Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Sobri kedvenc honlapja
 jags-tebow.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött a CB Jamell Fleming Arizonából és visszajött McClendon. Flemming a Cards 3. körös pickje volt tavaly. 15 meccsen játszott 3on kezdett.

A két szombaton felhozott practice squados lett elküldve, McCoy ment a parctice squadba, Ebert hamarosan követheti. Burnley meg így járt.

Bradley szerint Szöszi és Mike Brown nem játszik vasárnap. Újabb esély Stanzi bemutatkozására.

MJDt MRIzték ma, szerdán többet lehet majd tudni, de Bradley bizakodó.

q.usatoday.com/2013/09/16/three-reasons-the-jaguars-should-sign-tim-tebow/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterempty taxi
 espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/53919/signing-tebow-would-be-a-bad-idea

Gabbert keze. Jó étvágyat.Maka
Ez még a Colts ellen se lesz jó, pedig ellenük még Szöszi valamennyire hatásos.

A nagy "a Jagsnel le kell igazolniaTebowt" gyűlésen volt össz-vissz 25 ember. 25. De az ESPN és a CBS nagy hírként hozta le....Update - elnézve ezeket a képeket, az a 25 ember sok. Inkább msx. 15en voltak...
 www.bigcatcountry.com/2013/9/16/4737958/can-we-stop-with-tim-tebow-now
😀😀😀 😀😀😀:😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
összehasonlításokba nem mennék bele, pláne hogy Luck ugye már az NFL-ben is bizonyított, és amúgy sem fog gyenge karriert befutni a profinál... de nekem ő még old-school QB, Bridgewater meg a jövő NFL irányítójának prototípusajjncaa
hát testileg biztos nem prototípus, Lucktól egész pontosan 45 font minuszban van, de még RG3-tól is lemaradt hússzal.
Höri
Luck 234 fonttal mérlegelt a combine-on, Bridgewatert 205-tel jegyzi az nfldraftscout, az nem 45 font különbség. De az nfldrafscout infója is elavult, mert már a tavalyi szezonra is felizmozta magát 218 fontra:
Bridgewater talks expectations, bulking up.

Ez látszik is rajta. Sztem teljesen kész van fizikailag az nfl-re.Robilluma
jogos, én a mindig hiteles wiki adatlapra kattintással túlestem a pontos számok kikeresésén 😀

a szezon ezen szakaszában kissé dühítő, hogy az egyetemek honlapjai nagy hazudozók a méretekkel kapcsolatban.

több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760

Gabbert keze. Jó étvágyat.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 q.usatoday.com/2013/09/16/three-reasons-the-jaguars-should-sign-tim-tebow/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Kis iróniával szeptember elejétől lehetett volna ez téma,mert túl sok csapat nem lesz,amit el tudtok kapni Ik,max minket :S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De "jó" érzés szeptember közepén már a draftról beszélgetni....
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
összehasonlításokba nem mennék bele, pláne hogy Luck ugye már az NFL-ben is bizonyított, és amúgy sem fog gyenge karriert befutni a profinál... de nekem ő még old-school QB, Bridgewater meg a jövő NFL irányítójának prototípusajjncaa
hát testileg biztos nem prototípus, Lucktól egész pontosan 45 font minuszban van, de még RG3-tól is lemaradt hússzal.
Höri
Luck 234 fonttal mérlegelt a combine-on, Bridgewatert 205-tel jegyzi az nfldraftscout, az nem 45 font különbség. De az nfldrafscout infója is elavult, mert már a tavalyi szezonra is felizmozta magát 218 fontra:
Bridgewater talks expectations, bulking up.

