Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Kérdező Nick Hardwick, interjúalany Philip Rivers. Emlékezetes anyag.www.chargers.com/video/2015/12/20/philip-rivers-field-postgame-interview-nick-hardwick
Ez meg Rivers sajttája, ez még megindítóbb:
www.chargers.com/video/2015/12/20/philip-rivers-whole-day-was-special
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jó látni újra.twitter.com/Chargers/status/678674566583947264

Madden hates me.
több mint 10 éve
"Bolts Claim OT Jeff Linkenbach, Waive QB Brad Sorensen."
több mint 10 éve
Fura, hogy mindig mindenki csak McCoy-t meg Reich-ot szidja, Pagano-ról meg egy szó sem esik.Nem követsz twitteren. Leírtam pár szóban mi a bajom Pagsszel.
Sixo
Check out @Chargers_HUN's Tweet: twitter.com/Chargers_HUN/status/673940045653483525?s=09
több mint 10 éve
Mivel Foci Jani játszik, és ez nekünk nagyon zsír, mert még 1/1 is lehet a dologból, hogy a Brownsnál nem egy balfasz QB van. Ha Bosa elérhető lenne, talán átgondolná a dolgot.Amúgy az a baj, hogy jó DL nélkül rendszertől függetlenül sem érünk el semmit : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Schwartz nem megy olyan csapathoz, ahol nincs jó DL, tudja, hogy anélkül sz@rt sem ér a rendszere.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Egyetértek, az egész csapat nem fejlődik. Pedig mikor összeállt az edzői kar, még jól nézett ki a dolog...főleg Whizzel OC-ként. Lassan komolyan nem tudom, ki kellene HC-nak, mert a legjobbak mind más, persze sikeres csapatnál vannak...DC-nek viszont Jim Schwarz jó lenne, HC-nak nem jó, de bitang védelmet képes csinálni
több mint 10 éve
Pagano-val nekem az a bajom, hogy a játékosok döntő többsége 1. vagy 2. körös ( nagyrésze az ő érájában jött) , vagy nagy név korábbról, Weddle (2 éve Butler), mégis a liga alsó harmadában van kb a D már 3.(?) éve.
több mint 10 éve
Paganonak legalább már volt jól sikerült idénye itt, Reichnak még nem. Egyébként a koordinátorok közül sztem Spencer munkája mind2-t alulmúlja.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Fura, hogy mindig mindenki csak McCoy-t meg Reich-ot szidja, Pagano-ról meg egy szó sem esik.
több mint 10 éve
Na Gordonunkat már az NFL.com is bustként emlegeti... egy ideje nekem is megfordult a fejemben, mert ez a 0 TD 6 Fumble mostanra nagyon rosszul néz ki...legalább a run Avg lenne jó, de az se. Ok, az egész csapatnak nem megy, sok sérült, stb... de ez nagyon karcsú.Dobtunk már ki 1/2-t is, szóval én nem hatódnék meg annyira. Igazából szerintem teljesen félrehasználja Gordont ez a fejetlen edzői stáb. Ha megtenné McCoy, hogy eltakarodik Reich-kal együtt, akkor szerintem egy normális edző tudna Gordonból átlagos futót csinálni, aki 4.5-5 közötti átlaggal futkorászik. De neki teljesen más sémában kellett eddig játszani, mint amit itt erőltetnek. Mondjuk Hue Jackson biztos tudna mit kezdeni vele. Nem tehetségtelen ő, viszont a hezitálást valahogy ki kéne ölni belőle, mert nincs dinamikája a LoS mögött, túlagyalja a futást. Ösztönössé kell válnia, nem agyalni.
Remélem jövőre összeszedi magát, mert, ha nem, kidobtuk az 1/15-öt
Chargers LT
több mint 10 éve
Na Gordonunkat már az NFL.com is bustként emlegeti... egy ideje nekem is megfordult a fejemben, mert ez a 0 TD 6 Fumble mostanra nagyon rosszul néz ki...legalább a run Avg lenne jó, de az se. Ok, az egész csapatnak nem megy, sok sérült, stb... de ez nagyon karcsú.Remélem jövőre összeszedi magát, mert, ha nem, kidobtuk az 1/15-öt
több mint 10 éve
twitter.com/Chargers/status/675400538842730496

