1 passzt es ugye nagyon pici szamokrol beszelgetunk, de egy "zeitler" szerzodesert szeretnem max. De ahogy irtam mar ha nem fizeti agyon edc ( ami hiba ) akkor hozna az 5 korben egy potlast.

1a ) Rozsi is sokat esett vissza, de edc-t ismerve o a kovetkezo LT-nk. pff

2) Monken piszok szar a futashoz, es ahogy GR a passznal o a futasnal gyenge. Persze ez nem jelenti hogy nem tudja mik a jatekok, es mit kellene hivni. A baj hogy nem tudja a finomsagokat tanitani, amitol mukodik is dolog. Es ez piszkosul nem segit a jatekosokon.

A problema hogy a futas az egy meghatarozo sarokko es GR utan a passznak kellett fejlodnie amihez vegre celpontok is kerultek a tablara ( meg ha nem is vilagvero ). Csak sajnos a futas beszakadt es ennek az oka Monken es EDC. A fal a begyakoroltakat tudta volna vinni tovabb GR nelkul is de az uj fiuk nem tudjak es nem eleg tehetsegesek sajat kutfobol. Az hogy emellett az maradt hogy egyertelmu passznal irto gyenge a tarsasag az hab a tortan. De a futas gyengessege az uj dolog.

Tovabb lenditve a dolgokon az is latszik hogy a passz is hol akad el, egyszeruen gagyi a keretunk amit a D-ek megesznek reggelire, ha LJ nem veszelyes labon. Kicserelnek JB-val a cicak nyernenek 2x annyi meccset ( bar ritkan lenne 300 yard dobva ) mint most, JB meg meghalna itt.
2 napja
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.
Ezzel Jones a 26. legjobban fizetett IDL lett.
Gilman, Van Noy, Falevél és Ricard tőlem mehet.
KeyG
Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?
Arby
Ki, de taget kaphat.

We are just the Ravens!
2 napja
Arby Baltimore Ravens 13
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.
KeyG
Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?

Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
3 napja

We are just the Ravens!
3 napja
Beki New York Jets 2 050
The #Ravens and standout DT Travis Jones have reached a 3-year extension worth $40.5M, source said. He gets $25M guaranteed.
3 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 066
A Pats elleni meccs után a GB is éjszakai meccs lett szombaton....

Amióta a liga szinten az egyik leggyengébb teljesítményét hozzuk, nézhetetlen meccsekkel és egyre kisebb eséllyel a rájátszásra, azóta sorra pakolnak minket kiemelt műsorsávba...
A liga saját maga ellensége, vagy ennyire szeretnének minden semleges nézőt lebeszélni, hogy Ravens szurkoló legyen? 😀

Idegenben, kurva hidegben, sérült Jacksonnal, egy nappal kevesebb felkészülkéssel mint az ellenfélnek... igazán remek kilátások egy "minőségi" összecsapáshoz.

Szerkesztette: Snagal
3 napja

rkstzz
Ez a jatek ugyanaz mint az elozo video 1 jateka. Es ahogy ott leirtam direkt nevek nelkul, nehogy a D azert legyen sikeres. Egyszeruen barki ki tudja kivitelezni mert falalalal laba van tamadva ami nagyon gyenge.

Amugy ahogy irtam en drukkoltam volna annak igazan ahol latom az eselyt es a vasas nyert de nem adott valaszokat, A D ugyanugy kiszamithato, az O-ben meg nyomas nelkul vegtelen idovel eppen most nagy szazalekben bejottek a hosszuk. Szoval ott sem tudtam orulni.

Es monken meg elmehet a gecibe. Azt hiszem ez volt a jatek ahol elsore 5 yard futas es jott ket dobas kozte ez. siman elintezte hogy egyertelmu passz legyen. Itt van az eredmeny.
3 napja
4 napja
We have signed G Laken Tomlinson to the Practice Squad and released DE Carl Lawson.

We are just the Ravens!
5 napja
Faalele 39 pff grade pass blockban a Steelers ellen. 60 alatt nem nagyon kéne nfl kezdőben lenni.

