Cubehead

Oakland Raiders USC Trojans

Cubehead
Lakhely
Dunakeszi
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2 309

Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:
Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
1, Cable fos vs egész jó a fal
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
3, Gruden szar vs Gruden zseni
4, a D szar vs a D nem is totál homály
5, Carr szar vs Carr nem is szar
6, AB yeea vs AB Fuckyou
7, Mayock meh vs Mayock hmm
8, 1/1 vs WC
...
Pari
én szerintem következetesen ültem végig a bandwagonon.
Amadeus
Detto 😉8 napja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Dj Swearing volt ma nálunk próba játékon17 napja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Jets kivágta Osemelet23 napja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Vicc1 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Jj Nelson off, visszahoztuk Atemant

Szerkesztette: Cubehead1 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Redskins kivágta Jay Grudent. Lehetne rabolni a stábbol... ( Ha bár most jól fest a fal de azért egy Calahan-k örülnék)2 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Abraham kiesése véget elv érdeklődünk Iloka után2 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Má megint mi folyik itt Gyöngyösön?

Egy nyomorék szezonnyitást sem lehet más balhéja nélkül elvégezni? 😀 😀

Burfict lefog vkit? Érzek némi ellent mondást (azzal együtt, hogy őt csípem) 😊
dande
Én azt csodálom, hogy nem a Galaxy4 college közvetítése alatt történt mindez.
A szezonnyitó alatt 2 hete Luck visszavonult.
Múlt héten jöttek BoB agymenései.
Most szombaton mi lesz? AB új csapatot talál: Újbuda Rebels (ők még vannak amúgy? 😊 )
iktriad
Naaa2 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
More practice squad signings:
WR Rico Gafford
DE Quintin Bell
CB Dylan Mabin
RB Damarea Crockett
G Lester Cotton
TE Eric Saubert2 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Doss után Cabinda is off (Lions szedte fel).

Ateman viszont ps tag lettLegkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Ti ebben a Gruden dologban egészen biztosak vagytok?
2007-2008-ban mát kiégett volt a csávó. Emlékszem miután kiszállt a video roomban ült egy rakás időt, és spread offencet tanult, és elemezgetett 2008-ban!!!

Iszonyatosan nagyot változott a világ, főleg a teljesítményprogramozás terén, ami önálló tudomány lett együtt a mérési rendszerekkel. Ezek a 2000-es évek közepén még nem álltak ennyire masszív lábakon.
Ma már nincs ideje egy újoncnak ülni a padon és tanulni, azonnal felprogramozzák. Carrt, és az egész támadó alakulatot gyakorlatilag a nulláról kell felprogramozni.
E szakma legnagyobb mesterei éppen a 9-ersnél, a Billsnél, a Patsnél, a Phillinél, és LA-ben üldögélnek.
Akiket felsoroltatok, mint védő szakembereket, mind remek koponyák, de nem egyszerű a rendszerük, és nem csak arról van szó, hogy darabra megvagytok-e a posztokra. Nem tudok elmenni amellett sem, hogy míg Bradley balanced, de inkább fejenhéz rendszert épít Capers (kifejezetten) seggnehéz rendszereket épít Guenther inkább balanced rendszereket épít. Ez 3 nagyon más szemlélet.

Miért annyira jó ötlet Grudent visszahívni?
(és bocsánat)
Helmut Zimmer
Nézd Helmut!

