Houston Texans
Akármennyire pocsék volt az ST, ha Stroud 60 milliós irányítóinak képzeli magát, egy tdt legalább illene dobni egy meccsen.Mondjuk Wayne kezéhez dobta Stroud az end-zoneban, de persze nem lett meg. Értem kicsit magas volt, de Collins meg Higgins megfogta volna.
Az elrontott FG-nél én úgy láttam, hogy nagyon laposan dobta a LS ezért nem tudta megfogni a punter.
Kiváncsi leszek mit találnak ki jövő hétre.
samu09
Szerkesztette: DC
Caley továbbra is nagyon gyenge, látszik hogy ha nem megy a futás akkor vége a tudománynak. 5 TE van a keretben, de minek? Eddig az volt a duma, hogy ő valami nagy TE suttogó, ahhoz képest kutyaszar amit eddig csinált. Trent Brown mellett Ersery is szar volt. Borzasztó play hívások végig, és akkor még a ST is balfaszkodott. A Bills meccs után bosszús voltam, mert a kezünkben volt a végén a győzelem is akár, de tegnap konkrétan közünk nem volt a meccshez. Nem tudom mi lesz így, de ja a Colts ellen nem mi vagyunk a favorit...Csak a highlightsot láttam ma reggel. A védelem visszatért a tavalyi szintre? Stingley mondjuk nem biztos, de Chase az Chase. Az ST teljesítménye most elégggé meglepett. Rég volt olyan, hogy Fairbairn lövése rövid lett volna.Ha nem is a tavalyi formában játszottak, de a védelemmel most szerintem nem volt gond. Főleg, hogy a Bengals, nem segített be a falembereknek a blokkolásban, mint a Bills tette, és így be is nyeltek 5 sacket.
samu09
A gond a támadóoldalon volt, és leginkább az edzői felfogással. Azt hitték megmutatjuk mi vagyunk a Janik. A gyengeségünkkel (offensive falunk) challengelték a Bengals erősségét (defensive fal). Az eredményt látjuk. 4 és inchnél, okosan ilyen 3 yardos hátradobással akartuk megfutni a bengals d fal legjobb játékosa felé (Dexter Lawrence), aki a LOS mögött agyon is verte a futónkat.
Ezen kívül, Stroud futások nélkül, valami 1.3 yardot átlagoltunk.
El is kezdtünk dobálni, csak nagy okosan Caley Huchinsont meg Josh Kellyt erőltette. Hutchinson a 9 targetjéből 3-at el is kapott valami 30 yardért...ezen kívül megemlíthető hogy a tight-endejeink lubickoltak, mégse dobtuk szerintem egy labdát se rájuk a red zoneban.
Megemlíthető még, hogy a Special Team is borzasztó volt. Ugye a punter elrontott egy snapet, ezért kimaradt egy field goal, de ezen kívül is botrány szarul puntolt. Már csak ezért sem lehet a védelmet hibáztatni, a Bengals folyamatosan jó pozicióból jött.
Végül, Demeco is betliztett, 10-3 -nél 4. és rövidnek nem ment neki (vagy puntolt), hanem rugatott egy 58 yardos field goal kísérletet, ami nem jött össze és így Bengals megint pontot szerezhetett (nem tudom már field goal vagy td lett belőle).
Így történhetett hogy Stroud több, mint 350 yardot dobott és így is csak 6 pontot szereztünk (nfl rekord).
DC
Akármennyire pocsék volt az ST, ha Stroud 60 milliós irányítóinak képzeli magát, egy tdt legalább illene dobni egy meccsen.Csak a highlightsot láttam ma reggel. A védelem visszatért a tavalyi szintre? Stingley mondjuk nem biztos, de Chase az Chase. Az ST teljesítménye most elégggé meglepett. Rég volt olyan, hogy Fairbairn lövése rövid lett volna.Ha nem is a tavalyi formában játszottak, de a védelemmel most szerintem nem volt gond. Főleg, hogy a Bengals, nem segített be a falembereknek a blokkolásban, mint a Bills tette, és így be is nyeltek 5 sacket.
samu09
A gond a támadóoldalon volt, és leginkább az edzői felfogással. Azt hitték megmutatjuk mi vagyunk a Janik. A gyengeségünkkel (offensive falunk) challengelték a Bengals erősségét (defensive fal). Az eredményt látjuk. 4 és inchnél, okosan ilyen 3 yardos hátradobással akartuk megfutni a bengals d fal legjobb játékosa felé (Dexter Lawrence), aki a LOS mögött agyon is verte a futónkat.
