Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha az állítmány azonos a két mondatban, akkor ügyelni kell, hogy az alanyok a megfelelő tárgyakhoz kerüljenek. 😉 Most ott tartunk, hogy a Broncos adott sok cetlit azért, hogy megtarthassa Cutler-t. A Broncos szurkolók szerint nagy marha volt JMD, de ennyire talán nem. 😊Broncos adta azt, amit Bears kapott, Bears adta, amit a Broncos kapott, vagy az állítmány vagy az alany azonos kell, hogy legyen a két mondatban, én az előbbit választottam 😉empty taxiValaki adott is. 😊Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?Irányadó a Cutler-trade lehet:
még ha 1/2 is lenne az ellenérték?
Ami nem is tudom ,hogy árazódik be ritkán megy el fr qb trade keretében.Janek
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
Kyle Orton, 2009-es 1. és 3. kör, 2010-es 1. kör
empty taxi
Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Broncos adta azt, amit Bears kapott, Bears adta, amit a Broncos kapott, vagy az állítmány vagy az alany azonos kell, hogy legyen a két mondatban, én az előbbit választottam 😉Valaki adott is. 😊Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?Irányadó a Cutler-trade lehet:
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
empty taxi
Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.tomi-tomi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Valaki adott is. 😊Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?Irányadó a Cutler-trade lehet:
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
empty taxi
Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?Irányadó a Cutler-trade lehet:
Broncos adja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears adja:
Rivers játékát nagyban befolyásolja az önbizalma és a lelki állapota, ha vitában van a vezetőséggel az nem biztos, hogy nála nem látszana meg a pályán. Szóval ha választhatok aközött hogy van egy durcás Riversöm vagy elcserélem egy olyan értékre, ahol van esélyem megtalálni a helyettesét én lehet, hogy az utóbbit választanám. Sajnos a konfliktus mélyebbnek tűnik, mint azt én sokáig gondoltam, így a békés kiegyezés (aminek a legjobban örülnék) szinte a kizárt ._.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?még ha 1/2 is lenne az ellenérték?
Ami nem is tudom ,hogy árazódik be ritkán megy el fr qb trade keretében.
több mint 9 éve
bojan19
22
Ez egyébként azt is jelenti h még ink imádkozni kell a Winston-Bucs házasságért 😀Jameis Winstont állítólag újra beperelték szexuális erőszak vádja miatt.
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 9 éve
Sanyi hívatkozik Acee-re, ezt azért komolyan kell venni:The business of football blog
12 órája ·
A San Diego Chargershez és Philip Rivershez közeli források szerint komoly kérdések merültek fel az irányító jövőjével kapcsolatban. Rivers szerződése a 2015-ös idény végén lejár, de nem hajlandó a csapattal tárgyalni a hosszabbításról. Rivers hozzáállásának oka, hogy semmi esetre sem szeretne Los Angelesbe költözni. A csapat San Diegóban maradását pedig senki sem tudja garantálni neki. Rivers esetében lehetősége van a Chargersnek arra, hogy a QB-t még akkor is megtartsa franchise tagek használatával, amennyiben ő teljesen elzárkózna a tárgyalásoktól. Ez azonban ahhoz a veszélyhez vezetne, hogy Rivers visszavonul, és Carson Palmer Cincinnatiben látott tetteihez hasonlóan kényszeríti ki elcserélését.
Jelen állás szerint nem lenne meglepetés, ha a 33 éves QB-t a Tennessee Titanshez cserélnék, és az ellenérték része lenne az idei második draft választási jog. Ezt az elméletet támogatja az, hogy a Chargers teljes vezetősége előtt vett részt draft előtti látogatáson Marcus Mariota, a draft class egyik nagy QB ígérete.
Az információkat megerősítette Kevin Acee, Rivers személyes jóbarátja, a Chargers ügyeiben legismertebb szakíró.
Ez egyébként azt is jelenti h még ink imádkozni kell a Winston-Bucs házasságért 😀
Madden hates me.
több mint 9 éve
Egyre több helyen pletykálják a Rivers-cserét, állítólag részese lesz az 1/2-trade-nek a Titansszel, a Chargers pedig behúzza Mariotát a helyére.
több mint 9 éve
Ma volt Mock Draft Game:Nem örülnék, ha IRL ez kijönne nektek 😊
1 17 San Diego Chargers Malcom Brown, DT (Texas)
Kellene vki, akit Liugeten kívül kettőzni kell a DL-ben.
