Baba Yaga

Indianapolis Colts Ole Miss Rebels

Baba Yaga
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
573


Utolsó 10 fórum hozzászólás

22 órája
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Nem konnyu sorsolas ez. 15-2. 🙄
Stez
Csak aztán nehogy a kettes előtt legyen az egyes a végén, az 1. körös pick meg még úgy is az Eaglesnél jövőre. 😉
iktriad
Hát akkora égés talán akkor se lesz ha Wentz felsül, de a 17 meccsből per pillanat 5-re lehet azt mondani hogy a Colts előrébb tart mint az ellenfele, és ebben benne van a Jacksonville is, akivel szemben az idegenbeli meccset kb 6 éve bukjuk. Kihozták hogy a 8. legkönnyebb sorsolásunk van, de ránézve a menetrendre ez egy semmitmondó statisztika.
3 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Ezt a FIsher igazolást most nem értem. Idény végén sérült le, jó, ha novemberre hadrafogható lesz. Azért fizetünk 9 milliót, hogy rehaboljon?
peterk2005
Lehet hogy ők úgy látják, hogy október elején, szeptember végén visszatérhet. Addig meg kihúzzuk Tevivel valahogy (vagy Holdennel, ő a Steelers ellen nem volt vészes, akkor kezdődtek a bajok mikor ő is lesérült).
11 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Mekkora esélyt láttok rá, hogy Nelson lesz a kezdő LT, és innen-onnan szerzünk egy guardot a helyére?
Pinter amúgy beugróként nem volt rossz, de ez a megoldási kísérlet elég tökönszúrósnak tűnik, mivel 2 poszton is gyengülni fog a fal.
Az UDFA-k közül kikre érdemes figyelni? A járványhelyzet miatt a kicsi iskolákból kevésbé húztak, szóval lehet hogy most UDFA-n is könnyebb beletrafálni egy jó prospectbe.
1 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Végülis Sherman kommunikációt tanult a Stanfordon!
steelwolf
Ezt a pályán azért néha nehéz volt észrevenni 😀
coltman
Mert sisakkal a fejeden ezt nehezebb látni. 😊
iktriad
Te sisakkal a fejeden nézel meccset (bocsi, magas labda)?
1 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Nekem tetszik, de van egy sanda gyanúm, hogy ezt te igazából Borbinho-nak és Steznek szántad. 😊
Kis gonosz. 😊
peterk2005
Én csak beraktak ide a képét. És semmi hátsó szándékom nem volt vele. Elvégre az FCS történetének legmagasabban draftolt játékosáról beszélünk.
iktriad
Luck vajon mi?
uatu
Luck a Stanfordon játszott, szóval ő FBS-ben nyomta, az FCS az egyetemi foci másodosztályának felel meg.
Amúgy DT, DE poszton kik elérhetők még FA-n? Lassan el kéne valami upgrade, ennyi lyukat draftról nem lehet betömni.
3 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
azért látom 1-2 emberből előjött a frusztráció...
NB2
Mondjuk én megértem. Ezt most olyan németesen nyerték vagy nem is tudom. Brady háromszor eladja a labdát, ebből sikerül nagy nehezen egy mezőnygólt szerezni, aminek egyébként semmi értelme. Nem először látjuk, hogy kompetens csapatok megszeppenten, hibát hibára halmozva játszanak ha Brady jön szembe. És így meg nem is kell igazán jó játék tőle hogy nyerjen.
3 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Lamart ebbe a listába teszed? ???
kátrány
hát ott draftolták, hova tegyem? 😀 vagy mire gondolsz?
Borbinho
Rodgers is benne van a listában 😊 Az volt a lényeg hogy első kör végén már nagyon lutri (meg úgy amúgy is) irányítót húzni. Kezdő szintet a felsoroltak közül hárman ütnek/ütöttek meg, Teddy gama managernek, back-upnak jó, a többi még annak se (Love-ról egyelőre nem tudunk semmit).
4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Annyira tudtam, hogy ki fogunk kapni, de nem simán hanem úgy hogy utána kb órákig ezen puffogjak. Ez egyáltalán nem egy olyan meccs volt ahol a Bills gálázott. Néha Allen megmutatta hogy mit tud, de összességében visszafogottan játszottak, a végén még be is remegtek. Tökéletesen keretbe foglalta a szezont hogy megkaptuk a labdát több mint 2 perccel a vége előtt, és sikerült kínkeservesen eljutni a félpályáig. És a reménytelen hail maryhez is egy nyilvánvalóan téves bírói ítélet kellett.
