Baba Yaga

Indianapolis Colts Ole Miss Rebels

Baba Yaga
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
797


Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Colts signing QB Joe Flacco to one-year deal worth up to $8.7M with $4.5M guaranteed. (via Ian Rapoport + Tom Pelissero + Mike Garafolo)
KeyG
Persze, nem értünk hozzá, de ez mi a fax?! 😀 Értem hogy kell a jó backup és a mentor, és Flacco nagyon is jó mindkettőben, de az tényleg nem fontos hogy hasonló stílusú legyen? Majd átvariálják megint a PBt? Lehet csak én gondolom túl, és ne is legyen igazam.
darwinbanaz
Ezzel tavaly sem volt olyan nagy gond, és Minshewnál valamivel jobb lesz. Remélhetőleg az előszezonon kívül csak az oldalvonal mellett látjuk majd. Steichen olyan irányítót akart, aki kb gyakorlás nélkül is be tud állni, ugye a hétközi edzéseken csak a kezdőirányító dobál az első csapattal. Ahhoz meg tapasztalat kell. Minshew túl drága volt, a többiek meg gondolom annyira nem voltak szexik. Lehetett volna hozni draftról valakit, de az megint zsákba macska.
Az érdemi mozgások java megtörtént, valamikor szerződtetnek egy veterán safetyt, a többi jön a draftról. Kb ugyanott van a csapat mint tavaly, erősítés megint a draftrl várható. Néhányan azt hitték Ballard nyilatkozatai alapján, hogy most agresszívebb lesz, de ő hisz ebben a módszerben, és amíg ő lesz a GM addig ez nem is fog változni, hogy milyen eredményt hoz azt majd meglátjuk.
22 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Azért tagelték Pittmant, mert nem tudják hogy milyen hosszú távon akarnak vele elköteleződni ( pl a drafton kiválasztják az utódját), vagy csak szimplán azért hogy hagyjanak maguknak időt arra hogy megegyezzenek a szerződés hosszabbításról? Kíváncsi vagyok min megy a matekozás. Pittman jó de nem elit, kérdés ki akarod fizetni a nagy pénzt annak, aki bizonyított, de lehet hogy nem hoz annyit amennyit a szerződése megkívánna - vagy kockáztatsz és megpróbálsz egy másik játékost akiről kevesebbet tudsz, de benne lehet a nagyobb potenciál. Mondjuk az is lehet hogy Pittman egy egészséges (!) Richardsonnal sokkal jobban fog kinézni.
Ogletreeről egyébként azt olvastam (ez kb Story magazin szintű pletyka szóval úgy is kell kezelni), hogy épp megcsalta a nőjét amikor az rajtakapta, összevesztek, és az lett a vége hogy a csajt földhöz vágta. És polgári peres eljárás még mindig indulhat ellene. Ez alapján nem egy észlény, szóval nem kéne megtartani a srácot akkor se ha egyébként az NFL-től nem kap eltiltást. Persze csak ha a leírtak igazak (ami ugye egy nagy ha).
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Ezt csak így egy az egyben átemelem a “Pierce jó elkapó” és “ugyanolyan számai vannak mint Reggienek anno” hullámra reflektálva:

To all of you with your Reggie vs. Alec posts, and the 1/2 truths you tell, there's so much information you left out...

1-Reggie started 16 games in his first 2 years; Alec started 28.
2-Reggie averaged a 61% catch rate; Alec averaged 50%.
3-Reggie was the 5th option in 2001 and the 4th in 2002; Alec was the 3rd in 2022 and 2nd in 2023.
4-Reggie progressed every year with only slight fluctuation for an entire decade before he regressed; Alec has already shown a regression in targets, responsibility, and production.
5-Reggie never caught less than 60 passes as a full-time starter; Alec is yet to catch 45.
6-Reggie had less than 900 rec. yards once as a full-time starter; Alec is yet to hit 600 rec. yards in a season.
7-Reggie shared targets with arguably one of the best WRs in NFL history; Alec shares with MPJr (who we all love), who struggles to be considered a true WR1 outside of Indy's facility and fanbase.
8-Oh, and they both experienced HC changes in Year 2.

See, what happens when you tell only the parts of the story that will support your point?

Now, I am not against Alec Pierce. I support him and want him in Indy. But I will not blindly praise someone who regressed or broke even in nearly every receiving category during a year where every other true starter outperformed or progressed under Steichen.

Alec deserves to get more chances as WR2, but he is on thin ice and deserves to be. He's one of the few true starters that didn't show up in 2023. Truth is, by the end of the season, I'd be surprised if Alec totaled more than 10 truly impactful plays all season.