1; Te is tudod szurkolóként baromira nincs ráhatásod ezekre a dolgokra és épp ezért maximálisan probálsz pozitív lenni és bízni a tulaj, Gm döntéseiben.
2; Természetesen mi is fázunk a dologtól de vitathatatlan hogy Gruden azért Raiders legend
3; Ezt mondjuk már írtam korábban, hogy azért nem egy elveszett koponya aki ok,hogy nem edző 2008 óta de folyamatosan tolja az elemzéseket szóval azért képben lehet.
Halkan jegyzem meg,hogy ahol T. Cable-k, Meg Foxok garázdálkodnak/hatnak ott elfér ő is max annyi nem lóg ki 😀
4; Teljesen értelek a teljesítményprogramozással kapcsolatban és ezt a részét nem is vitatom. Talán annyi optimizmust tudunk itt szurkolóként találni, hogy az előzetes pletykák/hírek alapján egyedül a QB coach olyan személy aki jelenleg nincs az nfl-ben. Ergo a koordinátoroknak meg kell tudni oldani a rendszerek egyéni és csapatrészes implementálását is.
5; S talán ez a fő ami miatt én személy szerint optimista vagyok. Ez az amiből építkezem a többit meg úgy is az idő dönti el,hogy jól vagy rosszul sült e el. De az,hogy ha kicsit jobban figyelted az évünket akkor láthattad amit Pari is írt,hogy fejben totál kuka volt az egész csapat. Lélektelen, motiválatlan volt az egész bagázs. Egy edző meccsünkön több az akarás...
A másik meg,hogy melyik szervezeti kultúrában megengedett,hogy lentről felfelé dumáljanak? S itt most nem arra gondolok,hogy JDR elvesztette az öltözőt és hanem,hogy hallani olyat is,hogy TD kinevezésében Carr is beleszólt. Vagy KNJr után egyes játékosok burkoltan de beszólogatnak a HC-nek. Ilyesmit GB,Pittsburhben ne adj isten NE-ben eltudsz képzelni? Aligha.
Kell egy karizmatikus, szigorú, keménykezű edző aki tökön ragadja a népet és mindenki eldönti,hogy kijön a tetszhalott állapotból vagy megy lárvaként a wc-be. S erre,hogy egyfajta rendes coach-player hierarchiát, tiszteletet kialakítson erre Chuky alkalmas. SZVSZ ha csak az öltözőt és a lendületet,ösztönzést a kezében tartja a koordinátorok meg teszik a magukét már akkor top 15ben kell lennünk mint fix bérelt helyes résztvevő szerintem.több mint 4 éve
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Hát Uraim 😊 elmondhatom,hogy élvezet volt nézni a csapatot és nem csak a féléves nihil miatt. Egy teljesen más Raiders ment ki a pályára, mint tavaly.
A labda mindkét oldalán látni a fejlődést. Persze ez csak egy pre meccs amiből nem lehet 100%-os következtetéseket levonni. De sokkal fegyelmezettebb, összeszedettebb energikusabb és felszabadultabb volt a csapat.
Jó volt látni,hogy a másod, harmad sor is hozza a magáét és kezd alakulni a csapat mélysége nem csak létszámra hanem minőségre is.

Offense:
Carr ott folytatja ahol tavaly abba hagyta, magabiztos igazi vezér. A pick amit dobott nem rajta és nem Cooperen múlott. Nagyon szép védő munka volt. Külön tetszett amikor a második negyedben felment mondván nyerjük meg a meccset mire szóltak neki,hogy sor csere van 😉
Ponder nincs elveszve ő sem de a fal blokk sémáját jóval gyengébben hívja,mint Carr. Egy drive-t volt fent a második negyed elején a kezdő fallal de teljesen más volt az összkép mint Carral de megoldotta összességében, TD lett a vége.
McGloin pedig továbbra is magabiztos.

OL: nagyon jól dolgozott a kezdő fal, a bal oldal brutális de a jobb se volt gáz. Watson is egész korrekt volt a jobb szélen, volt egy nagyon szép húzása is. Amúgy szélen Howard is sokkal jobb képet festett.

RB: végre volt futó játékunk. Murray és Jones kimondottan jók voltak.

WR,TE: Röviden annyi,hogy egész más a szitu mint tavaly 😀 😉
Coopert szerintem direkt mód tömték és ennek ellenére csinálta a playeket ami azért biztató. Igaz a TD elmaradt de ahogy írtam nem rajta múlott meg verte az emberét aki utána még is megcsinálta a játékot. Carr nyilatkozta,hogy volt egy kis miss kommunikáció itt de fixálják.
Walford külön élmény számba ment mind blokk mind elkapás terén. Kíváncsi leszek rá ha teljesen felveszi a ritmust.

Összességében sokkal ütőképesebb volt az O. Volt futójáték, jobbak az elkapók és maga a play call is tetszetősebb mint ezelőtt. Reméljük később is helytállók lesznek ezen kijelentéseim.

Defense:
Az első driveba kicsit bealudtak de RZ-re felszívták magukat és csak field goalt engedtek. Onnantól pedig semmit.
Féltünk,hogy nem lesz nyomás, hát van. Mack egy állat és ha nem is ő ér oda lazán kikövezi másoknak az utat (lásd az első sack-t )

Az LB-sor minőségben fejlődött. Jól kommunikál és coverben sincs elveszve. Külön kiemelendő Heneey aki egyszerűen szegény ember Kuechly-je. Oldal vonaltól oldal vonalig mindenhol ott volt. Élvezet volt nézni. Az egyik kommentátor mondta róla,hogy nagy erénye,hogy jól lát,olvas és ami a fő,hogy "He Trust his eyes" azaz el is hiszi amit lát és azonnal cselekszik nem agyalja túl és ezért van már a labdás nyakán kb snap pillanatában.
Neiron Ball is korrekt volt Shirley sackje pedig élmény.

Ami pedig a seconderyt illeti van hova fejlődni de tényleg nincsenek elveszve a fiatalok. Hayden,Carrie,McGill és Thrope-nak is volt szép megmozdulása. Asante is nagyon érezte.

