NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Kb reális. A 9 ol mondjuk nekem soknak tűnik ill. Inman sztem az agyrázkódása ellenére rostert fog.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kicsit nézegetve a premeccseket, tippelek egy 53-at:QB: Rivers, Clemens
RB: Gordon, Woodhead, Oliver, Brown
TE: Green, Johnson, Phillips
WR: Allen, Floyd, Johnson, Jones, Williams, Pettis
OL: Dunlap, Franklin, Watt, Fluker, Barksdale, Hairston, Robinson, Watts, Troutman
DL: Liuget, Carrethers, Mathews, Philon, Unrein, Reyes, Lissemore
LB: Butler, Teo, Ingram, Attaochu, Conner, Perryman, Emanuel, Law, Williams
CB: Flowers, Verrett, Robinson, Mager, Williams
S: Weddle, Wilson, Addae, Stuckey, Phillisp
ST: Scifres, Lambo?, Windt
több mint 10 éve
Jó ez a szlovén gyerek, nem kérdés, hogy miénk a legjobb közép európai LB és még első körbe se került.
több mint 10 éve
Andy Benoit: mmqb.si.com/mmqb/2015/08/19/nfl-philip-rivers-san-diego-chargersKedvenc kinti újságíróm megint hozta a szokásos színvonalat.
szaba
Egyedül amit furcsálltam h ha már Inman szóba jött akk Stevie J hogyhogy nem.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Andy Benoit: mmqb.si.com/mmqb/2015/08/19/nfl-philip-rivers-san-diego-chargers
több mint 10 éve
Gordonnak kisebb boka sérülése van, nem valószínű , hogy a játszana a héten.
több mint 10 éve
Weddle ügynüke akcióban:@OmarKelly Eric Weddle's contract situation is getting pretty complicated in San Diego. I wonder if the Dolphins would give the Chargers a call.
több mint 10 éve
Augusztus 19, szerda:Denzel Perryman, Jason Verrett, Chris Davis, Melvin Gordon, Greg Ducre, Tourek Williams és Johnnie Troutman nem edzenek ma.
több mint 10 éve
"Chargers make swap at tight end. Claim former Patriots TE Logan Stokes, waive TE Eric Frohnapfel, team announced."
több mint 10 éve
Kevesebb shotgun a terv: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/175095/chargers-plan-to-use-fewer-shotgun-snaps-in-2015Rivers top 3 playaction QB. Egy közepes futójáték mellett sokat tud javítani az ő hatékonyságán is, ha center alól indul. Én nagyon optimista vagyok a támadóegységgel kapcsolatosan, lehet dobbantani ha összeáll a banda, top 5 offense sem lepne meg.
empty
több mint 10 éve
Kevesebb shotgun a terv: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/175095/chargers-plan-to-use-fewer-shotgun-snaps-in-2015

Madden hates me.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2549942-can-melvin-gordon-become-the-chargers-next-ladainian-tomlinsonJó cikk Gordonról.
több mint 10 éve
Az idei csk-k. Offense:
Philip Rivers
King Dunlap
Defense:
Eric Weddle
Corey Liuget
Special Teams:
Darrell Stuckey
Tavaly Hardwick és JJ volt Dunlap és Liuget helyett.
több mint 10 éve
Jó is így.
több mint 10 éve
Philip Rivers hosszabbított a Chargersszel, a jövő évi $16 milliós szerződését követően további 4 évre marad a csapatnál $83,25 millióért, amiből $65 millió garantált.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Csak kettőbe, de mivel gondolom megint anonál (szó szerint) töltőd a péntek estét, már megint mindent minimum duplán látsz. 😀A tegnapi meccs legfontosabb jelenete. 😀Ezt minden topikba posztoltad vagy csak abban az 5be amibe én belenéztem?Sixo67
Rivers remélem ezt a grimaszt nem alkalmazza túl gyakran otthon, mert ha igen az egész fizetését a gyerekei pszichológiai kezeléseire költheti. 😀😀
Mellesleg Kyle Emanuel nagyon karcolt hajnalban. Örülök neki.iktriad
több mint 10 éve
A tegnapi meccs legfontosabb jelenete. 😀Ezt minden topikba posztoltad vagy csak abban az 5be amibe én belenéztem?
Rivers remélem ezt a grimaszt nem alkalmazza túl gyakran otthon, mert ha igen az egész fizetését a gyerekei pszichológiai kezeléseire költheti. 😀😀
Mellesleg Kyle Emanuel nagyon karcolt hajnalban. Örülök neki.iktriad
több mint 10 éve
A tegnapi meccs legfontosabb jelenete. 😀 
Mellesleg Kyle Emanuel nagyon karcolt hajnalban. Örülök neki.
több mint 10 éve
Augusztus 12 , szerda:Orlando Franklin, Johnnie Troutman, Keenan Allen és Stevie Johnson is visszatért edzeni egy kis pihenő után.
Fluker 6. egymáskövető edzés napon is RG-ben játszott.
Egyre élesebb a kezdő SS folytatott verseny, Addae jobban ismeri a rendszert, de Wilson se most kezdte az ipart, edzésen több szép INT-et is bemutatott már. Egyenlőre még nem tudja Pagano, hogy kié lesz a kezdő poszt. Green mondjuk mindkettőjük mellett kapott már el TD-t.
több mint 10 éve
Augusztus 10-11, hétfő-kedd:Troutman visszatért, de csak a cserékkel edzett, Fluker volt RGben, valószínűleg csütörtökön a Dallas ellen is ez lesz a felállás. Hétfőn meglehetősen esetlenül mozgott.
Lissemore kisebb kézsérülések miatt nem edzett, ez a 3.nap sorban amikor nincs, helyét Carrathers vette át.
Franklin sem tréningelt, valószínűleg a hétfői sántítva befejezett edzésnek köze van hozzá. Trevor Robinson ugrott be LG-be (Troutman nagyon trágya edzés munkát végezhet ha még ő is kiszorítja).
Brown, Ducre és Allen is csak a pálya széléről nézték a többieket kedden.
A keddi napon egy Bill Goldberg nevű egykori pankrátor(?) látogatta meg a csapatot, és szemezett mindenkivel. Liuget hívta meg az edzésre.
Hétfőn Chris Davis egy esés során megütötte magát (1vs1 drill Jacoby Jones ellen), nem tűnt komolynak de nehezen állt fel.
Tyrell Williamsnek a keddi napon volt 3 szép elkapás a redzone-ban. Abból 2őt TD-re vitt. Később 1v1 párbajokban viszont már nem jeleskedett.
Denzel Perryman több alkalommal is sikeresen állította meg Branden Olivert.
Liuget nagyon csúnyán megverte Flukert majd negatívon állította meg Gordont.
több mint 10 éve
Sorry, valamiért nem mentem fel, ott nem vártam WR position-t. De így már jobb. 😊WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR leszToto21Legfelső sor 😉empty taxi
több mint 10 éve
WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR leszToto21Legfelső sor 😉

Madden hates me.
több mint 10 éve
Friss, ropogós DC:WR corps Keenan Allen nélkül?o_o Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni, hogy ő "csak" PR lesz
empty taxi
több mint 10 éve
Friss, ropogós DC:

Madden hates me.