Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
12 hónapja
prérifarkas
598
Jönnek a yardok, jönni fognak a Td-kIrány az SB 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
12 hónapja
prérifarkas
598
400 yard + nem hiszem el!!!2020 2. hét után, píha komoly mérföldkő.
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
12 hónapja
Ben-é meg az arany zakó 🥇azért Ben se volt mindig passzkirály...de persze jogos...ettől még övé lesz ez a semmitmondó statisztikaAz lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
de azt gondolom láttad, hogy most döntötte meg Beni 207 snappes int rekordját....ezzel a Steelers történetében a leghosszabb sorozata lett ebből...következmény, next time minimum 2 int 😉
Klaci79
Szokol
Klaci79
12 hónapja
Na jó pihit belétek!
12 hónapja
Klaci79
22 219
azért Ben se volt mindig passzkirály...de persze jogos...ettől még övé lesz ez a semmitmondó statisztikaAz lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
de azt gondolom láttad, hogy most döntötte meg Beni 207 snappes int rekordját....ezzel a Steelers történetében a leghosszabb sorozata lett ebből...következmény, next time minimum 2 int 😉
Klaci79
Szokol
12 hónapja
tamaske (doki)
132
tetszett a meccs.
12 hónapja
Burrow megmozdult, láttátok??
12 hónapja
Az lófasz stat, láttuk milyen passzokból jött össze a rekord.azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
Klaci79
12 hónapja
Klaci79
22 219
De téma leszünk, az biztos:Games with 400+ Yards
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) November 26, 2023
Total Games
Matt Canada as OC 0 44
Eddie Faulkner as OC 1 1 pic.twitter.com/ds4d3AneEU
12 hónapja
Klaci79
22 219
azt majd odahaza 😀meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
Szokol
12 hónapja
meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀Inkább Picike statokat boríts rám 😛
Klaci79
12 hónapja
Klaci79
22 219
meg se lepődnék ha megcsinálnák és a D-nek kellene megnyerni 😀
12 hónapja
Na ne kezdjünk el buzgálkodni...
12 hónapja
Időkérést sem hagytak?!
12 hónapja
Az idei TE játékunk érzésre megduplázódott 😀
12 hónapja
Majd egy nő! Az úgy is töketlen 😉kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???Ezen agyaltam én is, hogy vajon lesz egy olyan tökös újságíró, aki megkérdezi Tomlint a mai meccs után erről?
Klaci79
Szokol
12 hónapja
Szipeter
1 649
Így legalább elengedhetjük a szezont.
12 hónapja
Öröm látni, még ha pontokban nem is mutatkozik.
12 hónapja
kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???Ezen agyaltam én is, hogy vajon lesz egy olyan tökös újságíró, aki megkérdezi Tomlint a mai meccs után erről?
Klaci79
12 hónapja
prérifarkas
598
passz középre el nem hiszem400 yard + nem hiszem el!!!Canada nézi vajon?
Klaci79
badsco
Harcra Fel Győzni Kell!!
12 hónapja
G.P.
420
Jó éjt
12 hónapja
Klaci79
22 219
kinőttem már abból, hogy nagy csodavárásaim legyenek, de kérdem én....mi a f@szért vártunk ennyit ezzel a kanadátlanítással???
12 hónapja
Hát még ha a futás is menne úgy, mint az elmúlt meccseken..Parancsolj!
Szokol
12 hónapja
Burrow meme-esedésre gyúr.