Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egy adalék Rivers tegnapi jó játékához.

Chargers QB Philip Rivers against Jaguars blitz Sunday -- 4-of-4, 96 yards, 2 TD.

Ímpresszíviktriad
Snap előtt zseniálisan lát Rivers, Norv szvsz többek közt abba bukott bele h ezt a képességét nem használta ki eléggé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Flowers 4 meccs alatt bizonyította, hogy a Chiefs nagyon melléütött, mikor elküldte, vagy inkább akkor, amikor nem úgy használta, ahogy kell.
szaba
Ez mondjuk így nem igaz. Flowerst évekig jól használták, mert zónavédelem volt (cover 2 alapú, majd cover 3 alapú). Csakhogy most tiszta emberezés van, és abban rossz volt Flowers. Betették nickelbe, és mindent kipróbáltak, de még rosszabb volt. Nem tudják jól használni, mert nincs olyan poszt amit jól játszana abban a sémában.
ulpianus
Igazából rosszul fogalmaztam, de erre gondoltam. Mármint, hogy rendszeridegenné vált. De ettől még ő nem lett szar játékos.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy adalék Rivers tegnapi jó játékához.

Chargers QB Philip Rivers against Jaguars blitz Sunday -- 4-of-4, 96 yards, 2 TD.

Ímpresszív
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Flowers 4 meccs alatt bizonyította, hogy a Chiefs nagyon melléütött, mikor elküldte, vagy inkább akkor, amikor nem úgy használta, ahogy kell.
szaba
Ez mondjuk így nem igaz. Flowerst évekig jól használták, mert zónavédelem volt (cover 2 alapú, majd cover 3 alapú). Csakhogy most tiszta emberezés van, és abban rossz volt Flowers. Betették nickelbe, és mindent kipróbáltak, de még rosszabb volt. Nem tudják jól használni, mert nincs olyan poszt amit jól játszana abban a sémában.

Zónázásnál a CB hátrébb áll. Nézi a WRt, de nézi a QBt is, és a HBt is igazából. Ha futás van, akkor megkerüli a WRt, és a futót támadja. Ehhez persze nem árt, ha a HB átlépi a LOSt a labdával ,mert egyébként lehet play action például.
De alapvetően nézi a QBt, és hátrál. Ha 3 lépéses a drop (QB), azt lehet látni előbb is, de vegyük úgy, hogy nem lehet. Akkor is látja hogy megáll, ekkor a WR utak száma is beszűkül. De fontosabb hogy ha nem ez van, akkor 5 vagy 7 lépéses drop lesz, vagyis nem kell korán kilépni a back pedalból (rákjárás). WRt figyelve is látható lesz eddigre, hogy mély utat fut, és vonal mellett akar maradni vagy mi lesz. Aztán gyorsan kell reagálni, mikor a labda elindul, mindegy a többi most.

Emberezésnél csak a WRt figyeli a CB. ŐT akarja megverni. A Chiefs ráadásul legfizikálisabb, legközelibb verekedős emberezést játssza. Ahol a WR arcába kell beleállni, nem kell foglalkozni a QBvel, a HBvel, a WRt kell fizikálisan elpusztítani, kilökni a tervezett útról, mindent megtenni ,hogy ne ott legyen ahol akar, és ne akkor amikor akar. Ez is bonyolultabb nyilván, és nehéz hosszabb utakat levédeni így (zónában a rövidebbet, de ez durva általánosítás).
Csakhogy Flowersnek az ütemérzéke kiváló, nagyon érzi a lbadát, illetve jó ütemben is ugrik fel. Tapasztalt intelligens, érett játékos. De fizikálisan kicsi és kicsit gyenge is. Erőszakos és keményen játszik, ezzel kárpótol futásnál (és ezért sérül meg gyakran). Egyszerűen ha valami ,akkor a Chiefs mostani játéka nagyon távol áll a képességeitől. Keresett 8 milliót, amit messze nem ért a játéka.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Rövid összefoglaló, nem a meccsről, inkább az első negyedszezonról.

