NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baba Yaga

Indianapolis Colts Ole Miss Rebels

Baba Yaga
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
520


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 órája
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Castonzo, Okereke, Willis (és Rigo) ruled out, Green és az új TE (Togliaj vagy mi is a neve) questionable.
peterk2005
Togiait IR-re raktuk. Nem nagy veszteség, eddig is sérült volt, blokkoló TE meg csak van a gyakorló csapatban. Ryan Allen lesz a punter, és aktiváltuk Huntot a gyakorló csapatból. Emlékeim szerint a csávó Seattle-ben játszott centert és borzalmas volt. Mondjuk ha azt nézzük hogy Glowinskiből ember lett, talán a csereszintet megüti nálunk 😊.
A Texansnál eltiltott Roby és Fuller. Emellett Kenny Stills kivágták, Hopkinst meg eleve elcserélték, úgyhogy maradt Cook, Coutee ,meg Coulter, azt hiszem. Ehhez képest még a mi WR sorunk is jónak tűnik 😊. Holnap (vagy ma) nyerni kell nincs mese. A Texansnál nincs HC, nincsenek elkapók (bár igaz hogy van egy Watson..) és nincs védelem. Ezt ki kell használni.
Amúgy szegény Höri átment Lions szurkolóba a Titans meccs után 😕
6 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Gyorsan el kell felejteni a mai meccset, innen elég nehéz lesz megnyerni a csoportot, a Titans 2 meccs előnyben van. Sajnos nem bírtuk el a sok hiányzót. Nem fogom erre, sokkal jobb volt a Titans ma, de azért mégis.. Jövő héten megyünk Houstonba, Watson szépen magára talált, az sem lesz egyszerű meccs.
Bence94
Inkább az a bosszantó hogy egy ilyen fontos meccsen játszottunk az egész szezonban a legrosszabbul. Ez olyan terített betli volt hogy kinyomtam a stream-et félidőben. És én elég mazochista vagyok, úgyhogy ez utoljára 2017-ben történt meg, mikor a Rams átgázolt a Scott Tolzien vezette bagázson a nyitómeccsen (még a tavalyi Saints meccset is végignéztem, bár azt talán csak azért mert kíváncsi voltam, kapunk-e végén ajándék pontokat. Köszi Saints 😊! ). Persze minden a lehető legrosszabbul jött ki, de a Titansben is voltak hiányzók. Nem véletlen hogy az első két drive-ban nekünk se volt nehéz dolgunk. Ami viszont utána történt...
Némi öröm az ürömben hogy a Raiders is betlizik. A Browns is majdnem elchokerkedte, de Glennon nem tudta megcsinálni a 2 pontost a végén (ha már minden évben ellenünk akarja a Jacksonville megmutatni, néha tehetnének egy kis szívességet is azáltal hogy nyernek mások ellen is). Ha Ravens is kikap a Steelerstől, akkor még mindig jó helyzetben vagyunk. Viszont innentől kezdve nem fér bele a hibázás, ha nem hozunk 5-ből 4 meccset, jó eséllyel lőttek a playoffnak (én azt mondom ha már eddig eljutottunk, akkor legyen meg, úgyse lesz olyan draftcetlink amivel franchise qb-t találunk). A Raiders és Steelers közül valakit verni kell (ha lehet akkor inkább előbbit), és a csoportmeccseket pedig mind hozni kell. Ilyenkor nagyon hiányzik Bandi 😕.
6 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Év legnagyobb meccse. És ezt tudja nyújtani a csapat. Értem hogy vannak sérültek, de ez elfogadhatatlan, szánalom a köbön. Teljesen esélytelenek vagyunk. Ennyit az elit védelemről. 3 ember kiesik és kb egy puntot tudnak összehozni.
6 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Biztos én vagyok elfogult, de nevetséges hogy ilyeneket is befújnak, nem is befolyásolta a játékot, sérülésveszély se volt. Nem értem hogy a támadókat miért kell ennyire egyoldalúan nyomni. Ettől még persze Ya-Sin ostoba. de na. Mi lesz ebből 5 év múlva, non-kontakt foci?
12 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Aki nálam nyugodtabban tudta nézni a meccset (tehát nem a TV-vel veszekedett 4-ből 3 órát), mit látott Chez Greenből? Mekkora a visszaesés Braden Smithhez képest?
13 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
azert azt hozza kell tenni, hogy ha nem a packers az ellenfel, akkor ebbol a 9 holdingbol nem dobnak be legalabb 4et... de termeszetesen naluk minden playben teljesen szabalyos a blokkolas 😅 nevetseges kategoria volt amit a birok muveltek az utolso colts drivenal
mate93
Hát ja, de ha csak 4-et fújnak be, akkor is világi pancser az OL 😀 Remélem a győzelem ellenére ezekre az óraégető drive-okra rágyúrnak mert ez nagyon gáz volt. A védelem viszont szépen tartott a második félidőben.
Idén sokadjára játsszák el, hogy az első félidőben átmennek rajtuk mint kés a vajon, majd szinte nullázzák az ellenfelet ( a TItanst szó szerint nullázták).
Nyilván ez egy nagyon fontos győzelem, de messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, mert
a) a Green Bay még NEM NYERT Indianapolisban,
b) ennyi szerencsétlenkedés nem fog mindig beleférni. Remélhetőleg több ilyet már nem látunk idén.
20 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Van még valaki, aki meg akarja szopatni a csapatot büntivel?
Ohh mire leírom Allen lép előre remek
ThySoul
te mindig ennyire dühös vagy?
Adirotor
Hát ha a Colts játszana ílyen dekoncentráltan, lehet már kopogtattak volna a szomszédok 😀, én megértem.
20 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Hogy a fenébe nem tudják fogni a futást, amikor mindenki tudja hogy mi jön?
20 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
mi a helyzet? hun a meccs?
gedam
ellopták az oroszok
Drip
Villámlás miatt később kezdenek, Panthers Bucs meccsen azt mondták a kommentátorok hogy 19:35-kor nekifutnak.
27 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
A védelem korrekt volt, a támadó sor 1 félidőig szintén, aztán elfogytunk. A Ravens jobb csapat. De ma nem volt annyival jobb, amennyivel gondoltam volna. Ezt részben mi rontottuk el, nem nekik kellett kikaparni úgy, hogy mi nem adtunk semmit ingyen.