El is kezdtünk dobálni, csak nagy okosan Caley Huchinsont meg Josh Kellyt erőltette. Hutchinson a 9 targetjéből 3-at el is kapott valami 30 yardért...ezen kívül megemlíthető hogy a tight-endejeink lubickoltak, mégse dobtuk szerintem egy labdát se rájuk a red zoneban, és alapból valamiért nem játszattunk multi tight-endes formációkat, ami eredményes volt a Bills ellen is.
Megemlíthető még, hogy a Special Team is borzasztó volt. Ugye a punter elrontott egy snapet, ezért kimaradt egy field goal, de ezen kívül is botrány szarul puntolt. Már csak ezért sem lehet a védelmet hibáztatni, a Bengals folyamatosan jó pozicióból jött.
Végül, Demeco is betliztett, 10-3 -nél 4. és rövidnek nem ment neki, hanem rugatott egy 58 yardos field goal kísérletet, ami nem jött össze és így Bengals megint pontot szerezhetett (nem tudom már field goal vagy td lett belőle).
Így történhetett hogy Stroud több, mint 350 yardot dobott és így is csak 6 pontot szereztünk (nfl rekord).
DC
Az elrontott FG-nél én úgy láttam, hogy nagyon laposan dobta a LS ezért nem tudta megfogni a punter.
Kiváncsi leszek mit találnak ki jövő hétre.
Csak a highlightsot láttam ma reggel. A védelem visszatért a tavalyi szintre? Stingley mondjuk nem biztos, de Chase az Chase. Az ST teljesítménye most elégggé meglepett. Rég volt olyan, hogy Fairbairn lövése rövid lett volna.Ha nem is a tavalyi formában játszottak, de a védelemmel most szerintem nem volt gond. Főleg, hogy a Bengals, nem segített be a falembereknek a blokkolásban, mint a Bills tette, és így be is nyeltek 5 sacket.
samu09
El is kezdtünk dobálni, csak nagy okosan Caley Huchinsont meg Josh Kellyt erőltette. Hutchinson a 9 targetjéből 3-at el is kapott valami 30 yardért...ezen kívül megemlíthető hogy a tight-endejeink lubickoltak, mégse dobtuk szerintem egy labdát se rájuk a red zoneban.
Végül, Demeco is betliztett, 10-3 -nél 4. és rövidnek nem ment neki (vagy puntolt), hanem rugatott egy 58 yardos field goal kísérletet, ami nem jött össze és így Bengals megint pontot szerezhetett (nem tudom már field goal vagy td lett belőle).
Csak a highlightsot láttam ma reggel. A védelem visszatért a tavalyi szintre? Stingley mondjuk nem biztos, de Chase az Chase. Az ST teljesítménye most elégggé meglepett. Rég volt olyan, hogy Fairbairn lövése rövid lett volna.Ennyi. A múlt szezonban volt a super bowl ablakunkPedig Stroud nem is játszik olyan rosszul...csak mindenki más körülötte. Offensive fal ramaty volt. Trent Browns szerintem a csapat ellen fogadott, annyi false startot csinált. Meg hát persze az elkapók, eröltettük megint a szerencsétlen Hutchinson-t... Boutte meg Nolan, már 1 fokkal jobb volt, de azért ők se a top.
Merlin85
Nem tudom lesz -e fordítás, mint a korábbi években, azért minden évben nem lehet eljátszani ezt a 0-2, meg 0-3-as kezdést. Szerintem a Colts ellen sem mi leszünk az esélyesek.
DC
Szerkesztette: samu09
Ennyi. A múlt szezonban volt a super bowl ablakunkPedig Stroud nem is játszik olyan rosszul...csak mindenki más körülötte. Offensive fal ramaty volt. Trent Browns szerintem a csapat ellen fogadott, annyi false startot csinált. Meg hát persze az elkapók, eröltettük megint a szerencsétlen Hutchinson-t... Boutte meg Nolan, már 1 fokkal jobb volt, de azért ők se a top.
Merlin85
Nem tudom lesz -e fordítás, mint a korábbi években, azért minden évben nem lehet eljátszani ezt a 0-2, meg 0-3-as kezdést. Szerintem a Colts ellen sem mi leszünk az esélyesek.
Már a 2. meccsen kulcsjátékosok hiányoznak, Ingram helyett Teller lesz a RG. Clowney sem játszik. Kíváncsi leszek melyik WR kapja majd a legtöbb passzt vagy inkább TE-ek felé fog dobálni Stroud, Collins hiányában...Vagy Montgomery fog 50 snapen futni 😃. Nem baj hogy Collins az elején veszi ki a szabit, a rájátszásban legyen elérhető.
Merlin85
😕Gatya. Inkább ülje ki minthogy egész szezonban vele legyen
Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
Toto21
Texans star wide receiver Nico Collins suffered a hamstring injury during Wednesday's practice and is uncertain to play in Week 2 against the Bengals
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
www.espn.com/nfl/story/_/id/49942037/texans-lb-henry-tootoo-miss-some-shoulder-injury ez kellett még mint szar a zsebbe... engem is az zavart a legjobban hogy borzalmasan simán ment át rajtnk a Bills többször is, az elmúlt 2 évben ilyen nem volt!A gyenge ST játékról is kérdezték Ryanst.Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.
#Texans coach DeMeco Ryans on kickoff coverage, punt coverage, Field position: 'I give credit to Kai (Kroeger) how he punted for us, Ka'imi (Fairbairn) impressive to see him. When it comes to coverage, we've got to do a better job. Our return game, we left a ton of yards out…
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 14, 2026
Merlin85
Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.
Nemes samu09
A gyenge ST játékról is kérdezték Ryanst.Pedig volt benne jó is. Három punt is 5 yardon belülre ment ha jól emlékszem és Kaimi 59 yardos fg-je se kutya.
#Texans coach DeMeco Ryans on kickoff coverage, punt coverage, Field position: 'I give credit to Kai (Kroeger) how he punted for us, Ka'imi (Fairbairn) impressive to see him. When it comes to coverage, we've got to do a better job. Our return game, we left a ton of yards out…
Merlin85
Engem jobban zavar a védelem teljesítménye. Olyan elváltások és engedett elkapások voltak, amik tavaly nem történtek meg. Idény eleji forma? Tavaly 0-2-nél még írtam, hogy nem most kell jól játszani, hanem PO-ban. Meglátjuk.
Szerkesztette: samu09
Keretbe rakta a meccset Stroud a két fumblel, de most tényleg jól játszott. A Bills két 90+-os driveot vezetett és szerzett tdt a végén. Top3 védelem ellen ilyet nem lehet.Nem biztos, hogy Stroud fogadasa bejon sajat magara...Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
Toto21
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.
Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.
DC
Ha Lasitter behuzza a labdát a Bills td előtt akkor eldőlt volna.
Jó meccs volt, tegnap a Bills volt a jobb, PO-ban fordítva lesz.
Nem biztos, hogy Stroud fogadasa bejon sajat magara...Nem Stroudon múlott, szerintem jól játszott. A végén a falembereket verték meg két egyértelmű passzjátéknál.
Toto21
A védelmen ment el a meccs, akiket az egész offseasonben körbe nyaltak, és azért most se a pass rush se a secondary nem remekelt.
Igazából még őket se hibáztatom annyira, ez egy jó meccs volt. Josh Allen liga top 3 irányító és ma minden összejött neki, van ilyen.