Abszolult biztató és élvezetes amit produkáltak. Lehetett érezni az energiát és azt,hogy éhesek a srácok 😊11 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 3096 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309több mint 1 éve
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Ez a csapat menthetetlen, addig amíg a Davis család valamelyik tagja a tulajdonos. Gruden zsákutca, 3-4 év fog menni így a kukába.
Mindenesetre szar lesz így nézni a meccseket, lehet átállok a meccsek felvételről való nézésére, mert ezért én nem éjszakázok.

Véleményem szerint Gruden rendszere, ha van is ilyen, akkor már idejétmúlt és nem működőképes.

Jó lenne ha lenne Gruden szerződésében egy olyan passzus, hogy elküldhető a szezon végén és akkor talán egy modernebb edzővel még két szezon alatt visszaépíthetjük, amit Gruden szétkúrt. Bár ahogy kezdtem az írásomat, ez a csapat menthetetlen addig, amíg Davis kezében van.
Bruce
Én ki merem jelenteni, hogy előrébb lennénk, ha marad Del Rio és hoz egy tapasztaltabb OC-t, a DC meg maradt volna Pagano és szabad kezet kap... valószínűleg még Mack is itt lenne.
Mark jól megtanulta az öregtől a hajthatatlanságot az önmegvalósítás terén, csak sajnos a focihoz kevésbé ért...
bmg
Papíron szép elgondolás csak azokat a sorozatos off season híreket felejted el ill szépíti meg az idő amik sorra arról szóltak hogy mennyire lázad az öltöző és mennyire elfordultak,semmibe veszik a playak. S láttuk is ahogy nem egyszer állt a szezon során hal arcal szó nélkül...
Kb 16ban amikor ment a szekér jó volt a haverkodos stílusa stb, de 17ben amikor a sorsolás nehezebb volt,nem jött ki úgy a lapjárás ahol igazán edzőnek kellett volna lenni...!?

Mack trade-nek ill a mutatott játéknak én se örülök. De kellett egy reset. Évről évre már az öreg alatt is csak a foltozás ment hogy csak ez kell vagy az és jó lesz. De nem lett! Ezen MD és RM alatt annyi változott hogy legalább financiálisan rendbe lettek téve a dolgok. De az alap felállás ugyanaz volt jött x edző keretre szabta a saját rendszerét,foltozta a rostert és elért y eredményt. De ha kidőlt egy Carr vagy Macknek nem ugy ment vagy akármi kuka volt minden.

Gruden egy megszállott ez nem kérdés! Megvan a jogköre és ideje hogy egy BB féle működő rendszert ide tegyen. HA ez meglesz akkor nekünk is csak az elöregedő nem teljesítő elemeket kell cserelgetni és évekre meghatározó csapat lehet megint a Raiders. Vajon miért van az hogy NE évről évre mindig ott van? Holott nem egy évben kuka a védelme vagy nincs igazi elkapója? Mert a rendszer működik és nem egy egy playa húzza a szekeret. De erre van saját példa is. Mack korszakos tehetség, még is a mi D-nk vele is szar volt, kevés volt.

Egy szó mint száz én bízom a tervben és Grudenben is mert megszállott. Szal ha valaki megtudja csinálni az ő. Remélem így is lesz mert ki járna nekünk és a klub patinájának is a siker és nem kérész életű!

Mellesleg ha kell a pozitívum nézd meg Cooper vs Tate cserét. Ahhoz képest hogy Amari első körös volt Tate szerintem évről évre többet tett le. S az áruk 1 vs 4kör ugye. Vagy ott van a régi Cowboys példája amikor egy a Mack cseréhez hasonló cseréből aztán megszerezték Aikmant,E. Smith és Irvint.... Ha csak fele ennyire jól sül el már előrébb vagyunk szvsz.

Szerkesztette: Cubeheadtöbb mint 1 éve
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Gruden lenyilatkozta / megerősítette hogy dolgoznak Mack szerződésén. Nem lesz csere.több mint 3 éve
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Fox helyett Ti kit látnátok vezetőedzőnek szívesebben itt, Jim Harbaugh-t, vagy Ron Riverat?
pahynor21
Egyiket sem, én egy olyan arcot akarok, aki nem volt még vezetőedző, elegem van a "nagy" nevekből, akiket ide oda fúj a szél, mintha az nb1-et látnám, ahova ha bekerül valami edző akkor végigjár minden csapatot a karrierje alatt.
hpeter93
Trestman nagyjából ilyen volt. Egy ideig volt bizalmam felé, kb. ha jól emlékszem a by week utáni GB elleni vereségig, aztán maradt a reménykedés. majd a 2. évében jött a teljes összeomlás, csapatmorál szétesés.