2 48 San Diego Chargers Jay Ajayi, RB (Boise State)
Nem vagyok oda érte, de a rendszerünkbe talán ő passzolt a bent lévő közül leginkább
3 83 San Diego Chargers Hroniss Grasu, C (Oregon)
Value pick a román és vékony is az interior OL
4 117 San Diego Chargers Devin Funchess, WR/TE (Michigan)
Itt már megér 1 próbát
5 153 San Diego Chargers Arie Kouandjio, G (Alabama)
5. körben ajándék
6 192 San Diego Chargers Trenton Brown, OT (Florida)
6-8, 355 font -> KELL!empty taxi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Joe D régi ismerőse, Chris Hairston érkezett 1 évre. Ő lehet a csere swing tackle-ünk.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Ma volt Mock Draft Game:1 17 San Diego Chargers Malcom Brown, DT (Texas)
Kellene vki, akit Liugeten kívül kettőzni kell a DL-ben.
2 48 San Diego Chargers Jay Ajayi, RB (Boise State)
Nem vagyok oda érte, de a rendszerünkbe talán ő passzolt a bent lévő közül leginkább
3 83 San Diego Chargers Hroniss Grasu, C (Oregon)
Value pick a román és vékony is az interior OL
4 117 San Diego Chargers Devin Funchess, WR/TE (Michigan)
Itt már megér 1 próbát
5 153 San Diego Chargers Arie Kouandjio, G (Alabama)
5. körben ajándék
6 192 San Diego Chargers Trenton Brown, OT (Florida)
6-8, 355 font -> KELL!
Madden hates me.
több mint 9 éve
2015ös preseason meccsek: Cowboys, Cards , Hawks , 49ers . Kb mint tavaly xD
több mint 9 éve
Lehívtuk Ingram szerződésének az 5. éves opcióját. 7.751misit meg 2016ban keresni. :cool:
több mint 9 éve
Egyre jobban félek attól ,hogy elcseréljük Riverst, bár ha úgysem maradna jövőre, akkor még mindig jobb.
több mint 9 éve
Kidobtuk másodéves guardot, Jeff Baca-t és elsőéves NT-t , Chas Alecxih-t. Jött viszont Michael Huey , akit a veteran combine-on láthattunk. 2011-es preseasonban már volt nálunk, tavalyi szezon 2. felében a skinsnél volt PS-ben. 26 éves Texas-ról.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Igy mar ertem. Sztem nem, csak kimaxolt futojatekkal. Mint Tebow Denvere.Rivers nem 2006-ban volt utoljára kezdő QB nálatok?no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?rvaMiért, most nem volt az?szaba
(kezdő alatt azt értem, hogy NFL tapasztalat nélküli)
a kérdésem arra irányult, hogy ha Riverst helyettesíted Mariotával, akkor szerinted instant meglesz-e a playoff kaliber a csapatban?rva
több mint 9 éve
Rivers nem 2006-ban volt utoljára kezdő QB nálatok?no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?rvaMiért, most nem volt az?szaba
(kezdő alatt azt értem, hogy NFL tapasztalat nélküli)
a kérdésem arra irányult, hogy ha Riverst helyettesíted Mariotával, akkor szerinted instant meglesz-e a playoff kaliber a csapatban?
több mint 9 éve
szaba
10 553
no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?rvaMiért, most nem volt az?
több mint 9 éve
no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?Attól még playoff kaliberű lenne egyből a Titans. 😊szabaNem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛pakeszÉn nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.szabaÉs ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szabaTitans-nek adnánk Riverst vagy hogy?Sixo67
több mint 9 éve
szaba
10 553
Attól még playoff kaliberű lenne egyből a Titans. 😊Nem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛pakeszÉn nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.szabaÉs ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szabaTitans-nek adnánk Riverst vagy hogy?Sixo67
több mint 9 éve
Nem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛Én nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.szabaÉs ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szabaTitans-nek adnánk Riverst vagy hogy?Sixo67
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
szaba
10 553
Én nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.És ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szabaTitans-nek adnánk Riverst vagy hogy?Sixo67