Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
2 hónapja
nerm nem láttam, de te is mindig csak azt látod amikor a csapatod ellen ítélnek. Nem fogsz panaszkodni amikor egy kamu roughnig the passert megkaptok. Egyébként, mi a fenének kell emberkedni random emberekkel, akiknek semmi köze ahhoz ami a pályán zajlik? Leírhatod százszor hogy mákkal nyertünk meg a zebrák zsebben vannak, de kb ötször nyerhettétek volna meg a meccset. Lehet ha egy picit jobban játszotok, akkor simán nyertek, mindegy mit csinálnak a bírók.A facemasket se láttad mert már kinyomtad a streamet a safety után...lol, nem vagyunk csalók, itt ülünk a fotel előtt 😀. A bírók meg szarok, ezt benézték. De ne mondd nekem hogy fordított felállásban még nem fordult elő. Egyébként kb mindkét csapat megérdemli hogy kikapjon, lehet x lesz a vége.Nem volt semmi, Minshew int jöhetne márCsalók vagytok
darwinbanaz
KeyG
Baba Yaga
KeyG
2 hónapja
A facemasket se láttad mert már kinyomtad a streamet a safety után...lol, nem vagyunk csalók, itt ülünk a fotel előtt 😀. A bírók meg szarok, ezt benézték. De ne mondd nekem hogy fordított felállásban még nem fordult elő. Egyébként kb mindkét csapat megérdemli hogy kikapjon, lehet x lesz a vége.Nem volt semmi, Minshew int jöhetne márCsalók vagytok
darwinbanaz
KeyG
Baba Yaga
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
hát nem lesz egy békemenet majd amikor ütközünk, bár odébb lesz. grat Colts.

2 hónapja
Grat Colts, izgalmas meccs volt
2 hónapja
Legkozelebb meg kell bizni Tuckerben. Grat Colts.

2 hónapja
Ezt a toketlent offenset, megérdemeltük.
2 hónapja
Teljesen megérdemelt L
2 hónapja
Kierdemeljuk azt az L -t, bírók ide vagy odaEzzel a felszopott offensel nem tudtunk tuckernak összehozni 2 ből 10+ yardot...
2 hónapja
Mi a faszt kell birozni, amikor a 260 millkás irányito egy kalap szart nem ér ,kapjunk ki a gecibe, nem lrdemlünk gyözelmet.
2 hónapja
En raerek holnap szabin vagyok 😊

2 hónapja
lol, nem vagyunk csalók, itt ülünk a fotel előtt 😀. A bírók meg szarok, ezt benézték. De ne mondd nekem hogy fordított felállásban még nem fordult elő. Egyébként kb mindkét csapat megérdemli hogy kikapjon, lehet x lesz a vége.Nem volt semmi, Minshew int jöhetne márCsalók vagytok
darwinbanaz
KeyG
2 hónapja
MiNdEgYiK nInCsKiVéTeL!Nem volt semmi, Minshew int jöhetne márCsalók vagytok
darwinbanaz
KeyG
2 hónapja
Ez egyértelmű sárga volt.
2 hónapja
Nem volt semmi, Minshew int jöhetne márCsalók vagytok
darwinbanaz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Hihetetlen
2 hónapja
Nem volt semmi, Minshew int jöhetne már
2 hónapja
Lehet birozni
2 hónapja
Nem fújják be
2 hónapja
mifasz
2 hónapja
Zaszlo gecc

2 hónapja
Legyen már vége
2 hónapja
Lamar megfutja 😊

2 hónapja
X lesz? 😊

2 hónapja
Aludnék már baszod. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv