Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Jó, de azért mégiscsak 33 lesz idén. AValamikor csak utoléri a kora. Mondjuk még nem idén vagy jövőre tegye.

Elég komoly kis D-line épül. Mi lesz, ha még Clowney is ide kerül?iktriad
ha Clowney nem is de Ziggy Hood igen 😀braxa88
Jó kis csere DT. Nincs túl sok minden most Marks és Miller mögött(Nevis, meg Abry Jones).iktriad
jónak nem mondanám
kiváncsi vagyok mennyit kap, de ilyen szintű DTt draft végén is lehet találni
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó, de azért mégiscsak 33 lesz idén. AValamikor csak utoléri a kora. Mondjuk még nem idén vagy jövőre tegye.

ha Clowney nem is de Ziggy Hood igen 😀braxa88
Jó kis csere DT. Nincs túl sok minden most Marks és Miller mögött(Nevis, meg Abry Jones).
több mint 10 éve
Chris Clemons is jaguár lett!iktriad
11sack.pontbraxa88
Clemons-Miller-Marks-Bryant/Alualu a kezdő D-lineiktriad
Clemons Braynttel, Mebane-nel és Colin Cole-lal is hozta a 11 sackes szezonokat, mögöttük megtámogatva egy Curryvel 😀braxa88

ha Clowney nem is de Ziggy Hood igen 😀
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem jobb mentort nem is találhatnátok hozzá. Jó leader, Red is amúgy, nem véletlenül volt C. Van egy RealRob report amikor talán a rookie C.Mike rappel az öltözőben, és a szövegben elhangzik egy rész a füvezéssel kapcsolatban, mire Clem csóválja a fejét, és helyreteszi, hogy mi ilyet nem csinálunk 😊

Attól függően,hogy milyen snap szám lesz amit kap, szerintem akár egy 70%-8 sack bőven benne van.

10:10
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
11sack.pontbraxa88
Clemons Braynttel, Mebane-nel és Colin Cole-lal is hozta a 11 sackes szezonokat, mögöttük megtámogatva egy Curryvel 😀braxa88

Elég komoly kis D-line épül. Mi lesz, ha még Clowney is ide kerül?
több mint 10 éve
11sack.pontbraxa88
Clemons Braynttel, Mebane-nel és Colin Cole-lal is hozta a 11 sackes szezonokat, mögöttük megtámogatva egy Curryvel 😀
több mint 10 éve
Ziggy Hood is jaguár lett!

Clemons 4 évre ír alá.
több mint 10 éve
11sack.pontbraxa88
Clemons-Miller-Marks-Bryant/Alualu a kezdő D-line
több mint 10 éve
11sack.pont
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Albert Breer ‏@AlbertBreer 5m
DE Chris Clemons has agreed to terms with the Jacksonville Jaguars. Will sign the deal today.
több mint 10 éve
Chris Clemons is jaguár lett!
több mint 10 éve
Többen mondták, hogy ő volt tavaly a gynge pont a Broncos O-lineban. Remélem azért idén újra jobb lesz. Joeclkellel együtt fiatal , erős páros alkothatnak a bal oldalon.iktriad
a PFF-nek volt egy statja, hogy minden 7. passzkísérletnél engedélyezett QB-hitet.

mondjuk hozzá tartozik, hogy passznál könnyebb mérni a negatívumot. meg eleve jobban listázható mint a futás blokkolás.Höri
Igen, ezt láttam én is. Tavaly nem volt túl jó, igaz előtte meg bekerült a Pro Bowlba. De még így is hatalmas upgrade, nem hogy Rackleyhez vagy aki épp a posztján voltr, de még Uchehoz képest is.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Többen mondták, hogy ő volt tavaly a gynge pont a Broncos O-lineban. Remélem azért idén újra jobb lesz. Joeclkellel együtt fiatal , erős páros alkothatnak a bal oldalon.iktriad
a PFF-nek volt egy statja, hogy minden 7. passzkísérletnél engedélyezett QB-hitet.

mondjuk hozzá tartozik, hogy passznál könnyebb mérni a negatívumot. meg eleve jobban listázható mint a futás blokkolás.

több mint 10 éve
ÓÓ, hogy ülne úgy az összes trade-etek, mint Trent Richardson! 😀Giowa
Centernek lehet beválik. 😀😀
közben Browner Bostonban van, hogy ne legyek durva OFFHöri
Az jó, mi úgy is Thurmondra vadászunk.
Már akartam kötekedni, csak túl jól pörög a topic, hogy szűklátókörűségemhez: Beadles ProBowler volt nem olyan régen én nem tartom extrém soknak a pénzét. fiatal, már bizonyított mikor ha nem mostHúsrágó
Többen mondták, hogy ő volt tavaly a gynge pont a Broncos O-lineban. Remélem azért idén újra jobb lesz. Joeclkellel együtt fiatal , erős páros alkothatnak a bal oldalon.
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
hol késik Browner, T-Jack, Giacomini és Hauschka?Höri
Sejtem, hogy ezzel mondani akarsz valamit... de mi is lehet az ?Giowa
hirtelen ők jutottak eszembe mint az A-keret lejárói, akiket le lehet még küldeni a farmcsapathoz :A:

de közben elkelt GiacominiHöri
ÓÓ, hogy ülne úgy az összes trade-etek, mint Trent Richardson! 😀

több mint 10 éve
hirtelen ők jutottak eszembe mint az A-keret lejárói, akiket le lehet még küldeni a farmcsapathoz :A:

Így igaz, de remélem azért vki megnehezíti majd a dolgát a kezdőbe kerülésért nálunk. 😀Beki
ott van Aboushi a 0 meccsével.

közben Browner Bostonban van, hogy ne legyek durva OFF

több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Így igaz, de remélem azért vki megnehezíti majd a dolgát a kezdőbe kerülésért nálunk. 😀
több mint 10 éve

de közben elkelt Giacomini

több mint 10 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Már akartam kötekedni, csak túl jól pörög a topic, hogy szűklátókörűségemhez: Beadles ProBowler volt nem olyan régen én nem tartom extrém soknak a pénzét. fiatal, már bizonyított mikor ha nem most
több mint 10 éve
Höri csak aggódik Luck testi épségéért 😀undisputedly
Ebből a 4ből max Browner játszana közvetlenül ellene. 😀😀 Plusz asszem T-Jack és Giacomini már aláírt az éjjel.iktriad
Még jön Clem 😀undisputedly
Jó lenne, bár azért vele a kora és a ACLje miatt óvatosan kell bánni. Egy 2-3 év, 6-8 milliós szerződést azért megérne.
több mint 10 éve
Ebből a 4ből max Browner játszana közvetlenül ellene. 😀😀 Plusz asszem T-Jack és Giacomini már aláírt az éjjel.iktriad
Még jön Clem 😀
több mint 10 éve
Ebből a 4ből max Browner játszana közvetlenül ellene. 😀😀 Plusz asszem T-Jack és Giacomini már aláírt az éjjel.
több mint 10 éve
A csapat újjáépül,viszont nem igazán értem,miért nem tartottátok meg Monroe-t,mint egy sarokköve az OL-nek és az O-nak.kátrány
Mert Caldwell szerint Joeckel nála is jobb LT lehet. És így kaptunk érte 2 picket is.
több mint 10 éve
Höri csak aggódik Luck testi épségéért 😀
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Sejtem, hogy ezzel mondani akarsz valamit... de mi is lehet az ?