G.P.

Cincinnati Bengals

G.P.
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
9 hónapja
Fórum hozzászólások
412


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 órája
G.P. Cincinnati Bengals 412
Kellene a corner meg elkapó, futó. És jött is Burton. Remélem nem ver meg senkit 😛 PFF első körbe írta. Alul használt. Karakter problémás. Láttunk e itt ilyet?

Szerkesztette: G.P.
13 órája
G.P. Cincinnati Bengals 412
Bakker, ez megint ugyanaz a pálya. Retek szar az OL képzésünk és egy projekt OL-t húzunk első körben. Mims vadállat lehet, de jelenleg csak belül tudod játszatni. Oké, hogy kívül meg is vagyunk idénre, de szinte bármelyik elérhető OT srácot be tudod tenni középre és nagy bajt nem okoz, sőt erősítés. Mimsnél viszont hatalmas a kérdőjel, hogy ki tudjuk-e hozni belőle a tackle potenciált. Nem nekünk valók az ilyen pickek. Ráadásul ő inkább egy run heavy támadósorban igazán ütős.

Na mindegy. OL-t akartunk, OL jött. A poszt oké, Mims azért konszezusos első körös játékos. Attól, hogy laikusként két OT is jobbnak érzetem volna helyette, még simán jó pick. De van egy olyan érzésem, hogy a Vasas és mi is jobban jártunk volna, ha fordítva húzunk.
nasheem
Ő volt a legjobb fit a csapatba. Idén belül van ideje tanulni, tökéletes a mérete kívülre is. Nem véletlenül írták hozzánk rengetegen. Igen kevés meccse van, de akkor meg jó volt. Szar a képzésünk igen, de a 18. helyen nem lesz ott Alt. Hátrébb meg sokkal inkább projekt játékosok voltak. Szerintem ez volt a lehetőségekhez képest a tökéletes húzás. Aztán van jó esély hogy nem jön be.
2 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
WTF?? Hendrickson cserét kér, hosszútávú szerződést szeretne, és erre sajnos mi továbbra sem vagyunk hajlandóak. Láttuk mire vagyunk jók nélküle, gyakorlatilag egyedül jelenti a passrusht.
Szipeter
Egy éve írt alá hosszabbítást. A draft napon kéri a cserét. Minimum érdekes. Nem fogjuk elengedni. Idén kell alkotni. Akkor viszont Murphy vagy Newton jön.
16 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Szerintem ő rettentő túlértékelt, mert ugye a méretet nem lehet tanítani.
Nincs bajom a DT pickkel a második napon, de akkor inkább Jenkins vagy Jefferson jöjjön. Nem néztem mostanában mockokat, de ők kb a második közepén mehetnek ki. A kedvencem, Leo Taylor, meg tuti bent lesz akár a 3. Pickünknél is.

ÉS ha már mockok. A PFF legutóbbi agymenésében Johnny Newton jött hozzánk az első körben. Érdekes gondolat és nem is akkora hülyeség.
nasheem
Newton mindenben is jó. Elvileg. Mondjuk a korszakos OL class miatt ha maradna egy kiemelkedő inkább azt hoznék. De hogy magamnak mondjak ellent ott a képzésünk nem "kiemelkedő". A DT pláne ha Murphy csúszik esetleg az OL run miatt sokkal biztosabb húzás lenne.
18 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
A center ismertetöjét ajánlom. Nagyon durván röhögtem. 😁😁😁 Neki is az a problémája ami nekünk. Ki fogja itt a fűtést megállítani. Még mindig sweetet szeretném
G.P.
Le is tartóztatták ittas vezetésért! Remekül illene a Marvin Lewis érába... 😀
SirPub
Ittas vezetésért. Nem erőszak vagy hasonló. Így legalább csúszik. 167 kiló és gyors. Kit hoznák helyette? Mert DT t hosszú távon nem tudunk megfizetni. Meg OT t sem. Az idei OT classbol igen jót lehet elvileg 118 ón hozni második körben meg nem marad más jó DT mint Sweet.
22 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
A center ismertetöjét ajánlom. Nagyon durván röhögtem. 😁😁😁 Neki is az a problémája ami nekünk. Ki fogja itt a fűtést megállítani. Még mindig sweetet szeretném
22 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Boydról van valami hír? Nekem fura, hogy még nem írt alá sehova. Kissé már idős, de azért na. A keze még jó, stabil célpontnak ideális.
A Vasas érdeklődéséről olvastam, de ennyi.
SirPub
2 év 10 milliót ajánlott a Vasas. Annyiért nem ment
23 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Évek óta sérült az irányítónk, és szidjuk a falat mint a bokrot. Komolyan kérdés hogy minek kellene lennie az első választásnak (ideális körülmények között)?
Mikey
Kezdönek volt sérült. Idén edzésen sérült. Utána meg a csuklója nem láttam ütést. Mondjuk ennyi ütéstöl az is csoda hogy csak ennyi volt. De persze abszolút azt várja mindenki hogy OT jöjjön. Valószínűleg az is jön. Kell persze DT WR és CB is. Ezek közül CB jöhet a piacról is.
24 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Érdekel a véleményetek!
X posztokban olvasok pro/kontrát..

Első körös választás:
A) elit OL ember

B) elit Nose Tackle

C) Brock Bowers😊

Kit választanátok?
Miknar
Higgins trade második körért. És első három pickre WR OT DI attól függően kik elérhetőek. Utána lenne pénz Chase hosszabbításra meg még egy minőségi szabadügynökre. CB például
G.P.
Második körre nagyon ki fog örülni az OT poszt, a WR viszont fullig lesz minőséggel is.
KeyG
Ha, valószínűleg, OL run lesz 18 ra OT második körben meg DI és WR. Valószínűleg 2/50 elött kapunk picket akkor benn lehet Sweet akkor előbb ő. Szeretjük a méretben nem limitált embereket a falba, még ha elérhető véletlenül Murphy 1/18 on akkol is OL húzás lesz valószínűleg.
25 napja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Érdekel a véleményetek!
X posztokban olvasok pro/kontrát..

Első körös választás:
A) elit OL ember

B) elit Nose Tackle

C) Brock Bowers😊

Kit választanátok?
Miknar
Higgins trade második körért. És első három pickre WR OT DI attól függően kik elérhetőek. Utána lenne pénz Chase hosszabbításra meg még egy minőségi szabadügynökre. CB például

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Honnan hoztak volna és kit?
Szerinted ha lett volna elérhető ember, akkor nem hozták volna el?
Tudom, nem tudod, oldják meg.
Lúdas Solymi
Pl. a drafton lett volna lehetoseg ezt orvosolni, de latszolag minden mas fontosabb volt.
Imitheking
Te kit hoztál volna, hol és ki helyett?
Lúdas Solymi
Nem tudom, nem astam bele magam a prospectekbe, igy nem tudom, hogy ki erte volna meg. De az, hogy RT posztra csak levedlett cserek vannak es nem huzol senkit a drafton, az szerintem hiba.
Imitheking
Könnyítsük meg a dolgot.
Itt látod, hogy kit válaszott a Pats:
 www.pro-football-reference.com/teams/nwe/2023_draft.htm

Válaszd ki közülök azt a játékost aki szerinted most nem kellene és ebből a listából meg bökj rá arra, aki utána jött OT ember és szerinted megérné, mondjuk PFF stat alapján:
 www.pro-football-reference.com/years/2023/draft.htm
 www.pff.com/nfl/grades/position/t
Lúdas Solymi
De baszki márengem idegesít azt nézni ahogy a szurkolóktól várod amit millió dollárért kellene másoknak jól csinálni. Itt véded a védhetetlent. Volt jó idő hosszan most meg szar a csapat. Szar döntéseket hoznak pályán, meg azon kívül. Szar a fal? 5 helyen nem az. Másutt mégis megoldják. Te meg itt oltogatod azokat a szurkolókat akik szimplán jobb csapatot látnának, szakmailag meg nyilván ködöt szurkálnak. Mondjuk a géniusz még meg sem szólalt. Vereség után sosem teszi
G.P.
Én nem várom el, csak legyen már valami konkrét válasz azon kívül, hogy minden szar, minden is elvan baszva.
Jó, mondjuk lehet ezt is csinálni, csak akkor nevezzük át a topicot dühöngőnek.
A ködszurkálást is lehet normálisan csinálni.

Spigo vagy zinedine5 is le tudott írni X szcenáriót amivel lehet egyet érteni meg nem egyetérteni.

Én simán látom azt, hogy úgy voltak vele, hogy a most a drafton megerősítik a védelmet, mert az jó és ha limitálják az ellenfelet 20 pont környékére, akkor egy közepes offense csak tud haladni.
Vagy mert nem volt elérhető, megfelelő OT.
Ehhez hoztak egy faledzőt meg BoB-t OC-nak.

Azt is értem, hogy nem lehet minden posztra megfelelő minőségi cserét tenni, hogy ez miért az Offense line lett azt nem tudom és azt sem, hogy ezt így elégségesnek ítélték-e vagy tettek-e lépéseket annak érdekében, hogy megerősítsék. A logika azt mondja, hogy igen.

Hogy mi miért nem sikerült az meg passz, nem fogják az orrunkra kötni.
Persze, benne van h a Groh vezette csapat szarul értékelte az embereket vagy Klemm mégse olyan jó edző vagy BoB mégse az a jó OC akinek gondoltuk.
Lúdas Solymi
Szerintem négy meccseteket láttam. Én ezt a védelmet jónak lehet nevezni. Egy jó támadosorral megtámogatva lehetne elit talán. De ez a támadósor azért nem liga alja mert van négy gyalázatos (mint a cin az elözö meccsen) nyilván lesz jobb meccs ennél, de amíg az irányító saját képességei nem megfelelőek, ami nekem nyilvánvaló, addig mindennel őt kell támogatni különben ez lesz. Jones képességei nem top20. Ez nem fog változni. Szorgalommal meg rá szabott játékokkal, elit személyzettel el lehet ezt fedni. De ez itt nem történt meg
G.P.
Azért ez már elég nagy mazochizmus 😊 Konkrétan pats szurkolók hagyták ott a meccseket, mert annyira szörnyű volt 😊
NB2
Cincy szorkolo vagyok 20 éve. Az mazochizmus. Itt csak katasztrófa turista vagyok. Meg colts meccseken. Höri miatt.
4 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Azon gondolkodtak már, h mi van ha Burrow még egyszer megsérül?

Nekem a kedvenc játékosom, mezem is van tőle, Palmer, és AJ Green után...

De sztem még egy ilyen sérülés és nálam üveg lesz a srác...
Minden rá van építve, qrva nagy probléma lenne, ha nem lenne.

Persze én bízom benne, jövőre SB, utána megint lehet sérült. 😊
nhm
Megsérült a liga messze legszarabb fala miatt újoncként. Meg most. Közte két tökéletesen egészséges év. Szerintem ez messze nem red flag
G.P.
Azért a “meg most” rögtön 2 különböző sérülés, off szezonban a vádlija adta meg magát…


De egyébként persze. Burrow egy olyan szimpatikus figura, hogy kétlem azt hogy bárki akár a Northban a sérülését kívánná. Ha már ez a téma: mit szóltok a támadófal utóbbi meccseken nyújtott jó teljesítményéhez? Az ellenfelek gyengeségének szól, vagy elkezd összeállni végre valahára az OL?
Miknar
A center alóli indulás, RPO, sreenek miatt jobb az OL. Burrowval csak a heroball ment, ami az ő extra képességeire van felépítve. A Steelers ellen megpróbálták ezt áttenni Browningra is, de szerencsére gyorsan felismerték hogy ez nem működik. Browning nagyon magabiztos, végignézi az opciókat, és általában jól is dönt. Goodberry eheti videójában nagyon szépen látszik, miért is tud sikeres lenni ez a működés. 49rs sémát viszünk most már egy nagyon jó RB tandemmel.

