Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
Blevi 8 978 — Lions & Cowboys fan
Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊
dande2
Az kinek jo? Ha kikapunk ciki ha nyerunk jaj csak csere QB ellen
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 250 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na tessék, kölcsön kenyèr visszajár. Esèlyes, hogy Minshew ellen játszotok 😊
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
LVE fog tudni meg a szezonban jatszani.
Jo hir, sztem ez a szezonja rendben van. Nekem ugy tunt azert hianyzott a D#bol miutan kiszalt a Jags ellen.

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Pont azt akartam én is írni, hogy milyen költői hogy igazából a két egység (offense-deffense) a tavalyi szezon reciprokját adja elő idén. Szóval most a védelem kezdett liga elit szinten, sőt a liga talán legjobbja is volt valamikor október közepe vége felé. Aztán év végére szép lassan a csapat gyengepontja lesz…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 637 — Grady Judd fan
Az idén össze vissza kétszer vertek meg bennünket (az első meg a Philly meccs Rush-al), a többit tényleg mi adtuk le.
100yard
A Bucs ellen teljesen homályok voltak. Az Eagles elleni idegenben játszott meccsen viszont a 3. negyedben elkezdett a fos szaga terjengeni a szurkolóik közt, csak nem jött össze a comeback. A GB és a Jax ellen szinte kottára ugyanaz a vereség jött, úgy látszik nem hoz szerencsét ha CeeDee ihletett formában játszik.

A Lions, Colts és Texans ellen megúszták a zakót így vagy úgy, ez még mindig 50% feletti arány (ha a Bengals meccset nem számolom ide úgy is). Összességében az abszolut domináns meccsek is többségben vannak. Az alapszakasz általában jól megy...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
a gyerek fél 10-kor aludt el, gondoltam belenézek, kár volt
én már tényleg nem tudom, hogy a csapatnak mi a problémája
rva
Enyhe túlzással ugyanaz ami az elmúlt 15 évben mindig. Van egy probléma amit ha nagy nehezen sikerül is megoldani (pl. szabálytalanságok), jön a helyébe egy másik (gyenge védelem), így tovább. Sosem tudnak rájátszásra az ahhoz szükséges lehengerlő formába lendülni, vagy olyan megszállottsággal játszani ami a tehetségbeni különbséget csökkentené. Valami mindig kilóg és amikor a legjobban számít, ezt mindig sebészi pontossággal használják ki ellenük. Nem a tegnapi meccsről beszélek most, szigorúan a playoff (le)szerepléseknek a tervrajzát vázolom.

Tavaly közhely volt és sajnos igaz is, hogy playoff csapat ellen nem ment a Cowboysnak, okádták magukból a sárga zászlókat és Tyron Smith kiesése a 49ers D-line ellen végzetes volt. Idén ha tippelni kéne miért fognak kiesni legkésőbb a 2. körben, akkor az alapszakasz első felében remeklő védelem és a sérülésekkel bajlódó támadófal puhasága lesz a vesztük, stílszerűen megfűszerezve 1-2 debilitáló szabálytalansággal (DPI, holding). Hátrányból kell majd játszaniuk, a futás ha lehetne is jó nem lesz hatékonyan használható. Daket ledarálják, sajnos meg is sérül. Kifogás lesz. Aztán jöhet a szappanopera, főszerepben Jerry Jonesszal és Sean Paytonnal.

Egyébként az Eagles ellen 1.5 pontos favorit a Cowboys.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
rva 4 568 — Me for President!
a gyerek fél 10-kor aludt el, gondoltam belenézek, kár volt
én már tényleg nem tudom, hogy a csapatnak mi a problémája
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Ott vagyunk a PO-ban. Azért ez nem rossz három fordulóval a szezon vége előtt.
ami viszont tényleg aggasztó, hogy eltűnt a védelem, és azon belül is a pass rush. Az elmúlt két meccsen volt összesen két sack-ünk úgy hogy eddig vezettük a ligát.
100yard
Mert nincs hatul coverage. Folyamatosan szaladgalnak szabadon az emberek.

Ami nekem aggaszto, hogy valahogy a sebesseg nincs meg. A kulso futasokat es a jet sweepeket folyamatosan szivjuk.
Blevi
Azért ezt nem így látom egészen. egyrészt Diggs-et nem nagyon érgették meg, és Bland-nak se volt rossz napja. Tudom a hosszú passz de az egy nagy játék volt Zay Jones azzal a play-jel gyakorlatilag bárkit megégetett volna. Ráadásul azokat a hosszú útvonalakat meg is kell futni, és az nem két másodperces checkdown passz volt. Annyi idő alatt oda kellene a pass russnak érni. Szóval én továbbra sem értem. Mind a két pass rusher súlytalan volt és Parsons se nagyon villogott.
Na mindegy. Temetni szerintem nem kell a csapatot, mert megint megnyert mecset adtunk le, mint Green Bay-ben. Az idén össze vissza kétszer vertek meg bennünket (az első meg a Philly meccs Rush-al), a többit tényleg mi adtuk le.
több mint 3 éve
ami viszont tényleg aggasztó, hogy eltűnt a védelem, és azon belül is a pass rush. Az elmúlt két meccsen volt összesen két sack-ünk úgy hogy eddig vezettük a ligát.
100yard
Mert nincs hatul coverage. Folyamatosan szaladgalnak szabadon az emberek.