Nem mondom, hogy minden nfl szűz edzővel ez lenne, mert miért is, de volt ilyen, kipróbáltuk, és hát az nem jött be.
pahynor21
Most itt van Fox, aki tényleg kurvára tapasztalt meg rutinos, meg SB-be is vitt csapatot, és jobb a helyzet? Áll ott és rágózik a pálya mellett, és fogalma nincs, hogy mit is kéne csinálnia, egy újonc is képes 5-11 es szezont nyitni, hogy aztán 1-4 el folytassa, és legalább adtál esélyt valaki másnak.
hpeter93
Ez igaz, én csak kérdeztem, hogy a kettő közül Ti kit tartanátok jobbnak. Én nem tudom a választ sem erre, sem arra, hogy mi lenne a jobb, tapasztalt vagy újonc... mert volt / van itt Lovie óta pont mind a kettő típus, és be is fürödtünk mind a kettővel.

Apropó Lovie, lehet át kell értékelnem lassan a róla gondolt dolgaimat, mert bár nála is az a bamba üres fejű pálya széle menti nézése akasztott ki a legjobban, de vele legalább szinte mindig majdnem playoffban voltunk, ami mostanra már milyen szépnek is tűnik... Még ha szerintem ő meg Jerry rohasztotta le a franchise-t szépen lassan erre a "szintre", csak hát a menesztése óta eltelt már pár év, ami alatt fel lehetett volna épülni újra.


Nyilván a legjobb Belichick lenne, de rá nincs esély, soha nem is lesz.
pahynor21
Nem akarok belefolyni és megmondani a tutit mert nem.tudom. Inkább csak hozzá tennék saját tapasztalat alapján.
Nem tudom hogy a fiatal törekvő újonc edző vagy a sokat látott veterán a tuti. Oaklandben is volt bőven mind a kettőre példa és hát egyik se vált be lásd a csapat teljesítményét Chuky után JDR előtt.
Abban se tudnék igazán igazsagotbtenni hogy a semahoz igazítani a keretet vagy a meretheznigazitanina sémát a jobb. Nyilvan egyik rovid távon a masik hosszabb távon járható de erre sincs garancia.
Amit viszont elmondhatok es tapasztalatból tehetem.hozzá hogy minden a GM-nel kezdődik. A GM alltal.kötött szerződések és draftok amik meghatarozzak a keret milyenségét aztán azbmar masik dolog hogy adott edző mit hoz ki belőlük. De tény és való hogy szarbol várat nem.lehet max ha McGyver vagy 😁. Nálunk is azóta van fény az alagút végén azóta latninvalami féle tervet és tudatos építkezést aminek.előbb utóbb eredménye kell hogy legyen mióta Reggie a GM. S hozzá tenném azok részére akik csak a mutatokat néznek es meccset vagy statot nem láttak még így is baromi sok a kérdés és a fejlődni való de legalább már jönnek az eredmények.10 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Dennis Allen volt a HC akkor egyébként.
d3Y
De JDR érkezése se tett jót neki, nem?


Ellenben hány Lombardy Trophyja is van a két gárdának??
Köszöntem 😉
Cubehead
Mi még siheder korú franchise vagyunk. Al Davis még éppen nem kattant be, mikor a Jags megalakult. 😊
iktriad
szar lehet ráébredi, hogy alig 20 évesek vagytok és máris túl vagytok a zeniten.
Amadeus
Szar lehet ráébredni, hogy a Raiders-es cuccokat viselők 95%-a azt se tudja, mi az a Raiders. Csak felveszik mert most az a menő 😀 😀
dioadam
Ne kezdjünk személyeskedni, ha kérhetem! Ez mindenkire vonatkozik. Nekem pl. semmi szándékom nem volt ilyen irányba fordítani a dolgot.
iktriad
Nekem se, szimpla fricska volt amit iktriad értett is.

Ui: a Raiders cuccok meg mindig menők 😉12 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
Az 1998-2001 közötti Raiders draftok:

 www.pro-football-reference.com/teams/rai/draft.htm

Charles Woodson (DB - 18 év a ligában, 65 INT, 983 TCK, CAV: 108), Mo Collins (G - 6 év a ligában, 5 év kezdőként, 71 meccs), CAV: 30), Eric Barton (LB- 12 év a ligában, 160 meccs, 632 TCK, CAV: 51), Roderick Coleman (DT - 9 év a ligában, 4 évet kezdő az 5. éve és az utsó OAK évében, aztán irány ATL, 109 meccs, 218 TCK, 71 TFL, 58 sack, CAV: 37), Sebastian Janikowski (K - 1/17en!, 18. éve a ligában, 277 meccs, 529-ből 424 FG, CAV: 40), Jerry Porter (WR - 9 év a ligában, 115 meccs, 31 TD, 4120 yard, CAV: 34), Shane Lechler (P -5/142 pick !, 18. éve a ligában, 286 meccs, 47.6 career Y/P, CAV: 44), a többiek vicc kategória kb.