Szimulációknál nekem is az jön, hogy a 3 W is kevés lehet, de azért én még bízom a Titánokban, Jetsben, Bearsben, hogy besegítenek nekünk. Pl ilyen Miami féle L eket összehozva.
A legfontosabb, hogy meccsről-meccsre haladjunk és legyenek ilyen exponenciális fejlődések, mint Chase Brown, vagy Hudson, jöjjön még sok Iosivas TD, Murphy sack, Turner Int. Ha nem is jön össze a PO, minden sikeres Burrow nélküli W az öltöző hangulat miatt kiemelten fontos. Így igazolást nyer, hogy a Vezér nélkül is egy szuper csapat vagyunk.
Nagy öröm, hogy erre a hétre már a védelem is összeállt, 7 pontot engedtünk, visszatért a passrush, ollé.
Chase közben nem edzett boka miatt.
Szipeter
Egy ilyen szezon után ennyire erös csoportban még versenyben vagyunk a rájátszásra. Minden meccs ajándék, a csapatot most is jobb nézni mint 2020 elött. Nem lesz SB, valószínűleg rájátszás sem, de a csapat kompetitiv, és egyre jobban játszik szinte mindenki. Leülök megnézem szurkolok, van mit nézni. Szerintem ez jó
5 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Csalódott vagyok, azt hittem legalább 50-et kapunk.

Vicc az egész. Egy rossz vicc. Nem emlékszem mikor volt utoljára ennyire megalázó vereségünk.
Már igazából az sem érdekel, hogy Stafford sérülése mennyire súlyos. Vele vagy nélküle tök mindegy, ez az egész idén is egyre kilátástalanabb.
dogbite
Vasarnap meglatod, hogy nem olyan remenytelen, csak koncentralj rank
Celtic
Megvettétek a jövő árán a Superbowlt. Semmi nincs ingyen. Tessék betenni a videót, és kibírni az ujjáépülést. Sajnos nem sajnos ez így működik
4 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Ezt te látod én látom, és nem tartom PM et és a bajuszos embert hülye gyereknek nyilván Ők is tudják. Ebben a kontextusban nem értem a múlt heti dolgokat. Illetve értem, további nyomásgyakorlás. Ez pedig nekem nem annyira szimpatikus.
G.P.
(El kellett olvasnom haromszor, mire megertettem mirol beszlesz. 😊)

Azert ez mindenhol igy megy. Mittomen, ha a gurulos fociban elesik a piros mezes, azonnal minden kornyekbeli pirosmezes mutatja, es az edzojuk is, hogy szabalytalansag volt azonnal fujjak le! Es maris ott integetnek a kekmezesek ,hogy a vilagon semmi nem volt, kar volt lefujni. Ez a fajta nyomasgyakorlas alap ma mar.
Ez nem kimondottan Mahomesra jellemzo dolog. A gond nem ez volt. Hanem ahogy tettek. Bar szvsz ha nem Mahomes teszi, akkor nincs ekkora visszhangja.
Ahogy Burrowheadnek is azert volt visszhangja, mert egy elit QB mondta, a legnagyobb rivalis fele. Ha mas mondja, akkor csak vicces.
ulpianus
Ezért nem nézek gurulós focit. Ott elpbb utóbb jönnek egy húzódáshoz a feketeruhások és ott helyben eltemetik a delikvenst. Aztán 2 perc múlva feltámad mint Jézus. Gyűlölöm

Szerkesztette: G.P.
4 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
off-

külsősként érdkes volt olvasni a topin vs fórum vitákat, a bicskanyitogató felsőbbrendűségi komplexusával. az, hogy frontálisan ütközött az autópályán egy beton fallal a szembe sávban egy dolog. előfordul, megesik, mindenki tévedhet. de az biztos, hogy egy - bocs srácok, benéztem, lehet mégsem nálam van a bölcsek köve - a minimum aminek helye lett volna itt. nem túl elegáns, hogy inkább átment inaktívba és elbújt az "övéi" között...

