Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
12 hónapja
Na, ezt a drive-ot megúsztuk pont nélkül 😊
12 hónapja
Klaci79
22 219
Pickett "lőlapját" várom holnap. Tuti jobban fog kinézni mint idén bármikor.egy kis előzetes
bcsarli, Udvari Főkóstoló
12 hónapja
Klaci79
22 219
én meg nem értek hozzá...csak a csávó mondta 😀Én azt láttam mozgott a labda. De legyen úgyakkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
Klaci79
G.P.
12 hónapja
Klaci79
22 219
egyébként az O-n sokat kell dolgozni, de ha ezt csinálják a 2. félidőben, előbb-utóbb jönni fog az eredmény...nem ártana mondjuk a checkdown passzokat nem a liga egyik legjobb slot CB-je felé dobni, de amúgy fejlődés van...csak eredmény nincs
12 hónapja
Reggio1914
1 386
Több yardunk van és nem vezetünk... Eddig többnyire fordítva volt...
12 hónapja
G.P.
420
Én azt láttam mozgott a labda. De legyen úgyakkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
Klaci79
12 hónapja
Klaci79
22 219
akkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
12 hónapja
Pickett "lőlapját" várom holnap. Tuti jobban fog kinézni mint idén bármikor.
12 hónapja
G.P.
420
Az a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
12 hónapja
Klaci79
22 219
Ilyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
12 hónapja
Nem hiszem el...
12 hónapja
Szipeter
1 649
Fortuna ma rendesen simogatja a Cicákokat.Browning 5 évig a szerencsét fejlesztette, és most hogy pàlyára került kiszakadt a zsák😃
Szokol
12 hónapja
De ez a Watt is egy ökör. Látszott hogy nem is lezuzni akarja csak levinni. Nem látta vagy mi a tökömLátta, csak bosszantotta. Ha nem látja, lezúzza.
G.P.
12 hónapja
Ilyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
12 hónapja
G.P.
420
De ez a Watt is egy ökör. Látszott hogy nem is lezuzni akarja csak levinni. Nem látta vagy mi a tököm
12 hónapja
Ez most hülyeség volt TJ-től...
12 hónapja
Klaci79
22 219
Watt kicsit frusztrált...nem is csodálom, ilyen malacot ritkán lát az ember
12 hónapja
Fortuna ma rendesen simogatja a Cicákokat.
12 hónapja
A blitz-cel látványosan nem tud mit kezdeni ma se a fiú.
12 hónapja
Tényleg nincs már időkérésünk?
12 hónapja
Szipeter
1 649
Elveszett az idő