Bowldog Hálaadást!

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Jeromey Clary announces retirement.
 www.utsandiego.com/news/2015/jan/08/chargers-jeromey-clary-retirement/

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Az biztos h lesz majdnem 25 misi cap space, amiből akár igazolni is lehet, a dolog másik oldala h Flowers must resign és az idei évben a többiek teljesítményét látva Ryan Mathews-zal is hosszabbítani kéne vmi sok bónuszos, kevés garantáltos contract keretében. Továbbá ott van Dunlap is, idén magasan (itt most nem a heightra gondolok) a legjobb volt az OL-ből. A kiegészítők közül az idei teljesítmény alapján akit feltétlen megtartanék az Ricardo Mathews.
Tutu és Gachkar STer lóvéért maradhat.
Az Ohrnberger-Legursky duóból max 1 marad, T-Rob RFA rá sztem számítunk.
Hardwick visszavonul. Lehet Freeney is meg Ronnie Brown is.
Wright, Clary, Gilchrist, McBriar, Willie Smith mehet Isten hírével.empty taxi
Az a 25 misi simán felmehet 40-re egy kis tisztogatás után (pl. Rivers és Weddle hosszabbítással). Én nem tartom kizártnak, hogy J. Johnson is szögre akasztja, mindenesetre akkor maradhatna valami edzői vagy asszisztens pozícióban. Flot szerintem is tartani kell, tuti jól érezte magát nálunk, kérdés, hogy az érdekli-e, hogy minél nagyobb lóvét szakítson, vagy hogy normális csapatban legyen. Szerintem Ryan Mathews-t simán ki lehet váltani a drafton. Inkább azon kéne gondolkodni a stábnak, hogy a power-man blocking séma annyira nem vált be idén, tavaly a zone alapú dolog jobban ment. Dunlap szerintem is maradjon, 2-3 évig még elkaristolhat. Jó fázás vár ránk, most hogy valamivel több a zseton. Kíváncsi vagyok, mennyire húz bele Tomás.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Az biztos h lesz majdnem 25 misi cap space, amiből akár igazolni is lehet, a dolog másik oldala h Flowers must resign és az idei évben a többiek teljesítményét látva Ryan Mathews-zal is hosszabbítani kéne vmi sok bónuszos, kevés garantáltos contract keretében. Továbbá ott van Dunlap is, idén magasan (itt most nem a heightra gondolok) a legjobb volt az OL-ből. A kiegészítők közül az idei teljesítmény alapján akit feltétlen megtartanék az Ricardo Mathews.
Tutu és Gachkar STer lóvéért maradhat.
Az Ohrnberger-Legursky duóból max 1 marad, T-Rob RFA rá sztem számítunk.
Hardwick visszavonul. Lehet Freeney is meg Ronnie Brown is.
Wright, Clary, Gilchrist, McBriar, Willie Smith mehet Isten hírével.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Part 2.

Receiver
Egybe veszem a TE és a WR posztot, mert így kevesebbet kell írnom. Kezdjük a jóval. Floyd 16 meccset játszott, és kifejezetten hasznos volt, Rivers bizalmát élvezte. Gates 16 meccset játszott, és a legjobb TE volt idén, aki nem Gronkowski. Royal 16 meccset játszott, megbízható volt, én szeretem a játékát. Összességében ez a három biztos tényező állt rendelkezésre egész évben, Floyd és Gates az én elvárásaimat felülmúlta, Royal pedig azt hozta, amit elvárhattunk tőle. A Cards meccs kivételével talán komoly ejtések nem voltak az elkapóknál, de többször azt éreztem, hogy nehezen vagy szinte alig tudnak elszakadni, főleg a széleken. Allen nem volt rossz ahhoz képest, hogy második év mindig nehezebb szokott lenni, de számomra bebizonyosodott, hogy akármennyire jó játékos, egy elem hiányzik belőle, hogy elit legyen, a sebesség. És talán az egész elkapóbrigádból ez hiányzott a legjobban. Voltak meccsek, ahol kifejezetten jó útvonal-koncepciókkal operált Reich, és az látszott összességében, hogy az elkapók jól edzett társaság, tehát idén nem volt annyi félreértés a QB és a WR között, mint tavaly. Nagyon hiányoltam viszont Green használatát. Akkora probléma a srác a védelmek számára, hogy már nem is merik bevetni McCoy-ék, vagy mifene? Hát basszus, gyors, jó kezei vannak, nagyot ugrik, nem hinném, hogy teljes route-tree kell ahhoz, hogy néha meghúzza a bajszát a védelmeknek... Számomra, mióta követem a Chargerst a legnagyobb talány a srác mellőzése. És dobáltatják a fade-eket Royalra, aki olyan magas mint én. Nonszensz. Inman játéka az utolsó két meccsen bizakodásra ad okot, szerintem használható lesz, bár nem venném meg egyből, hogy sztár lesz, de egy Floyd féle szerepet el tudok képzelni neki a jövőben, az már nem lenne rossz.

