Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Annak nincs jelentősége, elnézést érte, de az "természetes". Nektek nem kis pluszos győzelemre volt szükségetek hosszú távon, hanem egy ilyenre. Tegnap nem hagytatok nekik semmi reményt hagyó kapaszkodót a későbbiekre, játékuk minden fontos alapkövét szétbombáztátok. Döbbenetes mentális erejű csapat a Steelers, fel fognak állni belőle, de lesz vele melójuk. Ha mindkét csapat hozza addig a kötelezőt, akkor a 2. meccseteken nagyon sok fog múlni. S most nem lesz náluk a domináns lélektani előnye, mert kellően fájdalmasan tettétek nyilvánvalóvá az erőtöket.Még én sem vonok le messze menő következtetést,de szerintem is lehet következménye a fejekben,akár itt,akár ott.Egy percig sem volt esélyük és ez kihathat.Ennyire még nem vertek minket,talán 2007-ben,mikor katasztrófa idényünk volt.De azóta forma meccseket nyomtunk,a kis plusz többször volt náluk.JJ OLB.A kettejük "barátságának" 😂 van egy olyan pikantériája,hogy 3 éve,mikor a Steelers SB-t nyert,JJ hozta vissza a Steelerst a meccsbe és végül hosszabbításban kikaptunk.A 2009-es Ward-afférra emlékszem, csak nem tudtam, hogy Tőletek ki volt a "szenvedő" fél. Nem a hit-re fókuszáltak az ismétléseknél, nekem OL méretűnek tűnt JJ, meg az is érzékelhető volt, hogy ő nem lepődött meg, hogy ütközés következik. Ward nagyon.
A Ward vigyorgása felidegesítette és oldalvonalon kívül ütközött vele.Personal..15y büntetés, TD.Az addigi lendület megtört.Kikaptunk.kátrány
Btw olyan érzésem volt, és az eleje teljesen olyan is volt, mint amikor minket gázoltatok el 2009-ben a PO-ban, déjá vu. Szerintem nagyobb és hosszabb távú hatása lehet a tegnapi meccsnek, mint odaát gondolják. Mindig veszélyes, a változás szelét hordozza, amikor az alfa-hímbe ekkorát harap a béta. De a barátok lelkiállapotát tisztelni kell;ott nem merek ezzel előállni.tomi-tomi
Nekünk pedig nagyszerű alaphang.Mind agresszivitásában,mind intenzitásában.kátrány
Mindkét oldalon van már következmény a fejekben, de változás csak a 2. meccs után lesz-lehet. Korszakos meccs lesz. Beírtam november 6-át. (Csak nyolc hét, az Nektek jó. Viszont, hogy a Steelers a Pats meccsel hangoljon erre, na ne!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Még én sem vonok le messze menő következtetést,de szerintem is lehet következménye a fejekben,akár itt,akár ott.Egy percig sem volt esélyük és ez kihathat.Ennyire még nem vertek minket,talán 2007-ben,mikor katasztrófa idényünk volt.De azóta forma meccseket nyomtunk,a kis plusz többször volt náluk.A 2009-es Ward-afférra emlékszem, csak nem tudtam, hogy Tőletek ki volt a "szenvedő" fél. Nem a hit-re fókuszáltak az ismétléseknél, nekem OL méretűnek tűnt JJ, meg az is érzékelhető volt, hogy ő nem lepődött meg, hogy ütközés következik. Ward nagyon.Ha JJ-ben falembert tisztelhetünk, akkor az a blokknak nevezett vonatgázolás, OMG! Nem vigyorgott az biztos, de felállt belőle, nem hittem a szememnek.tomi-tomiJJ OLB.A kettejük "barátságának" 😂 van egy olyan pikantériája,hogy 3 éve,mikor a Steelers SB-t nyert,JJ hozta vissza a Steelerst a meccsbe és végül hosszabbításban kikaptunk.