Csütörtökön Titans. Idegenben ismét. Emiatt vagyok a legidegesebb, Irsay papa tessék mán a zöld asztalnál is segíteni a csapatot.
peterk2005
Mérges vagyok, ez egy simán hozható meccs volt. Abban egyetértek, hogy a Ravens előrébb van, mint mi, de ma saját magunkat vertük meg. Reich hívásai is wtf-ok voltak... Mélyen a negyedik negyedben, 4. és inches-nél passzoltatni akarjuk Riverst.. Nem tudom, hogy mik a céljaink az idei szezonnal, de el kéne dönteni, mert a masterpiece hiányzik a csapatból. Egy 7-9, 8-8 kibaszott disaster lenne nekünk...
Bence94
Nyilván a playoff😊. Egyébként az meg is lehet ha a többi csapat segít nekünk,de ott kizúgúnk a wild card körben. De amúgy Reichék eldönthetik hogy mik a céljaik, de attól még nem nyernek meg minden meccset. Kizárt hogy 5-3 után nekiálljanak tankolni. Ha tankolni akartak volna akkor berakják Brissettet és nem igazolják le Riverst. Egyébként nagyjából tényleg egál körüli mérleg lesz, de hát ez van. Túl jó a csapat egy korai draftcetilhez, de egy playoff runhoz kevés. Nem vagyunk ezzel egyedül.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Messi is magas szint a fociban. Mégis káros volt a válogatottra, neki döntési lehetõségeket adni abban, amihez nincs felelõssége is.
ulpianus
Off de mondjuk ez mennyire biztos, hogy így történt.... persze én pozitívan elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ez mindig is urban legendnek tűnt számomra, mint valósnak. De ha így volt, akkor az valóban hiba volt. Mondjuk Brady ettől még érthet hozzá 😛 csak ne egyszerre keljen csinálni a kettőt 😊
dande
Ha jól rémlik akkor Kiprich József a Tatabányánál játékosedző volt, szóval nem Brady lenne az első példa 😛
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
+1000
winston
Ez mindenkit közvetlenül érint, nyilván ez jobban érdekli az embereket. Egyébként fogadok hogyha fordítva menne, akkor meg az lenne a baj. Csóri ellenzéki politikusok tényleg pofozógépek. Csakhogy nem azért mert a fidess lefizeti őket, hanem mert a választók így tekintenek rájuk. Amíg minden egyes kezdeményezést lesajnáltok, addig nem is fognak megerősödni. Meg kell érteni hogy a közösségi médiában való kommunikálás túlmutat az ember magánvéleményén. Nézd meg a fidess szavazókat, ők mikor kritizálják az általuk megválasztott képviselőket? Még most se, pedig nehezen hihető hogy ez bárkinek is jó lesz (már ha munkavállalói szemszögből nézzük, nyilván egy vállalkozó mást gondol). Azok a gondolatok amik a facebookon, blogokon megjelennek nagyon sok emberhez eljutnak, ezáltal formálják a közgondolkodást. Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet. Akármennyire is nem tetszik, az ellenzék is ott van a parlamentben, és nekik az elmúlt 8 évben nőtt a fizetésük, valószínűleg nagyobb mértékben mint azoknak akik csak siránkoztat és kritizáltak. Lehet drukkolni azért hogy megszűnjenek, de nem fogja átvenni a helyüket senki. Akkor 100 % fidess lesz (a jobbiknak kettő ciklust adok és utána eltűnnek a süllyesztőben, meg is érdemlik). Én amondó vagyok hogy azt az energiát, amit a passzivitásba fektettünk eddig (kis oximoron), akár pozitív módon is felhasználhatnánk.
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet.
Baba Yaga
És pont így gondolják a kormánypártiak is.
Pesti Srácok, HírTV, Echo TV, Gajdics Ottó, Bayer Zsolt, etc.
Hogy “A kormányfikázás semmilyen eredményre nem vezet”.
Akkor miért is gáz, ha ők nem fikáznak, és miért jó, ha az ellenzéki megmondóemberek teszik ugyanezt?