2014-es év értékelése: C+
Az kiderült, hogy a jobb védelmek ellen (DEN, NE) nem elég ez a felhozatal, de összességében azért nem hoztak rosszat a fiúk. Hiányzott a nagy játék labdával a kézben, de pozitívum, hogy a labda nem nagyon esett ki a kézből. Egy igazi playmaker hiányzik, és azt mondom, hogy soha rosszabbat.

2015-re javuljon:
Először is 2015-re így néz ki a csoport: Allen, Floyd, Gates, Green, Inman. Szeretem Royalt, de nem bánom, ha jön upgrade. Nagyon bírnám Randall Cobb-ot, de még Torrey Smith-t sem utasítanám el, kell egy gyors játékos, aki szélen és slot-ban is használható. Demaryius Thomas-t nem merem említeni. Erős FA class lesz, persze ki tudja még, hogy ki lesz szabad márciusban... Nagyon szeretném látni mire képes Green ha meg van dobva, illetve nagyon kellene sebesség a csoportba. Talán ennyi.
több mint 9 éve
Szerintem a végére Te'o is jól zsugázott. Barry nem végzett rossz munkát. Butler trógerkodott csak, de ő nagyon.
több mint 9 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 25 mp26 másodperccel ezelőtt
#Chargers LB coach Joe Barry spent yesterday and today in Washington, D.C. interviewing for #Redskins defensive coordinator job, source saidempty taxi
Pedig idén szenvedtek az LB-ink leszámítva Melvint.Sixo67
Nem gondoltam volna h ilyet leírok, de Gachkarból értékelhető védő lett, illetve Jerry is jobb rookie szezont hozott, mint vártam. A rutinos arcok közül pedig Conner és JJ is hozta a sokéves átlagukat. Butler volt nagyon szar, Freeney túl van a csúcson de azért még mindig impakt volt. Akitől előrelépést vártam, de nem kaptam az Tourek.

Madden hates me.
több mint 9 éve
#Chargers LB coach Joe Barry spent yesterday and today in Washington, D.C. interviewing for #Redskins defensive coordinator job, source saidempty taxi
Pedig idén szenvedtek az LB-ink leszámítva Melvint.

több mint 9 éve
#Chargers LB coach Joe Barry spent yesterday and today in Washington, D.C. interviewing for #Redskins defensive coordinator job, source said

Madden hates me.
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
AJ Kovács neve felmerült, mint Bills szupercézár....
Végülis már rêgóta kerestem egy valódi morális indokot, hogy ne szopassam magam évről évre.....Helmut Zimmer
ezt nehezem hiszem el, a Skins akarja Kovács urat GM-nek kinevezni
mert vagy 3 éve a klub szolgálójasapka
Nyugodtan hidd el, mert tényleg biztos hogy nem nézek több bills meccset 😀

Ha körülnézel a neten megtalálod a hírt Polian ajánlásãval. 😊Helmut Zimmer
megtaláltam, de ha jól olvastam, akkor ő Polian GM-je lett volna 😀
az igen!

www.youtube.com/watch?v=wyz_2DEah4o

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
Végülis már rêgóta kerestem egy valódi morális indokot, hogy ne szopassam magam évről évre.....Helmut Zimmer
mert vagy 3 éve a klub szolgálójasapka
Nyugodtan hidd el, mert tényleg biztos hogy nem nézek több bills meccset 😀

Ha körülnézel a neten megtalálod a hírt Polian ajánlásãval. 😊
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
mert vagy 3 éve a klub szolgálója

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
Végülis már rêgóta kerestem egy valódi morális indokot, hogy ne szopassam magam évről évre.....
több mint 9 éve
Állítólag írok egy értékelőt. Inkább úgy döntöttem, hogy posztokra bontva írom meg a dolgot, először arról, hogy mit láttam '14-ben, utána arról, hogy mit kéne tenni '15-ben azért, hogy javulhasson a teljesítmény az adott pozícióban játszó játékosoktól.

QB
Továbbra is az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy Rivers jó. Felesleges lenne olyanokba belemenni, hogy ő most top5 vagy csak top10, részemről annyit, hogy a helyzet meg van oldva vele. Manning, Brady és Brees példája mutatja, hogy egy klasszikus zsebirányító eljátszik 35+ évesen is elit szinten a mai NFL-ben is. Amikor egészséges volt Rivers és valamiféle zsebnek látszó képződménnyel tudott dolgozni, akkor gyilkos volt. Egy vak meccse volt, a Fins ellen, több átlagos is volt, de az már esélyt ad a győzelemre, ha ő átlagos teljesítményt nyújt. Utolsó évébe lép a szerződése, szerintem 4-5 évre lehetne hosszabbítani vele nyugodtan. A kulcs az, hogy mennyire tudják tisztán tartani, mert ha nem lesz agyonverve - idén agyon lett verve - akkor jó lesz ő még sok évig. De itt most nem akarok többet az OL-ről szólni, azt majd később. Nagy erőssége a diagnosztizálás, szerintem abban kétségkívül top3, emellett nagyon érzi a passrush elöli kimozgásokat is, ezekre lehet építeni. Pontos, meg tudja dobni a hosszú labdákat is. Ami idén jobban kijött, hogy néha 14 pontot akar szerezni, és bedob hülye passzokat hosszúba, de erről szerintem nem is fog leszokni, mert ő ilyen. Viszont ha normális, egyensúlyozott playhívás van sikeres futással (idén 57% volt passz, tavaly 51%), akkor nem lesz meg benne a hajlam a hülye dobásokra.

