Cubehead

Las Vegas Raiders USC Trojans

Cubehead
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
51 perce
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
2 453

Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
egyre többen írják JJ McCarthyt a Raidershez az első körben. még 21 éves, 3 évvel fiatalabb, mint Penix, Daniels vagy Nix. elég erős a karja, atletikus, állítólag vezér is. vélemény?


deyell
Nekem ő egy hosszabb távú folyamat, de ügyes gyerek, az biztos.
Jó fal dolgozott előtte, a skill playerek is ügyeskék voltak körülötte, de szépen elosztogatta a labdát. Sokszor tehetségfölényben voltak.
Számomra McCarthy egy jó végrehajtó, de alá kell rakni jó playbookot, rögtönözni nem láttam sokat.
A karja elég erős, kellően pontos és jól mozog a zsebben és kívül is, de NFL szinten a teste azért nudli.
Lesz vele munka, de van benne lehetőség.
Nem tudom mi a plafonja - legyen mondjuk Herbert, a padlója meg kb Cutler.
Willie Parker
Nekem is ez volt a véleményem a videó után. Erős karja van, pontos, jól mozog a zsebben. De 2. 3. 4.ik opciót olvasni vagy rögtönözni nem láttam. Mondjuk ha Fields vagy Ő akkor B B B 🤣11 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
RAIDER NEWS: The #Raiders have parted ways with kick return coach Danny Amendola and DB coach Jason Simmons

Simmons is expected to join the Commanders in the same position.13 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
James Cregg az új Ol edző15 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Egyre inkább beszélik a városban, h a Pats vevő lehet egy lefelé mozgásra...

Azt is beszélik, h Jayden Daniels kapcsán mi még nagyon mennénk felfelé...

Pár éve 49ers ment 13-ről 3-ra QB végett...
2021 1/3 akkor ért 2021 1/13 + 2022 1. + 2022 3. + 2023 1.

Hasonló csomagért mennétek idén felfelé?
Rolni
Calebért és Jaydenért egy ilyen trade ok de Bo-ért már sok lenne szvsz. Az fix, hogy kezdeni kell az offense-l valamit, az már inkább kérdés, hogy egy qb elég-e. Mondjuk a skill playerek megvannak, de a keret mind def mind off oldalon nem elég mély szvsz. Ebből a szempontból viszont fájhat a 2plusz első kör.17 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Szerződtettük a Titans TE coach-t Luke Steckel.20 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Pep Hamilton interjúzik nálunk25 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
[Schefter] Raiders are expected to hire former Cardinals’ head coach Kliff Kingsbury as their offensive coordinator, per league sources.

hát nem is tudom. mobil QB jön?
deyell
Elvileg már hivatalos Kingsbury kinevezése. Mondjuk megnézném Caleb Williams-t ezüst feketében1 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Marvin Lewis és Tom Coughlin is csatlakozott hivatalosan a staff-hoz. Marvin, mint senior adviser és assistant HC, Tom pedig consultant-ként

Szerkesztette: Cubehead1 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Elköszöntünk pár segédedzőtől:
TE coach - Jerry Schupkinski
WR Assistant - Matt Lombardy
DT - Matt Edwards
S - Chris Ash
Defense quality c. - Keith Hayward1 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Harbaugh-t elég erősen hírbe hozták a Seahawks-lLegkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Ti ebben a Gruden dologban egészen biztosak vagytok?
2007-2008-ban mát kiégett volt a csávó. Emlékszem miután kiszállt a video roomban ült egy rakás időt, és spread offencet tanult, és elemezgetett 2008-ban!!!