Nem ezt hívják kettős mércének?
Sobri Jóska
Nem. Azt hívják kettős mércének ha Kunhalmi Ágnest azért cseszegetik mert túl harsány. Tóth Bertalant azért mert túl halk. Döntsük már el hogy mit akarunk. Ha a kormányzó párt megszavaz egy vállalhatatlan törvényt, és az ellenzék tiltakozik (ami ebben a helyzetben talán nemcsak etikailag de pragmatikus szempontból sem kifogásolható), akkor nem sok foganatja van annak, hogy ellenzéki politikusokat ennek módja miatt cseszegetünk. Ha azt akarjuk hogy képviselve legyünk, akkor szövetségeseket kell keresnünk. A fidessnek megvannak a maga szövetségei - nagy családosok, vállalkozók, multicégek. Ez egy elég komoly és befolyásos réteg, de alapvetően kisebbség. Teljesen nyilvánvaló hogy a többiek le vannak ejtve. Logikus, hogy ez a többség szövetségre lép a konkurenciával, amelyik nem mellesleg narratívájában is rájuk épít, ill. a még megmaradt kapcsolatrendszere is a "plebsből" származik. De nem ez történik. A fent említett többség senkivel nem akar szövetségre lépni, hanem elvárja hogy majd az a 30 ember a parlamentben kettőt tapsol és hopp kormányváltás. Ez az a 30 százalék amelyik nem megy el szavazni. Ha megkérdeznéd őket hogy konkrétan mit várnak egy kormányzó párttal, állítom hogy 95 százalékuk egy értelmes mondatot nem tudna összetákolni. Lehet hogy nem egészen válaszoltam meg a kérdésedet, de az lett volna a mondandóm lényege hogy az elégedetlenek tevékenysége nem merülhet ki abban hogy csak kritizálnak, valamit támogatni is kell, fel kell mutatni alternatívát.
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
A négy meccses eltiltás, egy világot bejárt botrányos csalásért és hazudozásért nevetségesen kevés. Ez lenne az ördögi összeesküvés?
Tudod mi jár a csalónak az olimpián? Nem csak eltiltják évekre, de elveszik az összes eredményét is.
Négy meccs? Ugyan már. Alibi büntetés.
13.Rulez
Most komolyan azt mondod hogy azert nyert a Pats 45-7 azon az ominozus meccsen, mert lapos labdakkal jatszott?
Baba Yaga
Most komolyan te ezt olvastad ki ebből? Akkor lefordítom neked magyarról magyarra.
Tök mindegy nyer vagy kikap.
Akit elkapnak csalásért azt sokkal keményebben megbüntetik máshol.
Ez nem büntetés. Egy büntetésnek elrettentőnek kellene lennie. Ez nem az.
Ben Johnson
Marion Jones
Orosz sportolók százai
Az a büntetés.
13.Rulez
Hat ha azt irod hogy "vilagot bejart botranyos csalas", akkor igen arra kovetkeztetek hogy jelentos szerepet jatszott a meccs kimeneteleben. Ami nem igaz, semmi koze nem volt hozza, akkor is agyonnyeri magat a pecc ha medicinlabdakkal jatszanak. Ben Johnson es Marion Jones doppingolt, a New England meg olyan dolgot csinalt amire nem is lehet azt mondani egyertelmuen hogy csalas. Packers szurkolok javitsanak ki, de ugy remlik hogy A-Rod meg azt szereti ha a labda kemenyebb az atlagnal. Ennyi erovel ez is csalas es vegyek el a GB minden hazai gyozelmet nem? Az hogy Brady szettorte a telojat mas teszta, de penzbuntetesnel tobbet nem kellett volna kapnia arra sem. Ebben az ugyben nem Brady hanem Goddell a hunyo aki sokadjara jaratta le az NFL-t egy teljesen sulytalan ugyben. De inkabb engedjuk el (vagy irj PM-ben), nem szemetelem tovabb a Titans topikjat.
több mint 2 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Érdekes hogy a Pantherst simán vertük és őt 2. helyre rakod, míg a Hawks-t az 5.-re, úgy hogy elvertek...
Én a Pantherstől nem félek, viszont szerintem a legjobb matchup ellenünk jelenleg a Seattle lenne.

