Cleveland Browns - Baltimore Ravens
8 hónapja
ez egy ilyen szezon, hagyni kéne a faszba az egészet
8 hónapja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
8 hónapja
Nem bízom már abban,hogy szokás szerint "elbrownsoskodják" Ahhoz kéne nekünk egy first down,de elérhetetlen kategória ez is 😀Fájdalmasan sima eddigBaker még segíthet a zárkózásban! 😀
LeviPoki
ParadSEC
8 hónapja
Fájdalmasan sima eddigBaker még segíthet a zárkózásban! 😀
LeviPoki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 hónapja
Fájdalmasan sima eddig
8 hónapja
Sziasztok! Lamar közeli olyan mint a fiatalkori Snop Dog! Úgy is játszik 😀
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
8 hónapja
Az hagyján, hogy eddig nem jó az O, cserébe a D is szar. 😀
Szerkesztette: Zsellértelkes Vrij

"Szószegők lettünk - gyávaságból... A gazemberek oldalára álltunk (...) Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka
"A hazugságot avatják világrenddé."
8 hónapja
minden play, amiből nem passzolnak, ajándék
8 hónapja
Hogy jött össze a 8 győzelem ilyen O-val?Mázli ez a csapat simán 4-8 al kéne álnia
ParadSEC
8 hónapja
Hogy jött össze a 8 győzelem ilyen O-val?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 hónapja
Szép volt Lamar újabb remek játékok, flacco éraban érzem magam akor volt utoljára enyire szar ez az O.
8 hónapja
Boccs, hogy a DPI-t én OPI-nak vagy semminek láttam 🤷♂️Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni.Múlthéten befújtak mindent a javunkra az Orkoknak..Akkor sem a bírói ítéletek miatt szoptunk ki és ma sem a zebrák miatt fogunk,hanem azért,mert szarok vagyunk 😊 Ne bírózzunk már,uncsi
Vicc
KeyG
LeviPoki
8 hónapja
Ragyogo a passzjatekunk. 😒 Me' nem futunk?

8 hónapja
Nyerünk 12-9-re. 😀

"Szószegők lettünk - gyávaságból... A gazemberek oldalára álltunk (...) Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka
8 hónapja
Hat ez ilyen meccs lesz. Minden osszeizzadt 3 pont aranyat fog erni

8 hónapja
Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni.Múlthéten befújtak mindent a javunkra az Orkoknak..Akkor sem a bírói ítéletek miatt szoptunk ki és ma sem a zebrák miatt fogunk,hanem azért,mert szarok vagyunk 😊 Ne bírózzunk már,uncsi
Vicc
KeyG
8 hónapja
Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni. Vicc
8 hónapja
Cleveland Refereesvártam is a DPI-t.erre még én is mondtam az OPIt 😀
Vrij6
Drip
8 hónapja
Mondtam, hogy ez lesz Cleveland RefereesÉn azért jobb szeretném ha nem így lenne
KeyG

8 hónapja
Mondtam, hogy ez lesz Cleveland Referees
8 hónapja
Ez hogy lett a mi flagünk ? 😀En se vagom. Lehetett volna OPI is. Engedd el.
Törpe_Tacskó

8 hónapja
vártam is a DPI-t.erre még én is mondtam az OPIt 😀
Vrij6

8 hónapja
vártam is a DPI-t.