Flacco5

Baltimore Ravens

Flacco5
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
831


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Srácok, kinek kell írni, hogy szeretném törölni az accom? Végeztem az NFL-lel, ennek így semmi értelme 😕
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Igaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.
Pool94
Flacco agya bármikor eldurranhat, akkor bárkinek képes TD hegyeket szórni, akkor bárki ellen esélyesek vagyunk. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt a formát fogjuk ma látni!!😊
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.

Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha a Steelers kikap akkor ők búcsúznak a rájátszástól mivel hiába nyernek az utolsó fordulóba és kap ki a Miami (mi nyerünk a cicák ellen), az egymás elleni dönt és ezáltal a Dolphins jutna a rájátszásba.
Pool94
HA (és itt nem lehet túl nagyra venni, a HA szót) nyerünk, attól még nekünk a Cicusok elleni meccset is hozni kell, szóval közel sem biztos, hogy ha kikapnak akkor ki is esnek.
Óriási a tét, a többi csapat gárdáját és sérüléseit elnézve, aki ma nyer, az minimum az AFC döntőig menetelhet, igazán nagy játékerőt pedig "csak" a Prófétáék és a Chiefs képvisel. Húzzuk be, és eljuthatunk oda, ahova szeretnénk!!!
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Hát nem mondom, hogy nem izzadtam le...
Valaki tegye rá a szoórollerra a hülyét, aki passzt hívott egy szétnyert meccsen 2 possession előnynél
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Szerencsére ez nem olyan pontozásos sportág, mint az NCAA. 😊 Mondom ezt úgy, hogy aligha sokan juttatnák PO-ba szubjektív alapokon a Ravens-t. De az NFL-ben szerencsére nem így működnek a dolgok. Minden jel szerint a harácsonyi ütközet dönt majd az AFC North képviselőjéről. Már most mindannyian dörzsölhetjük a tenyerünket. Még véletlenül se szeretnék olyan uncsi meccset, mint az első volt. Olyat szeretnék, ami az utolsó pillanatokban dől el vérre menő küzdelemben.

Can't wait! See you on the field! 😊
Soldados
Éés ilyenkor sajnálja a Ravens fan, hogy a Raiders/Skins/Giants/Jets kombón felkerültünk a 'rollerra 😕 Ha ezekből lehozunk kettőt (ami még az akkori formában is bőven benne lett volna), most szinte nem is lenne miről beszélnünk.
Chiefs/Broncos részről komoly mélyrepülés kellene, hogy esély legyen a Northból mindkettőnknek továbbjutni. Így marad, hogy az utolsó meccsen valamelyikünk kipottyan a PO-ból. Mondjuk ez pont illik is a rivalizáláshoz: mi illene hozzánk jobban mint pont a Vasalósokat kiütni a PO-ból, ill. fordítva: mennyire sorsszerű lenne, ha pont ők ütnének ki minket, amikorra már megjön a PO forma!
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Q-nál más volt a helyzet.. Ő egy hihetetlenül szerethető és jó játékos volt de sosem volt kiemelkedő.malkav
De haragudj, de mi a tosz?! Q a hátán vitte a csapatot a SB run alatt (halálrab@szta a gópecc sec-et, SB-ban 4&inchesre futás helyett inkább neki passzolt).Imádom Flaccot, de a run inkább múlott a kiemelkedő WR teljesítményen és a stabil falon. -- Amiből a WR corpot azzal a lendülettel tönkre is tette a Varázsló. Láttuk, hogy T. Smith mennyire nem #1 WR és mennyit szenvedtünk, amíg nem érkezett Sr. Ha nem engedjük el Q-t, teljesen biztos vagyok benne, hogy ma már 2 SB runról beszélnénk a Flacco-érában. De ugye mire megint lett egy igazi #1 WR Sr személyében, addig a fal ment tropára. Jövőre se fal, se #1 WR.
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Felkerült a 3. teljes meccsünk is az NFL YouTube oldalára:






Teljes lista itt, eddig 55 meccsel:  www.youtube.com/playlist?list=PLRdw3IjKY2gljzUFGcwPcxF0jTM-GVcjc
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
ki lesz az a szerencsétlen aki még felfog kelni ? 😀
Drip
Jelen 😀 Az mazochizmusnak számít, ha csak a saját meccseink érdekelnek? (Sajnos időhiány miatt, csak Browns meccsekre szánok időt, a maradék 31 csapat bekaphatja 😀 )
zsutu
ez így nem igaz hiszen ha a mait is megnézed akkor már két ravens mecset láttál a szezonban..
malkav
Ettől még a Ravens (is) bekaphatja! 😊
tomi-tomi
gópecc!
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Linket tudtok dobi ami megy mobilon? Wiz1 nekem most lehalt