on-
peach
Vélemények, prognózisok ütközésekor minek eszkuzálnia magát az embernek?
Teljesen felesleges.
Véleményben nem lehet tévedni.
Ha leírom, kifejtem, megindoklom, hogy a Pats üti a Chiefst, majd kikap 30 ponttal, akkor nem jött be a konklúzióm, nem ült a tippem, megalapozatlanok lehettek a következtetéseim, az én bajom, nem okoztam vele kárt senkinek, és habitustól függően vagy elveszi a kedvem a további tippelgetésektől, vagy nem.
De nem tévedtem, csak rosszul tippeltem.
Ahogy ha valaki azt írja, hogy a Pats ki fog kapni, -ami valószínűbb szcenárió, de attól még csak prognózis- és mégis nyer, az se téved, csak a valószínűbb tippje nem jött be. Zágson.
Ha azt mondom, hogy a Pats még sose nyert SB-t, majd kiderül számomra, vagyis bebizonyosodik, hogy tévedtem, egy tényt hibásan közöltem, akkor lehet mea culpázni, van értelme, mert az önreflexió segíti a jellemfejlődést.

Egyedül a személyeskedés az, ami gáz volt, de az meg nem csak topin sajátja.



Topin túlzott magabiztossága és stílusa nehezen emészthető ha belelendül.
peterk2005 udvari bolond
Kinek?
Akinek nincs magabiztossága és önértékelése?
Engem sose zavart ha valaki markánsan képviseli a véleményet egy fórumon. Sőt, az lenne a furcsa, ha valaki azért ragadna klaviatúrát, hogy megossza a bizonytalanságait vagy a kiforratlan véleményét.
Egy fórumon pont az indukál diskurzust, -ahol valid érvek, új nézőpontok, elgondolkodtató meglátások is felszínre kerülhetnek-, ha valaki markánsan kommunikál.
Egyáltalán nem emészthető nehezen, legfeljebb annak, aki nem tudja a fórum formátumot megfelelően kezelni.
Őszentsége Sobri Jóska
Na a fentiek miatt ezt hívják következmények nélküli országnak. Mert mindenhez így közelítünk. Ha hónapokig hülyéznek egy közösséget ( többségében) az csak egy vélemény. Ezt leste az egész fórum ahogy mindenkit oktatott aki mást gondolt mint ö. De ugye tévedni joga van. Ahhoz lehet, a hangnem tükrében, és a mostani viselkedése tükrében erre egy szó van. Visszataszító
G.P.
Félreolvastad amit írtam. (Mégse mondom, hogy ezért tart itt ez az ország, hogy egy világosan, egyértelműen megírt szöveget is félreolvas az, akinek más a véleménye, - mert nem is ezért tart itt.)
Topin nem tévedett, mert véleményt nyilvánított, nem pedig tényeket közölt.
Tévedni tényállítás során lehetséges.
Őszentsége Sobri Jóska
Te valamit nagyon benéztél. Ő véleményt közölt tényként. Aki kétségbe vonta azt lehülyézte. Az nem ugyanaz. A viselkedése volt minősíthetetlen, amit arra alapozott hogy tévedhetetlen

Szerkesztette: G.P.
4 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
off-

külsősként érdkes volt olvasni a topin vs fórum vitákat, a bicskanyitogató felsőbbrendűségi komplexusával. az, hogy frontálisan ütközött az autópályán egy beton fallal a szembe sávban egy dolog. előfordul, megesik, mindenki tévedhet. de az biztos, hogy egy - bocs srácok, benéztem, lehet mégsem nálam van a bölcsek köve - a minimum aminek helye lett volna itt. nem túl elegáns, hogy inkább átment inaktívba és elbújt az "övéi" között...

on-
peach
Vélemények, prognózisok ütközésekor minek eszkuzálnia magát az embernek?
Teljesen felesleges.
Véleményben nem lehet tévedni.
Ha leírom, kifejtem, megindoklom, hogy a Pats üti a Chiefst, majd kikap 30 ponttal, akkor nem jött be a konklúzióm, nem ült a tippem, megalapozatlanok lehettek a következtetéseim, az én bajom, nem okoztam vele kárt senkinek, és habitustól függően vagy elveszi a kedvem a további tippelgetésektől, vagy nem.
De nem tévedtem, csak rosszul tippeltem.
Ahogy ha valaki azt írja, hogy a Pats ki fog kapni, -ami valószínűbb szcenárió, de attól még csak prognózis- és mégis nyer, az se téved, csak a valószínűbb tippje nem jött be. Zágson.
Ha azt mondom, hogy a Pats még sose nyert SB-t, majd kiderül számomra, vagyis bebizonyosodik, hogy tévedtem, egy tényt hibásan közöltem, akkor lehet mea culpázni, van értelme, mert az önreflexió segíti a jellemfejlődést.