Ez most odáig fajult, hogy meccs közben Lamar is összebaszott vele a padon.
rkstzz
A fal fejlődik, javul, megmondta Haribó. Mit nem értetek ezen? 😀
Snagal
Azt nem mondta melyik évtizedben

We are just the Ravens!
5 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 066
Faalele 39 pff grade pass blockban a Steelers ellen. 60 alatt nem nagyon kéne nfl kezdőben lenni.

rkstzz
A fal fejlődik, javul, megmondta Haribó. Mit nem értetek ezen? 😀
5 napja
Nem Falevél hibája hogy az NFL-ben kezdő G a Ravensben.
Viszont egy kibaszott vicc.

We are just the Ravens!
5 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 916

rkstzz
Ezt említették az amcsi közvetítésben is, hogy Lamar odament Falevelhez eléggé frusztrált állapotban.
5 napja

5 napja

elképesztő a faszi 😂
rkstzz
Falalalalla rossz, de nem o a hibas.

Nem tudom hogy irtam itt rola vagy sem, de ez az elso klipp egy sima falalalal csomag es lenyegtelen mindenki mas es ezek minosege, mert falalall laba van tamadva. LT embere megy szelesen LDT tamadja az A gap-et es jon a blitz a resbe. Faallalal mozdul az agap-re es utana nem er oda. A futonak lehetne segiteni blitzet felvenni, de..a fo problema hogy stanley ben sem lehet bizni es segitseg nelkul Linde is berogyna, de ez egy kerdes marad mert vegul jon segitseg ketto is. Es itt van hogy a rookie futo koveti a szabalyt es nem "el " egyutt a jatekkal. JH a blitzet vette volna fel. Az igazi tragedia hogy Vori itt a legjobb aki nem blokkol hanem segitseg a feladata. Rozsi meg megoldja de itt o nem is volt cel hogy el legyen verve. Watt szerepe mas ( bar nem latszik a statlapon es aranylag konnyu, de a feladatat tokeletesen megoldotta ). Stanley roggy, linde rogyna, futo rookie, fallalal feladata keptelenseg szamara. De en is jatszanek ha beallitananak.

A masodik klippben egyszeruen o nem jo mert nem ismeri fel a DL tolodasat, de megint itt a D celja hogy rozsit szigetre rakjak es ot elverjek. Falalalal nezi hogy tud segiteni es elrontja a sajatjat segiteni keptelen lenne fizikailag odaerni es ezert lehet karhoztatni hogy miert nem vegezte csak a dolgat. A tragedia az rozsi itt es tudatosan rajatszottak, sikerrel.

A browns elleni nem latszik de az nagyon rosszul nez ki. A futas meg nevetseges de megint egy eldolo hordorol beszelunk nulla labbal, nem tud POA lenni.

Az utolso meg a futo hibaja es ott a futora van jatszva es persze falalall mellett hogy ha veletlenul zseni lenne se erjen oda vissza a lyukba. De ez nem az o hibaja csak latvanyos.

falaallal l borzalmas de aki leigazolta es aki berakja a kezdoba=e az a hibas es a felelos. Veletlenul sem az OL edzo akinek kepeznie kellene. Ezt keptelenseg kepezni, bar a technikaja sem jo de az mar mindegy.

Hulladek a fal es majdnem minden eleme gagyi benne. OK linde jol segiti a futast es passz ellen is remek segitseggel es a G-k segiti ot es nem forditva ( persze a sema miatt )
5 napja
Harbaugh said the league admitted to him today that they botched the Travis Jones call. Cost the Ravens 4 points.

We are just the Ravens!
5 napja

elképesztő a faszi 😂
5 napja
Patriots-Ravens has moved into the week 16 Sunday night slot and Bengals-Dolphins has moved out.

We are just the Ravens!
5 napja
NFL suspended Ravens OL Ben Cleveland for three games for violating the Substances of Abuse Policy.