Ami nekem aggaszto, hogy valahogy a sebesseg nincs meg. A kulso futasokat es a jet sweepeket folyamatosan szivjuk.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Akkor hivatalosan is playoffs.

Tul koran 😀
több mint 3 éve
Most tenném be a srácoknak a tavalyi PO meccset, úgy érzem jó pályán vannak megint egy one&done-hoz. Talán elrettentő lenne, kicsit összeszednék magukat. Az AFC ellen megrogyott a mutatott játék minősége.
gyeek
Eltunt a passrush elfogytak a CB. Joseph annyira szar volt hogy Wright jott helyette. Brown tovabb psszolja a FD-t a cornernek Ot-ben. Sok hiba rossz jatek, eddig usztuk meg. Legalabb nem hiszem el a csapatot.

Elso korben CB jovore kinez.

Nem tudom nezve a fejlemenyeket nagyon one and done fele haladunk…

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Most tenném be a srácoknak a tavalyi PO meccset, úgy érzem jó pályán vannak megint egy one&done-hoz. Talán elrettentő lenne, kicsit összeszednék magukat. Az AFC ellen megrogyott a mutatott játék minősége.

több mint 3 éve
Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.
beltazor
A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
Blevi
Semleges szurkolok is veszitetek igy, kari meccsnek nem lesz akkora tetje.
+ ha esetleg nyertunk volna, vegig izgi lett volna.
beltazor
hogy a faszba ne lenne tétje, bármikor bármi megtörténhet. nekünk valszeg úgyis az lesz a szuperbólunk, az Iggles meg nem biztos, hogy minden meccset megnyer, ha esetleg kiesik az irányító. márpedig bármikor bármi megtörténhet, a mi embereink is teljesen random playekbe tudtak belehalni.
slowmotion
Nem tudjuk ketszer megverni az Eaglest, es meg utso forduloban a romokban allo addigra lehet elszallo Goantstol is szivniuk kene. Igazabol a mi jatekosaink hullanak mint a legyek, szoval a realitasok talajan maradva a jovo het nem valtoztat a sorsunkon.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Igy nincs nagyon tetje a kovi meccseknek. Jo lenne minnel tobb kezdot rotalni / pihentetni.
beltazor
A kovetkezo haromnak semmi ertelme. Ami eleg rossz hir mert punnyadtan megyunk a po-ba, szar szajizzel.
Blevi
beltazor
hogy a faszba ne lenne tétje, bármikor bármi megtörténhet. nekünk valszeg úgyis az lesz a szuperbólunk, az Iggles meg nem biztos, hogy minden meccset megnyer, ha esetleg kiesik az irányító. márpedig bármikor bármi megtörténhet, a mi embereink is teljesen random playekbe tudtak belehalni.
több mint 3 éve
beltazor
Blevi
beltazor
Presztizs erteke van meg otthon ne alazzanak le, de ha ha romma vernek is tok mindegy mert a PO az igazi lenyeg.
több mint 3 éve
beltazor
Blevi

több mint 3 éve
beltazor

Hetek ota nem volt igazi a jatek. Jovo heten valoszinu nem sok esely lesz. Szoval az edzoknek a PO-ra valamit ki kell talalni. A serultek meg gyogyuljnak meg.

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Kurt Warner anyaga a Dallas Houston elleni meccséről.

youtu.be/VNM1HYEF1mg

Igazából ugyan az a konklúzió mint a tavalyi one and done PO vereségről készített videójának. Persze vannak bőven hibái Prescottnak is de többször van hogy egyszerűen a koncepció nem áll össze egy egy playnél. Egy csomószor Dak ezt próbálja “kompenzálni” ami persze szarul sül el, vagy egész egyszerűen azért lesz nullás a játék mert a hívott play nem aknázza ki megfelelően a helyzetet sőt kimondottan nehéz helyzetbe hozza a támadókat.

Nekem eddig a szem teszt is ezt igazolja idén. A Dallas egy jó alapszakasz csapat, (akárcsak a tavalyi)mert egyszerűen a puszta talentnek köszönhetően a 17 meccs alatt többször billen végül a mérleg nyelve a Cowboys oldalára mint sem. Persze látszanak itt is a hiányosságok de ez csak egy 10-3-ad csapat.

