Bowldog Hálaadást!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Es a titans mit adna?

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ti szeretnétek ha elmenne Rivers?
még ha 1/2 is lenne az ellenérték?
Ami nem is tudom ,hogy árazódik be ritkán megy el fr qb trade keretében.Janek
Irányadó a Cutler-trade lehet:
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
Kyle Orton, 2009-es 1. és 3. kör, 2010-es 1. kör
empty taxi
Valaki adott is. 😊

Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.tomi-tomi
Broncos adta azt, amit Bears kapott, Bears adta, amit a Broncos kapott, vagy az állítmány vagy az alany azonos kell, hogy legyen a két mondatban, én az előbbit választottam 😉empty taxi
Ha az állítmány azonos a két mondatban, akkor ügyelni kell, hogy az alanyok a megfelelő tárgyakhoz kerüljenek. 😉 Most ott tartunk, hogy a Broncos adott sok cetlit azért, hogy megtarthassa Cutler-t. A Broncos szurkolók szerint nagy marha volt JMD, de ennyire talán nem. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
empty taxi
Valaki adott is. 😊

Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.tomi-tomi
Broncos adta azt, amit Bears kapott, Bears adta, amit a Broncos kapott, vagy az állítmány vagy az alany azonos kell, hogy legyen a két mondatban, én az előbbit választottam 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Broncos kapja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears kapja:
empty taxi
Valaki adott is. 😊

Btw érdekes lenne így Rivers karrierje. Egy legendás "hisztivel" került ide és egy most egy saját "hiszti" miatt menne.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Broncos adja:
Jay Cutler, 2009/5. kör
Bears adja:

Rivers játékát nagyban befolyásolja az önbizalma és a lelki állapota, ha vitában van a vezetőséggel az nem biztos, hogy nála nem látszana meg a pályán. Szóval ha választhatok aközött hogy van egy durcás Riversöm vagy elcserélem egy olyan értékre, ahol van esélyem megtalálni a helyettesét én lehet, hogy az utóbbit választanám. Sajnos a konfliktus mélyebbnek tűnik, mint azt én sokáig gondoltam, így a békés kiegyezés (aminek a legjobban örülnék) szinte a kizárt ._.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Ami nem is tudom ,hogy árazódik be ritkán megy el fr qb trade keretében.

több mint 9 éve
bojan19 Los Angeles Chargers 22
Ez egyébként azt is jelenti h még ink imádkozni kell a Winston-Bucs házasságért 😀

Jameis Winstont állítólag újra beperelték szexuális erőszak vádja miatt.

"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 9 éve
Sanyi hívatkozik Acee-re, ezt azért komolyan kell venni:
The business of football blog
12 órája ·
A San Diego Chargershez és Philip Rivershez közeli források szerint komoly kérdések merültek fel az irányító jövőjével kapcsolatban. Rivers szerződése a 2015-ös idény végén lejár, de nem hajlandó a csapattal tárgyalni a hosszabbításról. Rivers hozzáállásának oka, hogy semmi esetre sem szeretne Los Angelesbe költözni. A csapat San Diegóban maradását pedig senki sem tudja garantálni neki. Rivers esetében lehetősége van a Chargersnek arra, hogy a QB-t még akkor is megtartsa franchise tagek használatával, amennyiben ő teljesen elzárkózna a tárgyalásoktól. Ez azonban ahhoz a veszélyhez vezetne, hogy Rivers visszavonul, és Carson Palmer Cincinnatiben látott tetteihez hasonlóan kényszeríti ki elcserélését.
Jelen állás szerint nem lenne meglepetés, ha a 33 éves QB-t a Tennessee Titanshez cserélnék, és az ellenérték része lenne az idei második draft választási jog. Ezt az elméletet támogatja az, hogy a Chargers teljes vezetősége előtt vett részt draft előtti látogatáson Marcus Mariota, a draft class egyik nagy QB ígérete.
Az információkat megerősítette Kevin Acee, Rivers személyes jóbarátja, a Chargers ügyeiben legismertebb szakíró.