Ez látszik is rajta. Sztem teljesen kész van fizikailag az nfl-re.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Nos igen...Volt már 0-0 ás meccs??? xDarmando83
Volt, de a Browns - Jags nem lesz az. Hé, még mi is szerzűnk kemény 5.5 pontot meccsenként.(felálll, kimegy a kertbe és az öklét rázza az ég felé)iktriad
Attól függetlenül szeretem a csapatot,újra tudok szurkolni,és lelkes vagyok,szóval nem bántam meg,de azért fél szemmel titeket is figyellek,márcsak a fórumozók miatt is 😊

több mint 11 éve
Nos igen...Volt már 0-0 ás meccs??? xDarmando83
Volt, de a Browns - Jags nem lesz az. Hé, még mi is szerzűnk kemény 5.5 pontot meccsenként.(felálll, kimegy a kertbe és az öklét rázza az ég felé)
több mint 11 éve
Nos igen...Volt már 0-0 ás meccs??? xD

több mint 11 éve
Ha már a Browns szóba került, kb ilyen most a hangulatom a Jagsel kapcsolatban.

több mint 11 éve
Látom itt is minden rendben 😀armando83
Havaj, dizsi, szánsájn.iktriad
Legalább olyan jó Browns szurkolónak is lenni xDarmando83
Na nálatrok legalább van egy jó D. Nálunk még az se. És fogunk mi még Clevelandbe menni, hogy felvidítsunk titeket...
több mint 11 éve
Havaj, dizsi, szánsájn.iktriad
Legalább olyan jó Browns szurkolónak is lenni xD

több mint 11 éve
Havaj, dizsi, szánsájn.
több mint 11 éve
Látom itt is minden rendben 😀

több mint 11 éve
No comment.

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/23666850/florida-tv-station-apologizes-for-showing-jaguars-over-manning-bowl
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
A nap mondása a Florida Times Union beat writerétől, Hays Carlyontól :
"Wouldn't it be great if the Jaguars just said, 'Screw it, we're flying home.'"
I wanna cry...iktriad
Próbáltam mindenkit sarkallni, hogy fölösleges elvárásokat tápláltok. Ebbe a csapdába esett bele armando is, egyszerűen fölösleges túlgondolni a dolgokat, az van, amink van, és nagyon nagy mázli kell, hogy egy győzelmünk is legyen idén.

Nincs irányítónk, a futónk egy sérülésből visszatérő motiválatlan cry baby, a legjobb elkapónk el van tiltva, a kezdő tight endünk sérült, a támadófalunk és a védelmünk épülget.

Mit is vártunk? Én semmit, ti nem tudom.Maka
Azért annyit el lehet várni, hogy egy 3. évét kezdő QB ne legyen rosszabb mint volt korábban, vagy mint bármelyik kezdő QB a ligában.
Azért annyit el lehet várni, hogy az O fal, ami "mindössze" egy 1/2-es, de általános vélekedés szerint 1/1-es tekinthető emberrel bővült, ne legyen rosszabb passz segítésében (2,6 sec!), mint volt korábban.
Azért annyit el lehet várni, hogy az O fal legalább annyira tudja segíteni a futójátékot, mint tudta eddig.
Azért annyit el lehet várni, hogy az Offensive Weapon 3 labdából ne összesen(!) 1 azaz egy yardot legyen képes csinálni. Ez a 0,33 yard/att átlag nem indokolja az OW besorolást. (micsoda trükkök lesznek itt még bevetve, a SF49ers meg is fog lepődni)...

De mást tényleg nem lehet elvárni.
több mint 11 éve
I wanna cry...iktriad
Próbáltam mindenkit sarkallni, hogy fölösleges elvárásokat tápláltok. Ebbe a csapdába esett bele armando is, egyszerűen fölösleges túlgondolni a dolgokat, az van, amink van, és nagyon nagy mázli kell, hogy egy győzelmünk is legyen idén.

Nincs irányítónk, a futónk egy sérülésből visszatérő motiválatlan cry baby, a legjobb elkapónk el van tiltva, a kezdő tight endünk sérült, a támadófalunk és a védelmünk épülget.

Mit is vártunk? Én semmit, ti nem tudom.Maka
Azt lehagytad hogy MJD is megsérült tegnap.

Nem voltak nagy elvárásaim, de azért 2 Wnél valamivel többre számítottam idén. Ehhez képest... Inkább nem gondolok bele.

