Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Színben pl jó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
LOL, nem is tudtam, hogy Döglégy Chargers drukker : D
Chargers LT
Általában Raiders-cuccokban feszít...
empty taxi
Viszont fogalma sincs az NFL-ről igazán. Azt veszi meg ami tetszik neki. a Raiders sapijait havernál veszi, és csak azért mert tetszik neki a logo.
Shawn84
Homályosítsa már fel valaki, hogy a Bolts mez és az Oakland sapi nem passzolnak.
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 236
(Ogbah lesz olyan jó, mint Bosa)
empty taxi
De Bosa fehér.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
PFF értékelése szerint Rivers a 2. legjobb QB, Perriman a 3. legjobb ILB volt a fordulóban.

twitter.com/PFF/status/671350149290020864

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. Bárcsak nekünk lenne egy ilyen elit Qbnk, mint Rivers. Bocsi, ha emiatt nem lesz meg az 1/1.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
(Ogbah lesz olyan jó, mint Bosa)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szerintem kéne a top 3-as pick. Akkor már legyen értelme hogy ilyen fos a szezon. Egy Turnsil/Bosa kell ennek a semmitérő bagázsnak.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Továbbra is azt gondolom, az 1/1 nem lesz meg (ne is legyen : D, borzalom ez a szezon), de az 1/5-el lehet nemrég túlértékeltem a szezont ...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)
Ilyen rossz szezonunk sose volt. Gangszta Zoli a téma a topikban, ennél nincs lejjebb. Cél az 1/1.
szaba
Legyen lajcsi és a sajátos értelmezésű rezsi csökkentése? 😀 mindig van lejjebb...

Am., hogy aktuális is legyek szezon előtti tippjátékban asszem riverst raktam mvp-nek vagy ilyesmi...a vicc ha fordítva állnátok ennek volna is realitása 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ilyen rossz szezonunk sose volt. Gangszta Zoli a téma a topikban, ennél nincs lejjebb. Cél az 1/1.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)
Chargers LT
empty taxi
Viszont fogalma sincs az NFL-ről igazán. Azt veszi meg ami tetszik neki. a Raiders sapijait havernál veszi, és csak azért mert tetszik neki a logo.
Shawn84
Nem, azért raiders mert az a rapper mainstream, mert azok a legköcsögebbek legalábbis így hallotta. Így egyértelmű volt a választás. Annó egy műsorban fejtette ezt ki kicsöt bővebben... ( höhö há jó hogy raiders, ott mindenki balhézik, hát höhö jóhogy ők a legjobb arcok..há nem...? höhö kemény csávók mint én!..höhö...alap.)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Chargers LT
empty taxi
több mint 10 éve
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Pedig még a Kartel is ott szurkolt a meccsen :
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12246750_10153602948775380_6289005763611798743_n.jpg?oh=9a0e92b18ad95f415a401d592dd7ed26&oe=56F95785

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
TE Sean McGrath-ot kitettük a keretből, helyére Tyrell Williams-et helyeztük. Minderre Floyd sérülése miatt volt szükség.

Ez a Johnson, Inman, Herndon, Williams WR sor háááááát elég cinkesen hangzik. Baltimore szint lassan.

Fluker, Green, Liuget, Gates játéka kérdéses a mai meccsre. A többiek minden bizonnyal játszhatnak.

