Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
12 hónapja
G.P.
420
Hat meccsen 1 TD 6 fg egy negyed után. Kiváló támadás
12 hónapja
G.P.
420
Egy jó 0-0.
12 hónapja
xtaki
3 440
De vegul 3at lepett TD lett volnaAz meg incomplete, mert a laba lenn volt de nem volt controll a vegenFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
xtaki
12 hónapja
Leszarom az eredményt, legyen Kenny meg az offense jó.
12 hónapja
xtaki
3 440
Az meg incomplete, mert a laba lenn volt de nem volt controll a vegenFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
12 hónapja
Olyan ez, mint a fociban a les: lehetetlen vitamentes, objektív szabályt megalkotni.Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.TD volt, gyűlölöm ezt a fos szabályt, hogy este a fogmosásig kell kontrollálni a ballont…
Szokol
SirPub
12 hónapja
már későFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
12 hónapja
SirPub
1 459
Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.TD volt, gyűlölöm ezt a fos szabályt, hogy este a fogmosásig kell kontrollálni a ballont…
Szokol
Ezt még anyám is két cekkerrel...
12 hónapja
Érdekesen alakult az elmúlt perc...
12 hónapja
xtaki
3 440
Fumbli volt
12 hónapja
Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.
12 hónapja
Nahát!
12 hónapja
Ejjj öcsém, mi passz
12 hónapja
xtaki
3 440
Tud kozepre dobni. Nem feltetlen picket volt a hibas eddig.
12 hónapja
Welcome back Kenny! 😀
12 hónapja
Pont ezeket a faék egyszerű harmadik kísérleteket hiányoltam eddig.
12 hónapja
Köszi a linkeket. Nem is tudom láttam-e valaha valakit ennyire várni a sacket, mint most Browning.
12 hónapja
SirPub
1 459
Remélem két punter van a meccskeretben, egy lehet nem lesz elég…
12 hónapja
Streamekkel hogy állunk?nflhunter.com/cincinnati-bengals-game/
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
12 hónapja
Streamekkel hogy állunk?Ha ha androidos cuccon nézed, akkor DOFU app.
Szokol
12 hónapja
SirPub
1 459
Streamekkel hogy állunk?Jól 😃
Szokol
reddit1.nflbite.com/nfl/live/pittsburgh-steelers-at-cincinnati-bengals-2-live-stream
12 hónapja
🤣🤣 DJ
12 hónapja
Streamekkel hogy állunk?
12 hónapja
SirPub
1 459
Mi a baj? Boncz Géza egyik klasszikusából van. 😃Jól láttam, hogy sztálingózik a hó?ajajj
SirPub
Kampman