Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Pedigmmegint mennyi yardot hoztunk
több mint 2 éve
Drake is maradhatna inkább a rapnél...
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Na bakker. Drake.
több mint 2 éve
Nyilván ezen a héten a padra raktam Hamiltont fantasyban. Fck
több mint 2 éve
Meki jol porgeti a blitzeit
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hamilton sackek, miafasz? 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hamilton ugyanazt megint 😀
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Stephens sokat erosodott tavaly ota
több mint 2 éve
Ha futni akarunk futunk, ha passzolni passzolunk
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
szééép! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Lamar a semmibol. 😀
több mint 2 éve
Csak nekem mutat jobban a fal mint Stanleyvel és Linderbaummal?Nem. Rezzenestelenek. Sehol egy false start. Itt kezdodik egy fal. Ha mar... 😊
KeyG
több mint 2 éve
Csak nekem mutat jobban a fal mint Stanleyvel és Linderbaummal?
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ez gyönyörű szekk vót! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Hamilton 😊Pont ot neztem vegig 😉
KeyG
több mint 2 éve
Hamilton 😊
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Labon jott a pofon, okeeeee
több mint 2 éve
Say no to injuries! 😀
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!