Egyedül a személyeskedés az, ami gáz volt, de az meg nem csak topin sajátja.



Topin túlzott magabiztossága és stílusa nehezen emészthető ha belelendül.
peterk2005 udvari bolond
Kinek?
Akinek nincs magabiztossága és önértékelése?
Engem sose zavart ha valaki markánsan képviseli a véleményet egy fórumon. Sőt, az lenne a furcsa, ha valaki azért ragadna klaviatúrát, hogy megossza a bizonytalanságait vagy a kiforratlan véleményét.
Egy fórumon pont az indukál diskurzust, -ahol valid érvek, új nézőpontok, elgondolkodtató meglátások is felszínre kerülhetnek-, ha valaki markánsan kommunikál.
Egyáltalán nem emészthető nehezen, legfeljebb annak, aki nem tudja a fórum formátumot megfelelően kezelni.
Őszentsége Sobri Jóska
Na a fentiek miatt ezt hívják következmények nélküli országnak. Mert mindenhez így közelítünk. Ha hónapokig hülyéznek egy közösséget ( többségében) az csak egy vélemény. Ezt leste az egész fórum ahogy mindenkit oktatott aki mást gondolt mint ö. De ugye tévedni joga van. Ahhoz lehet, a hangnem tükrében, és a mostani viselkedése tükrében erre egy szó van. Visszataszító de hát az én nevem,(az elözöt is beleértve) mellett csak egyféle logo volt, lehet ultrakonzervatív vagyok.

Szerkesztette: G.P.
6 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Honnan hoztak volna és kit?
Szerinted ha lett volna elérhető ember, akkor nem hozták volna el?
Tudom, nem tudod, oldják meg.
Lúdas Solymi
Pl. a drafton lett volna lehetoseg ezt orvosolni, de latszolag minden mas fontosabb volt.
Imitheking
Te kit hoztál volna, hol és ki helyett?
Lúdas Solymi
Nem tudom, nem astam bele magam a prospectekbe, igy nem tudom, hogy ki erte volna meg. De az, hogy RT posztra csak levedlett cserek vannak es nem huzol senkit a drafton, az szerintem hiba.
Imitheking
Könnyítsük meg a dolgot.
Itt látod, hogy kit válaszott a Pats:
 www.pro-football-reference.com/teams/nwe/2023_draft.htm

Válaszd ki közülök azt a játékost aki szerinted most nem kellene és ebből a listából meg bökj rá arra, aki utána jött OT ember és szerinted megérné, mondjuk PFF stat alapján:
 www.pro-football-reference.com/years/2023/draft.htm
 www.pff.com/nfl/grades/position/t
Lúdas Solymi
De baszki márengem idegesít azt nézni ahogy a szurkolóktól várod amit millió dollárért kellene másoknak jól csinálni. Itt véded a védhetetlent. Volt jó idő hosszan most meg szar a csapat. Szar döntéseket hoznak pályán, meg azon kívül. Szar a fal? 5 helyen nem az. Másutt mégis megoldják. Te meg itt oltogatod azokat a szurkolókat akik szimplán jobb csapatot látnának, szakmailag meg nyilván ködöt szurkálnak. Mondjuk a géniusz még meg sem szólalt. Vereség után sosem teszi
5 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Igen, szerintem ezt fontos leszögezni, hogy kb buktunk egy legit game manager QB-t(vagy egy kicsit jobb, de egyértelműen nem elit játékost) . Az ilyen típusú játékosnak meg nagyon könnyű elhinni és akkor kidobsz az ablakon 7-8 évet mire jön elég elbukott nagy(=PO) meccs mire leesik, hogy totál vakon voltál és ideje váltani.

