Benibácsi

Baltimore Ravens

Benibácsi
Utoljára láttuk
13 órája
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
704


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Letezik olyan minosegu trade amire rabolintanal, ertsd: premium poszt top harmas delikvens kontra ingunk-gatyank?

Ha igen mi lenne az a poszt? WR? Egy Devonte Adams? EDGE? Egy Minkah Parsons?

Es akkor meddig mennel el?
Az egy elso kor persze semmi ehhez de hol a hatar?
RedFive
Olyan csapatoknál lehetne próbálkozni ahol kell a draft cetli mert évekre lábon lőttek magukat pénzügyileg. Denver pl ilyen. Onn Surtain adnà magàt de én nem érzem azt hogy egy corner kell a döntőhöz. Saints ilyen még, na onnan Olave lehet az egyetlen értelmes jelölt.
Ami nálam szóba jöhetne egy cserére az OT ebben a pillanatban. Szerintem a draft után lesznek még kivagasok más csapatoknál, azokra.meg ramehetunk Zeitler is így jött anoo és eléggé bejött.
16 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
 russellstreetreport.com/2024/04/02/ravens-list/ravens-worst-draft-picks/
A lista szubjektív nyilván, engem az fogott.meg hogy kiket lehetett volna draftolni helyettük 😀
19 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Azt hittem mi fogunk cserélni Reddickèrt, de végül a Jets megtette ezt. Jön vissza Bowser vagy Van Noy?
1 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Még nem férünk be a capbe, és szerintem veszett tárgyalások mennek többek között pl Stanleyvel hogy bele megy-e egy fizu csökkentésbe vagy sem. Ami azért kar.mert pl Shaq Barnett 1 év 9 millióért nekünk is megérte volna. De lehet hogy a komp pickekkel is számolgatnak.
1 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Charles Lenohoz mit szólnàtok Stanley helyett egy 1 éves áthidaló megoldásnak? Szerintem 1/30-on vagy később kapásból nem találunk olyat aki egyből kezdő lehet vak oldalon. Így lenne egy éve tanulni. Mivel Lenot kivàgtàk nem is számítana bele a kompenzációs formulàba azt hiszem.
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Nem neztem vegig eloben a dontot, csak az elso felidot de meg buvalbaszott voltam a kiesesunk utan, es a folytatast felvetelrol potoltam. A bajnok bucsuztatott bennunket. Flowers fumblija uszkos sebet ejtett a lelkemen de majd kiheverem. Lapozzunk.

Az NFL.com legfrisebb mockja tetszett. Harom kor, sorrendben: O# falember, WR, DT. Ala is irnam. Hogy Troy Franklin zuhan e a masodik kor aljaba azt szkeptikusan fogadom de jo lenne.

A lerabolt szakembergardank potlasa nem lesz gyerekjatek, de sanszos hogy ehhez legalabb jobban ert JH mint a meccsek kozben a relevans beavatkozasokhoz. Mely levego, kivancsian varom az epitkezest, ill.hogy lesz e tokunk elkuldeni a nagy zsugas koloncokbol. Aztan Ti raknatok tag-et Madubuikera? Vagy barki masra? En most nem.
RedFive
Részemről továbbra is annak örülnék ha legalább 2 pick jönne az első 3 körből o lineba.
Persze ha FA-ról hozzuk az egyiket az is oké lehet de akkor az 1. körös picket szeretném látni hogy erre megy.
(mondjuk nálam Stanley nem lesz a csapat tagja '24ben és Flowers megússza ezt a balhét eltiltás nélkül).
Reaálisan sajnos azt látom nem fog megtörténni, hogy túl sokat áldozzunk a falra, és félek, hogy Stanley is maradni fog, aki 1-2 meccsen elég sokba volt nekünk (és nem a fizetésére célzok, pedig lehetne arra is).

WR oldalon sokszor elmondtam, hogy OBJ helyett jobban örülnék valami aktívabb veteránnak, aki nem csak 1-2 playre képes felmenni egy hosszú driveban. Egy komoly név megszerzéséhez még Bateman is beleférne nekem mint cserealap mert az idei teljesítményét egy Agholor is lehozza kb...

