NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
10
5
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Jags meccsről beszélünk közben vagy valaki izgulni akar azon is?
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ez most sack, vagy fumbli, vagy mindkettő?Ez ha minden igaz mind2. Rohadtul megérdemli, hogy egyedüli rekorder legyen. Ha már a bátyjának nem sikerült 🙂
bcsarli
több mint 2 éve
gedam
5 892
egyértelműen futó volt, nem sackEz most sack, vagy fumbli, vagy mindkettő?Sack utáni fumbli 😁
bcsarli
Reggio1914
több mint 2 éve
Legjobb 😊Ez most sack, vagy fumbli, vagy mindkettő?Sack utáni fumbli 😁
bcsarli
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Ez most sack, vagy fumbli, vagy mindkettő?Sack utáni fumbli 😁
bcsarli
több mint 2 éve
Mennyire kell hülyének lenned, hogy ha kapsz egy szar snapet, rohan feléd Watt és te úgy döntesz, hogy felállsz?
több mint 2 éve
Bozemannal a hosszabbitasrol szolo targyalasok a felek anyagiakban mutatkozo tavolsaga miatt stagnal.Ahham. 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ez most sack, vagy fumbli, vagy mindkettő?
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
Akármilyen szar...szeretem és tisztelem...de ettől még a tény az tény sajnosÉs sikerült az ostoba szar passzal tönkre is tenni Harris-t...gratulálok Bennek és Canadának, nem tudom melyik rosszabb mára 😕Lőcsöt ma nem szidjuk! Egy darabig...
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Watt egy állat.
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
Bozeman...köszönjük...már csak egy kellene 😊
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Íjj,ebbű baj lesz.
több mint 2 éve
Nem duplazzuk Wattot.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
És sikerült az ostoba szar passzal tönkre is tenni Harris-t...gratulálok Bennek és Canadának, nem tudom melyik rosszabb mára 😕Lőcsöt ma nem szidjuk! Egy darabig...
Klaci79
több mint 2 éve
Minden szem Watton
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
És sikerült az ostoba szar passzal tönkre is tenni Harris-t...gratulálok Bennek és Canadának, nem tudom melyik rosszabb mára 😕
több mint 2 éve
Cipojet is elhagyta ugy kikapart
több mint 2 éve
Nna, szikrazzon! 😁
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Szép estét Acélosisososok és Madarasisták! 🙂
több mint 2 éve
Linket hajít valaki?