Én ezt abszolút nem bánom, hogy csak 3 év ment a levesbe, de ezt már többször kifejtettem. Igen hibáztak, de azért nem egy Burrow, Lawrence féle prospect ment a levesbe.

Az igazi para nem az, hogy Jonesból nem sikerült kihozni a plafonját (ami nem volt túl magasan, ezt már a drafton tudtuk), hanem hogy Bill ilyen orbítálisan nagy faszságot (DCből OC-t) képes meghúzni és ebben tényleg semmi rációt nem lehet találni, se a döntés idején se most.
Az idei OL menedzselése szintén ekkora wtf nálam. Mind az OL draftok mind az FA OL igazolások iszonyatosan naivra sikerült és mocskosul túlbecsültük a játékosokat. Az az érthetetlen, hogy BB pontosan tudja mennyire fontosak a falak a fociban, erre ezt fejvakaros OL keretet hozott össze, ahol vannak jó játékosok, de a nagyja kb PS és padvégi kaliberű.


Az igazán félő az hogy ha tényleg ennyire out of box (vagy nevezzük ezt már out of space) gondolkodást alkalmaz, akkor még milyen faszságok jöhetnek?

Én azért érzem ezt a "rúgjunk ki mindenkit még BB-t is" nagyon over the top reakciónak, mert én még hiszek benne, hogy tudnak ezekből a hibákból tanulni.
Lehet naiv vagyok, de szerintem az offseason moveokból sok mindent ki lehet majd olvasni.

Én egy offseasont minimum odaadnék az öregnek, lesz pénz, talán lesz top5 pick, itt a lehetőség jobb irányba kormányozni a hajót. Nyilván senki nem kontendert vár a köv évben, de egy jobb OL-t, jobb QB teljesítményt minimum elvárhatnánk.
ZERO_L
Az a bajom ezzel az adjunk még egy évet vonallal, hogy elfogadnám, ha nem lenne mindaz amit előtte te is leírtál. Draftok, FA-k, stábösszeállítás stb. "Kapott" négy évet Brady után és belevezette a csapatot a földbe. Amikor volt egy potenciális QB, akkor idehozott egy DC-t OC-nak és egy egy ST edzőt QB coachnak. Ahogy írtad out of box.
Miért kellene még egy évet várni, mikor, ha tényleg itt lesz a lehetőség egy top QB-ra, akkor ez lenne a természetes és nyilvánvaló lehetőség a váltásra?

Ahogy kolok is írja, most tényleg nézzük végig, hogy top pick-kel remélhetőleg jön egy QB, aztán értelmetlen DB, két felesleges játékos valami telített posztra (bár minőségben már lassan nincs ilyen), vagy bust WR stb. Aztán elengedünk valakit, aki működik (mondjuk Judon) és hozunk helyette egy kérdőjelet (aka Meyers-Juju).
zinedine5
Azt gondolom amiatt rossz a következtetésed, hogy belevezette a földbe a csapatot, mert eltekintesz attól a ténytől,hogy a QB állt bele a földbe, BB adott elég időt lehetőséget arra ,hogy Jones megugorja a lécet, peterk is írta, és ezt nem szabad elfelejteni, MJ-nek igazán az első évének első fele volt csak bizakodásra okot adó teljesítmény, onnan csak lefelé van, második évében jött egy faék egyszerű OC, azzal sem ment (beszédes hogy Zappe ott jobb volt..), aztán jött egy kiváló OC azzal még annyira sem megy. Ezt a játékot QB nélkül játszani nem lehet, most mégis BB-n van számon kérve, hogy neki ez miért nem megy.
Jones max csere qb szint, benézte ezt mindenki aki ,első körös tehetségként számolt vele kapcsolatban.velünk is elhitette az elején ,hogy belenyúltunk a tutiba, aztán szembe jött a valóság.
vhsboxer
Ez akkor lenne igaz, ha egyébként egy jó, de minimum megfelelő minőségű keret lenne körülötte. Mondjuk jó O-fallal, tehetséges és megbízható, ne adj Isten sztár elkapókkal, minimum 2 minőségi futóval, megbízható ST-vel és egy meccseket eldönteni képes védelemmel. Lásd Steelers.