RB oldalon viszont pont hogy nem vágyom nagy nevekre. Ha Micsel jól gyógyul tőle sokat várok és Gus/Hill páros szerintem teljesen rendben van (persze ha a Busz is úgy gondolja, hogy nem megyel most 1-2 +millióért máshova ahol max lehúzza a karrierjét a wc-n egy év alatt).
A rendszer és LJ felfele húzza a reputációjukat így én nem látom, hogy egy nagyobb nevű veterán futó szignifikáns javulást hozna itt* (pláne ha Harbó úgyis leülteti csak mert vezet az ellenfél 3 ponttal a félidőben és kidobja a gameplanet teleszart gatyával).

* kivétel persze ha McCaffrey féle szuperfegyver jön, de van rajta kívül most ilyen RB a ligában? nekem nem nagyon jut eszembe.

Lábjegyzet: tudom, nem a legszexibb poszt a FB, de Ricard-ot többet kell bevonni a játékokba, FB futással vagy alkalmanként elkapásokkal is... sokkal több van benne mint simán egy + falember, ha van hozzá kreativitásunk.
Sajnálom, hogy nem kapott több kreatív szerepet.


D oldalon pedig nálam csak Hamiltonnál nyílna ki a pénztérca, de szerencsére még ezzel várhatunk.
Madubuki és Clowney szerintem a rendszer haszonélvezői, jó kérdés, hogy ez marad-e, de ha igen, akkor sztem újabb veteránt is fel lehet húzni, ha ők inkább a pénzre mennek.
Örülnék ha egybe maradna a D* de nem minden áron.

* minusz Marcus Williams és Queen
Snagal
Sztem az O fal belsejébe nem fogunk draftolni csak a hátsó körökben, mert oda tavaly.hoztunk kettőt plusz még ott van Cleveland is. Emiatt azt is gondolom hogy Zeitlert sem jön vissza sajnos. Az egyik tackle.menni fog de mind a kettőt nem fogják kivagni. Lesznek sztem hosszabbítások pl Ricarddal vagy Mekarival. Nagynevű futót én sem hoznèk szerintem draftrol tudunk keríteni magunknak minőséget.
A védelemből Bowser valszeg megy az emiatt felszabadult capből lehetne Clowneyt visszahozni. Marcus Williams szerintem nagy érték. Én nagyon respektalom hogy fél karral is vegigkuzdodte az évet és egyáltalán nem lógott ki lefelé.
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
 russellstreetreport.com/2024/02/12/baltimore-ravens-salary-cap/baltimore-ravens-2024-salary-cap-preview/

Kőne pènz lóvèra mert elég szegényes az eklèzsia.
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
We have named Zach Orr our new Defensive Coordinator
KeyG
Érdekes választás. Mekinèl már láttunk a filozófiájàból vmit a Michiganen. Orrnàl egyenlőre rejtély milyen stílust akar meghonosítani. Remélem sokat tanult az elodjetol ès a működő dolgokon nem akar.mindenaron változtatni
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
 russellstreetreport.com/2024/01/30/baltimore-ravens-salary-cap/2024-ravens-offseason-roster-preview/
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Amikor maga Gene Steratore mondja ki ország világ előtt hogy “no contact before the interception” ez a Lamar int eset, akkor mit várunk?
A legrosszabb az, hogy nekünk ez az egy dobásunk volt a Chiefsnek meg adják évről évre a Superbowl győzelmeket. Hát a tavalyi Eagles-Chiefs utolsó meccsdöntő holdingja lófasz nem volt ahhoz képest amin Likelyn műveltek kétszer is.
3&1-re a Chiefs egyik TD drivejában chop block volt, elnézni se lehet elnézték 3&16 nak kellett volna jönnie. A folyamatos Kelce tauntingról ne is beszéljünk.
Remélem ennyi örömük lesz az életben a dinasztia összes résztevőjének, segítőjének és szurkolóinak. Hogy a Chiefs HA nem tudja maga megcsinálni, mert tegnap nem tudta akkor jön a help zebraköntösbe bújtatva.
Már év közben megírtam, miért akarják a Chiefst a bowlba és akkor szerintem még a nő se volt, azóta az is van.
Tényleg szerettem volna ha nem kellett volna bízórni vagy nem kellene és a Chiefs megverne minket tudásból de a tegnapi az még a bírók ellenére is hozható lett volna ha a Ravens vigyázz a labdára.
Flowers hülyeséget csinált igen, LJ intje hülye döntés volt.
Ettől függetlenül a bírók egy oldalra hibáztak és aki szeretne erről beszélgetni kezdje azzal, hogy Steratore hogy mondhat olyat ország világ előtt, hogy az interception hamarabb volt mint a kontakt Likelyn.
Tudom, poor loser bírózni és embereknél olyan mintha Istent vennénk a szánkra, de megállhatna már ez a dolog amit a Chiefs kap, mert egy rohadt szimpi csapatot tesz unszimpatikussá oszt még az ilyen Kelce félék képesek szídni Burrowt vagy emberek pofájába vigyorogni.
Kevés ilyen emberi mocsok volt a pályán még gurulósban is mint ez.
KeyG
Nalam ez olyan mint a legtobb dolognal. Van egy oriasi problema es anelkul hogy azt megoldanank mar nem erdekel a tobbi aprosag. Ha mi mindent JOL megtettunk volna a gyozelemert akkor erdekes lehetne nalam is. Nem tettuk, ok dolgoztak jol es nalam itt zarul a tortenet, hiaba nyerhettunk volna ha ...meg ha.. meg ha.