We are just the Ravens!
6 napja
en kezdem azzal hogy nem szoktam nagyon irni ezekrol es most sem fogok. Az eredmeny miatt az egyik szemem sir a masik nevet. A jatek alapjan mindketto sir. Az idei penetrans mezony miatt meg kulonosen.

Orr egy fos. Nincs kisegitve a nyomas teren ami kb zero volt amikor eppen neztem es altalaban sincs, de ez az elkepzeles es azert van igy epitve. Persze szarul, de hajra.

A CB-k keptelenek ennyi ideig tartani es tulertekeltek de a keres is meredek toluk. Persze 36.jara is lehet a megoldas ra hogy jobb es tobb CB kell. Hamilton ertek nelkulive valt par meccs alatt. S-nek atlagos a LOS-hoz kozelebb jobb, de kiveszik a jatekbol egy kozepes TE-el. Orr fos es szarbol fost tud alkotni.

Monken lassan kijelentheto hogy mehet rogton Orr utan. kiszamithato, gyenge utvonalak, futas nyogvenyelos. elvileg azert jott mert passzolni kiraly vele. Nem az. Igaz ot sem segiti a fal es LJ nem a legjobb. Es ezen ne lepjunk tul, szarul jatszik, de leginkabb magahoz kepest. De monken nem segiti ki es most latszik igazan hogyha LJ nem fenyegetes labon akkor emberunk majdnem olyan hulladek mint GR, zseni felvillanasokkal. Edeskeves. Mikor lj mozgott labon, a vasas D rogton roggyant. Es ez megmutatta rogtonm hogy a keret is hulladek foleg ahhoz kepest hogy EDC egy magus es a legerosebb keretrol beszelgettek itt paran. Vannak jo eros es mely elemek, csak fundementalis hibak is es valamiert a falak az edge az fontosabb mint a S, ilb. Ahol egy agyonfizetett runstopper van aki passz ellen talan kozepes.

annak akartam drukkolni akinek a tobb eselye lenne az amugy penetrans afc ellen.
Na az nem a ravens amikor elsore futas 5 yardert es a 2 es 5 bejon Ali es meg a DL is passzt vedekezhet mert az jon. Persze majd a 2rajatszasban" eloveszi monken a meglepetest a hulyeje. Sajnos a vasas sem volt jo, zero futas eppen bejottek a hosszuk de zero nyomas AR-en, D amikor esszeru volt az OC akkor puha volt. Ok legyen a cicasereg, de ott pont annyira hulye mint itt a foni. Cserebe JB talan kiszalad egy 600 yardos meccsel es tolnak az elejetol a vegeig. De abban sem tudok hinni.

Egy esetleges SB gyozelem eseten is elegedetlen lennek.
6 napja
Ma sem rúgtak ki senkit, pedig jobb lenne ha GM-től kezdve felállna mindenki.
Éjszaka megnéztem a Texans-Chiefs meccset, hát Kamari Lassiter de igazából az egész Texans DB sor elit és olyan védekezéseket mutatott be tök egyszerűen amit nem is tudom mikor láttam utoljára az EDC féle csürhétől.
Igaz ott a GM beleölt rengeteget az EDGE sorba is amit a mi faszfejünk nem tett meg, "mert az neki mit számít"

We are just the Ravens!
6 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 272 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sokkal inkább egyébként így utólag a Rodgers féle fumble kapcsán lehetnek problémák, mert az, hogy Rodgers birtokolta a lasztit, így visszanézve eléggé véleményes volt. Azt, ha már az ítélet az volt, hogy fumble, sokkal inkább helyben hagytam volna.
Klemó
Ez egy "szerencsés" helyzet, hogy egyazon meccsen történt a két eset, mert teljesen nyilvánvaló hogy mennyire nem jó az a szabály amit szubjektív alapon ilyen lazán, szabadon lehet értelmezni.

Rogers a sisakjához szorított labádája elkapás, amin a védő keze is pont annyira rajta volt már, de Likely nem futotta le a maratont közben ezért az övé nem számít elkapásnak.

