Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
"megerősítettük" a secondaryt, jött Brandian Ross és Cassius Vaughn.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Weddle IR, 10k bunti mert a lanyat megnezte a Fins elleni felidos produkcioban, majd kitalaltak, hogy nem mehet Denverbe, MERT NINCS HELY A REPULON! Gennyes banda vagytok, Spanos, menjetek a fenebe! Hanyingerem van ettol a bandatol.
több mint 10 éve
Ejj, nagyon drukkoltam a Brownsnak, hátha nyernek, mert akkor 1/2 van megint...de így is jelenleg 1/3 újra, hogy a Ravens segített a győzelmével. A sorsolást elnézve ez marad is így. És izgalommal várhatjuk, mi történik a csapattal és a prospectekkel a draftig.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nagyon állítólag (lehet kamu az egész) Sean Payton nem zárkózna el attól, hogy a Chargers HC-je legyen. Én kifejezetten bírnám, remélem Telesco eltakarítja McCoyt és Reich-ot, szánalmasan elrontották az O#-t. Ha Payton hozna magával egy normális filozófiát, nem kéne 5 év, hogy ismét győzni tudjon a csapat.
több mint 10 éve
Valóban.Ezt csak azért mondod mert rasszista vagy. Ingram all - pro kérdés nélkül.Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
szaba
Sixo
több mint 10 éve
Ezt csak azért mondod mert rasszista vagy. Ingram all - pro kérdés nélkül.Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
szaba
több mint 10 éve
Denzel P,meg Verrett azért zsír volt. A sérülésig...Most már csak a lehető legjobb draftpozíciónak drukkolok...
több mint 10 éve
Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.Nekem nagyon rapszodikus Ingram, Jerry jateka osszkepet iden tobbre ertekelem.
Sixo
több mint 10 éve
Meleg volt a pite, ha ezt behúztuk volna, akkor a fene se tudja, hogy milyen magas helyen draftoltunk volna. Azért Ingram 9.5 sack 1 meccsel a szezon vége előtt egész korrekt.
több mint 10 éve
KEHÜ mindenkinek.Spurrier féle futójátékot láthatsz a MC érában. Eredménye 35 döglött OL.
Hát végül is Spurrier-nek most nincs munkája, kár ,hogy már annyi idős és visszavonult, pedig 5 éven belül bajnok csapatot csinálna.
Sixo
Komolyra fordítva, MC égj!
több mint 10 éve
KEHÜ mindenkinek. Hát végül is Spurrier-nek most nincs munkája, kár ,hogy már annyi idős és visszavonult, pedig 5 éven belül bajnok csapatot csinálna.
több mint 10 éve
Szép ajándék lenne egy normális edzői stáb meg egy jó draft. Boldog karácsonyt.
több mint 10 éve
Boldog Karácsonyt Villámtesók : D
több mint 10 éve
i277.photobucket.com/albums/kk45/bolt635/xmaschargers.gif

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ennek a győzelemnek nagyon nem örültem, még ha ez volt az utolsó meccsünk is a stadionban és így volt szép búcsúztatni. Úgy néz ki, hogy ezzel buktuk a top5ös picket.Miért? Raiders es Broncos ellen ki kell kapni, akkor repul McCoy es johet a top 5. Amugy top 3 utan szinte mindegy hogy 4-8 kozott hol huzol.
Sixo
több mint 10 éve
Most olvastam, hogy van ok az oromre. A csapatnak az elso het utan ujra sikerult futott TDt szerezni!Eddig nem volt rá szükség.
ulpianus
több mint 10 éve
Most olvastam, hogy van ok az oromre. A csapatnak az elso het utan ujra sikerult futott TDt szerezni!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Sean Paytont kirúgják NO-ból és jön ide?Leginkább a Dolphinsról hallani nála ezen scenario esetén.
Sixo
Úgy gondolom Rivers mellé nem jönne rosszul, de a védelmet évek óta nem tudják rendbe rakni ott sem plusz jelenleg a Saintsnél jóval nagyobb hatalma van Loomis mellett, mint ami jelen állás szerint itt lehetne Telesco mellett.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Melvin Gordon --> IR
több mint 10 éve
Ennek a győzelemnek nagyon nem örültem, még ha ez volt az utolsó meccsünk is a stadionban és így volt szép búcsúztatni. Úgy néz ki, hogy ezzel buktuk a top5ös picket.