4 év alatt egy ALL TIME Pro, egy solid és 2 ST player...
Fast Willie
Ebben az időszakban Al Davis draftolt, nem hiszem, hogy Grudennek sok beleszólása lett volta.
bmg
Persze, csak a teljes HC időszakát szerettem volna levetíteni. Én szkeptikus vagyok, hogy mennyire látja jól pl a QB prospecteket, ha egy Carr-t ennyire benézett, persze szart se számít, hogy én mit gondolok!😁 Meg nem is jelenti azt, hogy nem fog jókat húzni v ne tanulna, de eddig a "scouting" rész nem egy sikertörténet a pályájában.
Fast Willie
Mit kellett volna Carr-ral tenni? Kirúgni januárban? Komolyan kezdünk a van rajta sapka, nincs rajta sapka irányba menni. Mi lesz a következő? Ha elkezd esni a blahán az eső, akkor MD adja el a csapatot?
Amadeus
Mondjuk nem a béka segge alá letörni az önbizalmát. Szerinted Gruden jól kezeli ezt a helyzetet? Vagy hajtani Cable-t - ha már kinevezték - hogy igenis dolgozzon már a fallal. Mit tudomén...

Nem mondom egy szóval sem, hogy Gruden mindent rosszul csinál (a Mack trade szerintem igenis Mark Davis csórósága miatt volt; Olson OC-vá nevezését én elhittem, azt sem kifogásolom különösebben, hogy ebben a helyzetben Coopert értékké váltotta), de vannak óriási visszásságai a faszinak és szerintem ez nagyobb kár JELENLEG, mint amennyi a haszna (Carr tönkrebaszása az egyik, mert semmi nem garantálja, hogy az ő maximumához akárcsak közelálló teljesítményű irányítót talál, szkeptikus vagyok a személyzeti döntéseit illetően, ReggieMac ekézése sem stílusos tőle, hanem akkor már dobassa ki Davissel, etc.) ami az öltöző széteséséhez vezetett.

Egy szar öltözői hangulatot JÖVŐRE mennyire lesz egyszerű kezelni/visszafordítani, ha maradnak a veteránok, vagy ez milyen üzenet a draft prospectek és FA-k felé? Ki akar ilyen mentalitás mellett Chuckyval együtt dolgozni? (néha úgy érzem, hogy - a rengeteg ideje ellenére - nem veszi a fáradságot semminek a kezelésére, hanem erőből elvágja a szálat, aztán kész.)

A fentiek miatt abban a nagy vízióban sem hiszek, hogy itt rendszereket fog felépíteni (de nyilván cáfolja meg). McVay-éknél például látszik, hogy mit akarnak, van koncepció, ott te tudsz egyetlen hibát mondani személyügyileg? (Marcus Peters teljesítménye, ami nagyrészt pont azért van, mert basztak neki hosszútávút adni, majd jól beleszart volna a nagy pénzével a lecsóba, mert belőle pont kinézem. Amúgy nálunk Bellből is.)

Pedig a Rams jóval mélyebbről indult véleményem szerint, mint ti: egy fejben szétesett, félrekezelt, tapasztalatlan QB-val, küszködő Gurleyvel, OL nélkül, egyszem Donalddal és néhány kétséges védővel, akiktől megszabadultak (T. Johnson, Ogletree). Jeff Fisher: minden idők egyik legszarabb edzője után!

Vagy nézd meg a Bay túloldalát: ott volt koncepció Jimmy Garoppolo-val, a DL draftról való turbózásával, kockáztatásokkal, innovatív edzőkkel. Más kérdés, hogy a sérülések miatt besült, de ott van fejlődésre remény.

Ha Gruden a fiatalokat (Conley, Joseph, Obi, Cooper etc) kibaszkodja, mert a sémába nem illenek, (nem tudja használni őket vagy feledzeni?) és veteránokhoz nyúl, akkor most mit épít pontosan? A veterán meg problémás, mert tartja a markát, de annak kéréseit sem teljesítem, mehet ahová akar (Mack, J. Nelson, Cook, KO). Végülis akkor hogyan akar csapatot?

Pete Carroll csapatépítését (majd annak leépítését) és a mostani rebuildjét is megnézheted, pedig szerintem Wilson összességében nem jobb képességű QB, mint Carr, csak más típusú. Nézd meg, hogy a fiatal játékosokat milyen szinten építi fel türelemmel, alázattal, apáskodva.

