NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Houston Texans - Arizona Cardinals
10
5
19:00
New England Patriots - Buffalo Bills
10
7
RedZone week 15
10
5
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
8
5
New York Giants - Washington Commanders
5
4
Jacksonville Jaguars - New York Jets
4
4
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
3
3
Chicago Bears - Cleveland Browns
2
2
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
1
1
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 1 éve
jajaj, kejdzsi beböfögött ide valami értelmeset, de nálam le van tiltva, remélem semmi olyasmi amiért megint le kellene tiltanom?Höri szezonbeharangozóját rakta be.
mindettől függetlenül a háttérben elindultak az egyeztetések
x.com/calvinwatkins/status/1814778954747945103
és Gehlken abbahagyja, kár érte jó ügynök volt
x.com/GehlkenNFL/status/1813974160705724883
rva
| igen, direkt volt 😛
gyeek, Te jössz! |
több mint 1 éve
jajaj, kejdzsi beböfögött ide valami értelmeset, de nálam le van tiltva, remélem semmi olyasmi amiért megint le kellene tiltanom?Csak a szezonbeharangozot Höritöl.
rva
több mint 1 éve
jajaj, kejdzsi beböfögött ide valami értelmeset, de nálam le van tiltva, remélem semmi olyasmi amiért megint le kellene tiltanom?Csak Höri szezonbeharangozóját rakta be 😁
rva

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
jajaj, kejdzsi beböfögött ide valami értelmeset, de nálam le van tiltva, remélem semmi olyasmi amiért megint le kellene tiltanom?mindettől függetlenül a háttérben elindultak az egyeztetések
több mint 1 éve
Höri szezonbeharangozója a Cowboys csapatáról. youtu.be/ffI50HujnaI?si=s4snsp9RKOMI1vOD
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
egyebként már közölt képet arról, hogy nincs rajta a csizma, szóval lehet tényleg semmide ami félelemre ad okot, hogy ez a lába (bokája, lábszára) volt többször műtve
több mint 1 éve
reméljük, hogy tényleg nincs jelentősségePrescottnak januári sportpszichés problémái vannak, a lába a kisebbik gond.
de nem ez lenne az első sérülés, amit a Cowboys eltitkol
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
reméljük, hogy tényleg nincs jelentősségede nem ez lenne az első sérülés, amit a Cowboys eltitkol
több mint 1 éve
Talán nincs jelentősége:Report: Prescott nursing foot sprain, in walking boot
www.thescore.com/nfl/news/2935816
több mint 1 éve
nekem is nagyon tetszett akkorx.com/NickHarrisDC/status/1803141820349550991Emlékszem, nagy draft stealnek számított akkor. Javára legyen mondva, sérülések miatt siklott ki először.
Conley első körös volt 2017-ben, a Raiders vitte el
rva
gyeek
remélem lesz belőle valami
több mint 1 éve
x.com/NickHarrisDC/status/1803141820349550991Emlékszem, nagy draft stealnek számított akkor. Javára legyen mondva, sérülések miatt siklott ki először.
Conley első körös volt 2017-ben, a Raiders vitte el
rva
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
x.com/NickHarrisDC/status/1803141820349550991Conley első körös volt 2017-ben, a Raiders vitte el
több mint 1 éve
RIP, sok borsot tört az orrunk alá.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
azt hinnéd, hogy aki a játékban profi volt, az életben is az lesz (és odafigyel majd mindenre)52 volt, még csak nem is öregnem öreg, csak hatalmas. mármint nem hízott el, de nem is nagyon fogyott le.
rva
amikor Nate Newton először megjelent a Kovbojznál, hogy segítsen a falemberek edzésében, sokan szinte fel sem ismerték, annyira lefogyott. megnézed Joe Thomast, miután abbahagyta a futballt, lefogyott.
azért az ember szíve egy ideig bír ekkora szervezetet kiszolgálni, aztán meg nem.
slowmotion
több mint 1 éve
52 volt, még csak nem is öregnem öreg, csak hatalmas. mármint nem hízott el, de nem is nagyon fogyott le.
rva
amikor Nate Newton először megjelent a Kovbojznál, hogy segítsen a falemberek edzésében, sokan szinte fel sem ismerték, annyira lefogyott. megnézed Joe Thomast, miután abbahagyta a futballt, lefogyott.
azért az ember szíve egy ideig bír ekkora szervezetet kiszolgálni, aztán meg nem.
több mint 1 éve
52 volt, még csak nem is öreg
több mint 1 éve
ó basszus...