This team is begging for receiver help, stability at QB, CBs who can stay healthy and cover for more than 3 seconds, and a pass rush that can consistently alter games. If Alec can't help, Ballard needs to find someone who can. Plain and simple...

Also... Don't diminish Reggie's HOF career by saying, "Look! Alec is doing equal to or better than Reggie did after 2 years."

NO HE'S NOT.
darwinbanaz
De ki hasonlítja össze Wayne-el? Wayne egy HOF kaliber elkapó, Pierce meg örülhet ha egy ok kezdő lesz bármikor is, nagyon más szint. Annyit mondjuk nem árt megjegyezni hogy Reggienek nemhogy HOF, de kb minden idők egyik legjobbja dobált a labdát, Pierce meg Matt Ryantől és Minshewtól várta a labdákat. Egyikük se tud(ott) rendesen messzire dobni , és Minshew mégcsak észre se vette amikor Pierce üresre játszotta magát. Ez is lehetett az oka hogy visszaestek a számai a második évében. De ettől függetlenül az az egy trükkje van hogy go útvonalon megveri a cornert és az irányító eltalálja, vagy legalább egy DPI összejön, amivel szintén sokat halad a támadás. Viszont a kezei nem elég jók (Ballard imádja amúgy az ilyen játékosokat), emellett az irányváltásai sem túl dinamikusok, legalábbis ahogy látom, kicsit darabos a srác. Úgyhogy hozni kell valakit aki szintén képes megnyújtani a pályát, viszont sokoldalúbb, jobban futja az útvonalakat. Ballard elkapó draftjaira távolról sem lehet azt mondani hogy telitalálat (sikerült benthagynia AJ Brownt és Pickenst, vagy épp Mclaurint), de előbb-utóbb talán neki is lehet szerencséje. Én nem aggódnék azon hogy Pierce sokáig lesz második számú célpont, valószínű hogy már idén hoznak valakit aki majd kiszorítja, és utána meg benne lesz a rotációban.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
A vegen nem ertettem Taylor miert futott ki ketszer egymas utan es nem rongyolt bele a vedokbe, igy az ora is allt es szerintem mindket futasban benne hagyott 2-2 yardot.