Madden hates me.
több mint 10 éve
PatRob azért nagyon szar volt New Orleansban, így hogy talált egy csapatot, ahol jól teljesít sztem hosszabbít.www.profootballfocus.com/blog/2015/12/08/pro-10-best-free-agent-signings-through-week-13/Szerencse, hogy 1 évre jöttek, ha van eszük lépnek innen.
PFF rangsorolta a 10 legjobb FA igazolást. 2 játékosunk is felkerült rá, Barksdale és Robinson.
Sixo
szaba
Big Joe esetében már vagyok ilyen biztos h marad.

Madden hates me.
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/08/pro-10-best-free-agent-signings-through-week-13/Szerencse, hogy 1 évre jöttek, ha van eszük lépnek innen.
PFF rangsorolta a 10 legjobb FA igazolást. 2 játékosunk is felkerült rá, Barksdale és Robinson.
Sixo
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/09/prospect-fits-for-3-teams-that-could-draft-no-1/A PFF 1/3-ra teszi nálunk DeForest Bucknert, Oregon DE-et.
Browns: Goff
Titans: Bosa
több mint 10 éve
Verrett a 26. a CB-k közül náluk.JV egyszerűen csak király! Keveset hagyja élni az elkapókat.
Sixo
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/08/pro-10-best-free-agent-signings-through-week-13/PFF rangsorolta a 10 legjobb FA igazolást. 2 játékosunk is felkerült rá, Barksdale és Robinson.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
A Chargers leigazolta az elkapó Vincent Brownt!
több mint 10 éve
Ennek örülök . Akkor sokkal komolyabbnak tűnt, nekem úgy rémlett hogy nem mozgatta a kezet se a lábat . Lényeg hogy nem komoly . Köszi a linketHali! Nincs igazán kedvem googlizni, viszont nagyon érdekel hogy mi lett azzal a sráccal akinek úgy nézett ki hogy komolyabb sérülése volt és kocsival kellett levinni (Brutonnal ütközött és mar estében hátulról kapott egy nagyot, ha jól emlékszem meg valaki más is ráesett )? Elég súlyosnak tűnt remelem nincs komolyabb bajatimesoracle.com/2015/12/chargers-wr-dontrelle-inman-carted-off-field-after-hit.html
PM_the_sheriff
empty taxi
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Hali! Nincs igazán kedvem googlizni, viszont nagyon érdekel hogy mi lett azzal a sráccal akinek úgy nézett ki hogy komolyabb sérülése volt és kocsival kellett levinni (Brutonnal ütközött és mar estében hátulról kapott egy nagyot, ha jól emlékszem meg valaki más is ráesett )? Elég súlyosnak tűnt remelem nincs komolyabb bajatimesoracle.com/2015/12/chargers-wr-dontrelle-inman-carted-off-field-after-hit.html
PM_the_sheriff

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hali! Nincs igazán kedvem googlizni, viszont nagyon érdekel hogy mi lett azzal a sráccal akinek úgy nézett ki hogy komolyabb sérülése volt és kocsival kellett levinni (Brutonnal ütközött és mar estében hátulról kapott egy nagyot, ha jól emlékszem meg valaki más is ráesett )? Elég súlyosnak tűnt remelem nincs komolyabb baja
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Amúgy ha McCoy marad ezek után, én megyek.
több mint 10 éve
Most néztem ,hogy PFF OT értékelést, amiben Barksdale szerintük a liga 13. legjobb OT-je (Joe Thomas az első). Hairston is eléggé elől van, 29. , jó pár nagy nevet megelőzve.Verrett a 26. a CB-k közül náluk.