Ez egyébként azt is jelenti h még ink imádkozni kell a Winston-Bucs házasságért 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyre több helyen pletykálják a Rivers-cserét, állítólag részese lesz az 1/2-trade-nek a Titansszel, a Chargers pedig behúzza Mariotát a helyére.

több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Ma volt Mock Draft Game:
1 17 San Diego Chargers Malcom Brown, DT (Texas)
Kellene vki, akit Liugeten kívül kettőzni kell a DL-ben.
2 48 San Diego Chargers Jay Ajayi, RB (Boise State)
Nem vagyok oda érte, de a rendszerünkbe talán ő passzolt a bent lévő közül leginkább
3 83 San Diego Chargers Hroniss Grasu, C (Oregon)
Value pick a román és vékony is az interior OL
4 117 San Diego Chargers Devin Funchess, WR/TE (Michigan)
Itt már megér 1 próbát
5 153 San Diego Chargers Arie Kouandjio, G (Alabama)
5. körben ajándék
6 192 San Diego Chargers Trenton Brown, OT (Florida)
6-8, 355 font -> KELL!empty taxi
Nem örülnék, ha IRL ez kijönne nektek 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Joe D régi ismerőse, Chris Hairston érkezett 1 évre. Ő lehet a csere swing tackle-ünk.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Funchess 4. körig lecsúszott? o_o Az kemény.

több mint 9 éve
Ma volt Mock Draft Game:
1 17 San Diego Chargers Malcom Brown, DT (Texas)
Kellene vki, akit Liugeten kívül kettőzni kell a DL-ben.
2 48 San Diego Chargers Jay Ajayi, RB (Boise State)
Nem vagyok oda érte, de a rendszerünkbe talán ő passzolt a bent lévő közül leginkább
3 83 San Diego Chargers Hroniss Grasu, C (Oregon)
Value pick a román és vékony is az interior OL
4 117 San Diego Chargers Devin Funchess, WR/TE (Michigan)
Itt már megér 1 próbát
5 153 San Diego Chargers Arie Kouandjio, G (Alabama)
5. körben ajándék
6 192 San Diego Chargers Trenton Brown, OT (Florida)
6-8, 355 font -> KELL!

Madden hates me.
több mint 9 éve
2015ös preseason meccsek: Cowboys, Cards , Hawks , 49ers . Kb mint tavaly xD

több mint 9 éve
Lehívtuk Ingram szerződésének az 5. éves opcióját. 7.751misit meg 2016ban keresni. :cool:

több mint 9 éve
Egyre jobban félek attól ,hogy elcseréljük Riverst, bár ha úgysem maradna jövőre, akkor még mindig jobb.

több mint 9 éve
Kidobtuk másodéves guardot, Jeff Baca-t és elsőéves NT-t , Chas Alecxih-t. Jött viszont Michael Huey , akit a veteran combine-on láthattunk. 2011-es preseasonban már volt nálunk, tavalyi szezon 2. felében a skinsnél volt PS-ben. 26 éves Texas-ról.

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?rva
Miért, most nem volt az?szaba
Rivers nem 2006-ban volt utoljára kezdő QB nálatok?
(kezdő alatt azt értem, hogy NFL tapasztalat nélküli)

a kérdésem arra irányult, hogy ha Riverst helyettesíted Mariotával, akkor szerinted instant meglesz-e a playoff kaliber a csapatban?rva
Igy mar ertem. Sztem nem, csak kimaxolt futojatekkal. Mint Tebow Denvere.
több mint 9 éve
rva 4 145 — Me for President!
Miért, most nem volt az?szaba
Rivers nem 2006-ban volt utoljára kezdő QB nálatok?
(kezdő alatt azt értem, hogy NFL tapasztalat nélküli)

a kérdésem arra irányult, hogy ha Riverst helyettesíted Mariotával, akkor szerinted instant meglesz-e a playoff kaliber a csapatban?
több mint 9 éve
Miért, most nem volt az?
több mint 9 éve
rva 4 145 — Me for President!
És ha Mariota lenne a QB szeptemberben?szaba
Titans-nek adnánk Riverst vagy hogy?Sixo67
Én nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.szaba
Nem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛pakesz
Attól még playoff kaliberű lenne egyből a Titans. 😊szaba
no offense, de a Chargers playoff kaliberű lenne egy kezdő NFL irányítóval?
több mint 9 éve
Én nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.szaba
Nem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛pakesz
Attól még playoff kaliberű lenne egyből a Titans. 😊
több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Nem kell Rivers, köszönjük. 😀 Nyilván nem mi döntjük el, de a csoportban senki sem szavazott arra, hogy trade-eljük az 1/2-őt, kapjuk Rivers-t + 1/17 opciót. Én személy szerint ki nem állhatom. 😛

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
 tdmagazin.hu/hirek/megtalalni-onmagam

több mint 9 éve
Én nem tudom, miként valósulna meg, de többen pedzegetik, hogy esetlegesen Rivers el lenne cserélve - én ezt kétlem - és helyette jönne Mariota. Nekem Mariota nagyon szimpatikus, de ha le is akarjuk cserélni Riverst, azt mondom csak úgy tudnék örülni, ha 17. helyen jönne Mariota, és tanulna.