Borbinho
Szerintem Taylor kb önkívületi állapotban lehetett, rengeteget futott egész meccsen, a végére valószínűleg elfogyott a tank. Az is lehet hogy nem volt ereje ütközni, vasgy szimplán nem gondolkozott tisztán, lehet hogy ezért nem is volt pályán a negyedik kísérlet alatt. Mondjuk ezt el lehetett volna kerülni ha Mostt futtatják, lehet hogy ő többet ki hozott volna. Taylor óriásit ment, jó volt látni hogy megint régi fényében ragyog. Remélem jövőre egészséges marad, és megnézhetjük mit tud Richardsonnal (akire ez szintén igaz). Remélhetőleg nem szorulnak majd rá arra hogy meccsenként kb 25-ször fusson, és akkor nem fog hamar "elhasználódni".
Lehet még korán, de hát a szezon véget ért, ki mit gondol mik a legnagyobb needek? Szerintem edge rusher, elkapó, corner, linebacker (és amúgy kell majd TE is), de nem hiszem hogy ezek közül mind jönni fog, túl sok a lejáró szerződésű játékos akit vissza kell hozni.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Hát ez a meccs valami borzasztó gáz volt, annyi alkalommal lőtték magukat lábon hogy abból nem is lehetett visszajönni. Pedig a Texans nagyon igyekezett, rengeteg szabálytalanságot követtek el, plusz meghalt a támadójátékuk a második félidőben. De amit az első meg az utolsó TD drive alatt művelt a védelem, az szánalmas. 2. és 20-ból hogy lett harmadik és három? Stroud kidobott labdáját hogy kaphattaa el Collins, hol a fenében volt aki őt őrizte. Mind a séma, mind a játékosok minősége elégtelen.
A támadóoldalon is teljes betli. Volt egy periódus amikor futással tudtak haladni és ennyi. Steichen nem gondolhatta komolyan hogy majd csak futással vezet egy game winning drive-ot, és hát az a negyedik és egy...
Nem tudom hogy Minshew annyira béna hogy nem bízik benne, az elkapók gyengék, vagy béna volt a gameplan? Mindenesetre nekem nagyon keserú szájízzel ér véget a szezon, és annak ellenére hogy nem vártak ennyi győzelmet, a játék nagyon nem volt rendben. Ez a teljesítmény jövőre kb 6 győzelemre lesz elég, mert nem lesz minden szezonban ennyi sérült irányító és az NFC North nem NFC South. Egy ilyen bénázás után az év edzője nem lehet Steichen, még csak fel sem merülhet, ezt ő is elcseszte. Nálam most kb lesüllyedt Reich szintjére (aki szintén jól indult tehát ez nem azt jelenti hogy az azonnal ki kell ugrani, hanem hogy vesztett a hiteléből), és ezt jövőre egy playoff runnal jóvá kell tennie.
Bradley tőlem mehet nyugodtan, de hát a játékosállomány is gyenge, főleg a secondaryben. Lesz itt dolog a holtszezonban. Talán hosszútávon "jobb" ez így mert ha ilyen gyenge teljesítménnyel bejutnak a rájátszásba az hamis biztonságérzetet kelthet a csapatban. Remélem hogy ez a betli majd motiválja őket, hogy ennél sokkal jobb teljesítményt nyújtsanak, mert legyünk őszintén volt nem egy meccs ami foghúzással ért fel idén.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
De miért nem lehet visszahozni Cousinst? Mielőtt lesérült kb pro-bowl szinten tolta. Persze lehet hogy már sose lesz ilyen jó, főleg sérülés után, de mennyivel lesztek beljebb valami második körös project QB-val, vagy a következő Derek Carral? Mivel nem állt bele a földbe a Vikings, szerintem érdemes még egyszer megpróbálni Cousinsal, ha pedig nagyon rossz lesz, akkor úgyis olyan lesz a draftcetli hogy az új irányító majd adja magát.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Van egy olyan scenario, hogy ha a Jags kikap és a Steelers is kikap. Ebben az esetben a mi meccsünkön ha valamelyik csapat nyer az a 4. kiemelt, a masik kiesik ès a Jags megy tovább a 7. helyen. Egy döntetlennel viszont a Colts. 4. a Texans a 7. kiemelt.