több mint 10 éve
Nem.
több mint 10 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Floyd játszani fog a hétvégén?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Szóval ez azért szívás, mert semmit sem érünk majd az 1/5-el, mivel Bosa és Tunsil is kimegy majd az 1/5 előtt... aztán persze BPA-ra húzhatunk, csak épp nem biztos, hogy lenne értelme, vagy ha posztra húzunk, az meg nem lesz 1/5 értékű playa...talán csak A'Shawn Robinson, ha egyáltalán bent lesz
Chargers LT
Ha már sziulálunk nem ennyire vészes a helyzet, ott van Nkemdiche, Ronnie Stanley, Jalen Ramsey, egyikükért sem elvetemült dolog az 1/5.
empty taxi
Illetve novemberben aki top 10, az simán lehet majd jövő májusban UDFA, aki meg nem is tudjuk ki, simán lehet 2-3. körös játékos, sőt. Szóval a hipotézis tetőpontján van most még a találgatás.
több mint 10 éve
Szóval ez azért szívás, mert semmit sem érünk majd az 1/5-el, mivel Bosa és Tunsil is kimegy majd az 1/5 előtt... aztán persze BPA-ra húzhatunk, csak épp nem biztos, hogy lenne értelme, vagy ha posztra húzunk, az meg nem lesz 1/5 értékű playa...talán csak A'Shawn Robinson, ha egyáltalán bent lesz
Chargers LT
Ha már sziulálunk nem ennyire vészes a helyzet, ott van Nkemdiche, Ronnie Stanley, Jalen Ramsey, egyikükért sem elvetemült dolog az 1/5.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kicsit előretekintettem, és nálam 5-11 néz ki az év végére...és az 1/5, ami szerintem kb meglesz így...
előttünk (mögöttünk) végez a...
Browns, mert Manziel hiába jó lesz szerintem, a sorsolásuk halál...
Titans, mert 2 meccsnél többet nem nyernek...
Detroit, mert szintén zenész...
Ravens, detto

A 49ers, ha nyer kettőt, már így 1/6 lesz, a Dallas meg Romoval alapból nyeregetni fog...

Ez amúgy azért is lesz szívás, mert a Titans, Detroit, Ravens hármas tuti nem húz QB-t, sőt, ha beválik Manziel, akkor a Browns sem! (Amúgy szerintem biztos, hogy ezért játszatják az idény végéig, hogy kiderüljön, kell-e QB nekik a draft elején, vagy sem...)

több mint 10 éve
Craig Watts-ot miután tegnap kiraktuk az 53ból , ma leigazoltuk a PS-be.

Szerkesztette: Sixo

több mint 10 éve
És tévedtem, mert 1/2 vagyunk jelenleg ...
érdekesség (amit többen biztos láttatok már), hogy gyorsan meg is csinálta az NFL.com, hogy mit kéne nekünk draftolni...: D

San Diego Chargers
2015 record: 2-7 (.500)
Top need: Wide receiver
Other needs: Linebacker, quarterback, center
Érdekes ezeket a need-eket írni, de bizonyos szemszögből van bennük ráció...
Chargers LT
Ez egy marhaság. Nem is nézett két meccsünket a csávó. Need: OL, DL. És S. Hülye ökörségeket írni, mint top need a WR. 27 játékos kezdett már idén OL-ben. DL-ben nincs normális mélység, ráadásul a kezdő sem jó, sőt, az átlagos Liugeten kívül nincs is ember. Carrethers nagyon jó, de mivel nem játszatja a tökkelütött Pagano, ezért nem tud még fejlődni sem úgy, ahogy illene. Linebacker se need, ki kell vágni Butlert a fenébe, Te'o évi 8 meccsre jó, de Perryman jó lesz 3-4be.

Igazából szemléletváltás kéne. Nem RB-t kellett volna draftolni 1. körben, hanem OL-t. 2. körben nem LB-t, hanem DL-t. De Telesco egy gyökér, mert fordítva gondolkodik. Nézzük meg a 3 veretlen csapat hol királykodik: Bengals top 5 OL, top 10 DL. Pats OL elmegy, top 3 DL. Panthers OL elmegy, top 3 DL. Igazából erős front7 és jól klappoló OL kell ahhoz, hogy a mai NFL-ben tudjál meccseket nyerni. Van egy Keenan Allen, aki mellé egy burner WR kéne (Tyler Lockett de jó lett volna). Lada Greent én hosszabbítanám, de a nyomi vezetésből kinézem, hogy elengedik.

Röviden szólva ha top 3 vagy top 5 pickünk lesz, akkor Bosa vagy Tunsil kell, más nem érdekelne jelenleg. De még draftig úgyis sokminden változik.
több mint 10 éve
GhostLead New England Patriots 295
Floyd-nak elszakadt a bal oldali labrum-ja (csípő izület?).
Sixo
 www.mutetinfo.hu/index.php?page=78&id=150
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Floyd-nak elszakadt a bal oldali labrum-ja (csípő izület?).
Sixo
 vallambulancia.hu/index.php/2013/06/22/labrum-szakadas-porc-levalas/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)