Ja az megvan hogy Shack Harris OTi (Pashos és Barnes - a. k. a. a Jags kezdő tacklejei 2008ban) simán kikapcsolták Gene DEit (Babint és Andre 'The latest Jaguars DE bust" Brancht)? 😥
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Talán még érdeklődésre számíthat Gabbert Chiefs elleni produkciójának képes elemzése (negyedenként új hozzászólásban).

Az összegzés:

He threw 35 passes. I would identify 12 of them as good passes, and only 6 of them went past the LOS. That was a miserable performance from Gabbert, and anyone who calls it differently is a blind homer.
DoM
3-15 - Holds into ball for over 3 seconds (2.6, remember), gets sacked. Shorts is wide open.

Na ez mondta az igazán genyó!
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
I wanna cry...iktriad

Mit is vártunk? Én semmit, ti nem tudom.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Egy újabb aranyos szösszenet - avagy minden a legnagyobb rendben velünk. 😥

"The Broncos have scored 90 points in two games. At their current pace, the Jaguars won't score 90 points all season."( A CBS NFL twitteraccountjáról)
Teddy simán Luck szintű tehetség, sőtjjncaa
Mindtam, hogy JJ nagyon kedveli.

Miben látod őt jobbnak egyébként Lucknál?iktriad

de egyébként nehezen kikezdhető prospect Teddy. a játéka teljesen ingertelen, ha nézed biztos nem mondod meg, hogy ez a csávó olyan nagy tehetség, de ez Luck esetében is így volt. Egy Newtont, egy RG3-t ha látsz egyszer, akkor megjegyzed örökre a nevet, a különbség, hogy ők Heisman-favoritként dolgoztak az év(ek) alatt, nem mint 1/1 esélyes. Más kávéház. Tajh Boyd is ezerszer látványosabb mint Bridgewater, minden statban jobban is fog zárni. Teddy viszont technikailag finomra van hangolva, a mozgása közel van a profik közt elvárthoz, a drafton pedig ezt fogják nézni, nem pedig azt, hogy csak 250 yardot passzolt meccsenként.

Én nem kedvelem őt mert unalmas nézni, JJ is csak azért lelkes mert Lúvill homer, ha a UConnban csinálná ugyanezt Teddy, akkor alig esne róla szó :p

de ti úgy is Johnny Footballt választjátok XDHöri
Ha így lesz akkor a draft napján ezt a számot fogom küldeni Shao Khannak szeretettel.
:
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Teddy simán Luck szintű tehetség, sőtjjncaa
Mindtam, hogy JJ nagyon kedveli.

Miben látod őt jobbnak egyébként Lucknál?iktriad

de egyébként nehezen kikezdhető prospect Teddy. a játéka teljesen ingertelen, ha nézed biztos nem mondod meg, hogy ez a csávó olyan nagy tehetség, de ez Luck esetében is így volt. Egy Newtont, egy RG3-t ha látsz egyszer, akkor megjegyzed örökre a nevet, a különbség, hogy ők Heisman-favoritként dolgoztak az év(ek) alatt, nem mint 1/1 esélyes. Más kávéház. Tajh Boyd is ezerszer látványosabb mint Bridgewater, minden statban jobban is fog zárni. Teddy viszont technikailag finomra van hangolva, a mozgása közel van a profik közt elvárthoz, a drafton pedig ezt fogják nézni, nem pedig azt, hogy csak 250 yardot passzolt meccsenként.

Én nem kedvelem őt mert unalmas nézni, JJ is csak azért lelkes mert Lúvill homer, ha a UConnban csinálná ugyanezt Teddy, akkor alig esne róla szó :p

de ti úgy is Johnny Footballt választjátok XD

több mint 11 éve
Ezzel sajnos nem tudok vitatkozni.

I think Jacksonville’s the worst team in the league, and it’s not close. It’s taken only eight quarters to prove it definitively. (Peter King a ai MMQBban)
több mint 11 éve
Robi 6
ELADÓ " JEGY A LONDONI MECCSRE NFL: San Francisco 49ers VS Jacksonville Jaguars
Wembley Stadium, London,
Sun 27 Oct 2013, 17:00

Seat location: section BK 549, row 4, seats 278-277
Total Charge: £101.60

angyalhaza@gmail.com