Naggyon nem szeretném, hogy ez megtörténjen, szerintem akkor levenném a Colts logót a nevem mellől. Csak emlékszem arra a gurulós foci vb-re, ahol csak is kizárólag egy 2:2-es döntetlennel jutott volna tovább 2 skandináv csapat. Ha más eredmény születik, akkor az egyik kiesik és az olaszok mentek volna tovább. Hogy-hogy nem véééletlenül pont 2:2 lett a végeredmény.
uatu
Fociban elég máshogy megy a pontszámítás, így ott könnyebben kialakulhat egy olyan eredmény ami jó mindkét csapatnak, ezért egyik sem kockáztatja a status quot. Amit említettél, az 2004-ben volt a labdarúgó EB-n. 1982-ben a németek és osztrákok egy dögunalmas meccsen golyózták ki Algériát. 2010-ben a spanyolok Chilével játsztottak, és 2:1 után a bíró le is fújhatta volna a mérkőzést komolytalan játék miatt (mondjuk az egész azért alakult így mert Svájc képtelen volt megverni Hondurast). Szóval ott lehetnek ilyen véd és dac szövetségek.
Jelen esetben egyik csapat sem játszhat döntetlenre, főleg akkor ha a Pittsburgh nyer - ezt előre tudni fogják, másrészt a Jaguars meccs eredményét nem, és arra nem blazírozhatnak hogy majd a rendkívül gyenge formában lévő Titans most táltosodik meg. Szóval mind a Colts mind a Texans 100 százalékot fog nyújtani, vagy legalábbis megpróbálja. A döntetlent amúgyis elég nehéz összehozni, ebben az évben még nem is volt egy sem, szezononként van talán egy. Én inkább azon aggódnék hogy hogyan fogják ráncba szedni a secondaryt, ill. a pass rusht mert az előző Colts Texans meccsen kb cserék játszottak, azóta azért összeszoktak és visszajött pár kezdő,, ezért nehezebb lesz Stroudot nyomás alá helyezni.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Colts az SNF-ben. Saturday Night Football, de attól még SNF a Texans ellen vasárnap hajnali 2:15-kor.
iktriad
Ettől féltem.
A nézővadász logikát értem benne, de a sportszerűség meg azt kívanta volna, hogy a Steelers-Ravens, a Jags-Titans és Texans-Colts meccs egyszerre legyen.
uatu
Ez igaz, de ez nem egy gurulós foci bajnokság utolsó fordulója 😊. A Coltsnak nyerni kell, mert ha kikapnak ( döntetlent mindkét csapat el akarja majd kerülni), akkor vége a dalnak. A Pittsburghnek nyernie kell, és aztán reménykedhetnek a döntetlenben, vagy hogy kikap a Buffalo. Ha a Pittsburgh veszít, a Jacksonville gyakorlatilag bejutott a rájátszásba, mert hiába lesz mondjuk 4-es holtverseny, a tiebreaker nekik kedvez. Szóval egy csapat lesz aki tudja hogy mi a tét az eredmények függvényében, a Jacksonville, de nem hiszem hogy nagyon sokat változna a hozzáállásuk, a többi csapatnak meg egyébként is kötelező a győzelem.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Boldog Új Évet (fél óra múlva 😊 )! Aki esetleg már beleélte magát hogy itt a rájátszásért megyünk (bár ezt szurkolótábort erről rég leszoktatták), még azért van pár meccs ahol a Coltsot ki kell segíteni. Az nyilvánvaló hogy a Texanst meg kell verni, dacára annak hogy egyáltalán nem a Colts az esélyes, még úgysem hogy egyébként hagyományosan jól megy ellenük.