több mint 1 éve
Larry Allen 🖤Lesújtó. 😕 RIP
tamas424
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
Larry Allen 🖤
több mint 1 éve
The big picture (táblázat):és most nézhetünk egy harmadik döntőt is, 20 éven belül.nekem szerencsém volt, mert láthattam Nowitzki-vel döntőt 2010-11-benÉn sem város orientált vagyok, 90es években Knicks (és Ewing) fan voltam. Sosem nyert egyik kedvenc csapatom se bajnokságot, amikorintenzíven követtem a Knickset (95-98) pont nem kerültek döntőbe (az 94ben és 99ben jött össze). Legalább volt egy Romomania meg egy Linsanity! Amúgy meg csak lóf@sz. 😕szerintem én is hamarabb voltam Mavericks fan, mint CowboysEn elobb voltam Nowitzki Mavs fan es utana Cowboys.nekem ilyen gondom nincs, mert nem város alapján választok csapatot, úgyhogy engem ezek nem igazán érintenek meg 😛
Eddig a Mavs PO karpotol 😊
beltazor
slowmotion
de például nem tudom rávenni magam, hogy a Stars-nak vagy a Rangers-nek drukkoljak
rva
gyeek
(sőt, vesztes döntőt is 2005-06-ban)
rva
vehetne példát a Cowboys, a franchise csak addig lesz a legértékesebb, amíg el lehet hitetni, hogy van esély, de egy idő után megöregszik az a generáció, aki még látta őket nyerni, a többieknek meg ez csak egy erős középcsapat
rva
www.bloggingtheboys.com/2024/5/30/24166201/dallas-mavericks-headed-to-nba-finals-another-dfw-sports-team-succeeding-besides-dallas-cowboys
több mint 1 éve
és most nézhetünk egy harmadik döntőt is, 20 éven belül.nekem szerencsém volt, mert láthattam Nowitzki-vel döntőt 2010-11-benÉn sem város orientált vagyok, 90es években Knicks (és Ewing) fan voltam. Sosem nyert egyik kedvenc csapatom se bajnokságot, amikorintenzíven követtem a Knickset (95-98) pont nem kerültek döntőbe (az 94ben és 99ben jött össze). Legalább volt egy Romomania meg egy Linsanity! Amúgy meg csak lóf@sz. 😕szerintem én is hamarabb voltam Mavericks fan, mint CowboysEn elobb voltam Nowitzki Mavs fan es utana Cowboys.nekem ilyen gondom nincs, mert nem város alapján választok csapatot, úgyhogy engem ezek nem igazán érintenek meg 😛
beltazor
slowmotion
de például nem tudom rávenni magam, hogy a Stars-nak vagy a Rangers-nek drukkoljak
rva
gyeek
rva
vehetne példát a Cowboys, a franchise csak addig lesz a legértékesebb, amíg el lehet hitetni, hogy van esély, de egy idő után megöregszik az a generáció, aki még látta őket nyerni, a többieknek meg ez csak egy erős középcsapat
több mint 1 éve
A nyertes Nowitzkit én is végigizgultam, király volt. Utána azt a leesőben dobott tempót gyakoroltam sokáig 😊nekem szerencsém volt, mert láthattam Nowitzki-vel döntőt 2010-11-benÉn sem város orientált vagyok, 90es években Knicks (és Ewing) fan voltam. Sosem nyert egyik kedvenc csapatom se bajnokságot, amikorintenzíven követtem a Knickset (95-98) pont nem kerültek döntőbe (az 94ben és 99ben jött össze). Legalább volt egy Romomania meg egy Linsanity! Amúgy meg csak lóf@sz. 😕szerintem én is hamarabb voltam Mavericks fan, mint CowboysEn elobb voltam Nowitzki Mavs fan es utana Cowboys.nekem ilyen gondom nincs, mert nem város alapján választok csapatot, úgyhogy engem ezek nem igazán érintenek meg 😛
beltazor
slowmotion
rva
gyeek
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
nekem szerencsém volt, mert láthattam Nowitzki-vel döntőt 2010-11-benÉn sem város orientált vagyok, 90es években Knicks (és Ewing) fan voltam. Sosem nyert egyik kedvenc csapatom se bajnokságot, amikorintenzíven követtem a Knickset (95-98) pont nem kerültek döntőbe (az 94ben és 99ben jött össze). Legalább volt egy Romomania meg egy Linsanity! Amúgy meg csak lóf@sz. 😕szerintem én is hamarabb voltam Mavericks fan, mint CowboysEn elobb voltam Nowitzki Mavs fan es utana Cowboys.nekem ilyen gondom nincs, mert nem város alapján választok csapatot, úgyhogy engem ezek nem igazán érintenek meg 😛
beltazor
slowmotion
rva
gyeek