1. Rivers valóban állat. A Cards ellen döcögős volt, de aztán nagyon jól alkalmazkodott ahhoz, hogy nincs meg a normális protekció. Holtszezon alatt sokat dolgozott a lábmunkáján, nagyon meglátszik. Sokkal szebben, tisztábban mozog el a nyomás elől. Ezen kívül meccsenként 2-3 olyan dobása van, amit meg lehet kérdőjelezni, hogy miért nem jött be, de INT-re talán a Cards ellenin kívül (ami inkább Royal sara volt) kb. 2-szer volt esélye az ellenfélnek. MVP race-ben van.
2. Futójáték az nincs. Mathews keménysége nagyon hiányzik. Brown nem érzi annyira ezt a shotgun futást, így egy kicsit majd arculatot kell váltani, ha Mathews nem tér vissza időben. Kíváncsi vagyok hosszútávon ki fog profitálni Woodhead kieséséből, de nekem úgy tűnik, hogy Oliver is oda-odaérhet a labdához, amit megblokkolnak neki, azt nagyon jól kihasználja.
3. Az elkapók véleményem szerint az 1. meccsen ellőtték a puskaport bénázásra, azóta mindig más tud előjönni jó meccsel, ami azért jó, mert nem annyira kiszámítható a csapat. Tudom, hogy oda-vissza hat a QB és az elkapóbrigád egymásra, de ez eddig príma.
4. Az OL jóval gyengébb mint tavaly, akármelyik aspektusát nézzük a feladatuknak. Ha sikerülne a tavalyi szintre javulni az idény folyamán, az keményen dobhatna még az offense játékán. Hardwick vesztesége viszont kétségtelenül érződik. Ahogy már ulpi koma is írta, nagyon komplikált feladatkört végző játékos esett ki.

Összességében az offense döbbenetes hatékonysággal dolgozik, 4 meccs alatt 1 turnover az szerintem példátlan az utóbbi évekből. Ha még sikerül mondjuk Greent végre elővenni, ill. a futójátékot valamelyest életre kelteni, azt hiszem kifejezetten domináns tudna lenni a gépezet.

1. A védelem oldalán a passzvédekezéssel kezdem, mert az tetszik a leginkább. Freeney nem ember. Egész egyszerűen zsigerből megy a fazon, és minden meccsen ~10-szer ér oda a QB-hoz. Zseniális. Liuget is sokkal jobb, így, hogy egészséges. Ingram kiesése fájó, de ha sikerül szezon végére visszatérnie, illetve Attaochu is felépül, akkor ez a pass rush ligaelit lehet. Flowers 4 meccs alatt bizonyította, hogy a Chiefs nagyon melléütött, mikor elküldte, vagy inkább akkor, amikor nem úgy használta, ahogy kell. Contract year, tudom, de nagyon pörög. Én nem bánnám, ha hosszabbítana. Verrettből keveset láttunk, de az nagyon bíztató, Wright is javult, főleg szerelésben. Egy gyenge pont van, a RB-passzok területén nagyon homály a csapat. Amúgy fantasztikus.
2. Futás ellen igazán tesztelve még nem is voltunk, de az előszezon jóval ocsmányabb volt, mint az első négy meccs. Ettől függetlenül Geathers kiesését sajnálom, mert vele biztos jobb lehetne a futás elleni védekezés. Te'o szerintem javult, Butler kevés. Ennyi pénzért főleg. Pl. egy Dallas ellen most biztos, hogy 150 yard minimum lecsúszna, és nem vagyok biztos benne, hogy eleget mondtam. Tudom, nem kell keseregni. Azért az egy hibát hadd szekírozzam.

Az eddigi támadójátékhoz bőven elég ez a védelem. Ami különösen üdítő, hogy mindig a kulcsszituációkban tudják hozni a nagy játékot. Ebben főleg Freeney, Liuget és Flowers érzi a pályát. Weddle is top3 szezont hoz eddig, mindig ott van a labda körül, viszont a Hurns elleni hibát még nem tudtam feldolgozni. Szerintem még jóval jobb lehet ez a védelem, ha pedig ez is megvalósul, sírva fogom nézni a meccseket az örömtől.

