Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Ez meg vmi nekrológ:  www.usatoday.com/story/sports/nfl/chargers/2015/04/27/san-diego-move-los-angeles-stadium-clippers-padres-rockets/26477599/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bob Babich az új LB-coach, Nolan jelezte, hogy más lehetőséget keres (gondolom DC szeretne lenni vhol). Babich az utóbbi 3 évben a Jaguars DC-je volt, annak nem volt jó, de előtte Chicagoban ő volt az LB-edző az Urlacher-Briggs-féle érában.

Madden hates me.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a lista tuti nem jó, legalábbis a mi szempontunkból, hogy a fenébe lehet M. Kendricks 14.... úgy futottak át idén rajtunk mint kisgyerek a szobán mikor vécére siet..... 😉
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
 pbs.twimg.com/media/CYfe7mWUoAACwzL.jpg

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
McCoy kapott egy szerződés hosszabbítást 2017ig (O_o)
Sixo
Igazából ez csak jó stratégia Telescotól... ha szar évünk lesz, úgyis kirúgja.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
McCoy kapott egy szerződés hosszabbítást 2017ig (O_o)

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
viszont a USC és a UCLA is 70 ezer fölötti átlagnézőszámmal dolgozik, szóval a 4 millió los angelesiből szerintem lesz elég focikedvelő, aki minden héten kimegy a stadionba (ha közös bérlés lesz ugye)

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
Valszeg ti és mi csak együtt tudunk menni, a Rams meg magában.
több mint 10 éve
empty taxi
szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...
sapka
Persze, sőt a Raiders esetében arról is volt szó, hogy San Antonioba költözik.
Mind a Ramsnek mind a Chargersnek nagyon elavult a stadionja és nem nagyon látni azt, hogy ez a közeljövőben változzon.
Kroenke nyilatkozataiból nekem meg az jön le, hogy ő ebben az inglewoodi stadionban lát marha nagy bizniszt, hogy oda tudja-e vinni a Ramst az kis túlzással másodlagos, hiszen a logikája szerint vmelyik költöző csapat akkor is bérelhetné a létesítményt.

Madden hates me.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
empty taxi
szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.
empty taxi
Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.
szaba
Kár lenne tagadni, hogy nagy a család 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 236
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.
empty taxi
Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Cikk a relocationről, érdekes:  www.boltsfromtheblue.com/2016/1/5/10712966/sell-the-sizzle-not-the-steak-dean-spanos-chargers-stadium

Madden hates me.
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
 twitter.com/BR_NFL/status/684210911276470272
Sixo
Vajon mit tudhatnak 200 kilométerrel feljebb, hogy át akarják pakolni a csapatot? Most olvastam, hogy ha lesz NFL csapat LA-ben, ha nem a stadiont megépítik.

Szerintem amúgy a Chargers mellett a Rams fog az Angyalok városába költözni, a Raiders-t meghagyják a 49ers lokális riválisának.

Még olyan élképzelésem is van a dologról, hogy a Rams és a Raiders helyet cserél a csoportokban, hogy kialakuljon egy új városi rangadó.

Az új felállás szerint:

AFC West: Broncos, Chiefs, Rams, Chargers,
NFC West: Cardinals, Raiders, 49ers, Seahawks
több mint 10 éve
No comment.
 www.sbnation.com/lookit/2016/1/5/10716148/eric-weddle-chargers-free-agent-wont-speak-to-team-nfl-ir

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
 twitter.com/BR_NFL/status/684210911276470272

több mint 10 éve
 twitter.com/UTgehlken/status/684166434872664064

több mint 10 éve
Váltás OC poszton, Reich out.
Beki
Bring back Whiz!

twitter.com/JasonColeBR/status/684123221512306688

Meanwhile:
 twitter.com/UTgehlken/status/684124437906468864

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Inlogikátlan
Chargers LT
!!!

Ez a szó a legjobb az egész bagázsra. Annyira logikátlan, hogy azt már meg kell erősíteni!
szaba
: D Igaz! Kazinczy most miattam forog a sírjában kicsit : D
De nah, olyan pipa vagyok, nem tudom, mit beszélek!

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 10 éve
Inlogikátlan
Chargers LT
!!!

Ez a szó a legjobb az egész bagázsra. Annyira logikátlan, hogy azt már meg kell erősíteni!
több mint 10 éve
Fel nem foghatom, hogy kerülhetett Weddle ilyen helyzetbe : S Inlogikátlan az egész, érthetetlen...ő (volt) a csapat egyik szíve!

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Váltás OC poszton, Reich out.
több mint 10 éve
Azt nem írtad, hogy a Miami meccs utánig hitt benne, hogy visszatérhet. Aztán sikerült ezt a hitet kiölni belőle. Grat.