Cleveland Browns - Baltimore Ravens
6 hónapja
de ma is nem a védelmen múlt - innen csak stanley és dobbins hiányzott + boyle - el kéne bírni - a chiefs + pats kicsit beindult és ellenük afc-be sztem semmi esély se lenne.
6 hónapja
bár playoffba ha egy chiefs v pats v bills v titans jön akkor kár benézni is..... osztálykülönbség van köztük és köztünkjó, hàt a cserék cseréi játszanak nálunk, azért ha nem hiányzik a caped fele az nem hátrány
Pool94
ez van
6 hónapja
bár playoffba ha egy chiefs v pats v bills v titans jön akkor kár benézni is..... osztálykülönbség van köztük és köztünk
6 hónapja
Hát nem tudom, 4. és 6-ra én lehet olyat dobatnék, aminél nem kell még 5 yard elkapás utánvagy 1. és 10-re nem hosszúval próbálkoztam volna
Kampman
6 hónapja
megint így h 24 pontot kaptunk és abból 2 huntley + fal adott a brownsnak 7 pontot + meccs döntő játékot....
6 hónapja
huntley kezdhetne pár csapatban
6 hónapja
ingyen kaptunk volna győzelmet....
6 hónapja
fuj de szánalmasak voltunk a 2. félidőbe
6 hónapja
ilyet bakker....
6 hónapja
áhhhh, így még szarabb kikapni...
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
6 hónapja
Szerencsére vannak akik előtudnak lépni ilyenkor. De ilyet...

6 hónapja
Legjobb cb-re dobni 😆
6 hónapja
innen még elbukhatja a Browns azért 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota, Andre Cisco, Earnest Jones, Emmanuel Sanders
Soccer : Arsenal, Levante, Millwall, Lazio, National Teams : HUN, GER, (ESP), Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Immobile
NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis] / NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez (és igazából mindenki más)
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket

6 hónapja
Ez mi volt?
6 hónapja
Mindenkivel elhitetjük, hogy milyen jó az AFCN, pedig mindenki képes a legnagyobb bénázásra
6 hónapja
Tucker rúghat majd 80-ról kb.
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
6 hónapja
Tucker 70 yard? 🙃
6 hónapja
ez a philipps holnap pakolhat is ..... idióta
6 hónapja
Philipsen megy el ujra

6 hónapja
azon is röhögnék, ha itt hasalnánk el. 😀
6 hónapja
Mi volt, sikeres onside?
6 hónapja
Na azèrt..