Nalam ez felkeszules es termeszetesen lesznek akik a KC D-et meg fogjak enekelni az erme egyik oldalarol. Nalam ez totalis O bukta volt taktikailag, hivasilag. Ha azt jol csinaltuk volna akkor beszelhetnenk masrol...De nem, geci szarok voltunk.

En nem latom hogy Monken jobb tudna lenni, de azt sem latom hogy JH hozna jobbat tole. JH-t vegkeppen nem fogjuk kidobni azt mar almaimban sem latom. Egy dolog marad ha mindent radobunk az O-re es sztarokra. De a felelmemet mar leirtam es nem ismetlem.
no
Engem meg nem érdekel addig igazából semmi amíg a feltételek a két csapat számára nem azonosak a liga részéről.
KeyG
Azzal nem tudsz mit kezdeni.

Azzal hogy jol keszulsz fel azzal igen. Amig es most csak es kizarolag adott naprol beszelek, nehogy felremenjen a beszelgetes Monken ( vagy JH valaki szerint ) ilyen hulye addig nalam nincs mirol beszelni.
no
Számomra az az igazán fájó hogy a Steelers pont az ilyen meccseket szokta behúzni (khm pl.pont ellenünk) mi viszont képtelen vagyunk élni a lehetőséggel amit a védelmünk vagy az ellenfél biztosít számunkra. Az egy dolog hogy nem megy a játék, hogy jó az ellen védelme vágy hogy rossz a game.plan, de kibrusztolni sem tudtunk magunknak a győzelmet annyira nem voltunk rendben fejben. Steelers kb csak ilyen győzelméből rakja össze a pozitív szezonját.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Én úgy fogalmaznék hogy kijött a rutin. Mahomesèk zsinórban hatodszorra játszanak itt. Nem látom annyira borusnak a dolgokat, bár az igaz hogy idén osszalltunk és a sérülésekkel is szerencsénk volt. (Ennyi járt a korábbi evekert) De tegye szívére a kezét mindenki. Az idény elején ezzel a kerettel ilyen erős sorsolás.mellett mertetek volna AFC döntőt josolni? Én biztos nem. Én sikernek értékelem az èvet összességében mèg úgy is hogy ha ez most piszkosul fáj. Most kell igazán varázslat EDC-tol és jövőre.mar az alapszakaszban vissza lehet nekik vágni.
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?
Benibácsi
adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
gedam
Tényleg?
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Calais Campbell Atlantàba megy. Ez a járulékos vesztesége az FO és LJ toketlenkedesenek. Én nagyon sajnálom irtó hasznosan játszott még mindig.
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Azt vagod hogy Lamar maradna a Csabagyongye FC nel ha a della az a della lenne. Dacara a skilljeinek meg a kocsjainak.
RedFive
nem, nem vágom. azért kér a csabagyöngyétől többet, mert az egy temető egy támadó játékosnak. ahol jók a kilátások és van koncepció, ott moneyban is kevesebbet kell adni.
hurst, hollywood brown, orlando brown, lamar egyelőre a draftolt sztárok, akik mind menekültek innen a remek kilátások miatt. de én örülök, ha ti meg vagytok elégedve az fo munkájával és a csapat állapotával. a lényeg, hogy a szurkerek elégedettek legyenek.
gedam
Nem lehet Lamar helyzetet és az általad említett három játékosèt összehasonlítani. Tök más miatt kértek cserét. Orlando bal oldalon akart játszani. Hurst nem akart / tudott csatàzni Andrewsal. Hollywood meg több labdát akart. Melyik szárad az FO lelkén ezek közül? Simán megtehették volna hogy figyelj öreg csitu van ès játszol ahogy mondjuk. Te jobb oldalt, te meg blokkolsz amíg a.masik TE elkap te meg kisgyerek futsz előre aztán ha jön labda elkapod, ha nem akkor.meg ez van. Hollywood is cserét kért tavaly márciusban de nem tweetelte ki hanem elfogadta (lehet az ügynöke javaslatára) hogy úgy jár ő is meg a csapat is a legjobban ha a színfalak mögött leboltoljak a dolgot.

