NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
256
31
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
"Chargers waive WR Tyrell Williams, make room for safety Adrian Phillips."
több mint 10 éve
"Philip Rivers voted FedEx Air Player of Week."Addae és Jacoby ma nem edz.
több mint 10 éve
Attaochu visszatért az edzőpályára , bár csak limitáltan , vasárnapi meccset comb sérülés miatt kihagyta.Emanuel is ott van az edzésen , azok után , hogy idő előtt hagyta el a Lions elleni meccset váll sérülés miatt.
Hasonlóan Barksdale is , aki meccs közben is a pályán maradt és kihagyott pár playt, illetve a végén sem volt a pályán.
több mint 10 éve
Teo nem volt jó. De Perryman még nem kész, távolról sem.Szerintem egyáltalán nem volt rossz, ami futás felé ment azt fogta, a végén nyelt be elkapásokat ha jól láttam, de az már prevent D volt ,előfordul.
szaba
több mint 10 éve
Teo nem volt jó. De Perryman még nem kész, távolról sem.
több mint 10 éve
Most nézem ,hogy az ILB rotációnk 2 személyes volt, Perryman-el történt valami csak én maradtam le?.
több mint 10 éve
"We've signed OL Kenny Wiggins and waived TE Kyle Miller."Hát Kyle Miller 53as tagsága nem tartott sokáig, pedig több snappet volt pályán , mint Phillips, ezek szerint nem túl eredményesen.
több mint 10 éve
Emanuel-t jelölték a hét rookie-jának ! ( Bár megkapni Marihónalja miatt nem fogja)Néztem, hogy Kylenak volt egyedül sackje. Remélem, így is fogja folytatni idén(kivéve ellenünk).
Sixo
több mint 10 éve
Emanuel-t jelölték a hét rookie-jának ! ( Bár megkapni Marihónalja miatt nem fogja)
több mint 10 éve
Az nfl.com szerint 4-6 hetet kell kihagynia Flukernek, amit nem tudom , hogy honnan vettek, mert MM nagyon titkolózott a sérülés komolyságával kapcsolatban.
több mint 10 éve
Nah már feltették ncore-ra a meccset ha még nem sikerült megnézni.
több mint 10 éve
www.chargers.com/video/2015/09/14/postgame-victory-speech-detroitMcCoy beszéde a játékosokhoz, meccs utánról az öltözőből.
több mint 10 éve
Gratula a csapatnak, az első félidő után nem gondoltam volna, lényeg a win. 😊forum.rojadirecta.es/showthread.php?259592-NFL-2015-16-Season-Week-1-Detroit-Lions-San-Diego-Chargers-(2015-09-13)
Off: Szívesen leszedném a meccset, illetve néznék pl. Nfl Network-os Highlights-show-t. Reggeltem még korábban a TenYardTracker-re, de egyszerűen nem akar visszatölteni. És így pár letöltés után a rossz aránynak köszönhetően nem lehet többet letölteni. Van erre vmi megoldásotok, vagy NFL Game Pass-t használtok?
Előre is köszi a választ.
Sparxx
tessék itt egy csomó link a meccshez torrent is van köztük, olyan is amit nem kell visszatölteni.

több mint 10 éve
Gratula a csapatnak, az első félidő után nem gondoltam volna, lényeg a win. 😊Hát esetleg ncore-ra nézz vissza később hátha felrakják oda TYT-ről. Én TYT szoktam mindent letölteni amit nem tudok megnézni. Mindig ügyelek rá , hogy sokáig töltsem vissza amit letöltöttem ,1 hónapig nem törlök ki semmit onnan.
Off: Szívesen leszedném a meccset, illetve néznék pl. Nfl Network-os Highlights-show-t. Reggeltem még korábban a TenYardTracker-re, de egyszerűen nem akar visszatölteni. És így pár letöltés után a rossz aránynak köszönhetően nem lehet többet letölteni. Van erre vmi megoldásotok, vagy NFL Game Pass-t használtok?
Sparxx
több mint 10 éve
Sparxx
9
Gratula a csapatnak, az első félidő után nem gondoltam volna, lényeg a win. 😊Off: Szívesen leszedném a meccset, illetve néznék pl. Nfl Network-os Highlights-show-t. Reggeltem még korábban a TenYardTracker-re, de egyszerűen nem akar visszatölteni. És így pár letöltés után a rossz aránynak köszönhetően nem lehet többet letölteni. Van erre vmi megoldásotok, vagy NFL Game Pass-t használtok?
több mint 10 éve
A secondarynk tavaly is TOP3 volt, amíg meg nem sérült Verrett, persze ettől még nagyon jó volt látni, amit műveltek coverage-ben (a run supportot meg hagyjuk xD).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.sandiegouniontribune.com/news/2015/sep/13/lions-chargers-shut-down-megatron/Egy érdekes cikk arról, hogy hogyan is sikerült Megatron-t kikapcsolni, egy-két meglátással magától az elkapótól is.