Iszonyatosan nagyot változott a világ, főleg a teljesítményprogramozás terén, ami önálló tudomány lett együtt a mérési rendszerekkel. Ezek a 2000-es évek közepén még nem álltak ennyire masszív lábakon.
Ma már nincs ideje egy újoncnak ülni a padon és tanulni, azonnal felprogramozzák. Carrt, és az egész támadó alakulatot gyakorlatilag a nulláról kell felprogramozni.
E szakma legnagyobb mesterei éppen a 9-ersnél, a Billsnél, a Patsnél, a Phillinél, és LA-ben üldögélnek.
Akiket felsoroltatok, mint védő szakembereket, mind remek koponyák, de nem egyszerű a rendszerük, és nem csak arról van szó, hogy darabra megvagytok-e a posztokra. Nem tudok elmenni amellett sem, hogy míg Bradley balanced, de inkább fejenhéz rendszert épít Capers (kifejezetten) seggnehéz rendszereket épít Guenther inkább balanced rendszereket épít. Ez 3 nagyon más szemlélet.

Miért annyira jó ötlet Grudent visszahívni?
(és bocsánat)
Helmut Zimmer
Nézd Helmut!

1; Te is tudod szurkolóként baromira nincs ráhatásod ezekre a dolgokra és épp ezért maximálisan probálsz pozitív lenni és bízni a tulaj, Gm döntéseiben.
2; Természetesen mi is fázunk a dologtól de vitathatatlan hogy Gruden azért Raiders legend
3; Ezt mondjuk már írtam korábban, hogy azért nem egy elveszett koponya aki ok,hogy nem edző 2008 óta de folyamatosan tolja az elemzéseket szóval azért képben lehet.
Halkan jegyzem meg,hogy ahol T. Cable-k, Meg Foxok garázdálkodnak/hatnak ott elfér ő is max annyi nem lóg ki 😀
4; Teljesen értelek a teljesítményprogramozással kapcsolatban és ezt a részét nem is vitatom. Talán annyi optimizmust tudunk itt szurkolóként találni, hogy az előzetes pletykák/hírek alapján egyedül a QB coach olyan személy aki jelenleg nincs az nfl-ben. Ergo a koordinátoroknak meg kell tudni oldani a rendszerek egyéni és csapatrészes implementálását is.
5; S talán ez a fő ami miatt én személy szerint optimista vagyok. Ez az amiből építkezem a többit meg úgy is az idő dönti el,hogy jól vagy rosszul sült e el. De az,hogy ha kicsit jobban figyelted az évünket akkor láthattad amit Pari is írt,hogy fejben totál kuka volt az egész csapat. Lélektelen, motiválatlan volt az egész bagázs. Egy edző meccsünkön több az akarás...
A másik meg,hogy melyik szervezeti kultúrában megengedett,hogy lentről felfelé dumáljanak? S itt most nem arra gondolok,hogy JDR elvesztette az öltözőt és hanem,hogy hallani olyat is,hogy TD kinevezésében Carr is beleszólt. Vagy KNJr után egyes játékosok burkoltan de beszólogatnak a HC-nek. Ilyesmit GB,Pittsburhben ne adj isten NE-ben eltudsz képzelni? Aligha.
Kell egy karizmatikus, szigorú, keménykezű edző aki tökön ragadja a népet és mindenki eldönti,hogy kijön a tetszhalott állapotból vagy megy lárvaként a wc-be. S erre,hogy egyfajta rendes coach-player hierarchiát, tiszteletet kialakítson erre Chuky alkalmas. SZVSZ ha csak az öltözőt és a lendületet,ösztönzést a kezében tartja a koordinátorok meg teszik a magukét már akkor top 15ben kell lennünk mint fix bérelt helyes résztvevő szerintem.több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Hát Uraim 😊 elmondhatom,hogy élvezet volt nézni a csapatot és nem csak a féléves nihil miatt. Egy teljesen más Raiders ment ki a pályára, mint tavaly.
A labda mindkét oldalán látni a fejlődést. Persze ez csak egy pre meccs amiből nem lehet 100%-os következtetéseket levonni. De sokkal fegyelmezettebb, összeszedettebb energikusabb és felszabadultabb volt a csapat.
Jó volt látni,hogy a másod, harmad sor is hozza a magáét és kezd alakulni a csapat mélysége nem csak létszámra hanem minőségre is.