A Ward vigyorgása felidegesítette és oldalvonalon kívül ütközött vele.Personal..15y büntetés, TD.Az addigi lendület megtört.Kikaptunk.kátrány
Btw olyan érzésem volt, és az eleje teljesen olyan is volt, mint amikor minket gázoltatok el 2009-ben a PO-ban, déjá vu. Szerintem nagyobb és hosszabb távú hatása lehet a tegnapi meccsnek, mint odaát gondolják. Mindig veszélyes, a változás szelét hordozza, amikor az alfa-hímbe ekkorát harap a béta. De a barátok lelkiállapotát tisztelni kell;ott nem merek ezzel előállni.tomi-tomi
Nekünk pedig nagyszerű alaphang.Mind agresszivitásában,mind intenzitásában.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
A 2009-es Ward-afférra emlékszem, csak nem tudtam, hogy Tőletek ki volt a "szenvedő" fél. Nem a hit-re fókuszáltak az ismétléseknél, nekem OL méretűnek tűnt JJ, meg az is érzékelhető volt, hogy ő nem lepődött meg, hogy ütközés következik. Ward nagyon.JJ OLB.A kettejük "barátságának" 😂 van egy olyan pikantériája,hogy 3 éve,mikor a Steelers SB-t nyert,JJ hozta vissza a Steelerst a meccsbe és végül hosszabbításban kikaptunk.Reed első intje előtt,JJ megkínálta Wardot,az tetszett.Nem vigyorgott a pasas...Ha JJ-ben falembert tisztelhetünk, akkor az a blokknak nevezett vonatgázolás, OMG! Nem vigyorgott az biztos, de felállt belőle, nem hittem a szememnek.tomi-tomi
kátrány
Btw olyan érzésem volt, és az eleje teljesen olyan is volt, mint amikor minket gázoltatok el 2009-ben a PO-ban, déjá vu. Szerintem nagyobb és hosszabb távú hatása lehet a tegnapi meccsnek, mint odaát gondolják. Mindig veszélyes, a változás szelét hordozza, amikor az alfa-hímbe ekkorát harap a béta. De a barátok lelkiállapotát tisztelni kell;ott nem merek ezzel előállni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
JJ OLB.A kettejük "barátságának" 😂 van egy olyan pikantériája,hogy 3 éve,mikor a Steelers SB-t nyert,JJ hozta vissza a Steelerst a meccsbe és végül hosszabbításban kikaptunk.Ha JJ-ben falembert tisztelhetünk, akkor az a blokknak nevezett vonatgázolás, OMG! Nem vigyorgott az biztos, de felállt belőle, nem hittem a szememnek.tomi-tomiazért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromReed első intje előtt,JJ megkínálta Wardot,az tetszett.Nem vigyorgott a pasas...
sutianap
kátrány
A Ward vigyorgása felidegesítette és oldalvonalon kívül ütközött vele.Personal..15y büntetés, TD.Az addigi lendület megtört.Kikaptunk.
több mint 13 éve
Csak szeretnétek,hogy etetés legyen. 😀 😀nekem az egész gyanús, etetés az egész 😂azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromKettőn állt ott a vásár,már ami a latehit-eket illeti.
sutianap
Egyébként Paganoval beköltözött az öltözőbe egy két éve nem látott agresszív megközelítése a védekezésnek.Jelszava,üss és,ha ütsz az fájjon,nagyon.
Reed első intje előtt,JJ megkínálta Wardot,az tetszett.Nem vigyorgott a pasas...
Egyébként,mintha a Krisztusi kor nem tenne túl jót Harrisonnak.Rice-ot megpaskolva felsegíti,ahogy Flaccot is.Gyanús.kátrány
mindenesetre bármily meredekek voltak az offszezon húzások, ezen egyetlen meccs alapjából kiindulva hihetetlenül jó döntések voltak, majd megláttyuk távlatokban. üdv: vaktyúksutianap
Amúgy qrva biztos,hogy a formaidőzítést vagy szándékosan későbbre időzítitek vagy remélem elb*sztátok.Sok sztárszerződést kellett átkonstruálni és lehet Harrison sem könnyen nyeli le,hogy Woodley nagyobb pénzt kapott,mint ő.És szerintem Woodley inkább él Harrisonból,mint fordítva.
De nem most vagytok csúcsformában.
Ti is 1000fokon kezdtétek a tavalyi idényt és bejött.Néha kis bírói figyelemmel 😛 de jók voltatok,szó se róla.
több mint 13 éve
Ha JJ-ben falembert tisztelhetünk, akkor az a blokknak nevezett vonatgázolás, OMG! Nem vigyorgott az biztos, de felállt belőle, nem hittem a szememnek.azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromReed első intje előtt,JJ megkínálta Wardot,az tetszett.Nem vigyorgott a pasas...
sutianap
kátrány
több mint 13 éve
nekem az egész gyanús, etetés az egész 😂azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromKettőn állt ott a vásár,már ami a latehit-eket illeti.
sutianap
Egyébként Paganoval beköltözött az öltözőbe egy két éve nem látott agresszív megközelítése a védekezésnek.Jelszava,üss és,ha ütsz az fájjon,nagyon.
Reed első intje előtt,JJ megkínálta Wardot,az tetszett.Nem vigyorgott a pasas...
Egyébként,mintha a Krisztusi kor nem tenne túl jót Harrisonnak.Rice-ot megpaskolva felsegíti,ahogy Flaccot is.Gyanús.kátrány
mindenesetre bármily meredekek voltak az offszezon húzások, ezen egyetlen meccs alapjából kiindulva hihetetlenül jó döntések voltak, majd megláttyuk távlatokban. üdv: vaktyúk
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Jó meccs volt.Az külön fűszere a dolognak,hogy a Steelers volt az ellen,a motiváció is erősebb volt,mintha más "hate"szempontjából semleges csapattal kezdünk.
Tavaly idény végén nagyon csapzottak és szétesettek voltunk.Mind az O,mind a D sok sebből vérzett.Most a tét több volt,mint a győzelem.