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704


vagy egy zseniális marketinges, vagy egy idióta

lehet választani
rkstzz
Èn csak ezért nem adnék neki szerződés. Hogy adhatja a nevét ehhez egy elvileg edzésben kompetens személy. Dechatlonba veszel egy ilyen szettet 20 ezerért.
TSzabi
Full gagyi, tipikus példája amikor aprópénzére váltod a tehetséged.
Egy ilyen teleshop reklámmal a márkák felé is beárazod magad. Nagy sportmárkáknak cink egy ilyen mellé beállni.
De hát ügynök az meg minek, csak a pénzt viszi, papírt aláírni mindenki tud, nem igaz? Főleg ha van egy ilyen öreg cimborád mint ez a Ken.
Snagal
Marlonak van egy Studio44 beszélgetős műsora ahol egyszer Bisciotti is megfordult. Azt kérdezte tőle Humphrey hogy mit tanácsol a fiatalal játékosoknak akik nagy pénzhez jutnak. Steve azt mondta hogy amíg sportolnak ne ugorjanak bele kockázatos vallakozasokba mert az olyanok mint ő élve felzabaljak őket Tegyék fèlre a lóvét és.amikor befejezték a sportot és 100%-ban a pénzügyekre tudnak koncentrálni akkor vállalkozzanak. Bakker házon belül ingyen jött a tanács Lamarnak (is) de úgy látszik nem ment át az üzenet 😀
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Ki maradna a seggen es ki cserelne fel? (Most eppen majdnem 2 teljes korbol kimaradunk ugye mert meg 61 pick kimegy mire mi jovunk)

Emlekeztetoul minden korben hatul vagyunk:

Round 1, Pick No. 27: Rashod Bateman, WR, Minnesota
Round 1, Pick No. 31: Jayson Oweh, EDGE, Penn State
Hatra van:
Round 3, Pick No. 94
Round 3, Pick No. 104
Round 4, Pick No. 131
Round 4, Pick No. 136
Round 5, Pick No. 171
Round 5, Pick No. 184
Round 6, Pick No. 210
RedFive
Èn megpróbàlnèk feltradelni a màsodik körbe vagy a harmadik elejèbe. Hogy kièrt az màr egy jó kèrdès 😀 OL-èrt biztos, de ha van egy nagyot csúszó edge vagy WR esetleg Safety akkor lehet azèrt is megèrnè
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Amikor maga Gene Steratore mondja ki ország világ előtt hogy “no contact before the interception” ez a Lamar int eset, akkor mit várunk?
A legrosszabb az, hogy nekünk ez az egy dobásunk volt a Chiefsnek meg adják évről évre a Superbowl győzelmeket. Hát a tavalyi Eagles-Chiefs utolsó meccsdöntő holdingja lófasz nem volt ahhoz képest amin Likelyn műveltek kétszer is.
3&1-re a Chiefs egyik TD drivejában chop block volt, elnézni se lehet elnézték 3&16 nak kellett volna jönnie. A folyamatos Kelce tauntingról ne is beszéljünk.
Remélem ennyi örömük lesz az életben a dinasztia összes résztevőjének, segítőjének és szurkolóinak. Hogy a Chiefs HA nem tudja maga megcsinálni, mert tegnap nem tudta akkor jön a help zebraköntösbe bújtatva.
Már év közben megírtam, miért akarják a Chiefst a bowlba és akkor szerintem még a nő se volt, azóta az is van.
Tényleg szerettem volna ha nem kellett volna bízórni vagy nem kellene és a Chiefs megverne minket tudásból de a tegnapi az még a bírók ellenére is hozható lett volna ha a Ravens vigyázz a labdára.
Flowers hülyeséget csinált igen, LJ intje hülye döntés volt.
Ettől függetlenül a bírók egy oldalra hibáztak és aki szeretne erről beszélgetni kezdje azzal, hogy Steratore hogy mondhat olyat ország világ előtt, hogy az interception hamarabb volt mint a kontakt Likelyn.
Tudom, poor loser bírózni és embereknél olyan mintha Istent vennénk a szánkra, de megállhatna már ez a dolog amit a Chiefs kap, mert egy rohadt szimpi csapatot tesz unszimpatikussá oszt még az ilyen Kelce félék képesek szídni Burrowt vagy emberek pofájába vigyorogni.
Kevés ilyen emberi mocsok volt a pályán még gurulósban is mint ez.
KeyG
Nalam ez olyan mint a legtobb dolognal. Van egy oriasi problema es anelkul hogy azt megoldanank mar nem erdekel a tobbi aprosag. Ha mi mindent JOL megtettunk volna a gyozelemert akkor erdekes lehetne nalam is. Nem tettuk, ok dolgoztak jol es nalam itt zarul a tortenet, hiaba nyerhettunk volna ha ...meg ha.. meg ha.

Nalam ez felkeszules es termeszetesen lesznek akik a KC D-et meg fogjak enekelni az erme egyik oldalarol. Nalam ez totalis O bukta volt taktikailag, hivasilag. Ha azt jol csinaltuk volna akkor beszelhetnenk masrol...De nem, geci szarok voltunk.

En nem latom hogy Monken jobb tudna lenni, de azt sem latom hogy JH hozna jobbat tole. JH-t vegkeppen nem fogjuk kidobni azt mar almaimban sem latom. Egy dolog marad ha mindent radobunk az O-re es sztarokra. De a felelmemet mar leirtam es nem ismetlem.
no
Engem meg nem érdekel addig igazából semmi amíg a feltételek a két csapat számára nem azonosak a liga részéről.
KeyG
Azzal nem tudsz mit kezdeni.

Azzal hogy jol keszulsz fel azzal igen. Amig es most csak es kizarolag adott naprol beszelek, nehogy felremenjen a beszelgetes Monken ( vagy JH valaki szerint ) ilyen hulye addig nalam nincs mirol beszelni.
no
Számomra az az igazán fájó hogy a Steelers pont az ilyen meccseket szokta behúzni (khm pl.pont ellenünk) mi viszont képtelen vagyunk élni a lehetőséggel amit a védelmünk vagy az ellenfél biztosít számunkra. Az egy dolog hogy nem megy a játék, hogy jó az ellen védelme vágy hogy rossz a game.plan, de kibrusztolni sem tudtunk magunknak a győzelmet annyira nem voltunk rendben fejben. Steelers kb csak ilyen győzelméből rakja össze a pozitív szezonját.
6 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Jó ez a TD nekünk?
Szokol
Nem. Ki kellett volna lépni.
Tibi76
Sck + fumble és vége a.meccsnek
Benibácsi
Így legyen ötösöm!
6 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 704
A bosszantó hogy nagyon más lett volna 3:0-al Clevelendbe menni. Ha marad ez az O fal akkor nagy bajok lesznek.
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 704
Azzal hogy nyilvánosságra hozta a csapat alkupoziciojat ( már ha volt ilyen) rontotta. Mèg M.Brown is kibírta tavaly hogy befogja a draftig...😀