Viszont ha a Bengals nyer most és jövő héten, és a Steelers legalább egyszer kikap, akkor két csapat fog 10-7-tel állni. Ugye a szezon egyik legnagyobb verése pont ellenük jött össze, tehát nekik legalább egyszer ki kell kapniuk. Sajnos a Kansas City idén nem olyan jó, sőt nem jók úgyhogy egyáltalán nem garantált hogy megteszik ezt a szívességet, jelenleg a Bengals vezet. A másik lehetőség hogy a Steelers is megnyeri a hátralévő két meccsét, ez esestben hármas holtverseny van, és ott a tiebreaker a Coltsnak kedvez. Szóval nem elég a Texans ellen nyerni, még más meccseken is szurkolni. Az egy másik kérdés, hogy ha a rájátszásban szembejön egy Dolphins vagy Bills, ott a legnagyobb elvárás a tisztességes helytállás lehet. De szerintem az öltözőnek azért jót tenne ha a Steichen éra első évében rögtön összejön a rájátszás, dacára a nehézségeknek.
2 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Én a condensed verziót néztem, abban nem volt kivesézve hogy mit csináltak a bírók a meccs végén (megint), viszont ettől függetlenül nem értem hogy miért nem volt elég az extra pont, meg a hosszabbítás? Rájátszásban is egy két pontos kísérleten megy majd el a szezon? Azért azt nehéz lenne megemészteni. Szóval eleve nekimegy a két pontosnak, nagyon rizikós, de sikerül, csak megvan a meccs. Erre jön egy zászló,. szabálytalanság és hátrébbról kell próbálkozni. Na ott minek ment neki még egyszer? Kifejezetten rossz döntés. Kisegíti az offside Parsonson, van lehetősége az extra pontra, de csak azért is megpróbálja és megint nem sikerül. Jobban kéne éreznie Campbellnek hogy mikor érdemes agresszívnak lenni és mikor nem. Például az elsé félidő végén nem elégedett meg a 3 ponttal , inkább nekiment a negyediknek pedig ott nagyon megállt a Lions, és persze 0 pont lett a vége. Az a 3 pont pedig pont a meccs végén hiányzott, azzal nem lett volna szükség még extra pontra sem. Néha az edzők szerintem alulértékelik a mezőnygólok jelentőségét, pedig egy szoros meccsen az is számít. és az elvesztegett 3 pont később rákényszerítheti a csapatot pl egy on side kickre, vagy hogy a meccs legvégén nem elég a mezőnygól, hanem touchdown kell. Jó lenne ha Campbell ezen elgondolkodna, mert az nem vezet nagy sikerekhez ha valaki görcsösen ragaszkodik a koncepciójához, néha rugalmasnak kell lenni és alkalmazkodni az adott szituációhoz.
Baba Yaga
szerintem először teljesen logikus nekimenni. lerakják neked a 2yardosra, 1play és vége. vagy berúgod érmefeldobás és vszeg egy egész pálya és td kell a sikeredhez. én is mindig megpróbálnám. na 7yatdról már nem, onnan azért nagyon kicsi az esélyed, hogy megcsinálod. de 2yardról azért inkább vszeg sikerül, mint nem.
gedam
Jó hát én úgy vagyok vele hogy akkor kockáztatok ha muszáj 😊. Hozzáteszem egész meccsen nyögvenyelős volt a Lions támadójátáka a red zone-ban, tehát egyáltalán nem lehettek magabiztosak abban hogy megcsinálják (harmadikra pl nem is sikerült). Én azért nem szeretem ezt a verziót, mert kb mindent egy lapra tesz fel és nincs javítási lehetőség. Ha meg elég erős vagy hogy eljuss hosszabbításig, akkor ott is nyerhetsz. Nyilván ennek a megítélése szubjektív, de ha pl a Colts veszít így akkor nagyon pipa lennék, nemcsak a bírók miatt. Én jobban szeretem a higgadt, dörzsölt edzőket, akik alkalmazkodnak az aktuális erőviszonyokhoz, és nem mindenáron a saját alap elképzelésüket erőltetik.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
na és ki lesz a következö próbálkozó szerintetek?
briareos
donáth anna?
Löfli
Finn példa mentén lehetne is esélye.
De ez a Fidesz bázis nem fog 4 év alatt zsugorodni annyit, hogy legyen esélye.