Tudom, hogy nagyon hurráoptimista hangvételű volt az összefoglaló, de nagyon egyben van a csapat mentálisan. Voltak komoly kiesések, de mégis át tudták hidalni a játékosok. A legnagyobb piros pont Telesconak és McCoynak jár. Ha megvalósul az, ami benne van ebben a keretben, az egy konferenciadöntőt simán jelenthet. Nagyon előreszaladtam, és szeretek két lábbal a földön járni, de most valamit érzek ebben a csapatban, amit eddig még nem éreztem. Jó szezon lehet.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Amúgy azért valamennyire tartom, hogy Rivers God módban játszott/játszik...tegnap is 130-as ratinggel dolgozott... és még a nyomás is jött rá tegnap folyamatosan a fal mögött. Többször is remekül mozgott ki a zsebből és dobott pontosan még hosszút is. Nem volt nyugodt élete, mégis erős számokat hozott. Ráadásul Brees mögött (kicsit jobb a fala Drúnak..) a legpontosabb QB 4 meccs alapján. (Az 1-2 beugró irányítót, meg WR passzt nyilván nem veszem ide 😊 ) Ezeket a számokat hozni a liga legjobb DL-jei ellen azért nem szokványos...szóval megérdemli a dicséretet!
Jah, a ratingje így is magasan a legjobb a ligában 114.5-el átlagban, Rodgers mögötte 109-el következik.
McCoy előtt meg le a kalappal, ilyen 4 meccs alatt asszem eldőlt, hogy nem csak Whiznek volt köszönhető Philip tavalyi játéka.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
tudtok ajánlani NFL-es filmeket?bojan19
A Draft Day-t meg ne nézd! De ott van A megállíthatatlan , a Miden héten háború vagy Legyőzhetetlen, esetleg a Mindent a győzelemért.Sixo67
Szerintem a Draft Day egyszer megnézős, csak egy picit el kell felejteni a valóságot, amúgy élvezhető.

Remember the Titans!

Vagy a nem ragaszkodsz a filmekhez, és megy az angol, ajánlom a Playmakers című sorozatot, 11 rész az egész.mustaine
köszi 😀bojan19
We are the Marshall (magyarul: Több, mint sport), Bind Side ...ezek is első rangúak

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a Whez!
több mint 10 éve
Guy a Ravensnél.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!

több mint 10 éve
Ezért van, hogy a centerek játszanak legidősebb korig, mert itt nem izom kell csak. Nyilván kell az is. Összetett poszt, Wattnak nem is snappel lesz elvben gondja, ha votl center valaha (sztem muszáj ez, kizárt hogy e-nélkül bárkit két hónapnál hamarabb centerré avassanak profik közt. OTből Guardba például elég két nap.)ulpianus
Annyit írnak az egyetemi biojában h HS-ben három különböző poszton is játszott az OL-ben, így jah valszeg volt C középsuliban.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Wattot profiként próbálják centerré képezni, college-ban nem volt az, ehhez idő kell, ugye a Chiefs csinálta ezt anno Rodney Hudsonnel, az ő rookie szezonjában is állt előtte egy kipróbált veterán Casey Wiegmann személyében, csak Wiegmann nem sérült meg.empty taxi
Igazából Hudson középsuliban is center volt már, bár ott is minden poszton bevetették. Ahogy a legjobb NFL centerekre ez gyakran igaz. Watt is gondolom játszott középsuliban, másképp értelmetlen volna vele most próbálkozni.

Hudson ellenben prototípus center méret, más posztra NFLben már kicsi. Egyetemen ezzel tisztában volt. Ezért végig gyakorolta a centerjátékot edzéseken, a snapeket külön rengeteget az edzővel. Hudson lába nagyon gyors, így lett OT és Guard. Illetve két doglo fontos egy centernél, a technika és az IQ, ezekben pedig kiemelkedő. Ezért volt Hudson drafton is elsőszámú center prospect (előzve a Raidersbe került, szintén kiváló prospect Wizt). Szakértők sosem tekintetek rá csak centerként. Hülyeség is lett volna.

Mert a snapekre lehet legyinteni, miszerint azt bárki tudja. De aki látott már beugrós centert, az tudja, hogy ez nem egészen ilyen egyszerű. Feladni a labdát egy dolog. A jelet észlelni és jókor feladni más dolog. Százszor feladni hiba nélkül pro és shotgunban egy külön dolog. Feladás után blokkolni (nem Guardként állásból) az egy harmadik dolog.
Ekkor jön a center poszt másik rákfenéje, irányítani kell a falat. Illetve a centerek gyakran nem blokkolnak senkit első szándékból. Beugranak ahol marad szabad (blitz) védő, vagy bukik egy blokk.
Ha ez mind megy, akkor rábízzák a blokkok elosztását is, erre sor kell kerüljön hamar. Amihez kell tudni a playbookot például, és a védelmeket is ismerni és olvasni is. Egy Guard ehhez képest töredék feladatot kap, elég szinte ha nagy, és bazi erős. Persze NFLben már nem elég, de ha elég gyors és ismeri a szükséges blokktechnikákat az elég. Egy power run például így fest: Ha ezen a vállamon áll valaki, akkor őt blokkolom, ha azon akkor őt, ha egyik sem akkor mélységben. ÉS slussz. A hülye is érti tizedik gyakorlat után. Aztán megmutatják ,hogy a húzó Guard elöl nem blokkoljuk ki a kulcsvédőt, mert akkor seggberúgás jár, és az alapok meg is vannak. Ha még húzni is tud, az már egészen fantasztikus. Ahhoz is elég megérteni ki a kulcsvédő, illetve hogy nem rúgjuk fel a QBt húzás közben, és nem esünk pofára a többiek lábában. Ehhez azért nem kell olyan IQ, mint egy centernek.