2014-es év értékelése: A-
Ha számításba vesszük, hogy 5 centerrel kellett küzdenie, kidőlt Woodhead és Mathews, és egyértelműen sérült volt kb. fél szezonban, akkor rájöhetünk arra, miért top irányító.

2015-re javuljon:
Elsősorban Rivers mellett a társaság. Ha kap éles lőszert, akkor kinyír majd sok csapatot. A Seahawks elleni meccsen láthattuk legjobban, hogy mire képes, ha megvan az arzenál.
több mint 9 éve
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.empty taxi
Ő már kb mindenkinél, bár nem tudom, hogy mi olyant tett ami ennyire csábítóvá tette magát, mert idén nem igazán dübörgött az O , és az volt az első koordinátor éve.Sixo67
A Billsnél volt anno játékos, szóval az szentimentális érdeklődés, egyébként meg rengeteg O guruval dolgozott már egy stábban, szal eléggé komoly pedigréje van.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.empty taxi
Ő már kb mindenkinél, bár nem tudom, hogy mi olyant tett ami ennyire csábítóvá tette magát, mert idén nem igazán dübörgött az O , és az volt az első koordinátor éve.

több mint 9 éve
Nem került itt szóba, de Reich a Billsnél is előkerült mint HC-jelölt.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Utolsó, 17. heti PFF osztályzatok,

Offense:

Defense:

ST:

2014es összesítés:

Offense:

Defense:

ST:

Eric Weddle (Safety): #1
Philip Rivers (Quarterback): #6
Branden Oliver (Running Back): #10
Troutman/Reinhart (Guards): lol
(Worst Average guard grade for any team in the league)

több mint 9 éve
Jets request interview with Frank Reich
 www.utsandiego.com/news/2014/dec/30/chargers-frank-reich-jets-head-coach/

több mint 9 éve
Rivers hátát lehet meg kell műteni:  www.sportingnews.com/nfl/story/2014-12-30/philip-rivers-injury-update-chargers-quarterback-back-surgery-contract-age-stats-details-ribs?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 9 éve
Hard tuti visszavonul, kb 30 kilót fogyott. Gach meg Mathews jók voltak, maradhatnak miattam ilyen Stuckey féle pénzért, de nem mindenáron.
több mint 9 éve
Még szívesen látnám jövőre Ricardo Mathewst (esetleg Gachkart?). Hardwick is talán még jól jönne még 1 évre.

több mint 9 éve
Meg akartam írni egy értékelést a meccs előtt, de nem akartam kedélyeket borzolni vele. Végül nem lesz/lett PO, de talán nem is bánom. Rivers szét van esve, látszik, hogy nem egészséges. Így is tovább húzta, mint kellett volna. Bántóan gyenge volt az OL, de a szezonban szerintem NFL all-time rekordot állítottunk fel az 5 centerrel, akik kezdtek. És a vicc, hogy nem is Watt és Robinson volt a leggyengébb. Mindenesetre lesz egy kevés cap space (20-25 M körül) a holtszezonra, ebből kéne gazdálkodni. Én sok embert nem tartanék meg, Dunlap, Flowers meg Royal volt a fejemben. Összességében több biztató jel volt idén a csapatban, mint tavaly, de nem sikerült kihozni a maximumot. Nagyon sok dolognak kell összeállni az NFL-ben ahhoz, hogy működjön a menetelés, ez nem jött össze. A sérülések eléggé mélyen szántottak, de ez is benne van. Most többet nem akarok hozzáfűzni, összeszedem magam a héten, és írok egy szép értékelést is.

Utóirat: néha éreztem úgy, hogy fújnak felénk a bírók, de szerintem az oda-vissza dolog működött egész évben. Viszont ami ezen az utolsó meccsen történt, az mindent alulmúl, Royal TD-jét szerintem nem jogosan fújták vissza, a lassítás mutatta meg, amit először nem láthattunk, hogy nagyon necces volt, visszafújni nem lehet ilyet. Ezen kívül több PI/ holding elmaradt, szóval elég erősen machináltak a sporik.
több mint 9 éve
Scifres állítólag IR-re megy, hogy lehessen csere C, amennyiben Watt nem lesz használható.
több mint 9 éve
gedam 5 908
sikerült eltradelni smith sérülését
több mint 9 éve
Chase Daniel kezd a Chiefsnél.
Lehet elkiabálni a PO-t.Bazzani
Jobb, mint Smith. Én nem örülök annyira, tavaly is szívózott ellenünk a Q-ban.szaba
Nem már haver.
Daniel szörnyű.Bazzani
Jinxelni kell, he.