Most nem 4 hanem 8 évre választottunk sajnos.
Kenny
Finn példa?? Donáth a finneknél jobboldali-konzervatívnak számítana. Ha valaki itt lehozná azt a választási programot amivel nyert a finn szociáldemokrata párt, akkor itt a fél fórum szívinfarktust kapna hogy mi ez a bolsevik uszítás. És ez a volt keleti blokk fő problémája, harminc éve egymást váltják a neolibsi, jobboldali elitista gazdaságpolitikát megvalósító kormányok és még mindig a komcsik a hibásak, akik kb hogyhogy nem 30 éve halottak. Az elmúlt 30 évben csak jobboldali államfője volt az országnak (mivel a liberálisok is igazság szerint oda számítanak, csak itt a sajátos körülmények miatt ezt elfelejtik). Ha valaki nálunk a finn szocik programjával elindul, be se jut a parlamentbe. Itt az ország kb 2/3-a kimondott jobber, és amit baloldalnak csúfolnak, az Nyugat-Európában legfeljebb egy centrista, jobbközép vonalnak felelne meg. Szóval nem érdemes külföldi példákat felhozni, mert Kelet-Európában teljesen máshogy gondolkodnak az emberek. Itt az individualizmus a nyerő, a dögöljön meg a szomszéd tehene. Ha valaki erős közösségekkel, meg egalitárius intézkedéssel kampányol azt úgy elkerülik mint a leprást. És épp emiatt igazából mindegy ki nyer, mert úgyis ezt az elitista, korrupt szarkupacot viszi tovább. legfeljebb más retorikával. Ez egy diszfunkcionális társadalom, és ez lecsapódik a politikában, ezt az eredményt látjuk a választási eredményekben is. Ahhoz hogy változás legyen, maguknak az embereknek kell megváltozni, de erre egyelőre semmi nem utal, szerintem nem is fognak belátható időn belül.
3 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Flagfoci felé tartunk erősen.
🤘 gaben 🤘
Pittman örülhet ha jövő héten játszhat, szerintem elég messze vagyunk a flagfocitól, most tényleg az a baj hogy nem lehet bünti nélkül kiütni az ellenfelet a meccsből?
Az a mókás, hogy abban a szerencsés esetben amikor nincs komoly sérülés egy ilyen után, akkor jaj milyen puha az NFL, de ha most Pittman mondjuk kórházban lenne csigolyatöréssel akkor meg menne a sajnálkozás, meg gyógyuljpn meg minél hamarabb. Lehet megosztó ez a vélemény, de szerintem kissé képmutató egyik pillanatban azon nosztalgiázni hogy régen mennyivel keményebb volt a liga, de ha valaki lesérül akkor jaj szegény. Tekintve hogy ez egy kontakt sport (még mindig), ahol a fizikalitás nagyjából azt jelenti hogy elpusztítom az ellenfelet, kicsit skizofrén egyszerre annak szurkolni hogy a riválist döngöljük földbe, de persze ne legyen sérülés. A kettő egymástól elválaszthatatlan, és ha körbenézünk, akkor az látszik hogy kB 10 kezdō irányító, és még másik 100 játékos bibis. Hát engem ez nem a kisasszony focira emlékeztet. És ezek a sérülések többségében szabályos körülmények között jöttek össze, tehát még bőven van lehetőség ütközni, szerelni.
több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Messi is magas szint a fociban. Mégis káros volt a válogatottra, neki döntési lehetõségeket adni abban, amihez nincs felelõssége is.
ulpianus
Off de mondjuk ez mennyire biztos, hogy így történt.... persze én pozitívan elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ez mindig is urban legendnek tűnt számomra, mint valósnak. De ha így volt, akkor az valóban hiba volt. Mondjuk Brady ettől még érthet hozzá 😛 csak ne egyszerre keljen csinálni a kettőt 😊
dande
Ha jól rémlik akkor Kiprich József a Tatabányánál játékosedző volt, szóval nem Brady lenne az első példa 😛
több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
+1000
winston
Ez mindenkit közvetlenül érint, nyilván ez jobban érdekli az embereket. Egyébként fogadok hogyha fordítva menne, akkor meg az lenne a baj. Csóri ellenzéki politikusok tényleg pofozógépek. Csakhogy nem azért mert a fidess lefizeti őket, hanem mert a választók így tekintenek rájuk. Amíg minden egyes kezdeményezést lesajnáltok, addig nem is fognak megerősödni. Meg kell érteni hogy a közösségi médiában való kommunikálás túlmutat az ember magánvéleményén. Nézd meg a fidess szavazókat, ők mikor kritizálják az általuk megválasztott képviselőket? Még most se, pedig nehezen hihető hogy ez bárkinek is jó lesz (már ha munkavállalói szemszögből nézzük, nyilván egy vállalkozó mást gondol). Azok a gondolatok amik a facebookon, blogokon megjelennek nagyon sok emberhez eljutnak, ezáltal formálják a közgondolkodást. Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet. Akármennyire is nem tetszik, az ellenzék is ott van a parlamentben, és nekik az elmúlt 8 évben nőtt a fizetésük, valószínűleg nagyobb mértékben mint azoknak akik csak siránkoztat és kritizáltak. Lehet drukkolni azért hogy megszűnjenek, de nem fogja átvenni a helyüket senki. Akkor 100 % fidess lesz (a jobbiknak kettő ciklust adok és utána eltűnnek a süllyesztőben, meg is érdemlik). Én amondó vagyok hogy azt az energiát, amit a passzivitásba fektettünk eddig (kis oximoron), akár pozitív módon is felhasználhatnánk.