Offense:
Carr ott folytatja ahol tavaly abba hagyta, magabiztos igazi vezér. A pick amit dobott nem rajta és nem Cooperen múlott. Nagyon szép védő munka volt. Külön tetszett amikor a második negyedben felment mondván nyerjük meg a meccset mire szóltak neki,hogy sor csere van 😉
Ponder nincs elveszve ő sem de a fal blokk sémáját jóval gyengébben hívja,mint Carr. Egy drive-t volt fent a második negyed elején a kezdő fallal de teljesen más volt az összkép mint Carral de megoldotta összességében, TD lett a vége.
McGloin pedig továbbra is magabiztos.

OL: nagyon jól dolgozott a kezdő fal, a bal oldal brutális de a jobb se volt gáz. Watson is egész korrekt volt a jobb szélen, volt egy nagyon szép húzása is. Amúgy szélen Howard is sokkal jobb képet festett.

RB: végre volt futó játékunk. Murray és Jones kimondottan jók voltak.

WR,TE: Röviden annyi,hogy egész más a szitu mint tavaly 😀 😉
Coopert szerintem direkt mód tömték és ennek ellenére csinálta a playeket ami azért biztató. Igaz a TD elmaradt de ahogy írtam nem rajta múlott meg verte az emberét aki utána még is megcsinálta a játékot. Carr nyilatkozta,hogy volt egy kis miss kommunikáció itt de fixálják.
Walford külön élmény számba ment mind blokk mind elkapás terén. Kíváncsi leszek rá ha teljesen felveszi a ritmust.

Összességében sokkal ütőképesebb volt az O. Volt futójáték, jobbak az elkapók és maga a play call is tetszetősebb mint ezelőtt. Reméljük később is helytállók lesznek ezen kijelentéseim.

Defense:
Az első driveba kicsit bealudtak de RZ-re felszívták magukat és csak field goalt engedtek. Onnantól pedig semmit.
Féltünk,hogy nem lesz nyomás, hát van. Mack egy állat és ha nem is ő ér oda lazán kikövezi másoknak az utat (lásd az első sack-t )

Az LB-sor minőségben fejlődött. Jól kommunikál és coverben sincs elveszve. Külön kiemelendő Heneey aki egyszerűen szegény ember Kuechly-je. Oldal vonaltól oldal vonalig mindenhol ott volt. Élvezet volt nézni. Az egyik kommentátor mondta róla,hogy nagy erénye,hogy jól lát,olvas és ami a fő,hogy "He Trust his eyes" azaz el is hiszi amit lát és azonnal cselekszik nem agyalja túl és ezért van már a labdás nyakán kb snap pillanatában.
Neiron Ball is korrekt volt Shirley sackje pedig élmény.

Ami pedig a seconderyt illeti van hova fejlődni de tényleg nincsenek elveszve a fiatalok. Hayden,Carrie,McGill és Thrope-nak is volt szép megmozdulása. Asante is nagyon érezte.

Abszolult biztató és élvezetes amit produkáltak. Lehetett érezni az energiát és azt,hogy éhesek a srácok 😊több mint 5 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
 twitter.com/VicTafur/status/1067140053456031745?s=09több mint 4 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
 www.facebook.com/140464403308172/posts/319689052052372/több mint 5 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Ez a csapat menthetetlen, addig amíg a Davis család valamelyik tagja a tulajdonos. Gruden zsákutca, 3-4 év fog menni így a kukába.
Mindenesetre szar lesz így nézni a meccseket, lehet átállok a meccsek felvételről való nézésére, mert ezért én nem éjszakázok.

Véleményem szerint Gruden rendszere, ha van is ilyen, akkor már idejétmúlt és nem működőképes.

