Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
4 hónapja
No és akkor Harrisről. Aki látta a meccset tudja miről beszélek. Sérülésből jött vissza a 4. negyedben, de elképesztőt hozott és megmutatta mi a különbség egy sima futó és ő közte. Ahogy lekapta a labdát és utána hozott 8 yardot, ahogy kivágott a kulcsfutásnál balra....valahol ezt vártam tőle és azért nagyon jókor jött ez elő.
4 hónapja
Ez már tényleg bibliai...a mi Benjáminunk....Azért ez hihetetlen. Ezzel a csapattal, ezzel az OL-lel....ilyen droppolós WR szettel a végén...inkonzisztens Bennel.....de amikor kellett az OT-ban (és előtte a 4-ben), akkor csinált az O egy perfetto drive-ot. Így kell visszavonulni na.
A D pedig elképesztőt hozott. Persze azok a középső engedett futások nem voltak szépek, de ilyen minden meccsen van.
Én tényleg csak a Watt rekordnak szurkoltam ezen a meccsen, elengedtem a PO-t. Azt se tudom kivel játszanánk, ha meglenne... 😀
4 hónapja
színvonal az egekben volt, 150-es passer rating, mesterlövész qb-k, ezt holnap újra kell nézni, grat a Steelers-nek jobban megizzadtak érte
4 hónapja
Nna errol ennyit.Gratulalok a Steelers szurkereknek! 😌
Megyek par honapig draftpikkekben jacuzzizni. 💡

4 hónapja
és ezzel a Colts is kipottyant. Kemény 3,5 óra volt.Ők magukat ejtették ki a maival
gamerkr
4 hónapja
az év meccse volt!
4 hónapja
Na szép estét mindenkinek!
4 hónapja
Ez a világ szègyene hogy ettől a puhos dagadt szerencsètlentöl kèpesek vagyunk kikapni. Az összes játèkos adja le a mezt ,mert nem èrdemlik meg hogy egyáltalán felvegyèk.
4 hónapja
unbelievable!!!és futottunk is a végén.....
Megy tovább a last dance!!!!
Kérdés mit akar a West, de bízom benne, hogy mindenki inkább a Steelers ellen játszana, mint bárki más ellen 😀
Klaci79
4 hónapja
Mindenkit lehúzunk a sárba ahol vagyunk és az öreg torony bedarálja!!!Őrület a faszi!
Harcra Fel Győzni Kell!!
4 hónapja
Steelers Cards Philly együtt a PO-ban, amikor utoljára ilyen volt ha jól emlékszem 😊.......
4 hónapja
Igen egy döntetlen az LG-LV ellenin.....beszarnék...Na, akkor a Steelers PO-ban. Erre se tettem volna forduló előtt sokat.Még nem tuti...
shagi0206
Reggio1914
4 hónapja
és ezzel a Colts is kipottyant. Kemény 3,5 óra volt.

4 hónapja
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
4 hónapja
Na, akkor a Steelers PO-ban. Erre se tettem volna forduló előtt sokat.Ha X van hajnalban akkor nem
shagi0206
4 hónapja
unbelievable!!!Megy tovább a last dance!!!!
Kérdés mit akar a West, de bízom benne, hogy mindenki inkább a Steelers ellen játszana, mint bárki más ellen 😀
4 hónapja
Grat Pitt!Szóljatok a nyugdíjfolyósítónak, hogy dátumozzák át a kérelmet!
4 hónapja
Booooooz egy állat 😊

4 hónapja
Na nekünk az kell, hogy ne döntetlen legyen a LAC-LV.
4 hónapja
Na, akkor a Steelers PO-ban. Erre se tettem volna forduló előtt sokat.Még nem tuti...
shagi0206
4 hónapja
Big Ben egy PO meccsel vonul vissza (sztem sajna ronda zakóval)
4 hónapja
YES.....bazdmeg ezt nem hiszem el!!!
4 hónapja
Na, akkor a Steelers PO-ban. Erre se tettem volna forduló előtt sokat.
4 hónapja
Grat!
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.