Csak ugye utána jön a PO ahol egyrészt már egy egész éves anyaga van az ellenfélnek rólad másrészt mivel egy meccsen kell eldőlnie mindennek ezért óhatatlanul nagyobb lesz a súlya minden egyes playnek. Itt már nem fér bele hogy meccsenként van 4-5 olyan hívása Moorenak, ahol egyszerűen nem jön ki a matek, a támadósort inkább nehéz helyzetbe hozza a hívott playvel mintsem a lehető legjobb pozícióba segítse.

Nem állítom hogy Kellen Moore vagy Mike McCarthy rossz edző lenne, inkább az a baj velük szerintem, hogy pont annak a középszernek a felső határát súrolják, amivel a jó alapszakasz mérleg majdhogynem borítékolható de amikor jön január, ott látszik hogy hiányzik egy sebesség fokozat, amibe fel lehet még kapcsolni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
azért az a jobb oldal, hogy Martin - Smith 😀 két future hall of famer egymás mellett
több mint 3 éve
Azt fejtegetik a btb-n hogy Tyron RT-ben kezd a Jax ellen. Erdekes gondolat, es az is hogy fel sem merul Tyler Rt-ben valo kiprobalasa.
Blevi
lehet csak nem akarják megbontani a baloldalt, meg Tyron annak idején jobb oldalon kezdett. De lehet csak felhozó jelleggel megy oda. Erre jó ez a hátralévő négy meccs, hogy nyugodtan ki lehessen próbálni mindent ami majd "élesben" kellhet esetleg.
több mint 3 éve
Azt fejtegetik a btb-n hogy Tyron RT-ben kezd a Jax ellen. Erdekes gondolat, es az is hogy fel sem merul Tyler Rt-ben valo kiprobalasa.
több mint 3 éve
érdekesek ezek a történések... olvasom Twittert, azt írják Peters és Ball tényleg rotálva lesz a Jags ellen.
Broaddus azt mondta, hogy Ball-nak két rossz snap-je volt abból a 26-ból amin a pályán volt, más kérdés, hogy az egyik pont egy olyan, amikor megütötték Dak-et, és interception-t dobott..... Peters összesen 27 snap-et volt fenn, az utolsó drive-ot végig a jobb oldalon, tizensok év óta először.

aztán meg ez a TY Hilton szerződés, milyen jó. kell valaki, aki megnyújtja a pálya közepét, mert izé hozé, Prescott azért dobál annyi homályt középre mert nincs senki aki sebességből megver mindenkit
aztán kiderül, hogy zónázó cover 2 ellen igazából soha nem ment neki, és az olvasással egyre nagyobb problémák vannak, és nem is az a baj, hogy nincs aki megnyújtsa a pálya közepét, hanem az, hogy azt hiszi a védelem emberezik, közben meg zónáznak, és hirtelen ott terem középen egy safety a dobás közepén....

szóval ja.

és a Jags meg most kezd egyre jobban összeállni, mint a g.cisbugyi
rva
Nagyobb baj inkább, hogy lassan darabra nem vagyunk meg az O falban. Lássuk be se Smith (már ha vissza is jön) se Peters nem életbiztosítás.
100yard
Smith kezdeni fog a Jags ellen, erre mérget vehetsz
én most a Smith - Smith - Biadasz - Martin - Peters kezdőt látom magam előtt
értem én, hogy mindenki 100 éves a falban, kivéve a rookie-t, de még mindig nekik van a legtöbb esélyük
a Jags ellen nem szabad bele futni abba a hibába, amit elkövetett a csapat a Houston ellen is: pár ön tökön lövés, és az ellenfél elhiszi, hogy van keresnivalója.
rva
Ezt még csak értem, de ezen kívül van még Mcgovern meg Ball. És ennyi. szerintem ez nagyon vékony. Kell még legalább két falember aki bármikor bevethető.
100yard
a kezdő faladban van három all-pro (ilyen-olyan sérülés múlttal) egy első körös rookie meg egy átlagon felüli center. szerintem nem annyira gáz a helyzet, McGovern és Tyler majdnem egy szint guard poszton, de McGovern képes centert játszani, és Ball-nak sem fog ártani az éles meccsrutin.
különben is, kit hoznál az utcáról? Daryl Williams? 2021-es PFF grade 67,5 Ereck Flowers? guard-nak talán jó (PFF grade 72.0) de igazán tackle kell.
esetleg a Lions 2018-as ötödik köröse, Tyrell Crosby?  www.prideofdetroit.com/2022/2/25/22949013/2022-detroit-lions-free-agent-profile-the-curious-case-of-tyrell-crosby
több mint 3 éve
Hankins a PO-ra terhet vissza.