Ez jelenleg egy majdnem csapat, és nem tudom hogy ez mennyiben változhat, ha mondjuk olyan irányító lesz, aki Riversnél mobilisabb, és messzebb tud dobni. Lehet akkor több szerencsétlenkedés fér bele, de ezek a kapufák - legyenek képletesek vagy szó szerintiek - nagyon aggasztóak, mert a szezon során rengeteg ilyen volt.
Nagyon sok elejtett labda volt, kihagyott FG, nem tudtuk bevinni az egy yardosról... Ennnyi hibát a rájátszásban egy csúcs Manning se biztos hogy kompenzál, nemhogy Rivers, aki könnyen lehet hogy visszavonul.
Az edzői stábnak komolyan javulnia kell a play callingban, és a játékosok mentális felkészítésében, különben leragadnak egy Marwin Lewis szinten, amivel hosszú középszerűségre ítélik a csapatot.
És Reich igenis béna volt, mert elpazarolt kettő időkérést (ok, egyet) , ami a végén nagyon jól jött volna.
Elég felemások az érzéseim a szezonnal kapcsolatban, mert a mérlegre nem lehet panasz, és végül is nem aláztak meg a wild card körben, pedig az is benne volt a pakliban. Én mégis azt érzem hogy ennél többre is képes lenne a csapat, sokszor mélyen a tudásuk alatt teljesítettek. Gyengébb csapatok ellen ez belefért, mert kaptunk ajándékot, a jobbak ellen meg nem igazán. Az irányítóhelyzet megoldását nagyon kíváncsian várom, mert nem igazán elérhető egy potens játékos sem, úgyhogy Ballardéknak megint villantaniuk kell valamit.
4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?
Nandito
Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.
Baba Yaga
Érdekes, de nekem tökre tetszett az első félidős játékotok a vasasok ellen, aztán valami nagyon félrement a második félidőben.
De úgy összességében azt mondom, hogy KC és a BUF kiemelkedik, illetve kérdés milyen napot fog ki BigBen és a védelmük. A többiek egy picit az esélytelenek nyugalmával mehetnek. Viszont azért kicsik a különbségek, idén piszkosul várom az AFC PO-t, jó meccseknek néznek ki.
NB2
Hát nekem is 😀 Sőt, a mai kezdés is, de utána teljesen földbe állt a támadóegység. És ez nem először fordul elő, hanem tendencia. De úgy tűnik nem vagyunk egyedül. Az NFC wild card helyért folytatott harc is elég flúgos futam jellegű lett a végére, és úgy általában az általad is említett csapatakon kívül sokan chokerkedtek.
4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?
Nandito
Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Messi is magas szint a fociban. Mégis káros volt a válogatottra, neki döntési lehetõségeket adni abban, amihez nincs felelõssége is.
ulpianus
Off de mondjuk ez mennyire biztos, hogy így történt.... persze én pozitívan elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ez mindig is urban legendnek tűnt számomra, mint valósnak. De ha így volt, akkor az valóban hiba volt. Mondjuk Brady ettől még érthet hozzá 😛 csak ne egyszerre keljen csinálni a kettőt 😊
dande
Ha jól rémlik akkor Kiprich József a Tatabányánál játékosedző volt, szóval nem Brady lenne az első példa 😛
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
+1000
winston
Ez mindenkit közvetlenül érint, nyilván ez jobban érdekli az embereket. Egyébként fogadok hogyha fordítva menne, akkor meg az lenne a baj. Csóri ellenzéki politikusok tényleg pofozógépek. Csakhogy nem azért mert a fidess lefizeti őket, hanem mert a választók így tekintenek rájuk. Amíg minden egyes kezdeményezést lesajnáltok, addig nem is fognak megerősödni. Meg kell érteni hogy a közösségi médiában való kommunikálás túlmutat az ember magánvéleményén. Nézd meg a fidess szavazókat, ők mikor kritizálják az általuk megválasztott képviselőket? Még most se, pedig nehezen hihető hogy ez bárkinek is jó lesz (már ha munkavállalói szemszögből nézzük, nyilván egy vállalkozó mást gondol). Azok a gondolatok amik a facebookon, blogokon megjelennek nagyon sok emberhez eljutnak, ezáltal formálják a közgondolkodást. Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet. Akármennyire is nem tetszik, az ellenzék is ott van a parlamentben, és nekik az elmúlt 8 évben nőtt a fizetésük, valószínűleg nagyobb mértékben mint azoknak akik csak siránkoztat és kritizáltak. Lehet drukkolni azért hogy megszűnjenek, de nem fogja átvenni a helyüket senki. Akkor 100 % fidess lesz (a jobbiknak kettő ciklust adok és utána eltűnnek a süllyesztőben, meg is érdemlik). Én amondó vagyok hogy azt az energiát, amit a passzivitásba fektettünk eddig (kis oximoron), akár pozitív módon is felhasználhatnánk.