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
#27 Köszönünk mindent, Ray Rice!! #27



Nem lehet elégszer hangsúlyozni és ezt a megemlékezést is azzal kell kezdeni, hogy amit Rice tett arra nincs mentség. Viszont milliónyi Ravens szurkolónak okozott nagyon sok boldog percet, órát - amit senki nem vehet el tőlünk, bármekkorát is hibázott a "való" életben. Hosszú ideig még egy HoF karrier lehetősége is benne volt a pakliban: évről évre kiváló teljesítmény, SB évben az alapszakaszban kihúzta a csapatot a gödörből, példamutató karitatív tevékenység. A karrierjének minden valószínűség szerint vége van, viszont arra amit a pályán nyújtott még nagyon sokáig emlékezni fogunk 😊

Évek óta a kedvenc RR highlights videóm:
(A sors iróniája a szövegből kihallható néhány szó, sor. "Until it's Vegas everywhere we are", "I slapped my girl, she called the feds", "Her mother, brother, grandmother hate me in that order" )


A híres kidobom a közönségnek a labdát-mégsem TD ünneplés 😊


Kis móka 😊


A legendás jóügy bajusz!


Highlight rengeteg óriási játékkal:


A Steelers elleni blowout W, az egyik kedvenc meccsem!


A play amit soha nem felejtünk el. 4&forever. A play ami megadta az esélyt, hogy egyáltalán megtörténhessen a SB run. Minden bizonnyal a napokban Baltimoreban sokan fognak észvesztve rohanni és visszaváltani a mezüket. Lelkül rajta. Sokkal többen lesznek, akik megtartják a PÁLYÁN nyújtott teljesítménye miatt és büszkén néznek majd rá évek múlva is, hiszen ő nincs, akkor nem jutunk be a PO-ba. A pályán nyújtott teljesítményéért még erősen gondolkozok egy utolsó mezvásárláson, egy fekete 27-esen!


A legboldogabb pillanat!


A végéhez közeledve az egyik kedvenc számommal szeretnék búcsúzkodni:


"All Good Things...
...Must Come To An End"


több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Srácok, kinek kell írni, hogy szeretném törölni az accom? Végeztem az NFL-lel, ennek így semmi értelme 😕
több mint 8 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Hajrá a PO-ban, innentől veletek vagyok, aztán remélhetőleg jövőre már a Ravens is bele fog tudni szólni a dolgokba 😊
több mint 8 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Hogy meri itt akárki is kétségbe vonni a dicsőséges gópecc dinasztia és legfőképpen TOM BRADY integritását? Pofám leszakad, komolyan. Küzdj Brady az igazadért, minden szavadat elhisszük!!!

több mint 8 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Draft tippjáték végeredmény:
1. hely:
- Peter: 9 pont

2. hely:
- Vrijbloed: 7 pont

3. hely:
- kátrány: 6 pont

4.hely:
- Flacco5: 3 pont
- Voice: 3 pont

5.hely:
- Igor: 0 pont
- cikesz: 0 pont
- Collapo: 0 pont
- malkav: 0 pont
- horipapa92: 0 pont
Gratulálok és köszönöm mindenkinek a részvételt! 😊
Különdíj kátrányé, aki a Za'Darius Smith pickkel a topik egyetlen eltalált játékosát hozta!
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Srácok, nagy a tét! Ha Tombrédynek valaha összejön a 4. gyűrű akkor én soha többet nem nézek NFL-t 😀
Úgyhogy tépjétek le az elkapói fejét és azzal dobáljátok meg a királykisasszonyt a kedvemért 😀 Küzdjetek, értem! Hajrá!(L)bcsarli
Egy dolog, ami összeköti az AFC-s csapatok szurkolóit: mindannyian a Hawksnak drukkolunk! 😊
Go Hawks, rontsátok el Tomikirály mennybemenetelét!!! 😉
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
A Rice ügy megnyugtató tisztázásáig tartó, már több mint egy hónapos posztolási csendemet a szezon feléhez érve most megtöröm egy kis elemzés erejéig:

Mindenek előtt ismét megkövetem magam Voice kolléga előtt, igaza volt a Drafttal kapcsolatban. A tavalyi D-nek vérfrissítés kellett, még ha azokat a húzásokat az előző évek előzményei miatt akkor és ott nehéz is volt megértenünk/elfogadnunk. Bár nagyon sok nézeteltérés volt topikon belül: szép meglátás volt!