Identitást építünk.
Ez a csapat,azzal,hogy Mase,Heap és McGahee elment,nincs Gaither ,már 100% Harbough csapata.
Az OL-t újraépítették,teljesen más felállás,mint tavaly.A liga talán legjobb passrush csapata ellen jól vizsgáztak.Flacco minden volt csak nem elit QB,most nagyon jó volt,meg is védték nagyon szépen.
A D pedig kegyetlen volt.Pagano ezt ígérte és megtartotta.Ehhez ért,már safetyként is bighitter volt.
A tét nekünk nagyobb volt,mint egy győzelem.Egy új csapat,sok új emberrel.Identitást építünk.A Steelersnek az megvolt,nekünk veszőben.Ez volt a különbség,amiért esélyük nem volt a meccsen.
több mint 13 éve
azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromKettőn állt ott a vásár,már ami a latehit-eket illeti.
sutianap
Egyébként,mintha a Krisztusi kor nem tenne túl jót Harrisonnak.Rice-ot megpaskolva felsegíti,ahogy Flaccot is.Gyanús.
több mint 13 éve
azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomromÉs vannak még ilyenek, ne álljunk meg egynél!
sutianap
Egyesek bazzeg helmet to helmet mennek, ami nagyon sérülés veszélyes. Hiába van pont miattuk külön szabály is erre. Vagy hiába büntetik meg többször is.
Továbbá vannak olyan aljas dirty playerek, mittomén WR poszton, hogy azt nem veszi könnyen valóban az ember gyomra.
Szóval én támogatlak, hogy ezeket zárják ki a játékból. Főleg, mióta nem a kedvenceimnél játszik a hírhedt "tökönverő" Shaun Smith. Most már őt is kizárhatják. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nagyon le-játszottatok minket !!! Grat !!! A play-book nagyon ott van !
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
hát a TVGM bejött, grat. igy kell, csak beraktuk a fejünket a zsijotinybe és csodálkoztunk a buborék szemeinkkelNem, majd novemberben. 😀 Csak csapatszempontból ez a hétvége tökéletes volt a számomra. 😊
azért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomrom
Vriljnek egyébként szülinapja volt? Bódogatsutianap
több mint 13 éve
hát a TVGM bejött, grat. igy kell, csak beraktuk a fejünket a zsijotinybe és csodálkoztunk a buborék szemeinkkelazért léthitben ligaelsők vagytok, eztet a sipszóutániakat nem veszi a gyomrom
Vriljnek egyébként szülinapja volt? Bódogat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
csak egy csapat volt a pályán, így teljesen megérdemelt a győzelemAzért ezt még így nem jelenteném ki... tegnap jobban kijött a lépés... de azért köszi.
Grat a Ravensnek, kjók voltak a Steelers meg kurva szar!kishaszi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
csak egy csapat volt a pályán, így teljesen megérdemelt a győzelem Grat a Ravensnek, kjók voltak a Steelers meg kurva szar!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mindig jó győzelemmel kezdeni, mindig jó megverni a vasalósokat, de azért ennyivel nem vagyunk jobbak...Remélem nem jön most a 'miénkaszezonhájp' vagy ha jön is, nem száll a fejünkbe... hosszú még a szezon.
Ha majd úgy alakul, hogy sweep, talán már bizakodhatunk, de odaát ez nagyon nehéz lesz...
Az O inponáló, a D megint jó.
Szép játékok támadásban, kemény ütközések védelemben... meg a sok labdaszerzés... a ST is jó volt... nekünk
tegnap nagyon kijött... reméljük megmarad a lendület.
Tetszett amit láttam.. csak így tovább... jah, és nem igazán volt fél teljesítmény, mint tavaly... figyeltünk amíg kellett.
És ezt jó kimondani.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Sziasztok !!! Jó meccset és még annyit ... SOHA :cool: !!!Steelers-NationÜdv! A mondat elejével egyetértek... amúgy lásd a rangom 😉 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Sziasztok !!! Jó meccset és még annyit ... SOHA :cool: !!!
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Szűk 2 nap. Millió dolgom van, így rohan az idő, mindjárt kick-off. Remélem lesz majd jó stream, az OL-re hatványozottan oda fogok figyelni. 😛 😊
több mint 13 éve
McKinnei 360fonttal mérlegelt.A versenysúlya asszem 355 font.De,ami a lényeg.A feleségemnek is újságoltam és ő is nagyon boldog tőle. 😊 😛
több mint 13 éve
Nincsmit...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Egypt Central - Kick ass
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Lego
3
sziasztok,lenne egy kérdésem, hátha valaki ismeri. A ravens honlapján betöltéskor egy új videó indul el. Nem tudja valaki, hogy mi az a szám ami a videó alatt megy?
több mint 13 éve
A Mana Silva dolgot én sem értem... mert még pre-s-ben is jó volt...
NFL - Not For Ladies!