Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 553
Mondjuk LaMichael James egy próbát megérne sztem. 😊
több mint 10 éve
Ha jól tudom, ez inkább Telesco érdeme.RB Danny Woodhead has suffered severe high ankle sprain w/fractured fibula. Season-ending surgery likely. Csodás. 😕Gabesz92Nyáron nem teljesen értettem, hogy Matthews és Woody mellé minek viszonylag drágán Brown, de McCoy egy jövőbelátó zseni.peterk2005
több mint 10 éve
Már akkor is mondtam h sérülékeny mind2 futó, kell még vki (pláne h Fafejt sem lehet tömni cipelésekkel és a szeretjük a hosszú drive-okat ahhoz meg futni is kell) és tavaly látszott h Ronnie Brown tankjában már nincs így most Brownt cseréltünk Brownra.RB Danny Woodhead has suffered severe high ankle sprain w/fractured fibula. Season-ending surgery likely. Csodás. 😕Gabesz92Nyáron nem teljesen értettem, hogy Matthews és Woody mellé minek viszonylag drágán Brown, de McCoy egy jövőbelátó zseni.peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
RB Danny Woodhead has suffered severe high ankle sprain w/fractured fibula. Season-ending surgery likely. Csodás. 😕Gabesz92Nyáron nem teljesen értettem, hogy Matthews és Woody mellé minek viszonylag drágán Brown, de McCoy egy jövőbelátó zseni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
szaba
10 553
Tényleg ő volt, én kb. még fél éve írtam ugyanezt.
több mint 10 éve
😀 Sorry, te voltál a másik lehetőség...de akkor veled értek egyet! 😀És teljesen egyetértek Szabával (asszem ő írta), ... még egy jó draft front7-be, meg 1-2 ember megtartása és SB esélyünk lesz! 😊Chargers LTAz határozottan én voltam ,de kend rá nyugottan.Sixo67
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
És teljesen egyetértek Szabával (asszem ő írta), ... még egy jó draft front7-be, meg 1-2 ember megtartása és SB esélyünk lesz! 😊Chargers LTAz határozottan én voltam ,de kend rá nyugottan.
több mint 10 éve
A védőitek reakciója az eheti ellenfél nagy újításáról.Told a few Chargers players Blake Bortles is starting for Jags next week. Lot of stunned expressions. Flowers on Bortles "he can do it all"(Britt McHenry ESPN)Rivers reakciója ugyanerre:
Asked Philip Rivers about Bridgewater & Bortles starting as rookies "wish them both success...well not this week"(szintén McHenery)😀 😀
több mint 10 éve
És teljesen egyetértek Szabával (asszem ő írta), ... még egy jó draft front7-be, meg 1-2 ember megtartása és SB esélyünk lesz! 😊
több mint 10 éve
Biztosan a mi védelmünk játszott ma?Sixo67Én bizakodtam meccs előtt, és be is jött a sejtésem, hogy olyan nagy gond nem lesz. 18 pont Arizonában, 21 a Seattle ellen (még a Denver faja védelme is 20-at nyelt tegnap), 10 pont Buffaloban... ezek nagyon jó kapott pontok, és konstans fejlődő játék, ami nagyon fontos. Ráadásul 3 nagyon kemény védelem ellen tudtuk megoldani a mi OL-unkkal, hogy folyamatosan tegyük fel a pontokat, amikor arra szükség van, bár voltak rosszabb periódusok. De az edzők előtt is le a kalappal. Most kell kihasználni a lendületet, amiben vagyunk, ez PO fontosságú lesz.
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
RB Danny Woodhead has suffered severe high ankle sprain w/fractured fibula. Season-ending surgery likely. Csodás. 😕
több mint 10 éve
Brandon Flowers says the secondary feels like they have three No. 1 CBs in Shareece Wright, Jason Verrett and Flowers. - én adomBrown had 36 touches on 63 carries (57%). Donald Brown's 36 touches were 10th-most in #Chargers history and most since @LT_21 had 38 vs. Oakland on 11/21/04.
több mint 10 éve
Ja, és Bortles kezd ellenünk egy hét múlva.szabaHa úgy játszik ,mint ma amikor néztem, akkor nem lesz gond 😀
több mint 10 éve
szaba
10 553
Ja, és Bortles kezd ellenünk egy hét múlva.
több mint 10 éve
Ember, EJ Manuel talán élete legtöbb yardját és legmagasabb %-át hajigálta össze! Miről beszélsz??? 😀 :d :d
több mint 10 éve
szaba
10 553
Ez kulcsgyőzelem lehet, most jön egy könnyedebbnek tűnő sorozat a menetrendben, amit ki kéne használni. Úgy fest, Woodyt elvesztettük, sebaj, jön Grice. Az OL-nek kellene fejlődnie, én nem bánnám, ha Wattot elkezdenék próbálgatni.
több mint 10 éve
DB-k bevonulnak a meccsre:Addae melegít meccs előtt:
Ami olyan jól ment múlthéten - Rivers to Gates:
Secondary gyakorolja a tacklelinget:
Itt egy múlthétről , Sherman vs Allen
Rivers visszamegy az öltözőbe:
több mint 10 éve
Hogy miket hallgat Fluker meccs előtt?www.chargers.com/news/article-1/DJ-Flukers-Game-Day-Mix/d3d88843-edf3-4d3f-b10a-6ee3d21e5002?campaign=gdm_20140921_31984666
több mint 10 éve
" A strong wind blowing here at Ralph Wilson Stadium. Kickers say traditionally this is one of the tougher NFL venues to kick at.""Chargers have 8 OL active today, only had 7 vs. Hawks. With Rich Ohrnberger and Johnnie Troutment nursing back injuries, need insurance."
több mint 10 éve
Nem is tudtam o_o "Jim Kelly and Chargers OC Frank Reich catching up on field before game. Former long-time teammates. Close friends."
több mint 10 éve
Troutman én akkor szerettem meg amikor úgy draftoltuk , hogy tudni lehet újonc évében IR-en lesz xD Akkor nagyon jókat olvastam róla, hogy 3. körös lenne ha nem lenne sérült, tavaly nekem szezon közepén nagyon tetszett akkor lettem fanja. VB-t meg akkor szerettem meg amikor 2. szezonjában mindenkit alázott az edzéseken , aztán jött Scandrick és az egész pályafutásának véget vetett.Azé mondom , hogy nem megyek át Addae-ra, képzeld mi lenne vele...Sixo67Mondjuk az aktuális kedvenceid közül egyik sem bizonyított még semmit, Brownt a sérülése után kezdted hájpolni, amikor már nem volt a régi, Troutmannek meg kb. 1 jó meccse volt LG poszton, de azon kívül leginkább kritikán aluli, amit művel. Nagyjából Clary szintjét hozza, csak Claryt menőbb osztani. Addae szerintem penge lehet, ha nem eszik meg a sérülések.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 553
Azé mondom , hogy nem megyek át Addae-ra, képzeld mi lenne vele...Sixo67Mondjuk az aktuális kedvenceid közül egyik sem bizonyított még semmit, Brownt a sérülése után kezdted hájpolni, amikor már nem volt a régi, Troutmannek meg kb. 1 jó meccse volt LG poszton, de azon kívül leginkább kritikán aluli, amit művel. Nagyjából Clary szintjét hozza, csak Claryt menőbb osztani. Addae szerintem penge lehet, ha nem eszik meg a sérülések.
több mint 10 éve
Azé mondom , hogy nem megyek át Addae-ra, képzeld mi lenne vele...Troutman amúgy vágod, hogy botrány amúgy, ugye? 😀 Ha így folytatja, nemsoká' Watt lesz a kezdő.szabaAddae Steve Will helyett az aktív keretben. Örülök neki, szerintem aprít majd. 😊szabaNekem ő lenne a nagy kedvencem, ha nem lenne rossz múltja a nagy kedvenceimnek, szóval maradok Troutman-nél , hogy ő legyen FA jövőre inkább xDSixo67