#O: mindent összevetve rendben vagyunk. Flacco játéka látványosan javult előző szezonhoz képest, ebben óriási szerepet játszik, hogy nem végig az életéért kell menekülnie és végre lett simét 1. számú elkapója. Fal még Monroe és KO kiesésével is elfogadható volt. RB trió (vagy duó - mert nem nagyon tudni mi van Pierce játékával) pipa. TE egységnél óriási veszteség Pitta season endingje, Daniels jó - csak kérdés milyen súlyosságú és mennyire lesz visszatérő a sérülése. WR corp: Smith Sr úgy látszik be tudja tölteni a Boldin utána űrt és előlépett go-to guynak. Torrey játéka számomra értelmezhetetlen (erőlteti őt Flacco, de gyakran csak az INTek jönnek belőle :/ ), de ugyanez elmondható személyes kedvencemről JJ-ről is - valami nagyon nincs rendben a fejekben. Marlon Brown egy árnyékember lett. Ott tartunk, hogy 4 WR-ből van 1 igazi és talán ha a 3 másikat összegyúrjuk kapunk még 1 elkapót. Aiken és Campanaro játéka eddig bíztató, meccsenként 1-2 elkapásuk meg lehet innentől.

#D: SECet kivéve ez egy komplett egységgé kezd összeállni. Domináns D fal, LBk ligaelit szinten vannak. SEC pedig élethalál harcot folytat. Jimmy Smith kell ide, mint egy falat kenyér, ha komolyabb a sérülés, akkor tényleg probléma van. Taláán még Asa Jackson előbb vagy utóbbi felépülése jelenthez némi reménysugarat.

Bengals elleni meccs: A szívem szakadt meg 😕 Objektíven hozzáállva befújható volt az OPI, szurkolóként hozzáállva dögöljön meg a bírók tehene! Ebbe az #O-ban több pont van, ki kell használni a lehetőségeket. Szar helyzetbe hoztuk magunkat az AFC North title kapcsán, és saját magunknak nehezítjük meg a PO-ba jutást. 8 meccs után az 5 győzelem nem rossz, határozottan jobb mint amikor ugyanitt fordítva álltunk. Fel kell dolgozni ezt a csalódást és valahogy be kell verekednünk magunkat a PO-ba.
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Mi derűl ki ebből a videoból amit eddig nem tudtunk?Peter
Ez az érthetetlen..... Eddig is láttunk részleteket. Változtat valamit is a dolgon ez? Ütés vagy pofon?
Mindkettő undorító persze! Nincs körülmény, ami feljogosítana rá, hogy ezt tegye. DE már megkapta a büntetését.
Kiszivárgott hosszabb videó miatt most hirtelen kirúgják a csapattól és örök eltiltást kap a ligától? Eddig is tudták a tényállást, olvasták a rendőrségi jelentéseket, mégse gondolták annyira szükségesnek ezt a szankcionálást. Ez így PONT MOST és PONT ÍGY álszentségFlacco5
Szóval jól értelmezem, hogy szerinted az kellene, hogy töltse le a két meccset és játsszon tovább nyugodtan?Schleck
Ha válaszolhatok én is, szerintem igen. Nem gondolod hogy az NFL eddig nem látta ezt a videót is ugye? Látták, kapott 2 meccset. Ha most megváltoztatják az nekem kellemetlen...kovi470
KÖSZÖNÖM!
Másodpercekkel előttem sikerült leírnod, de ugyanezt akartam. Látták a felvételt, olvasták a jelentéseket, tudták mivel van dolguk. (Csapat és a Liga is) Bevállalták.
Kijön a videó bulvárban (hónapokkal később) és ÁLSZENTSÉGBŐL mindenki mossa kezeit. Undorító dolog volt, amit Rice csinált. De ha a Csapat és a Liga ezt a büntetést hozta, akkor most égve is, mint a Reichstag ki kellene állnia mellette.Flacco5
NFL has indefinitely suspended Ray Rice, Roger Goodell announces based on new video evidence that became availableBeki
Hogy a picsába lehet ez új videó, ha rendőrségi nyomozás során tuti összeszedték az összes kamera felvételét? Ergo ez is ott volt.Voice
Most kell a PR az NFL-nek, hogy "jajj csak most láttuk először". Látták hónapokkal ezelőtt is. Vagy akkor tiltották volna el örökre vagy hagyták volna lógva az egészet. Így utólag ez már csak saját maguk mosdatása.

Off: mekkora vicces már, hogy most az összes gópecces itt van és szórja a "fődetrá" kijelentéseket. pont a gópeccesek 😀
több mint 7 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
 twitter.com/BrokawInc/status/672117831320920064

 www.youtube.com/watch?v=hGNgIxmkZ1A
Flacco5
Mivel hivatalosan visszavonultatták a mezt, már csak a házibarkács megoldás marad... 😊
A 26. név:


Szerkesztette: Flacco5
több mint 8 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Mccown elvileg idén már nem játszhat.
kapitnono
Austin Davis time, wohooo újabb név arra a szaros mezre
Drip
 twitter.com/BrokawInc/status/672117831320920064



Szerkesztette: Flacco5