Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Állítólag az Eagles Reichot akarja OC-nekMeg is kaptuk...
empty taxi
Ha lenne gifem beraknek egy fejlövést
több mint 10 éve
Eddig reménykedtél mi xD xD xDBREAKING NYÚZ!Egy világ dőlt össze bennem.
dailysnark.com/breaking-news-manti-teo-actually-real-girlfriend-now-shes-hot/
empty taxi
Gabesz92
több mint 10 éve
Tuti hogy fizetett statiszta 😁BREAKING NYÚZ!Egy világ dőlt össze bennem.
empty taxi
Gabesz92

több mint 10 éve
BREAKING NYÚZ!Egy világ dőlt össze bennem.
empty taxi
több mint 10 éve
BREAKING NYÚZ!dailysnark.com/breaking-news-manti-teo-actually-real-girlfriend-now-shes-hot/
Ez megy egy 2012. december 9-i tweetem, amit ma lájkolt Rex Hadnot 😀
twitter.com/Empty_taxi/status/277837471834836993
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy az LA-be költözéssel lesz vmi arculati változás.Pánikszerűen rendeltem is egy mezt 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
Whiz nyilatkozott a sajtónak.Azt mondta, hogy a visszatérésének első számú oka a kiváló kapcsolata Rivers-szel, mellette kiemelte, hogy nagyon szívesen dolgozik újra együtt Allennel is.
Kiemelte, hogy muszáj lesz feléleszteni a futójátékot, Woodheaddel anno több szép játékot csináltak, reméli, hogy ez folytatódik. Gordonról azt mondta, hogy az ő boardjukon is magasan volt, nagyon tetszett neki, amit látott tőle a college gametape-eken, tehetséges gyereknek tartja, akivel örül, hogy együtt dolgozhat de nyilván itt több further evaluation kell az ismerős arcokhoz képest.
Komolyan mondom még a végén megmenti McCoy seggét, bár ha MM tol egy Rivera-féle fordulatot szemléletben akkor sem fogok panaszkodni 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
Állítólag az Eagles Reichot akarja OC-nek

Madden hates me.
több mint 10 éve
Giff Smith se rossz fogás, anno ő csinált Buffaloban játékost Kyle Williamsből.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Már csak egy jó és stabil futó kéne...na meg Woodhead ne sérüljön meg, mert jó is, és vele sokkal veszélyesebbek tudunk lenni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Jó futójáték, szar protection. Majd meglátjuk. Én azért a Whiz-féle rendszerben nagyon bízom. Működhet.
több mint 10 éve
Ha jól emlékeszem 2008-ben is ő volt az OC, amikor két 1000 yard feletti futónk volt.Jól emlékszel.
gabokocka

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ha jól emlékeszem 2008-ben is ő volt az OC, amikor két 1000 yard feletti futónk volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jeff Davidson lett az új OL-coach, McCoy spanja még a Panthersös időkből, ő volt az OC, McCoy meg a QB-coach. Legutóbb a Vikingsnál dolgozott, nem egy Joe D, de szarabbra számítottam.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Úgy néz ki Verrett megy a Pro-Bowlra, Revis sérül miatt visszamondta, az ő helyére megy.
több mint 10 éve
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...Juhéé, van remény : ) Na mostmár jól alszok
szaba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...
több mint 10 éve
twitter.com/eric_d_williams/status/687351009086205952twitter.com/eric_d_williams/status/687351932680310785
twitter.com/eric_d_williams/status/687353942582411264

Madden hates me.
több mint 10 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.twitter.com/JasonColeBR/status/687338445895680000
espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016
Sixo

Madden hates me.
több mint 10 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016
több mint 10 éve
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.Én meg pont azt hallottam Bears fanoktól, mikor hozzánk került, hogy képtelen volt egy 3. LBt kinevelni Briggs és Urlacher mellé, amíg DC vagy LB coach volt. Itt mondjuk elég jó az alapanyag, amivel dolgozhat, kíváncsi leszek, pl. Kyle Emanuel vagy Perryman fog-e fejlődni, most hogy Babich edzi majd őket.
Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.
empty taxi
több mint 10 éve
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nem jó nap ez a Chargers életében. Szerintem babich még LB coachnak is gyengus sajnos. És ezt nem azért írom, hogy Sixot piszkáljam. Ez tény.