100 ból 99 TD-ért volna. Tegnap nem a bíró úgy döntött ez neki még nem elég.

Amúgy engem csak azért idegesít mert a csapat fos teljesítményét és ezzel az edzők felelősségét némileg zárójelbe teszi, pedig járt volna a faszkorbács mindenkinek a FO-ban emiatt, meg úgy általában amiatt ahol a szezonban tartunk.
A rájátszásba bejutás is csak AFC North szompontból releváns, mivel egyik csapat sem lesz itt tényező, amikor ott akár csak egy közepesen komplett csapat jön szembe.
Snagal
és mi van akkor, ha ez nem az end zoneban történik, hanem a td vonalnál, ahol 1láb, két láb, átnyújtja a vonal felett, hopp a felvétel megáll, elérte az end zone-t, td!!!!!
gedam
egyébként "football move " is meg volt, mert az elkapáskor még behajlított kézzel fogja meg a labdát, de mivel mögötte van a védő ezért előre nyújtja... ezt nem-birtokolt labdával nehéz lett volna megcsinálni.

Viszont jól mutatja ennek a döntésnek a WTF fokát, hogy a Jones féle FG zászlóról szinte nem is beszélünk, pedig az is adott 4 pontot az ellenfélnek.

Mindkét csapat megdolgozott a vereségért persze, de azért ezt a bírót ne lássam többet.
Snagal
Ráadásul a szabálykönyvben a football move felsorolásnál szerepel az előre nyújtott kéz. 😀 Kabaré.
rkstzz
Ez sokáig vitatéma lesz, én is biztos voltam benne hogy TD lesz az ítélet. Viszont így rengeteg időnk lett volna visszatámadni, 3 időkéréssel.

6 napja
Sokkal inkább egyébként így utólag a Rodgers féle fumble kapcsán lehetnek problémák, mert az, hogy Rodgers birtokolta a lasztit, így visszanézve eléggé véleményes volt. Azt, ha már az ítélet az volt, hogy fumble, sokkal inkább helyben hagytam volna.
Klemó
Ez egy "szerencsés" helyzet, hogy egyazon meccsen történt a két eset, mert teljesen nyilvánvaló hogy mennyire nem jó az a szabály amit szubjektív alapon ilyen lazán, szabadon lehet értelmezni.

Rogers a sisakjához szorított labádája elkapás, amin a védő keze is pont annyira rajta volt már, de Likely nem futotta le a maratont közben ezért az övé nem számít elkapásnak.

100 ból 99 TD-ért volna. Tegnap nem a bíró úgy döntött ez neki még nem elég.

Amúgy engem csak azért idegesít mert a csapat fos teljesítményét és ezzel az edzők felelősségét némileg zárójelbe teszi, pedig járt volna a faszkorbács mindenkinek a FO-ban emiatt, meg úgy általában amiatt ahol a szezonban tartunk.
A rájátszásba bejutás is csak AFC North szompontból releváns, mivel egyik csapat sem lesz itt tényező, amikor ott akár csak egy közepesen komplett csapat jön szembe.
Snagal
és mi van akkor, ha ez nem az end zoneban történik, hanem a td vonalnál, ahol 1láb, két láb, átnyújtja a vonal felett, hopp a felvétel megáll, elérte az end zone-t, td!!!!!
gedam
egyébként "football move " is meg volt, mert az elkapáskor még behajlított kézzel fogja meg a labdát, de mivel mögötte van a védő ezért előre nyújtja... ezt nem-birtokolt labdával nehéz lett volna megcsinálni.

Viszont jól mutatja ennek a döntésnek a WTF fokát, hogy a Jones féle FG zászlóról szinte nem is beszélünk, pedig az is adott 4 pontot az ellenfélnek.

Mindkét csapat megdolgozott a vereségért persze, de azért ezt a bírót ne lássam többet.
Snagal
Ráadásul a szabálykönyvben a football move felsorolásnál szerepel az előre nyújtott kéz. 😀 Kabaré.