Lehet, hogy Bill a példa, DE! Ő sosem draftról építkezik, hanem a lepattanóból, a tömegből építkezik, veteránokból, diszkonttal. (Btw. szerintem egy egész pofás védelmet kapott eredetileg, és az évezred mázlija Brady). Ő már megteheti. Egyrészt ő maga zseni, másrészt a stábtagjai és Caserio egytől-egyig magukban zsenik (elbaszott egy bagázs, milyen bulik lehetnek ott??) Gruden embereit hasonlítsd már össze: Caserio vs Reggie, JMD vs Olson, Flores (Patricia mögül) vs Guenther. A DC poszt visszaesése meg is látszik. Mégegy szempont: Las Vegas miatt ti nem fogtok diszkontot kapni, hanem - főleg a fentiek mellett - túlárazva hozhattok igazán jó játékosokat a piacról.

Ezeket nem kötözködésből írom, félre ne értsd, de első blikkre ez egy fejetlen kapkodás. Ami az esetek nagyon-nagy százalékában nem szokott jól elsülni, másrészt ha Gruden most ilyen, akkor joggal számíthattok arra, hogy a valóban beváló embereitekkel ugyanezeket a köröket lefutja majd a jövőben. Vagy szereted a cirkuszt? 😊
Fast Willie
Te láttad Carr-t tavaly?
Amadeus
Láttam. Tudom, hogy beszari, és akkor őt miért nem cserélte el? Nem ismerte fel, hogy mihez kell nyúlni vele kapcsolatban vagy észre sem vette, hogy baj van vele? Vagy megpróbálja bizonyítani a későbbi partnereknek, hogy a csávó tényleg egy rakás szarhalmaz és - emberileg szerintem kifogásolható módon - a vezérét kiteszi egy köpködéshadjáratnak azzal, hogy még meg is alázza?

Mindegyik eshetőség aggasztó: mert akkor mi a garancia, hogy egy QB-t majd "jól" scoutolnak? Vagy mindenki cserélhető, de ő mégsem volt az, vagy csak már akkor cserélhető, amikor már totál a padlóra került és - számomra - nem sokat ér pickben mérve.

Én Carr kapcsán sem látok tudatosságot, türelmet, koncepciót, csak azt, hogy szart azt kész, nem bajlódunk vele. Ha Gruden valóban vezér (legalábbis a nyilatkozatai alapján), akkor ő miért nem küszködik.

Igen, az szerencsés szokott lenni egy franchise életében ha 1/1-ig vagy 1/2-ig viszi és telejsen szétesik minden: a Colts, Giants, Browns is évekig szopott, mert a nyerő kultúrának az írmagja sem volt meg. (Mondjuk Indyben Ballardig és Reichig, a Brownsnál meg Dorsey-ig). Oaklandben nem kell ezt magyarázni, de Chuckyban benne van hogy ezt meghozza, csak így kurva mélyről indul majd és arra számítottam, hogy vmi alapot azért talál majd.
Fast Willie
Csak a részemről gáz és fárasztó hogy jobban picsogsz mint itt a legnegativabb törzs szurkoló? Holott nem is ide való vagy 😂🤣
Attól hogy nem látod a lényeget még nem kell hisztizni....
Sokkal inkább lehetne azt fejtegetni ennyierovel hogy hogyan buktatók egy top rb csere értékét. S isteni szerencse hogy talaltatok egy fiatalabb helyettest. De kérdem én ha nem lenne és a csere se ugyan ugy mint most akkor?? Vagy mi lesz ha Ben már nem bírja,van valid utód? Szerintem nincs rosteren pedig nálatok minden fasza,Tomlin mióta is regnal és ennyit nem tudot megoldani...
Lehet Grudent nem szeretni,szkeptikisnak lenni de mindenki söprögessen meg aggódjon már a saját háza táján.
S ez nem.offense mert nem ismerlek és nincs bajom.Veled de a picsogasod már sok picit 😂
De nyugodtan jelezzetek ha egyedül vagyok ezzel.
Cubehead
Szóval kívülállók ne írjanak. Konstruktív hozzáállás. Miben picsogtam amúgy, ha szabad megtudnom?

Neked is van véleményed a csapatom egyik tagjáról, szóval azt húzd ki már, légyszi! A Raiderses like-okat is visszaadom!


Fast Willie
Egy szóval nem írtam hogy külsős nem írhat. Nincs is ilyenhez jogom.
S tény hogy ugyan úgy megvan a saját véleményem a te vezetésedről vagy egy egy játékosról de nem járok át x napja sírni. Elsőre is értettük hogy nem érted vagy nem szimpatizálsz a Gruden statement-jével. Ezzel nincs is baj. De az hogy kb x napja mást sem olvasók holott ahogy írtam legnegativabb törzs szurkoló sem sír ennyit itt... Pedig a mutatott jelenlegi játék alapján lenne min/lehetne..
Írtál kaptál választ de nem.volt elég jöttél a draft felsorolassal. Arra is kaptál választ hogy Al volt de csak nyomod. Na erre írom hogy picsogsz12 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 309
| |
Az 1998-2001 közötti Raiders draftok:

 www.pro-football-reference.com/teams/rai/draft.htm

Charles Woodson (DB - 18 év a ligában, 65 INT, 983 TCK, CAV: 108), Mo Collins (G - 6 év a ligában, 5 év kezdőként, 71 meccs), CAV: 30), Eric Barton (LB- 12 év a ligában, 160 meccs, 632 TCK, CAV: 51), Roderick Coleman (DT - 9 év a ligában, 4 évet kezdő az 5. éve és az utsó OAK évében, aztán irány ATL, 109 meccs, 218 TCK, 71 TFL, 58 sack, CAV: 37), Sebastian Janikowski (K - 1/17en!, 18. éve a ligában, 277 meccs, 529-ből 424 FG, CAV: 40), Jerry Porter (WR - 9 év a ligában, 115 meccs, 31 TD, 4120 yard, CAV: 34), Shane Lechler (P -5/142 pick !, 18. éve a ligában, 286 meccs, 47.6 career Y/P, CAV: 44), a többiek vicc kategória kb.

4 év alatt egy ALL TIME Pro, egy solid és 2 ST player...
Fast Willie
Ebben az időszakban Al Davis draftolt, nem hiszem, hogy Grudennek sok beleszólása lett volta.
bmg
Persze, csak a teljes HC időszakát szerettem volna levetíteni. Én szkeptikus vagyok, hogy mennyire látja jól pl a QB prospecteket, ha egy Carr-t ennyire benézett, persze szart se számít, hogy én mit gondolok!😁 Meg nem is jelenti azt, hogy nem fog jókat húzni v ne tanulna, de eddig a "scouting" rész nem egy sikertörténet a pályájában.
Fast Willie
Mit kellett volna Carr-ral tenni? Kirúgni januárban? Komolyan kezdünk a van rajta sapka, nincs rajta sapka irányba menni. Mi lesz a következő? Ha elkezd esni a blahán az eső, akkor MD adja el a csapatot?
Amadeus
Mondjuk nem a béka segge alá letörni az önbizalmát. Szerinted Gruden jól kezeli ezt a helyzetet? Vagy hajtani Cable-t - ha már kinevezték - hogy igenis dolgozzon már a fallal. Mit tudomén...

Nem mondom egy szóval sem, hogy Gruden mindent rosszul csinál (a Mack trade szerintem igenis Mark Davis csórósága miatt volt; Olson OC-vá nevezését én elhittem, azt sem kifogásolom különösebben, hogy ebben a helyzetben Coopert értékké váltotta), de vannak óriási visszásságai a faszinak és szerintem ez nagyobb kár JELENLEG, mint amennyi a haszna (Carr tönkrebaszása az egyik, mert semmi nem garantálja, hogy az ő maximumához akárcsak közelálló teljesítményű irányítót talál, szkeptikus vagyok a személyzeti döntéseit illetően, ReggieMac ekézése sem stílusos tőle, hanem akkor már dobassa ki Davissel, etc.) ami az öltöző széteséséhez vezetett.

Egy szar öltözői hangulatot JÖVŐRE mennyire lesz egyszerű kezelni/visszafordítani, ha maradnak a veteránok, vagy ez milyen üzenet a draft prospectek és FA-k felé? Ki akar ilyen mentalitás mellett Chuckyval együtt dolgozni? (néha úgy érzem, hogy - a rengeteg ideje ellenére - nem veszi a fáradságot semminek a kezelésére, hanem erőből elvágja a szálat, aztán kész.)

A fentiek miatt abban a nagy vízióban sem hiszek, hogy itt rendszereket fog felépíteni (de nyilván cáfolja meg). McVay-éknél például látszik, hogy mit akarnak, van koncepció, ott te tudsz egyetlen hibát mondani személyügyileg? (Marcus Peters teljesítménye, ami nagyrészt pont azért van, mert basztak neki hosszútávút adni, majd jól beleszart volna a nagy pénzével a lecsóba, mert belőle pont kinézem. Amúgy nálunk Bellből is.)

Pedig a Rams jóval mélyebbről indult véleményem szerint, mint ti: egy fejben szétesett, félrekezelt, tapasztalatlan QB-val, küszködő Gurleyvel, OL nélkül, egyszem Donalddal és néhány kétséges védővel, akiktől megszabadultak (T. Johnson, Ogletree). Jeff Fisher: minden idők egyik legszarabb edzője után!

Vagy nézd meg a Bay túloldalát: ott volt koncepció Jimmy Garoppolo-val, a DL draftról való turbózásával, kockáztatásokkal, innovatív edzőkkel. Más kérdés, hogy a sérülések miatt besült, de ott van fejlődésre remény.