Jó lenne ha lenne Gruden szerződésében egy olyan passzus, hogy elküldhető a szezon végén és akkor talán egy modernebb edzővel még két szezon alatt visszaépíthetjük, amit Gruden szétkúrt. Bár ahogy kezdtem az írásomat, ez a csapat menthetetlen addig, amíg Davis kezében van.
Bruce
Én ki merem jelenteni, hogy előrébb lennénk, ha marad Del Rio és hoz egy tapasztaltabb OC-t, a DC meg maradt volna Pagano és szabad kezet kap... valószínűleg még Mack is itt lenne.
Mark jól megtanulta az öregtől a hajthatatlanságot az önmegvalósítás terén, csak sajnos a focihoz kevésbé ért...
bmg
Papíron szép elgondolás csak azokat a sorozatos off season híreket felejted el ill szépíti meg az idő amik sorra arról szóltak hogy mennyire lázad az öltöző és mennyire elfordultak,semmibe veszik a playak. S láttuk is ahogy nem egyszer állt a szezon során hal arcal szó nélkül...
Kb 16ban amikor ment a szekér jó volt a haverkodos stílusa stb, de 17ben amikor a sorsolás nehezebb volt,nem jött ki úgy a lapjárás ahol igazán edzőnek kellett volna lenni...!?

Mack trade-nek ill a mutatott játéknak én se örülök. De kellett egy reset. Évről évre már az öreg alatt is csak a foltozás ment hogy csak ez kell vagy az és jó lesz. De nem lett! Ezen MD és RM alatt annyi változott hogy legalább financiálisan rendbe lettek téve a dolgok. De az alap felállás ugyanaz volt jött x edző keretre szabta a saját rendszerét,foltozta a rostert és elért y eredményt. De ha kidőlt egy Carr vagy Macknek nem ugy ment vagy akármi kuka volt minden.

Gruden egy megszállott ez nem kérdés! Megvan a jogköre és ideje hogy egy BB féle működő rendszert ide tegyen. HA ez meglesz akkor nekünk is csak az elöregedő nem teljesítő elemeket kell cserelgetni és évekre meghatározó csapat lehet megint a Raiders. Vajon miért van az hogy NE évről évre mindig ott van? Holott nem egy évben kuka a védelme vagy nincs igazi elkapója? Mert a rendszer működik és nem egy egy playa húzza a szekeret. De erre van saját példa is. Mack korszakos tehetség, még is a mi D-nk vele is szar volt, kevés volt.

Egy szó mint száz én bízom a tervben és Grudenben is mert megszállott. Szal ha valaki megtudja csinálni az ő. Remélem így is lesz mert ki járna nekünk és a klub patinájának is a siker és nem kérész életű!

Mellesleg ha kell a pozitívum nézd meg Cooper vs Tate cserét. Ahhoz képest hogy Amari első körös volt Tate szerintem évről évre többet tett le. S az áruk 1 vs 4kör ugye. Vagy ott van a régi Cowboys példája amikor egy a Mack cseréhez hasonló cseréből aztán megszerezték Aikmant,E. Smith és Irvint.... Ha csak fele ennyire jól sül el már előrébb vagyunk szvsz.

Szerkesztette: Cubeheadtöbb mint 5 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Gruden lenyilatkozta / megerősítette hogy dolgoznak Mack szerződésén. Nem lesz csere.több mint 7 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Fox helyett Ti kit látnátok vezetőedzőnek szívesebben itt, Jim Harbaugh-t, vagy Ron Riverat?
pahynor21
Egyiket sem, én egy olyan arcot akarok, aki nem volt még vezetőedző, elegem van a "nagy" nevekből, akiket ide oda fúj a szél, mintha az nb1-et látnám, ahova ha bekerül valami edző akkor végigjár minden csapatot a karrierje alatt.
hpeter93
Trestman nagyjából ilyen volt. Egy ideig volt bizalmam felé, kb. ha jól emlékszem a by week utáni GB elleni vereségig, aztán maradt a reménykedés. majd a 2. évében jött a teljes összeomlás, csapatmorál szétesés.

