Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Damion Square DT/NT-nek egy éves szerződést adtunk. Carrathers-el mi lesz így 😮Atveszi Weddle posztjat.
Sixo

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Damion Square DT/NT-nek egy éves szerződést adtunk. Carrathers-el mi lesz így 😮Square-t nem kizárt h már a TC után kirakjuk.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Damion Square DT/NT-nek egy éves szerződést adtunk. Carrathers-el mi lesz így 😮
több mint 9 éve
Jah, az meg qrva drága lenne 😀Tökm1, atlantában sem játszik már. Úgy gondoltam, hogy a mez eleje falconsos a hátúlja meg chargerses. Vagy fordítva 😉Pár hete jött meg a Keenan Allen mezem, addig nem veszek újat, amíg ki nem derül h költözik-e a csapat.twitter.com/caplannfl/status/707695606752485376Akkor nincs mese, neked be kell szerezned egy lowery mezt 😉
Weddle helyettese lesz, ha egészséges tud maradni.
empty taxi
peach
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
Tökm1, atlantában sem játszik már. Úgy gondoltam, hogy a mez eleje falconsos a hátúlja meg chargerses. Vagy fordítva 😉Pár hete jött meg a Keenan Allen mezem, addig nem veszek újat, amíg ki nem derül h költözik-e a csapat.twitter.com/caplannfl/status/707695606752485376Akkor nincs mese, neked be kell szerezned egy lowery mezt 😉
empty taxi
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Pár hete jött meg a Keenan Allen mezem, addig nem veszek újat, amíg ki nem derül h költözik-e a csapat.twitter.com/caplannfl/status/707695606752485376Akkor nincs mese, neked be kell szerezned egy lowery mezt 😉
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/caplannfl/status/707695606752485376Akkor nincs mese, neked be kell szerezned egy lowery mezt 😉
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Miért nem tartottátok meg Green-t? Van vele valami bibi? 😀Mi tartottuk volna, valszeg ő nem akart tovább Gates árnyékában maradni.
Dodó

Madden hates me.
több mint 9 éve
Miért nem tartottátok meg Green-t? Van vele valami bibi? 😀
több mint 9 éve
twitter.com/sdutGehlken/status/707733291680411649Illetve Green szerződése úgy néz ki 4 éves 20M-es a vasasnál. Nem tudom, hogy ezt nem akartuk megadni neki, vagy mindenképp menni akart Gates árnyékából.
több mint 9 éve
twitter.com/sdutGehlken/status/707757119462739970Azt nem lehet mondani, hogy drágák lettek volna.
több mint 9 éve
twitter.com/caplannfl/status/707695606752485376Weddle helyettese lesz, ha egészséges tud maradni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Na azért most sikerült jót behúzni... 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
nagy kedvenc. egy vezér, elit runstuffer NT, csupaszív játékos. szeretni fogjátok.profootballzone.com/wp-content/uploads/2013/11/brandon-mebane.gif
több mint 9 éve
Futás és passz ellen is hasznos DL, ilyen eddig csak Liuget volt.YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW!Nem értem az örömöd, nem a nagy kedvenced helyére jött?
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 9 éve
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW!Nem értem az örömöd, nem a nagy kedvenced helyére jött?
empty taxi
több mint 9 éve
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW!

Madden hates me.
több mint 9 éve
Greent nagyon sajnálnám :S Most megint draftolhatunk TE-t majd, de az meg vagy jó lesz, vagy nem..
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/707670101835780096twitter.com/sdutGehlken/status/707688688084340736
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
hát nem érdekli más... 😊Diósgyőr?Nagyon úgy néz ki ,hogy bukjuk Greent :/ha ez vigasztal úgy néz ki jó helyre kerül 😊
Sixo
Klaci79
Sixo