Ha Gruden a fiatalokat (Conley, Joseph, Obi, Cooper etc) kibaszkodja, mert a sémába nem illenek, (nem tudja használni őket vagy feledzeni?) és veteránokhoz nyúl, akkor most mit épít pontosan? A veterán meg problémás, mert tartja a markát, de annak kéréseit sem teljesítem, mehet ahová akar (Mack, J. Nelson, Cook, KO). Végülis akkor hogyan akar csapatot?

Pete Carroll csapatépítését (majd annak leépítését) és a mostani rebuildjét is megnézheted, pedig szerintem Wilson összességében nem jobb képességű QB, mint Carr, csak más típusú. Nézd meg, hogy a fiatal játékosokat milyen szinten építi fel türelemmel, alázattal, apáskodva.

Lehet, hogy Bill a példa, DE! Ő sosem draftról építkezik, hanem a lepattanóból, a tömegből építkezik, veteránokból, diszkonttal. (Btw. szerintem egy egész pofás védelmet kapott eredetileg, és az évezred mázlija Brady). Ő már megteheti. Egyrészt ő maga zseni, másrészt a stábtagjai és Caserio egytől-egyig magukban zsenik (elbaszott egy bagázs, milyen bulik lehetnek ott??) Gruden embereit hasonlítsd már össze: Caserio vs Reggie, JMD vs Olson, Flores (Patricia mögül) vs Guenther. A DC poszt visszaesése meg is látszik. Mégegy szempont: Las Vegas miatt ti nem fogtok diszkontot kapni, hanem - főleg a fentiek mellett - túlárazva hozhattok igazán jó játékosokat a piacról.

Ezeket nem kötözködésből írom, félre ne értsd, de első blikkre ez egy fejetlen kapkodás. Ami az esetek nagyon-nagy százalékában nem szokott jól elsülni, másrészt ha Gruden most ilyen, akkor joggal számíthattok arra, hogy a valóban beváló embereitekkel ugyanezeket a köröket lefutja majd a jövőben. Vagy szereted a cirkuszt? 😊
Fast Willie
Te láttad Carr-t tavaly?
Amadeus
Láttam. Tudom, hogy beszari, és akkor őt miért nem cserélte el? Nem ismerte fel, hogy mihez kell nyúlni vele kapcsolatban vagy észre sem vette, hogy baj van vele? Vagy megpróbálja bizonyítani a későbbi partnereknek, hogy a csávó tényleg egy rakás szarhalmaz és - emberileg szerintem kifogásolható módon - a vezérét kiteszi egy köpködéshadjáratnak azzal, hogy még meg is alázza?

Mindegyik eshetőség aggasztó: mert akkor mi a garancia, hogy egy QB-t majd "jól" scoutolnak? Vagy mindenki cserélhető, de ő mégsem volt az, vagy csak már akkor cserélhető, amikor már totál a padlóra került és - számomra - nem sokat ér pickben mérve.

Én Carr kapcsán sem látok tudatosságot, türelmet, koncepciót, csak azt, hogy szart azt kész, nem bajlódunk vele. Ha Gruden valóban vezér (legalábbis a nyilatkozatai alapján), akkor ő miért nem küszködik.

Igen, az szerencsés szokott lenni egy franchise életében ha 1/1-ig vagy 1/2-ig viszi és telejsen szétesik minden: a Colts, Giants, Browns is évekig szopott, mert a nyerő kultúrának az írmagja sem volt meg. (Mondjuk Indyben Ballardig és Reichig, a Brownsnál meg Dorsey-ig). Oaklandben nem kell ezt magyarázni, de Chuckyban benne van hogy ezt meghozza, csak így kurva mélyről indul majd és arra számítottam, hogy vmi alapot azért talál majd.
Fast Willie
Csak a részemről gáz és fárasztó hogy jobban picsogsz mint itt a legnegativabb törzs szurkoló? Holott nem is ide való vagy 😂🤣
Attól hogy nem látod a lényeget még nem kell hisztizni....
Sokkal inkább lehetne azt fejtegetni ennyi erővel hogy hogyan buktátók egy top rb csere értékét. Isteni szerencse hogy találtatok egy fiatalabb helyettest. De kérdem én ha nem lenne a hettyes és ugyan így eladni se tudnátok?? Vagy mi lesz ha Ben már nem bírja,van valid utód? Szerintem nincs rosteren pedig nálatok minden fasza. Tomlin mióta is regnal és ennyit nem tudot megoldani...
Lehet Grudent nem szeretni,szkeptikusnak lenni de mindenki söprögessen meg aggódjon már a saját háza táján.
S ez nem offense mert nem ismerlek és nincs bajom Veled de a picsogasod már sok picit 😂
De nyugodtan jelezzétek ha egyedül vagyok ezzel.

Szerkesztette: Cubehead