Nem mondom, hogy minden nfl szűz edzővel ez lenne, mert miért is, de volt ilyen, kipróbáltuk, és hát az nem jött be.
pahynor21
Most itt van Fox, aki tényleg kurvára tapasztalt meg rutinos, meg SB-be is vitt csapatot, és jobb a helyzet? Áll ott és rágózik a pálya mellett, és fogalma nincs, hogy mit is kéne csinálnia, egy újonc is képes 5-11 es szezont nyitni, hogy aztán 1-4 el folytassa, és legalább adtál esélyt valaki másnak.
hpeter93
Ez igaz, én csak kérdeztem, hogy a kettő közül Ti kit tartanátok jobbnak. Én nem tudom a választ sem erre, sem arra, hogy mi lenne a jobb, tapasztalt vagy újonc... mert volt / van itt Lovie óta pont mind a kettő típus, és be is fürödtünk mind a kettővel.

Apropó Lovie, lehet át kell értékelnem lassan a róla gondolt dolgaimat, mert bár nála is az a bamba üres fejű pálya széle menti nézése akasztott ki a legjobban, de vele legalább szinte mindig majdnem playoffban voltunk, ami mostanra már milyen szépnek is tűnik... Még ha szerintem ő meg Jerry rohasztotta le a franchise-t szépen lassan erre a "szintre", csak hát a menesztése óta eltelt már pár év, ami alatt fel lehetett volna épülni újra.


Nyilván a legjobb Belichick lenne, de rá nincs esély, soha nem is lesz.
pahynor21
Nem akarok belefolyni és megmondani a tutit mert nem.tudom. Inkább csak hozzá tennék saját tapasztalat alapján.
Nem tudom hogy a fiatal törekvő újonc edző vagy a sokat látott veterán a tuti. Oaklandben is volt bőven mind a kettőre példa és hát egyik se vált be lásd a csapat teljesítményét Chuky után JDR előtt.
Abban se tudnék igazán igazsagotbtenni hogy a semahoz igazítani a keretet vagy a meretheznigazitanina sémát a jobb. Nyilvan egyik rovid távon a masik hosszabb távon járható de erre sincs garancia.
Amit viszont elmondhatok es tapasztalatból tehetem.hozzá hogy minden a GM-nel kezdődik. A GM alltal.kötött szerződések és draftok amik meghatarozzak a keret milyenségét aztán azbmar masik dolog hogy adott edző mit hoz ki belőlük. De tény és való hogy szarbol várat nem.lehet max ha McGyver vagy 😁. Nálunk is azóta van fény az alagút végén azóta latninvalami féle tervet és tudatos építkezést aminek.előbb utóbb eredménye kell hogy legyen mióta Reggie a GM. S hozzá tenném azok részére akik csak a mutatokat néznek es meccset vagy statot nem láttak még így is baromi sok a kérdés és a fejlődni való de legalább már jönnek az eredmények.3 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Az A's is jön Vegasba. Remélem azért nem lesz megint közös a pályánk. 😁
Bruce
Már csak egy NBA csapat kéne Vegasba és teljes lenne a sor 😀

Mondjuk ha nagyon akarjuk, akkor ide vehetjük az Aces csapatát.
dioadam
Tervek szerint 2 csapattal bővül az nba a soron következő off seasonbe és az egyik csapat székhelye LV lesz.3 hónapja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Az a hír járja, hogy nincs éppen rossz hangulat az öltözőben 😀
Rolni
Straight Outta Comptonra edzettek a srácok, AP hatalmas forma ilyen szempontból.több mint 2 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 453
Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:

Plan A:
Dodds+Harbaugh

Plan B:
Ziegler+McDaniels
Rolni
A B-től még a hideg is kiráz