NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
50
12
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Akkor Bozra rakják a terhet...Innen már rúgni kell, mert minden playben benne van a turnover.
Reggio1914
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Hát,akkor asszem lehet gratulálni! 😀 Megérdemelten győztetek. Pocak úgy tűnik még játszani akar. Hajrá és remélem megtaláljátok majd az új QB-t. De jövőre szétbaszunk benneteket 😀Várjá vazze, lehet döntetlen lesz ez...
LeviPoki
több mint 2 éve
Egyébként engem kurvára zavar Lamar az oldalvonalon amikor bevágják. Röhögcsél, beszélget - nekem nagyon úgy tűnik, hogy szarik bele mi van a csapatával.
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Hát,akkor asszem lehet gratulálni! 😀 Megérdemelten győztetek. Pocak úgy tűnik még játszani akar. Hajrá és remélem megtaláljátok majd az új QB-t. De jövőre szétbaszunk benneteket 😀
több mint 2 éve
korábban adtam de viszaküldték mondván nem tudnak csinálni vele semmit, nincs idő, etért mondtam vigyázok a babáraFelajánlok X ezer FT-t csak a fórumot RAKJUK MÁÁÁÁÁÁÁR RENDBE VIGYÁZOK A BABÁRA EGY HÉTIG HA KELLOtt van a paypal meg a patreon jobb oldalon.
dande
tenorx
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Akkor Bozra rakják a terhet...
több mint 2 éve
Tdog
653
Akkor most a Raiders Chargers X lesz?😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Nem mondom, hogy sokat tett hozzá a meccshez a sérülés miatt, de számít, hogy Harris visszajött a meccsbe.
több mint 2 éve
xtaki
3 439
asszem reg izgultam steelers meccsen ennyit.
több mint 2 éve
KeyG
9 489
Martindale a kurva anyád
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Deadpool tangó blokkja se volt semmi!
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Kitérdeljük....20 yardról rugunk...nem akarjuk eladni....
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
Csak nehogy fumble vagy INT legyen.vagy 502 Bad Gateway
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
A holding vajon mi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Felajánlok X ezer FT-t csak a fórumot RAKJUK MÁÁÁÁÁÁÁR RENDBE VIGYÁZOK A BABÁRA EGY HÉTIG HA KELLOtt van a paypal meg a patreon jobb oldalon.
dande
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Húzzátok be, és daráljátok le a Főnököket is!!!
több mint 2 éve
Rúgjuk már beeeee!!!!!
több mint 2 éve
Csak nehogy fumble vagy INT legyen.
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Menni kell közelebb, mert fúj a szél....
több mint 2 éve
Felajánlok X ezer FT-t csak a fórumot RAKJUK MÁÁÁÁÁÁÁR RENDBE VIGYÁZOK A BABÁRA EGY HÉTIG HA KELL
több mint 2 éve
Végre érzelmet vált ki belőlem egy meccsünk! 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Azért amikor esik az eső és fúj a szél, kurva nehéz a paszjáték is......Ben előtt le a kalappal..,.