NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
1
1
02:15, ARENA4
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
prérifarkas
604
Jönnek a yardok, jönni fognak a Td-kIrány az SB 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
prérifarkas
604
400 yard + nem hiszem el!!!2020 2. hét után, píha komoly mérföldkő.
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Ben-é meg az arany zakó 🥇azért Ben se volt mindig passzkirály...de persze jogos...ettől még övé lesz ez a semmitmondó statisztikaAz lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
de azt gondolom láttad, hogy most döntötte meg Beni 207 snappes int rekordját....ezzel a Steelers történetében a leghosszabb sorozata lett ebből...következmény, next time minimum 2 int 😉
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 1 éve
Na jó pihit belétek!
több mint 1 éve
Klaci79
22 375
azért Ben se volt mindig passzkirály...de persze jogos...ettől még övé lesz ez a semmitmondó statisztikaAz lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
de azt gondolom láttad, hogy most döntötte meg Beni 207 snappes int rekordját....ezzel a Steelers történetében a leghosszabb sorozata lett ebből...következmény, next time minimum 2 int 😉
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
tamaske (doki)
137
tetszett a meccs.
több mint 1 éve
Burrow megmozdult, láttátok??
több mint 1 éve
Az lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 375
De téma leszünk, az biztos:Games with 400+ Yards
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) November 26, 2023
Total Games
Matt Canada as OC 0 44
Eddie Faulkner as OC 1 1 pic.twitter.com/ds4d3AneEU
több mint 1 éve
Klaci79
22 375
azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 375
meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀
több mint 1 éve
Na ne kezdjünk el buzgálkodni...
több mint 1 éve
Időkérést sem hagytak?!
több mint 1 éve
Az idei TE játékunk érzésre megduplázódott 😀
több mint 1 éve
Majd egy nő! Az úgy is töketlen 😉kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???Ezen agyaltam én is, hogy vajon lesz egy olyan tökös újságíró, aki megkérdezi Tomlint a mai meccs után erről?
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Szipeter
1 731
Így legalább elengedhetjük a szezont.
több mint 1 éve
Öröm látni, még ha pontokban nem is mutatkozik.
több mint 1 éve
kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???Ezen agyaltam én is, hogy vajon lesz egy olyan tökös újságíró, aki megkérdezi Tomlint a mai meccs után erről?
Klaci79
több mint 1 éve
prérifarkas
604
passz középre el nem hiszem400 yard + nem hiszem el!!!Canada nézi vajon?
Klaci79
badsco
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
G.P.
420
Jó éjt
több mint 1 éve
Klaci79
22 375
kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???
több mint 1 éve
Hát még ha a futás is menne úgy, mint az elmúlt meccseken..Parancsolj!
Szokol
több mint 1 éve
Burrow meme-esedésre gyúr.