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet.
Baba Yaga
És pont így gondolják a kormánypártiak is.
Pesti Srácok, HírTV, Echo TV, Gajdics Ottó, Bayer Zsolt, etc.
Hogy “A kormányfikázás semmilyen eredményre nem vezet”.
Akkor miért is gáz, ha ők nem fikáznak, és miért jó, ha az ellenzéki megmondóemberek teszik ugyanezt?
Nem ezt hívják kettős mércének?
Sobri Jóska
Nem. Azt hívják kettős mércének ha Kunhalmi Ágnest azért cseszegetik mert túl harsány. Tóth Bertalant azért mert túl halk. Döntsük már el hogy mit akarunk. Ha a kormányzó párt megszavaz egy vállalhatatlan törvényt, és az ellenzék tiltakozik (ami ebben a helyzetben talán nemcsak etikailag de pragmatikus szempontból sem kifogásolható), akkor nem sok foganatja van annak, hogy ellenzéki politikusokat ennek módja miatt cseszegetünk. Ha azt akarjuk hogy képviselve legyünk, akkor szövetségeseket kell keresnünk. A fidessnek megvannak a maga szövetségei - nagy családosok, vállalkozók, multicégek. Ez egy elég komoly és befolyásos réteg, de alapvetően kisebbség. Teljesen nyilvánvaló hogy a többiek le vannak ejtve. Logikus, hogy ez a többség szövetségre lép a konkurenciával, amelyik nem mellesleg narratívájában is rájuk épít, ill. a még megmaradt kapcsolatrendszere is a "plebsből" származik. De nem ez történik. A fent említett többség senkivel nem akar szövetségre lépni, hanem elvárja hogy majd az a 30 ember a parlamentben kettőt tapsol és hopp kormányváltás. Ez az a 30 százalék amelyik nem megy el szavazni. Ha megkérdeznéd őket hogy konkrétan mit várnak egy kormányzó párttal, állítom hogy 95 százalékuk egy értelmes mondatot nem tudna összetákolni. Lehet hogy nem egészen válaszoltam meg a kérdésedet, de az lett volna a mondandóm lényege hogy az elégedetlenek tevékenysége nem merülhet ki abban hogy csak kritizálnak, valamit támogatni is kell, fel kell mutatni alternatívát.
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
A négy meccses eltiltás, egy világot bejárt botrányos csalásért és hazudozásért nevetségesen kevés. Ez lenne az ördögi összeesküvés?
Tudod mi jár a csalónak az olimpián? Nem csak eltiltják évekre, de elveszik az összes eredményét is.
Négy meccs? Ugyan már. Alibi büntetés.
13.Rulez
Most komolyan azt mondod hogy azert nyert a Pats 45-7 azon az ominozus meccsen, mert lapos labdakkal jatszott?
Baba Yaga
Most komolyan te ezt olvastad ki ebből? Akkor lefordítom neked magyarról magyarra.
Tök mindegy nyer vagy kikap.
Akit elkapnak csalásért azt sokkal keményebben megbüntetik máshol.
Ez nem büntetés. Egy büntetésnek elrettentőnek kellene lennie. Ez nem az.
Ben Johnson
Marion Jones
Orosz sportolók százai
Az a büntetés.
13.Rulez
Hat ha azt irod hogy "vilagot bejart botranyos csalas", akkor igen arra kovetkeztetek hogy jelentos szerepet jatszott a meccs kimeneteleben. Ami nem igaz, semmi koze nem volt hozza, akkor is agyonnyeri magat a pecc ha medicinlabdakkal jatszanak. Ben Johnson es Marion Jones doppingolt, a New England meg olyan dolgot csinalt amire nem is lehet azt mondani egyertelmuen hogy csalas. Packers szurkolok javitsanak ki, de ugy remlik hogy A-Rod meg azt szereti ha a labda kemenyebb az atlagnal. Ennyi erovel ez is csalas es vegyek el a GB minden hazai gyozelmet nem? Az hogy Brady szettorte a telojat mas teszta, de penzbuntetesnel tobbet nem kellett volna kapnia arra sem. Ebben az ugyben nem Brady hanem Goddell a hunyo aki sokadjara jaratta le az NFL-t egy teljesen sulytalan ugyben. De inkabb engedjuk el (vagy irj PM-ben), nem szemetelem tovabb a Titans topikjat.
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Érdekes hogy a Pantherst simán vertük és őt 2. helyre rakod, míg a Hawks-t az 5.-re, úgy hogy elvertek...
Én a Pantherstől nem félek, viszont szerintem a legjobb matchup ellenünk jelenleg a Seattle lenne.