Ezért van, hogy a centerek játszanak legidősebb korig, mert itt nem izom kell csak. Nyilván kell az is. Összetett poszt, Wattnak nem is snappel lesz elvben gondja, ha votl center valaha (sztem muszáj ez, kizárt hogy e-nélkül bárkit két hónapnál hamarabb centerré avassanak profik közt. OTből Guardba például elég két nap.)

több mint 10 éve
"Doug Legursky expected to be Chargers' third starting center in four games."

Ez sokat elmond Watt jelenlegi állapotáról.Sixo67
Wattot profiként próbálják centerré képezni, college-ban nem volt az, ehhez idő kell, ugye a Chiefs csinálta ezt anno Rodney Hudsonnel, az ő rookie szezonjában is állt előtte egy kipróbált veterán Casey Wiegmann személyében, csak Wiegmann nem sérült meg.

Madden hates me.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
"Doug Legursky expected to be Chargers' third starting center in four games."

Ez sokat elmond Watt jelenlegi állapotáról.

több mint 10 éve
bojan19 Los Angeles Chargers 22
A Draft Day-t meg ne nézd! De ott van A megállíthatatlan , a Miden héten háború vagy Legyőzhetetlen, esetleg a Mindent a győzelemért.Sixo67
Szerintem a Draft Day egyszer megnézős, csak egy picit el kell felejteni a valóságot, amúgy élvezhető.

Remember the Titans!

Vagy a nem ragaszkodsz a filmekhez, és megy az angol, ajánlom a Playmakers című sorozatot, 11 rész az egész.mustaine
köszi 😀

"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 10 éve
Ha már sorozat, akkor Friday Night Lights

több mint 10 éve
"Chargers ruled out OLB Reggie Walker (ankle), RB Ryan Mathews (knee), LB Manti Te'o (foot)"

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan

Remember the Titans!

Vagy a nem ragaszkodsz a filmekhez, és megy az angol, ajánlom a Playmakers című sorozatot, 11 rész az egész.

több mint 10 éve
A Draft Day-t meg ne nézd! De ott van A megállíthatatlan , a Miden héten háború vagy Legyőzhetetlen, esetleg a Mindent a győzelemért.

több mint 10 éve
"TE Ladarius Green appeared on injury report Thursday (hamstring, limited) for first time in career. Not practicing today."

több mint 10 éve
bojan19 Los Angeles Chargers 22
tudtok ajánlani NFL-es filmeket?

"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 10 éve
Rivers az NFLes kezdetekről beszélt a jacksonvillei riportereknek.
Asked about Bortles, Philip Rivers on first start: "It was at Oakland, I threw it 11 times, handed it off to LT 30 times and we won."
😀😀
Nekünk sajna, nektek szerencsére a Jagsben most nincs Tomlinson kaliberű RB, hogy így kisegítse a mi rookienkat.iktriad
Ne légy telhetetlen, van Jordan Todmanetek, Charers draftolt ez is az is .....Sixo67
Ez olyan, mintha Ryan Leafet hasonlítanád Breeshez, vagy Rivershez.iktriad
Mikor lettél ennyire finnyás ...

több mint 10 éve
Asked about Bortles, Philip Rivers on first start: "It was at Oakland, I threw it 11 times, handed it off to LT 30 times and we won."
😀😀
Nekünk sajna, nektek szerencsére a Jagsben most nincs Tomlinson kaliberű RB, hogy így kisegítse a mi rookienkat.iktriad
Ne légy telhetetlen, van Jordan Todmanetek, Charers draftolt ez is az is .....Sixo67
Ez olyan, mintha Ryan Leafet hasonlítanád Breeshez, vagy Rivershez.
több mint 10 éve
😀😀
Ne légy telhetetlen, van Jordan Todmanetek, Charers draftolt ez is az is .....