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Nem azért hogy politizáljak, de Gyurcsány volt a miniszterelnök mikor utoljára nyert a Colts a Steelers ellen. Abban az évben triplizták a vízilabdás srácok az olimpián. Aki akkor kezdett iskolába járni, már leérettségizett és most vagy dolgozik vagy egyetemre jár 😀
több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet.
Baba Yaga
És pont így gondolják a kormánypártiak is.
Pesti Srácok, HírTV, Echo TV, Gajdics Ottó, Bayer Zsolt, etc.
Hogy “A kormányfikázás semmilyen eredményre nem vezet”.
Akkor miért is gáz, ha ők nem fikáznak, és miért jó, ha az ellenzéki megmondóemberek teszik ugyanezt?
Nem ezt hívják kettős mércének?
Sobri Jóska
Nem. Azt hívják kettős mércének ha Kunhalmi Ágnest azért cseszegetik mert túl harsány. Tóth Bertalant azért mert túl halk. Döntsük már el hogy mit akarunk. Ha a kormányzó párt megszavaz egy vállalhatatlan törvényt, és az ellenzék tiltakozik (ami ebben a helyzetben talán nemcsak etikailag de pragmatikus szempontból sem kifogásolható), akkor nem sok foganatja van annak, hogy ellenzéki politikusokat ennek módja miatt cseszegetünk. Ha azt akarjuk hogy képviselve legyünk, akkor szövetségeseket kell keresnünk. A fidessnek megvannak a maga szövetségei - nagy családosok, vállalkozók, multicégek. Ez egy elég komoly és befolyásos réteg, de alapvetően kisebbség. Teljesen nyilvánvaló hogy a többiek le vannak ejtve. Logikus, hogy ez a többség szövetségre lép a konkurenciával, amelyik nem mellesleg narratívájában is rájuk épít, ill. a még megmaradt kapcsolatrendszere is a "plebsből" származik. De nem ez történik. A fent említett többség senkivel nem akar szövetségre lépni, hanem elvárja hogy majd az a 30 ember a parlamentben kettőt tapsol és hopp kormányváltás. Ez az a 30 százalék amelyik nem megy el szavazni. Ha megkérdeznéd őket hogy konkrétan mit várnak egy kormányzó párttal, állítom hogy 95 százalékuk egy értelmes mondatot nem tudna összetákolni. Lehet hogy nem egészen válaszoltam meg a kérdésedet, de az lett volna a mondandóm lényege hogy az elégedetlenek tevékenysége nem merülhet ki abban hogy csak kritizálnak, valamit támogatni is kell, fel kell mutatni alternatívát.
több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
A négy meccses eltiltás, egy világot bejárt botrányos csalásért és hazudozásért nevetségesen kevés. Ez lenne az ördögi összeesküvés?
Tudod mi jár a csalónak az olimpián? Nem csak eltiltják évekre, de elveszik az összes eredményét is.
Négy meccs? Ugyan már. Alibi büntetés.
13.Rulez
Most komolyan azt mondod hogy azert nyert a Pats 45-7 azon az ominozus meccsen, mert lapos labdakkal jatszott?
Baba Yaga
Most komolyan te ezt olvastad ki ebből? Akkor lefordítom neked magyarról magyarra.
Tök mindegy nyer vagy kikap.
Akit elkapnak csalásért azt sokkal keményebben megbüntetik máshol.
Ez nem büntetés. Egy büntetésnek elrettentőnek kellene lennie. Ez nem az.
Ben Johnson
Marion Jones
Orosz sportolók százai
Az a büntetés.
13.Rulez
Hat ha azt irod hogy "vilagot bejart botranyos csalas", akkor igen arra kovetkeztetek hogy jelentos szerepet jatszott a meccs kimeneteleben. Ami nem igaz, semmi koze nem volt hozza, akkor is agyonnyeri magat a pecc ha medicinlabdakkal jatszanak. Ben Johnson es Marion Jones doppingolt, a New England meg olyan dolgot csinalt amire nem is lehet azt mondani egyertelmuen hogy csalas. Packers szurkolok javitsanak ki, de ugy remlik hogy A-Rod meg azt szereti ha a labda kemenyebb az atlagnal. Ennyi erovel ez is csalas es vegyek el a GB minden hazai gyozelmet nem? Az hogy Brady szettorte a telojat mas teszta, de penzbuntetesnel tobbet nem kellett volna kapnia arra sem. Ebben az ugyben nem Brady hanem Goddell a hunyo aki sokadjara jaratta le az NFL-t egy teljesen sulytalan ugyben. De inkabb engedjuk el (vagy irj PM-ben), nem szemetelem tovabb a Titans topikjat.
több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Érdekes hogy a Pantherst simán vertük és őt 2. helyre rakod, míg a Hawks-t az 5.-re, úgy hogy elvertek...
Én a Pantherstől nem félek, viszont szerintem a legjobb matchup ellenünk jelenleg a Seattle lenne.