Saints Rams duót kéne elkerülni valahogy, bár sanszos hogy a saints-szel meg kell mérkőznünk, és jelenleg őket tartom a legerősebbnek. Idegesítő amúgy, mert Carsonnal szerintem simán favoritok lennénk

Bízom benne hogy működni fog a futó játék, és akkor 1-2 távoli bombával még folesnak is lesz keresnivalója, bárki is legyen az ellenfél. De a védelemnek pörögnie kell majd, pláne a front 7-nek.

eaglesmcnabb
Azt a simán vertük dolgot honnan vetted ? Ránéztél az eredményekre ?
b /\ L i N T
Mondjuk megnéztem a meccset? : O

a második félidőben 1 percig nem volt kérdés hogy ki nyer (az előzetesen lesajnált Eagles), ezt nevezhetjük simának szerintem.
A futott TDje után még nagyon nem, de utána már Cam Newton is megtette amit te még nem: visszavett az arcból : ) (szegény utána gyorsabb ütemben termelte a pickeket mint Wentz a TD-ket, pedig 2 meccs mínuszban is még mindig neki van a legtöbb belőle idén)
eaglesmcnabb
Amikor majd kizúgtok a pihenőhét után rögtön, talán te veszel vissza arcból. Nézd már meg a pozitív mérlegű csapatok ellen hogy játszottatok..
Marko16
Egesz jol 😊. Erdemes amugy jobban korbenezni az oldalon, itt nem divat az emberkedes, ez nem Facebook.
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan.
Sorry az off kommentèrt !!!!
(Ja ès senkivel nem szeretnèk erről a meggyőződèsemről vitàba bocsátkozni ! Köszönöm. )
Rózsa Sándor (betyár)
1. Nem hiszem hogy túl sok liberális olvassa a fórumot, mert Magyarországon vannak kb 200-an.
2. Elnézve a sok hófehér neandervölgyi csókát akikkel reggel meg este szoktam munkába menet és munkából hazafelé utazni, nem mondanám hogy a bunkóság és etnikum között erős a kapcsolat. És persze itt Sötét-Európában nyilván meg tudjuk ítélni egy-egy hír alapján hogy milyen az élet az óceán másik felén. A média nagyon erősen tud szelektálni, és maguk az emberek is. Ha egy "fehér" elmeroggyant lemészárol egy iskolában 30 gyereket, érdekes módon senki nem firtatja a származását, melyik egyházhoz tartozik stb. Szóval ez elég nagy ferdítés.
3. Ha nem akarsz vitatkozni akkor minek írkálsz ilyeneket egy fórumra 😀?
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
na, a streamem meg is doglott
valaki tud linkelni egy normalisat?
Stez
tolzien elso passzából TD lett
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
a Dune-n már tíz éve túl kellene lennie
peterk2005
Mi történt tíz évvel ezelőtt?
wmitty
Peterk arra gondolhat, hogy Bandi tíz évvel ezelőtt már olyan intellektuális szinten kellett legyen hogy megbirkózzon -az egyébként kiváló- Dűne könyvekkel. Én csak 23 évesen olvastam, dehát nem is jártam a Stanfordra 😊.
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 573
Olsen kirúgása és BoB GM kinevezése szerintem azt jelenti - hogy pickek hiányában - BoB FA-n akarja tovább erősíteni a csapatot, és totál all-inre megy. Úgyhogy van egy érzésem, hogy a csapat hamarosan nem csak draft, hanem cap hellben is lesz. BoB vagy sikerrel jár (erre van a kisebb esély) vagy földdel teszi egyenlővé ezt a franchiset.
DC
És a legutolsó cselekedete az lesz hogy elköltözik a csapat: Oakland Texans
Jól csinálta McNair anno, olyan nevet adott a csapatnak amit az államon kívülre nem koltoztethetnek 😃
samu09
A Chiefs Dallas Texansként kezdte, lsd bővebben KC topik 😊.
Egyébként nagyon megy ez a riverse jinx, ha ez így megy tovább BOB vezetésével jövőre SB jut a csapat.