Én azt gondolom, Macet teljesen kivéve ebből a képletből, hogy ezek a feltételek nem voltak adottak, sőt mostanra totálisan szétestek, a stáb tavalyi összeállítása egy kibaszott vicc volt és az, hogy idénre ismét változtatni kell az már annak a hibának a beismerése.
Bytheway várjunk még azzal a BOB kiváló OC 2023-ban dologgal. Ben Johnson, na ő kiváló OC. Akinek a csapata, akármilyen QB-val nem tud felrakni egy közepes védelem ellen 10 pontot (ismét itt a tegnapi cleveland -pittsburgh meccs két borzasztó QB teljesítménnyel) az azért...na.

Szóval, ahogy írta is itt amadeus meg kell nézni, hogy mi történt itt az LIII SB óta keretépítés címén és ha ezzel elégedett vagy, akkor rendben. De az én véleményem az, hogy a Patriots egy borzasztóan tehetségdeficites csapat, ahol alig vannak blue chip playerek, komolyan vehető skill playerek és nemhogy all-pro, de még pro bowlban komolyan számba vehető játékosok sem. (Támadóoldalon szembetűnő az egész, mert BB a védelemhez azért nagyon ért.)

És ha így nézzük, akkor felteszem a kérdést, kinek a felelőssége ez? Mac Jonesé?
zinedine5
Én szívesen járok jövőre is katasztrófa turistáskodni. Nem tudom a jelenlevők többsége itt mit nézett eddig , de ha a meccseket , fel kellett volna tünni hogy amikor véletlen van üres elkapó akkor sem olvas jól általában, és ha véletlenül mégis milyenek a dobásai. Azt nem a koordinátor mondta neki valószínűleg hogy dobd alul meg ne találd el. Azért ennyi idő alatt körülményektől függetlenül kiderült, hogy Jones nem NFL kezdő szintű QB
5 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Hát ebbe belekavarodott az elvtárs, de segítek neki. Egy HC-t az minősít, hogy a lehető legtöbbet hozza ki adott keretből játékostul edzőstül. EBBEN Tomlin az NFL egyik legjobbja, ha nem a legjobbja. Az már más kérdés, hogy - lehet pont ezért - az igazi változtatásokat keret/edző/taktika fronton nem hozza meg. De ne legyen kérdés azért, hogy ha az O stat alapon a béka segge alatt lesz, akkor nem fogunk hosszabbítani Canada-val. Azt viszont szerintem példaszerűen csinálja, hogy nem engedi a csapatot, sem Pickettet beleesni abba a hibába, hogy mindent az OC-val vitessenek el, mert ez nincs is így.
Klemó
Ez csak a padloval igaz
no
Akkor most nem arról van szó, hogy a kerethez képest túlteljesítés van?

A keretünk kb egyenértékű a Ravens és Browns kerettel, a Bengalsnál meg egyértelműen erősebb? Mert a mérleg ezt mutatja.Szerintem nem.
Szerintem idén EDDIG a várható plafon fölött teljesít a csapat. Hogy mi lesz a végére, az más téma, de eddig pont azt csinálja Tomlin, amit szerinted sose: túlteljesít a csapattal.
Jan
Ne haragudj hogy beleugatok. Az ezzel a probléma szerintem, hogy erre a felülteljesítés re nem lehet jövőt alapozni. Ez elég maximum egy divisional körre. De ettől Pickett még nem lesz jó QB. Pickens mentális problémái nem oldódnak meg. Pont a közepes tehetséget betonozza be az elit edzöi gárda( Canada meg rajtatok marad). Ebből jövőre ugyanilyen felülteljesítés kell a playoffhoz. A ravensnél ez teljesen más. Ott van egy igen tehetséges csapat aminek ha kijön a lépés SB ha nem akkor playoff

Szerkesztette: G.P.
8 hónapja
G.P. Cincinnati Bengals 412
Lássuk be, többségünk számára ez nem jó hír. Csökkentek az eddig sem túl acélos esélyeink Oliviánál 😕
nasheem
Jó hír ez a családoknak