Saints Rams duót kéne elkerülni valahogy, bár sanszos hogy a saints-szel meg kell mérkőznünk, és jelenleg őket tartom a legerősebbnek. Idegesítő amúgy, mert Carsonnal szerintem simán favoritok lennénk

Bízom benne hogy működni fog a futó játék, és akkor 1-2 távoli bombával még folesnak is lesz keresnivalója, bárki is legyen az ellenfél. De a védelemnek pörögnie kell majd, pláne a front 7-nek.

eaglesmcnabb
Azt a simán vertük dolgot honnan vetted ? Ránéztél az eredményekre ?
b /\ L i N T
Mondjuk megnéztem a meccset? : O

a második félidőben 1 percig nem volt kérdés hogy ki nyer (az előzetesen lesajnált Eagles), ezt nevezhetjük simának szerintem.
A futott TDje után még nagyon nem, de utána már Cam Newton is megtette amit te még nem: visszavett az arcból : ) (szegény utána gyorsabb ütemben termelte a pickeket mint Wentz a TD-ket, pedig 2 meccs mínuszban is még mindig neki van a legtöbb belőle idén)
eaglesmcnabb
Amikor majd kizúgtok a pihenőhét után rögtön, talán te veszel vissza arcból. Nézd már meg a pozitív mérlegű csapatok ellen hogy játszottatok..
Marko16
Egesz jol 😊. Erdemes amugy jobban korbenezni az oldalon, itt nem divat az emberkedes, ez nem Facebook.
4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Hát a tisztesség kedvéért meg kell jegyezni, hogy Reich esetében már nem maradt sok választási lehetősége (persze ezt magának is köszönheti), és hát azaz évfolyam nem dúskált a sikeres vezetőedzőkben, ha jól tudom akkor Vrabelen kívül mindenki lapátra került azóta.
Nekem úgy rémlik hogy Eberflus pont Ballard embere, őt kb McDaniels előtt választotta ki, mert Ballardnak nagyon tetszett a Seattle védelme, és Eberflusnak ehhez volt valami köze (de ez már csak homályosan rémlik), ő mindenképpen itt kötött volna ki.
Siriani egyértelműen Reich embere mert ők még a Chargersnél együtt dolgoztak. Kicsit idegesítő, hogy volt nálunk egy ezek szerint megfelelő ember a posztra, és el kellett engedni, dehát ezt senki nem láthatta előre. Mondjuk az a keret Phillyben elég brutális, szóval lehet hogy más is tudna ott sikeres lenni.
Reichnél én amúgy nem láttam hogy ennyire félresiklanak a dolgok (bár utólag jönnek olyan mendemondák hogy nem volt elég szigorú a csapattal, és sok mindent elnézett), ill. tavaly nem volt egészen korrekt hogy ő vitte el a balhét. Gondolom Matt Ryan közös döntés volt, de valószínű hogy a Wentz fiaskó után neki kevesebb befolyása maradt. A támadófalat akárhogy variálhatta, bénán játszottak, a játékosokat viszont ő már csak megkapta, szóval nem egyedül ő felelt a blamáért.
Bradley és Reich között azt hiszem nem volt kapcsolat, pont elkerülték egymást a Chargersnél, Reich 2016-ban ment az Eaglesbe, Bradley meg 2017-ben kezdett a Chargersnél. Bradley esetében is az tetszett Ballardnak hogy van seattle-i kötődése, alatta kezdett formálódni a Legion of Boom. Kb ugyanazt a puha bend but don't break filozófiát követi mint Eberflus, amit a normális irányítók simán szétszednek. Tavaly sokáig rendben volt egyébként a védelem, persze akkor jobb cornerbackek álltak a rendelkezésére. Ez a filozófia szerintem nem nagyon fog működni, akkor is ha Brents visszajön és jövőre szerzünk egy cornert, mert az kéne hogy blizt nélkül is tudjon a védelem nyomást generálni, az meg nem megy. Ha a draftokat nézzük, akkor ez Ballard legnagyobb gyengesége. Talált jó játékosokat minden csapatrészbe, viszont az edge rusherekkel állandóan befürdik, a maximum eddig az hogy rotációban hasznos játékost talál de állandó kezdőnek már kevesek.
Basham, Turay, Tyquan Lewis ( ő legalább még itt van), Benogu, Paye és Odeyinbo. Ezek közül 2 vagy 3 bust, Lewis a hasznos rotációs játékos (ha épp egészséges. Payes és Odeyinbo már a harmadik szezonjukat tapossák, áttörés nélkül, szóval ide is kell majd valamikor erősítés. Lehet érdemes lenne Ballardéknak átgondolni hogy mi alapján választanak defensive endet, mert az eddigiek azt mutatják hogy nem jó a kiválasztási folyamat.
Csapat jövőképét illetően bizonytalan vagyok. Ez az év már kuka, szerintem a Patriots ellen is bukta lesz a hétvégén, viszont jövőre egy egészséges, és valamivel rutinosabb Richardsonnal lehet ez egy 9-10 győzelemre képes csapat. Steichen eddig rendben van, viszont a puha védelmi felfogás, ill. a keret minősége nem biztos (egyelőre inkább nem) hogy adott lesz a playoffhoz. Engem egyébként nem izgat hogy Ballard aktív a szabadügynök piacon vagy sem, a lényeg hogy rakjon össze egy olyan csapatot, amiben vannak playmakerek, és ha kiesik valaki, akkor NFL szintű játékosokkal pótolják.
több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan.
Sorry az off kommentèrt !!!!
(Ja ès senkivel nem szeretnèk erről a meggyőződèsemről vitàba bocsátkozni ! Köszönöm. )
Rózsa Sándor (betyár)
1. Nem hiszem hogy túl sok liberális olvassa a fórumot, mert Magyarországon vannak kb 200-an.
2. Elnézve a sok hófehér neandervölgyi csókát akikkel reggel meg este szoktam munkába menet és munkából hazafelé utazni, nem mondanám hogy a bunkóság és etnikum között erős a kapcsolat. És persze itt Sötét-Európában nyilván meg tudjuk ítélni egy-egy hír alapján hogy milyen az élet az óceán másik felén. A média nagyon erősen tud szelektálni, és maguk az emberek is. Ha egy "fehér" elmeroggyant lemészárol egy iskolában 30 gyereket, érdekes módon senki nem firtatja a származását, melyik egyházhoz tartozik stb. Szóval ez elég nagy ferdítés.
3. Ha nem akarsz vitatkozni akkor minek írkálsz ilyeneket egy fórumra 😀?