Saints Rams duót kéne elkerülni valahogy, bár sanszos hogy a saints-szel meg kell mérkőznünk, és jelenleg őket tartom a legerősebbnek. Idegesítő amúgy, mert Carsonnal szerintem simán favoritok lennénk

Bízom benne hogy működni fog a futó játék, és akkor 1-2 távoli bombával még folesnak is lesz keresnivalója, bárki is legyen az ellenfél. De a védelemnek pörögnie kell majd, pláne a front 7-nek.

eaglesmcnabb
Azt a simán vertük dolgot honnan vetted ? Ránéztél az eredményekre ?
b /\ L i N T
Mondjuk megnéztem a meccset? : O

a második félidőben 1 percig nem volt kérdés hogy ki nyer (az előzetesen lesajnált Eagles), ezt nevezhetjük simának szerintem.
A futott TDje után még nagyon nem, de utána már Cam Newton is megtette amit te még nem: visszavett az arcból : ) (szegény utána gyorsabb ütemben termelte a pickeket mint Wentz a TD-ket, pedig 2 meccs mínuszban is még mindig neki van a legtöbb belőle idén)
eaglesmcnabb
Amikor majd kizúgtok a pihenőhét után rögtön, talán te veszel vissza arcból. Nézd már meg a pozitív mérlegű csapatok ellen hogy játszottatok..
Marko16
Egesz jol 😊. Erdemes amugy jobban korbenezni az oldalon, itt nem divat az emberkedes, ez nem Facebook.
több mint 1 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan.
Sorry az off kommentèrt !!!!
(Ja ès senkivel nem szeretnèk erről a meggyőződèsemről vitàba bocsátkozni ! Köszönöm. )
Rózsa Sándor (betyár)
1. Nem hiszem hogy túl sok liberális olvassa a fórumot, mert Magyarországon vannak kb 200-an.
2. Elnézve a sok hófehér neandervölgyi csókát akikkel reggel meg este szoktam munkába menet és munkából hazafelé utazni, nem mondanám hogy a bunkóság és etnikum között erős a kapcsolat. És persze itt Sötét-Európában nyilván meg tudjuk ítélni egy-egy hír alapján hogy milyen az élet az óceán másik felén. A média nagyon erősen tud szelektálni, és maguk az emberek is. Ha egy "fehér" elmeroggyant lemészárol egy iskolában 30 gyereket, érdekes módon senki nem firtatja a származását, melyik egyházhoz tartozik stb. Szóval ez elég nagy ferdítés.
3. Ha nem akarsz vitatkozni akkor minek írkálsz ilyeneket egy fórumra 😀?
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
na, a streamem meg is doglott
valaki tud linkelni egy normalisat?
Stez
tolzien elso passzából TD lett
11 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
Komolyan meg kell majd fizetni ha lejár az újonc szerződésed 😛
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
a Dune-n már tíz éve túl kellene lennie
peterk2005
Mi történt tíz évvel ezelőtt?
wmitty
Peterk arra gondolhat, hogy Bandi tíz évvel ezelőtt már olyan intellektuális szinten kellett legyen hogy megbirkózzon -az egyébként kiváló- Dűne könyvekkel. Én csak 23 évesen olvastam, dehát nem is jártam a Stanfordra 😊.
10 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 520
Olsen kirúgása és BoB GM kinevezése szerintem azt jelenti - hogy pickek hiányában - BoB FA-n akarja tovább erősíteni a csapatot, és totál all-inre megy. Úgyhogy van egy érzésem, hogy a csapat hamarosan nem csak draft, hanem cap hellben is lesz. BoB vagy sikerrel jár (erre van a kisebb esély) vagy földdel teszi egyenlővé ezt a franchiset.
DC
És a legutolsó cselekedete az lesz hogy elköltözik a csapat: Oakland Texans
Jól csinálta McNair anno, olyan nevet adott a csapatnak amit az államon kívülre nem koltoztethetnek 😃
samu09
A Chiefs Dallas Texansként kezdte, lsd bővebben KC topik 😊.
Egyébként nagyon megy ez a riverse jinx, ha ez így megy tovább BOB vezetésével jövőre SB jut a csapat.